Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Culemborg

Tuin - Culemborg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Culemborg?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Culemborg die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Asch, Asperen, Beesd, Beusichem, Cothen, Deil, Enspijk, Everdingen, Langbroek, Ravenswaaij, Rhenoy, Rijswijk, Schoonrewoerd, Tricht, Wijk bij Duurstede, Zijderveld, Zoelmond of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Culemborg

woensdag 29 december 2021

Tuin aanleggen

Graag willen wij een offerte ontvangen voor de aanleg van onze tuin incl afgraven, tegels, kunstgras en plantenbak (alleen rechterkant, niet thv het gras). In de bijlage een foto met hoe wij de tuin willen hebben. Ik hoor graag van u. Afmeting niet bekend .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijswijk
woensdag 29 december 2021

Vlonder rondom zwembad leggen 40/50m2

Ik heb een zwembad in de tuin en ik wil daar een composieten vlonder omheen hebben liggen. Het zwembad is ongeveer 40/50m2 en hier moet hij volledig omheen gelegd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tricht
maandag 29 november 2021

Poort plaatsen

Looppoort van de hoek van de schuur naar de schutting van de buren. De breedste doorgang is 1 meter. Ik wil graag de poort laten plaatsen, moet van metaal zijn en ongeveer 1,20 hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wijk bij Duurstede
zaterdag 16 oktober 2021

Erfafscheiding verplaatsing ivm grondverkoop +/- 40 meter.

Er moeten struiken en planten verwijderd worden cq. de oude schutting moet worden verwijderd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Culemborg
woensdag 08 september 2021

Tuin aanleggen

Ik zoek iemand die goed en vakkundig te werk gaat. Ik wil graag mijn tuin van 50 m2 renoveren. Is nu een zandvlakte met onkruid. Hebben de voorkeur veel tegels en een tuinschutting. Graag wat advies. Andere 4 buren zijn ook geïnteresseerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijswijk
maandag 06 september 2021

Schuifpoort plaatsen (3,5 - 4 meter)

Toegangsschuifpoort waarbij we denken aan 2 (gemetselde) kolommen evt incl brievenbus - breedte ongeveer 3,5 -4 meter. Gaat om onze nieuwe woning exacte maten nog niet bekend. Momenteel zit er niks dus de vakman hoeft niks te verwijderen. Naar welk type poort ben je op zoek?: klassieke / landelijke maatwerk poort Welk type bediening wens je?: elektrisch (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..) In welk materiaal heb je interesse?: aluminium Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: schuifpoort of schuifhekken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zijderveld
zaterdag 28 augustus 2021

Schutting plaatsen

schutting van 710 cm lang en 180 / 200 cm hoog beton en hout


Tuinaanleg en tuinonderhoud Culemborg
zaterdag 24 juli 2021

Tuin onderhoudsvrij renoveren

Ik wil heel graag z.s.m. een tuinrenovatie. Graag eerst leeghalen en dan zo veel mogelijk betegelen. Gaat ongeveer om 50 m2. Moet onder andere een houten vlonder en wat tegels worden verwijderd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijswijk
maandag 24 mei 2021

De volledige achtertuin voorzien van nieuwe bestrating

Wij willen een nieuwe tuin laten aanleggen. De tuin is ongeveer 40-50 m2. Het gaat om het volledig bestraten. Het gaat om het verwijderen van de oude bestrating, eventueel ophogen en egaliseren. Daarna moet er nieuwe bestrating in. De benodigde tegels zijn nog niet aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Culemborg
zondag 16 mei 2021

Onderhoudsvrije tuin

Ik wil graag een tuin aan laten leggen van ongeveer 30m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Asperen
vrijdag 30 april 2021

Aanleg terras en buitenruimte met keramische tegels

Aanleggen van keramische tegels in de patio en buitenruimte met ruimte voor auto. Totaal ca 62 m2. Tegels kiezen we in principe zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wijk bij Duurstede
maandag 19 april 2021

Houtbetton schutting 17m incl. poort

Wij willen nieuwe schutting in onze tuin. 1 kant 15 meter met poort en de andere kant 12 meter. Hoogte zal ongeveer 2 meter moeten zijn. Het zal gaan om een houtbeton schutting. We willen een schutting die helemaal dicht is, dus eventueel een andere oplossing, hierover willen we ons laten adviseren. We willen dat de huidige schutting ook weggehaald en afgevoerd wordt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijswijk
woensdag 31 maart 2021

Tuin renovatie

Ligging tuin: noord-west, zon achterin tuin. Graag meenemen in offerte: Tuinontwerp, schuttingen vervangen, tuin leeghalen en aanleggen. Er is een koekoek aanwezig waarvan de bakstenen muur gescheurd is, hier een oplossing voor verzinnen. Geen: water / vijver / gras. Wel: tegels / grind / hout / bloemen en veel groen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wijk bij Duurstede
vrijdag 26 maart 2021

Bamboe schutting laten plaatsen

Ik wil een bamboeschutting van 6 meter laten plaatsen. Graag inclusief de materialen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Everdingen
vrijdag 26 maart 2021

Nieuwbouw tuin aanleggen met tegelwerk en kunstgras

Wij willen onze nieuwbouwtuin aanpakken. Dit wil ik graag op korte termijn laten uitvoeren, want wij zouden graag de verjaardagen van onze kinderen in de tuin willen vieren. De tuin is 40m2. Hiervan zou ik circa 25m² willen betegelen en circa 15m² willen voorzien van kunstgras. Ook willen wij 14 spotjes vanaf het huis willen en we willen 4 stuks tuinverlichting in de tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijswijk
maandag 22 maart 2021

Tuin betegelen

65 vierkante meter betegelen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijswijk
vrijdag 12 maart 2021

Houten terras aanleggen

Ik wil graag een hardhouten terras aan laten leggen van 18 m2. Ik wil ook de oude terras stenen en planten laten verwijderen. Zie foto zoals wij dat graag gerealiseerd willen hebben.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijswijk
vrijdag 05 maart 2021

Nieuwe bestrating en schuur

Wij willen een nieuwe bestrating laten leggen en een nieuwe houten schuur van 3 x 2 meter laten bouwen. De schuur moet casco opgeleverd worden en er hoeft geen fundering gemaakt te worden. De tuin is 5 x 4,5 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijswijk
maandag 01 maart 2021

Schutting plaatsen

Wij willen graag weten wat uw prijs is voor het plaatsen van een schutting van 14 meter met drie schermen van 1 meter en 1 schuinaflopend. Hout dachten wij Douglas en betonnen palen en onderpalen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wijk bij Duurstede
maandag 21 december 2020

Composiet schutting leveren en plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor het plaatsen van een composiet schutting en een draaipoort. De schutting moet ongeveer 9 meter lang zijn aan beide zijden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijswijk
zondag 27 september 2020

Tuinonderhoud- en herstel

We willen graag een aantal onderhoudsklussen laten doen aan de tuin: - grasmat laten afkanten met opsluitband - grasmat moet opnieuw worden ingelegd vanwege verbranding van het gras/dorre plekken - bestrating zit veel onkruid tussen en is groen geworden - boom die in het gras staat, lijkt dood te zijn (is al de tweede boom op die plek, lijkt niet goed te gaan met de afwatering). Boom zal verwijderd moeten worden, indien mogelijk een andere boom planten - onkruid wieden - lege plekken in de tuin vullen met planten (ook om onkruid te voorkomen). vooral met de schaduwrijke plekken in de tuin, hebben we nog niet veel succes met de planten - tuin al zo veel mogelijk winterklaar maken indien kennis aanwezig is ook de volgende werkzaamheden: - verlichting installeren op 2 plekken (wandlamp en sokkel met betonvoet gieten) - elektriciteit aansluiten op aansluitpunt tuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Culemborg
maandag 14 september 2020

Tuin opknappen als voorbereiding voor de winter

Ik wil licht snoeiwerk in mijn achtertuin laten doen, en het op laten knappen als voorbereiding van de winter. De tuin is 150 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijswijk
maandag 10 augustus 2020

Vijver verwijderen en gat dichten

Wij willen vijver verwijderen en gat dichten, daarna terrasje aanleggen. Vijver is ovaal gevormd. Omvang bjj benadering 450*250*150 cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijswijk
woensdag 22 juli 2020

Een composieten schutting plaatsen

Ik zoek een specialist die een composieten schutting kan plaatsen. Het betreft 7 schermen van 180 bij 180 cm en 8 palen die geplaatst moeten worden. De materialen heb ik reeds gekocht. Het gaat puur om het plaatsen van de nieuwe schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Culemborg
zondag 28 juni 2020

Tuin bestrating

Ik zou graag mijn voortuin van 8 meter breed en circa 4 meter diep laten bestraten. Er staan nu nog wat planten die eerst weggehaald en afgevoerd moeten worden. Ik ga de stenen zelf aanschaffen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijswijk
donderdag 18 juni 2020

Tuin ontwerp en aanleg

Ik zou graag een een tuin van ongeveer 275 m2 laten ontwerpen en aanleggen voor mijn nieuwbouwwoning. Ik wil graag elementen als een grasveld, drainage, bestrating, haag en beplanting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijswijk
woensdag 17 juni 2020

Schuttingdeur plaatsen

We willen graag een poort naast ons huis in de steeg laten plaatsen van muur tot hek. Graag een schuttingdeur met betonpalen. Het betreft een afmeting van in totaal 2 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijswijk
donderdag 11 juni 2020

Vervanging schutting

Mijn oude schutting moet vervangen worden door een hardhouten schutting Het gaat over ca 18.5 meter Een poort van ca 0.90 en een poort van ca 1.30 Met betonnen palen kleur antraciet Foto 1 totaal schutting Foto 2 poort vervalt gewoon dicht Foto 3 poort ca 1.30 Foto 4 poort ca 0.90


Tuinaanleg en tuinonderhoud Culemborg
dinsdag 09 juni 2020

Tuin aanleggen

Ik wil graag mijn tuin laten renoveren. Een terras van ca 15 m2 aanleggen, zand en worteldoek en afvoeren. Getrommelde keien, rechthoekige keien wel getrommeld willen wij laten leggen voor het terras


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijswijk
dinsdag 02 juni 2020

Schutting plaatsen

De lange lengte is 18.3 meter dan gaan we het bochtje om dat moet 4.76 meter worden en dan nog een bochtje om en dat is 1.33 meter. Op het lange stuk moet tussendoor ook nog een poortdoor komen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Culemborg

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Culemborg

Offertes aanvragen