Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier Deventer

Tuin - Deventer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Deventer?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Deventer die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bathmen, Colmschate, Diepenveen, Epse, Haarle gem. Hellendoorn, Harfsen, Heeten, Holten, Kring van Dorth, Lettele, Nieuw Heeten, Nijbroek, Oene, Okkenbroek, Olst, Raalte, Schalkhaar, Terwolde, Twello, Wilp of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Deventer

zondag 15 mei 2022

Boom afkorten

18 m hoog boom afkorten en snoeien.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heeten
zaterdag 14 mei 2022

Onderhoudsvrije tuin ontwerpen & aanleggen (~180m2)

Wíj willen graag een nieuwe tuin laten aanleggen van 180 m2. De huidige tuin kunnen we zelf leeghalen. Nu willen we iets praktisch en onderhoudsarm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Twello
woensdag 11 mei 2022

Kunstgras leveren en leggen

Zoek een vakman voor het plaatsen en leggen van 45 m2 aan kunstsgras


Tuinaanleg en tuinonderhoud Raalte
maandag 09 mei 2022

Schutting plaatsen

In de achtertuin wil ik een simpele schutting om de tuin af te schermen, er staat iets maar dat is aan vervanging toe, werkzaamheden kan ik niet zelf uitvoeren dus hierbij is hulp nodig. Momenteel staan er 6 delen van 1.80. Is huurhuis dus mag redelijk simpel zijn. Daarnaast wil ik de voortuin (670x520x670) voorzien van ongeveer 80/100 hoogte omheining, wederom simpel met de poort aan de kortste zijde bij een hoek. Ook hiervoor montage hulp en van het nu nog gedeelde voetpad moeten de tegels, zeker voor buren, netjes gelegd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
maandag 18 april 2022

Houten schutting met betonpalen plaatsen(12,70m)

Ik zou graag een houten schutting met betonpalen laten plaatsen. Het gaat om een rechte schutting van 12.70 meter. De huidige schutting moet wel verwijderd worden, maar dit kan ik opzich ook zelf doen. De aanschaf van de nieuwe schutting wil ik laten doen door de vakman. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter In welke houten afsluiting(en) heb je interesse?: betonpalen met daartussen houten panelen of planken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
zondag 17 april 2022

Schutting plaatsen met poort

Ik ben opzoek naar een hout/beton schutting voor aan de achter zijde van mijn tuin. De breedte van de tuin is 4,70m. graag wil ik er een poort in incl slot van 100cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Deventer

Offertes aanvragen