Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Arnhem

Dak - Arnhem

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Arnhem?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Angeren, De Steeg, Doorwerth, Driel, Duiven, Ellecom, Elst, Giesbeek, Groessen, Heelsum, Herwen, Huissen, Lathum, Lobith, Loo, Oosterbeek, Rheden, Rozendaal, Velp, Westervoort, Wolfheze, Zevenaar of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Arnhem

Recente aanvragen uit Arnhem

maandag 12 april 2021

3 kamers, vliering en vide bouwen

Wij willen 3 kamers, 1 open ruimte en daarboven een vliering + vide laten bouwen. Alle elektra en 1 radiator zal geplaatst moeten worden. Afwerking met gipsplaten en het verven willen wij zelf doen. Indien mogelijk de materialen wel laten aanleveren door 1 partij welke omhoog getakeld kunnen worden wanneer het dakkapel geplaatst zal worden.


Zolderverbouwing
maandag 12 april 2021

Uitbouw achterzijde

Wij willen een afdak/uitbouw van hout realiseren van 5 mtr bij 3 mtr. Het liefst met 2 dakramen/lichstraat en met een binnenzijde hoogte van 2,60 mtr. De uitbouw moet verder casco opgeleverd worden met houten kozijnen. Er hoeft geen fundering gemaakt te worden.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
zondag 11 april 2021

Opbouw dak hele verdieping 45m2

Wij willen een opbouw over de hele verdieping, ongeveer 45 m2. Vergunning is waarschijnlijk nodig en de constructie nog even in overleg. Graag de kozijnen van kunststof en de oplevering woonklaar (deels).


Verbouwing
Offertes aanvragen