Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Nijmegen

Tuin - Nijmegen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Nijmegen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Nijmegen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Balgoij, Beek Ubbergen, Bemmel, Berg en Dal, Bergharen, Beugen, Beuningen, Cuijk, Deest, Doornenburg, Druten, Escharen, Ewijk, Gendt, Gennep, Grave, Groesbeek, Haalderen, Haps, Heijen, Heilig Landstichting, Hernen, Herveld, Heumen, Horssen, Katwijk, Kekerdom, Langenboom, Lent, Leuth, Linden, Malden, Middelaar, Mill, Millingen aan de Rijn, Milsbeek, Molenhoek, Mook, Nederasselt, Niftrik, Oeffelt, Ooij, Oosterhout, Oosterhout gem. Nijmegen, Ottersum, Overasselt, Pannerden, Ravenstein, Reek, Rijkevoort, Sint Agatha, Sint Hubert, Tolkamer, Ubbergen, Velp, Ven-Zelderheide, Wanroij, Weurt, Wijchen, Wilbertoord, Winssen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Nijmegen

maandag 26 juli 2021

Een nieuwe schutting inclusief poort plaatsen

Het plaatsen van een nieuwe schutting inclusief poort. begaanbaar terrein, schutting van 5 meter, dan circa 45 graden en aansluitend 9 meter. In de 9 meter schutting komt dan een poort met slot erop. Graag een schutting met kunststof-antraciet palen met houten schermen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Groesbeek
maandag 19 juli 2021

Aanleggen verhoogde vlonder en verhoogde border (6m2)

Ik heb een nieuwbouwwoning met een klein stukje tuin. Ik wil graag in een l-vorm een verhoogde border tegen de schuur en schutting aan. De rest van mijn tuin wil ik een wat hogere vlonder (zie foto).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bemmel
vrijdag 09 juli 2021

Muurtje voortuin repareren

Aan het muurtje in de voortuin zijn meerdere stenen los gekomen. We zouden graag ons muurtje willen restaureren. Het muurtje is 3,7 meter lang en 0,35 m hoog. Het is een gemetseld muurtje met rode bakstenen. Bovenste rij is los.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nijmegen
zondag 04 juli 2021

Onkruidbestrijding, schutting plaatsen en evt terras aanleggen

Het gaat om een achtertuin van 22 vierkante meter, onkruidvrij kan maken en opnieuw tuin aanleggen, terras her bestraten met keramische tegels op beton en oude tegels voor een klein gedeelte hergebruiken + aan 1 zijde een schutting 3,40 meter (hout op beton) plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wijchen
vrijdag 02 juli 2021

Onderhoudsvrije tuin 30m²

Wij willen graag een tuinrenovatie. Dat wil zeggen; gras verwijderen, tegels verwijderen. Daarna opnieuw plaatsen van 30m² betontegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nijmegen
dinsdag 18 mei 2021

Onderhoudsvrij terras aanleggen

ik wil mijn terras vervangen door keramische tegels maat 6.60x4.80m


Tuinaanleg en tuinonderhoud Cuijk
vrijdag 14 mei 2021

Tuin renoveren

Het gaat om de voor- en zijtuin van ongeveer 80 m2. Ik wil graag onkruid laten verwijderen, een deel van de tegels vervangen, en een heg op laten knappen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nijmegen
maandag 10 mei 2021

Onderhoudsvrij tuin aanleggen 50m2

We willen graag een nieuwe tuin aanleggen van 50m2. Ik wil graag een onderhoudsvrije achtertuin aan laten leggen. Het is een achtertuin. Misschien moeilijk te bereiken met bijvoorbeeld graafmachines.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nijmegen
woensdag 28 april 2021

Onderhoudsvrije tuin 30m²

Ik wil graag mijn voortuintje circa 30m2 laten herinrichten. Er ligt nu wat tegelwerk wat verplaatst moet worden (zie foto). De overige meters moeten ook betegeld worden, deze heb ik zelf al gekocht.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oosterhout
woensdag 28 april 2021

Bestrating achtertuin 40m²

Wij willen graag de achtertuin 40 m2 laten bestraten en onderhoudsvrij maken. Graag een prijs inclusief en exclusief het weghalen van de huidige tegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Cuijk
maandag 19 april 2021

Terras herbestraten en vergroten (5 x 5m) en tuinpad herbestraten (9m)

Ik heb een terras van ongeveer 5 x 2,5m. Ik wil dit terras gaan opnieuw laten betegelen en ook gelijk laten vergroten. Ik wil graag dat het terras uiteindelijk zo'n 5 x 4m of 5 x 5m groot wordt. Hiervoor zou ik graag nieuwe tegels gebruiken. Terras is verhoogd, dus voor uitbreiding is ophoging nodig (circa 15 cm hoog). Aansluitend tuinpad opnieuw aanleggen, dit is een pad van 1 meter breed en 9 meter lang. Hiervoor wil ik de tegels graag hergebruiken. Er dient rekening gehouden te worden met het feit dat de tuin een hoogteverschil heeft van achterdeur naar tuinpoort. Tuin loopt dus schuin af. Hoogteverschil van het terras tot aan het gras is circa 13 cm. Dit hoogteverschil hoeft echter niet aangepast te worden, dit mag gewoon blijven.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nijmegen
zondag 11 april 2021

Onderhoudsvrije schutting plaatsen

Zoek een vakman die 2 schuttingen in beton kan plaatsen, beide ongeveer 7 meter. Er zal sowieso 1 schutting moeten worden verwijderd en afgevoerd, de andere is optioneel. Hebben nog geen voorkeur voor materiaal, moet zo onderhoudsvrij mogelijk zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wijchen
maandag 05 april 2021

Terras herbestraten en uitbreiden, gras of kunstgras en trampoline uitgraven

Wij willen graag een trampoline in de tuin, hiervoor moet een deel worden afgegraven en zand afgevoerd. Ook willen we ons terras hergelegd (20m² onder overkapping) met een uitbreiding (+ ca. 20m²) hiervan. We willen grote tegels van 60x60 hierbij plaatsen. Ook willen we kleine border (1,5 x 1 m van 3 stenen hoog) in het verlengde van het terras. Ook willen we gras of kunstgras, hierover laten we ons graag nog adviseren. Dit hangt uiteraard af van het kostenplaatje. Wellicht willen we ook een klein afscheidingswandje laten plaatsen met klimop hierop.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wijchen
dinsdag 16 maart 2021

Tegels leggen in tuin 70m² en planten

Ik wil mijn tuin van 100m² renoveren. Ik wil een terras laten aanleggen van ongeveer 70m². Hiervoor zullen er tegels gelegd moeten worden. Daarnaast wil ik dat het opgevuld wordt met een stukje gras en wat beplanting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beuningen
zondag 14 maart 2021

Nieuwe onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen de tuin die we nu hebben aanpassen naar een onderhoudsvrije tuin. We willen een houten overkapping laten plaatsen, en nieuwe tegels laten leggen. De tuin is (ongeveer 11 meter lang en ongeveer 5 meter breed)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Katwijk
zondag 14 maart 2021

Schutting

Ik wil graag een stuk schutting incl. poort laten plaatsen. Het is in totaal ca 2.5 m lang.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wijchen
vrijdag 12 maart 2021

Beplanting moderne tuin 20m²

Wij willen graag een moderne tuin aan laten leggen van 20 m². Bestrating ligt er al, het gaat dus echt om de beplanting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oosterhout
dinsdag 09 maart 2021

Houtbeton schutting 3m

Ik wil graag een 3 meter houtbeton schutting laten plaatsen. Hij moet 2 meter hoog worden. Wat er nu staat verwijder ik zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Malden
dinsdag 16 februari 2021

Keramische tegels plaatsen 50m²

Wij willen onder voor en naast nieuwe overkapping keramische tegels 2 cm en 60:60 groot laten leggen in beton. Alles ligt klaar om de tegels er in te leggen. De ondergrond is 30 cm puin (ligt er al), de tegels ook. In totaal gaat het om ongeveer 50m². De tegels zijn al aangeschaft, ze zijn 2 cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beuningen
dinsdag 02 februari 2021

Onderhouds vrije tuin aanleggen

Wij willen misschien nieuwe tegels op de plaats 50m2 ongeveer onderhouds vrij en niet te duur en laten legge ,misschien dat we zelf de tegels weghalen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Katwijk
zaterdag 30 januari 2021

Schutting plaatsen

Hierbij een offerte aanvraag voor het plaatsen van een schutting. Bij vragen hoor ik het graag. Zie bijlage voor tekening.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wijchen
vrijdag 22 januari 2021

Schutting plaatsen

Wij zouden graag een nieuwe schutting laten plaatsen van in totaal 21m waarvan 5m in een lager model. In de schutting een brede poort. Huidige schutting verwijderen en afvoeren. Nieuwe schutting hoeft niet in beton.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nijmegen
donderdag 07 januari 2021

Tuin afgraven

Het gaat om een tuin van ongeveer 100 m2 afgraven; 20 cm.. Daarbij graag 2 opties bij vermelden; 1 de grond kan achter gestort worden 2 jullie voeren het af De reden van deze 2 opties zit in de prijs... hangt er vanaf wat afgraven kost? Alvast hartelijk dank!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wijchen
zaterdag 26 december 2020

Rechte schutting met poort

Wij willen graag een schutting met poort. Plaatsing tussen houten schuur en schutting buren. Totale lengte 4 meter. Hoogte ongeveer 1.80 meter. De vakman schaft het materiaal aan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nijmegen
dinsdag 08 december 2020

Tuin laten herinrichten

We willen 40m2 meter tuin de bestaande bestrating eruit halen met een vlonder en laten inrichten voor het plaatsen van een tuinhuis van 7mtr bij 2.5 meter. Ik zoek dus iemand die het huidige tuinhuis (van 3 bij 4 m) en de vlonder en bestrating kan verwijderen en afvoeren, en nieuwe straat kan neerleggen met klinkers over 8 bij 2,5 m.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beuningen
woensdag 11 november 2020

Plantsoen verwijderen en fietsenstalling plaatsen

Graag een stuk plantsoen naast een basisschool verwijderen en anders inrichten zodat er fietsen kunnen staan. Bijgevoegd de precieze werkzaamheden. Voor meer informatie en sutuatieschets kunt u mailen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oosterhout
maandag 02 november 2020

Tuin renovatie

Vrije tuin met een deur/poort van de voorkant naar de achtermant. De tuinheeft een coniferen schutting doe lelijk en oud is Dectuin is 20 bij 9 meter diep Wil graag nieuwe schutting Een een grote carpoort waar wij kunnen zitten die in de lengte vd tuin door loopt . Verlichting gras er uitevt mooie stenen met stuk kunstgras of iets anders Wil graag de fietsen kunnen stallen in een redelijk gesloten carport en plek voor mijn hout te stallen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oosterhout
vrijdag 09 oktober 2020

Trampoline ingraven, nieuwe poort en stukje bestraten

Graag wil ik in de achtertuin een inground trampoline laten ingraven op een iets afhellend stuk grond. Er moet gekeken worden hoe dit kan. Er is een pad achterom met waarbij je een hoek om moet en tuinopening van 90 cm breed. Ik weet niet of er een graafmachine achterom kan komen. Om de trampoline heen, wil ik graag kunstgras gelegd hebben. Daarnaast wil ik een nieuwe tuinpoort in de achtertuin. In de voortuin wil ik een stukje laten bestraten om een bakfiets te kunnen stallen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nijmegen
dinsdag 06 oktober 2020

Keermuur / keerwand plaatsen in tuin

Ik wil graag een keermuur / wand laten plaatsen in tuin. Gaat om muur van 7 meter breed en 1 meter hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Groesbeek
dinsdag 22 september 2020

Bestrating aanleggen

We willen graag een gedeelte van de tuin bestraat hebben. Het gaat om circa 10 x 6 vierkante meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wijchen

Tuin in jouw regio

Offertes aanvragen