Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Gorinchem

Tuin - Gorinchem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Gorinchem?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Gorinchem die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Almkerk, Andel, Arkel, Brakel, Dalem, Giessen, Giessenburg, Haaften, Hardinxveld Giessendam, Herwijnen, Heukelum, Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Langerak, Leerdam, Meerkerk, Nieuwendijk, Nieuwland, Nieuwpoort, Noordeloos, Oosterwijk, Ottoland, Rijswijk, Rumpt, Schelluinen, Spijk, Spijk gem. Lingewaal, Vuren, Waardhuizen, Werkendam, Woudrichem, Zuilichem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Gorinchem

donderdag 07 oktober 2021

Tuin afgraven woudrichem 92m2 10-15cm

De klus is een achtertuin (92 m2) van een tussenwoning 10-15cm afgraven, zodat wij (of u) geel zand erop kunnen leggen voor het betegelen. Aanvullende informatie. Onze tante heeft een huurwoning en wij willen de achtertuin van haar volledig bestraten met trottoirtegels. Aangezien er alleen zwarte grond ligt en de grondlijn al hoog is ten opzichte van de dorpels, moet er eerst 10-15cm afgegraven worden, alvorens er weer geel zand op kan. Algemene kenmerken: -tuin is toegankelijk via pad achterom van ongeveer 150cm breed -oppervlakte tuin is +/- 92 vierkante meter (zie tekening) -afgegraven grond kan voor het huis op een parkeerplaats gedumpt worden en wordt door anderen gratis opgehaald. -bij voorkeur met minigraver afgraven en wellicht is het handig het zand met een Rupsdumper, via de achterom, naar de parkeerplaats te vervoeren. -route achterom naar parkeerplaats is ongeveer 40 meter Geel zand (ongeveer 10 tot 12 m2) wordt door de woningbouw gratis gestort op de parkeerplaats aan de voorzijde en mogelijk gaan wij dat zelf naar achteren kruien. Graag horen we of dit ook door u gedaan kan worden (met graver en rupsdumper) en wat de meerkosten hiervoor zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woudrichem
donderdag 05 augustus 2021

12M2 uitgraven en grond afvoeren

Ik ben opzoek naar iemand die ongeveer 12M2 grond uit kan graven en afvoeren tussen woning en schuur voor mijn aanbouw diepste zal ongeveer 45 cm zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dalem
woensdag 16 juni 2021

65m2 voortuin leeg halen en afvoeren

Wij zoeken iemand die 65m2 straatstenen en groen strook kan weghalen en afvoeren in week 29


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leerdam
donderdag 03 juni 2021

Kant en klaar haag plaatsen

Ik wil een kant en klaarhaag van 8 meter laten plaatsen, 1 recht stuk van 8 meter, met 8 palen en ophangbeugels voor de haag. ook de paalvoet instorten met snelbeton, materiaal is allemaal aanwezig


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gorinchem
vrijdag 05 maart 2021

Schutting plaatsen

Ik wil een grenen schutting van 18 meter laten plaatsen. Graag met betonnen palen en 1 poort van 1,1 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leerdam
maandag 11 januari 2021

Randen van het zwembad opvullen met stabilisatiezand

Ik wil de randen rond het zwembad op laten vullen met stabilisatiezand. De afmetingen zijn ongeveer 6.00 x 0.75 x 1.60. 6.00 x 0.50 x 1.60. 4.30 x 0.85 x. 1.60. 4.30 x. 0.40. x 1.60 meter. De maten zijn lengte.x breedte x diepte


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leerdam
donderdag 07 januari 2021

schutting met betonpalen

wij willen graag 2 schuttingen laten plaatsen met betonpalen. 1 heeft een lengte van ongeveer 12 meter,de ander ongeveer 10 meter. ook zouden wij een nieuwe poortdeur willen plaatsen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Werkendam
maandag 21 september 2020

Fundering voor tuinmuurtje (totaal 16m1)

Wij willen graag een muurtje rond om de tuin en hier is een fundering voor benodigd. Graag horen wij hier wat de kosten hier voor zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gorinchem
zaterdag 08 augustus 2020

Waterput slaan in een particuliere tuin

Achter in de tuin, niet bereikbaar voor grote machines, wil ik graag een beregeningsput laten slaan naar fris water met zo weinig mogelijk roestwater. Uiteindelijk wil ik op 2/3 plekken tegelijkertijd kunnen sproeien. De tuin is 800 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogblokland
dinsdag 04 augustus 2020

Tuintegels

Ik zou graag kleine mooie tegels willen laten leggen in mijn achtertuin. Zou ik een offerte van jullie mogen met duidelijke prijs. Het gaat om 2,5 meter bij 2,5 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gorinchem
maandag 03 augustus 2020

Waterbron boren

Graag willen wij op ons bedrijf een waterbron laten boren/slaan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Noordeloos
woensdag 29 juli 2020

Nieuwe schutting plaatsen

Wij willen graag weten wat een nieuwe schutting kost van ongeveer 10 meter met betonnen palen. Inclusief verwijderen van oude.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leerdam
maandag 27 juli 2020

Een tuin-grondkering vervangen

Ik zoek een hovenier voor de vervanging van een bestaande grondkering in de tuin langs het achterpad. De maten zijn ongeveer : L 6m H 0,85cm en L 8m H 0,65cm. De uitvoering graag in hout of kunststof. Oude materialen afvoeren. Eventueel grond bijvullen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwendijk
donderdag 04 juni 2020

Waterput laten slaan

graag willen wij als particulier een waterput laten slaan in onze achtertuin. Wij willen deze waterput gaan gebruiken voor tuinberegening, maar de kwaliteit van het water moet ook van dien aard zijn dat het na filtering ook eventueel drinkwaterkwaliteit kan evenaren. Dus liever geen diepte boren waarbij sprake is van veel ijzer of vervuiling aanwezig is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leerdam
dinsdag 19 mei 2020

Waterput slaan in de tuin

Ik wil een waterput laten slaan in de tuin voor beregening. Inclusief een pomp. Na de pomp sluit ik zelf alles aan. Wat zijn de mogelijkheden en kosten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoornaar
woensdag 13 mei 2020

Tuin bestraten

Ik wil m'n gras vervangen door straatwerk +- 80 vierkante meter uitgraven +- 12 kuub grond en dicht straten + leveren straatwerk


Tuinaanleg en tuinonderhoud Almkerk
woensdag 06 mei 2020

Waterput slaan ten behoeve van hydrofoorpomp

Ik wil graag een waterput slaan in mijn achtertuin om met een hydrofoorpomp de achtertuin te kunnen sproeien. De tuin is bereikbaar via de brandgang.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Almkerk
donderdag 30 april 2020

Plaatsen schutting met poort

Ik wil graag een houten schutting van 11.60 meter lang incl poort deur en 5 meter breed laten plaatsen. Er staat nu ook een houten schutting, en deze moet eerst verwijderd en afgevoerd worden. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ottoland
vrijdag 21 februari 2020

Reparatie en herplaatsen tuinpoort

Reparatie en herplaatsen van tuinpoort. Tuinpoort is gedeelte weggezakt, palen zullen opnieuw geplaatst moeten worden en de poort opnieuw waterpas worden gesteld.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gorinchem
zondag 24 november 2019

Tuin uitgraven

Tuin uitgraven en grond afvoeren door brandgang. De tuin is ongeveer 65 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woudrichem
donderdag 17 oktober 2019

Houten vlonder + kunstgras

Direct aan het huis op de al liggende tegels een houten vlonder (europees hout) aanleggen (ongeveer 10 m2) en stuk gras vervangen door kunstgras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gorinchem
woensdag 16 oktober 2019

Tuin uitgraven zand terug brengen

Het is de bedoeling dat de tuin wordt uitgegraven en geegaliseerd. Het gaat om 70 m2 uitgraven, op 20cm. Oude grond afvoeren en 20 cm zand terug brengen. Bestraten willen wij zelf doen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Herwijnen
dinsdag 15 oktober 2019

Beschoeiing langs de sloot vervangen

Ik wil een nieuwe beschoeiing laten plaatsen in mijn achtertuin. De beschoeiing moet in de sloot geplaatst worden aan het eind van de tuin. U kunt alleen met een bootje of een ponton de werkzaamheden verrichten. Lengte is ca 9 meter en de hoogt ca 1,5 meter. Het oude materiaal ook graag afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leerdam
zondag 25 augustus 2019

Afgraven en afvoeren grond

Wij willen op korte termijn onze tuin laten afgraven. Momenteel ligt er nog bouwgrond in. Het betreft een oppervlak van 135 m2. Het betreft een hoekwoning waarbij het makkelijk begaanbaar is met een kleine machine.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gorinchem
maandag 05 augustus 2019

Stuk kunstgras leggen

We hebben een stuk tuin van ongeveer 12 m2. Waar we kunstgras op willen leggen. We hebben de planten eruit gehaald maar er moet nog zand op. Kunt u mij de prijs geven voor het leveren zand, egaliseren, kunstgras en het leggen ervan?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gorinchem
dinsdag 30 juli 2019

2 voortuinen met grijs grind

De voortuin van ons en de buren ( dezelfde voortuin ) zijn vorig jaar de bodembedekkers door de droogte dood gegaan. Wij hebben nu veel onkruid en wij zouden graag onze voortuinen gevuld willen hebben met grind. Oppervlakte totaal ca. 150 m2. We weten niet of er ook grond afgegraven moet worden om het grind te storten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woudrichem
zondag 28 juli 2019

Beschoeiing laten plaatsen

Ik wil graag ongeveer 11 meter beschoeiing plaatsen. Vakman kan meteen beginnen, mogelijk wat riet verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwpoort
zondag 21 juli 2019

Tuin renoveren

We hebben pas een huis gekocht en willen de tuin aanpakken. Ik zit in een rolstoel en wil de tuin laten ophogen en rolstoelvriendelijk laten maken. De tuin ligt aan het water. - De tuin is 114 m2 - Moet met 20 tot 25 cm opgehoogd worden - Nieuwe tegels en nieuwe vlonders aanleggen - Stukje groen maken


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gorinchem
donderdag 04 juli 2019

Waterput of waterbron in de tuin slaan of boren

Ik wil graag een waterput of waterbron in mijn tuin laten slaan. De tuin is bereikbaar door een tegelpad wat 1,20 meter breed is. Het gaat om 200 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gorinchem
maandag 24 juni 2019

Uitgraven en afvoeren grond ten behoeve van uitbouw

Ik ben een aanbouw aan het maken. Hiervoor moet een stuk afgegraven worden ter grootte van 2 x 4,5 x 2 meter diep. Kunt u mij een prijs geven voor het uitgraven en afvoeren van de grond? Ik hoor het graag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arkel

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Gorinchem

Offertes aanvragen