Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Gorinchem

Tuin - Gorinchem

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Gorinchem?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Gorinchem die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Almkerk, Andel, Arkel, Brakel, Dalem, Giessen, Giessenburg, Haaften, Hardinxveld Giessendam, Herwijnen, Heukelum, Hoogblokland, Hoornaar, Kedichem, Langerak, Leerdam, Meerkerk, Nieuwendijk, Nieuwland, Nieuwpoort, Noordeloos, Oosterwijk, Ottoland, Rijswijk, Rumpt, Schelluinen, Spijk, Spijk gem. Lingewaal, Vuren, Waardhuizen, Werkendam, Woudrichem, Zuilichem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Gorinchem

woensdag 22 juni 2022

Schanskorf plaatsen 7m lang

Zoek een vakman voor het plaatsen van een schanskorf, 7 meter lang 1meter hoog en 30 cm diep als afscheiding van een oprit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Woudrichem
donderdag 19 mei 2022

Schuttingen plaatsen voor 6 woningen (17m per woning)

Door de afgelopen storm zijn er een aantal schuttingen omgewaaid. Hierdoor zijn er een aantal bewoners naast elkaar die een nieuwe schutting nodig hebben. Dit zal gaan om 17m omtrek per tuin. Bij sommige is het al verwijderd bij sommige niet. Er zijn hierdoor ook mensen die iets minder uit te geven hebben en andere wensen. Overeen komt wel betonpalen en hout ertussen. Ook is er vraag naar poorten. Misschien een offerte mogelijk voor meerdere bewoners? Gaat om huisnummer 10, 14, 18, 22, 26 en 30.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gorinchem
donderdag 12 mei 2022

Houten pergola plaatsen (4m)

Op een dakterras met stenen tegels wil ik een open schutting (met gekruiste latten) met pergola van ongeveer 2m35 hoog een 2 meter lang. Dit twee keer. Materiaal graag van hout.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leerdam
woensdag 04 mei 2022

28 m2 straatwerk + schutting vervangen

Wij zouden graag een offerte ontvangen voor diverse werkzaamheden in onze achtertuin, adres Troelstrastraat 39 te Hardinxveld-Giessendam. Het betreft: 1. Aanpassen straatwerk Het huidige straatwerk plaatselijk verzakt, daarnaast willen we wat wijzigingen doorvoeren in de indeling van onze tuin. ± 25 m2 straatwerk herstraten ± 3,6 m2 straatwerk aanleggen (blauw op tekening) Het betreffen betontegels 40 x 40 x 4 centimeter. Wij zorgen voor het verwijderen van de beplanting (waar nodig) en verwijderen de bestrating (rood op tekening) en voldoende opsluitbandjes. Zorgt u voor het benodigde vakmanschap, gereedschap en zand? 2. Vervangen schutting De huidige schuttingsdelen en –palen zijn krom getrokken willen deze graag laten vervangen. Het betreft totaal zo’n 7 strekkende meter. Graag deze werkzaamheden separaat afprijzen, zodat we dit met onze buren kunnen overleggen. Wij kunnen zorgen de nieuwe schuttingpalen en schermen. Zorgt u voor de overige benodigdheden en arbeid. Bijgaand enkele tekeningen en foto’s, hopelijk geven deze u voldoende informatie om offerte uit te brengen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hardinxveld Giessendam
maandag 25 april 2022

Schanskorf plaatsen 6,5m

Wij zoeken een vakman voor het plaatsen van een schanskorf van 50 tot 75 cm hoog. In de voortuin als afscheiding. De totale lengte is 6.50 m. Er hoeft niks meer te verwijderen. De aanschaf van de schanskorf wil ik laten doen door de vakman. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Welke kleur(en) overweeg je voor de schanskorf constructie?: metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Welke opvulling(en) overweeg je voor de schanskorf?: keien Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vuren
maandag 11 april 2022

Schutting plaatsen

Erfafscheiding van 6 mtr lang en 1 mtr hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dalem

Tuin in regio Gorinchem

Andere klussen in Gorinchem

Offertes aanvragen