Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Deventer

Tuin - Deventer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Deventer?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Deventer die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bathmen, Colmschate, Diepenveen, Epse, Haarle gem. Hellendoorn, Harfsen, Heeten, Holten, Kring van Dorth, Lettele, Nieuw Heeten, Nijbroek, Oene, Okkenbroek, Olst, Raalte, Schalkhaar, Terwolde, Twello, Wilp of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Deventer

maandag 05 juli 2021

Schutting 12 m plaatsen

Het moet een lange schutting worden van ongeveer 12 meter Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: betonplaten zonder structuur (egale betonlook) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Olst
zaterdag 22 mei 2021

Stukjes betegelen

Wij willen de tuin betegelen. Betreft een stuk van 12m² en een strook van 3m². Deels is nu al betegeld en deels is gras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
dinsdag 04 mei 2021

Overkapping plaatsen

Wij willen graag een overkapping plaatsen in onze tuin. Het gaat dan om 6 palen 15 cm dik betonpoeren met daarop een dak met waterafvoer. Het betreft afmeting 5.70 x 3 en hoogte ong. 2.40 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
maandag 03 mei 2021

Douglasschutting ongeveer 10m

Wij willen een nieuwe douglasschutting laten zetten. Afmeting: 1 zijde 3.80 mtr incl. antraciet betonnen palen en 1 zijde van 2.77 mtr incl betonnen antraciet palen. Totaal zit er 1 hoek van 90 graden bij de overgang van : 3.80 mtr naar 2.77 mtr. De schutting moet voorzien zijn van betonnen antraciet onderplaten en de schuttingen zelf dienen 1.80 x 1.80 te zijn. De schutting aanschaffen in overleg met de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Olst
maandag 19 april 2021

Tuin renovatie

Zoek een hovenier voor de volgende werkzaamheden: 1. circa 175 m2 huidige gras verwijderen en afvoeren. 2. nieuw gras aanleggen circa 130 m2 3. 2 struiken verwijderen 4. circa 160 m2 bestrating aanleggen (grotendeels klinkers, deels 60x60 tegels) 5. 4 dakplaten stam > 215 cm poten 6. 10 spotjes tuinverlichting 7. ondergrondse tuinberegening (gras en deels borders) graag gespecificeerde offerte met de bovengenoemde 7 onderdelen uitgesplitst


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
maandag 19 april 2021

Automatische schuifpoort

Wij zoeken twee automatische schuifpoorten met doorgang voor auto. Breedte minimaal 3 meter per poort. Gesloten poort (niet er doorheen kunnen kijken ). Materiaal weten we nog niet goed. Liefst onderhoudsvrij. De bediening moet elektrisch zijn. Mogelijkheden nog even overleggen met de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
dinsdag 06 april 2021

Bomen snoeien

Snoeien en dood hout verwijderen 5 eiken en 1 Canadeesse populier


Tuinaanleg en tuinonderhoud Raalte
woensdag 03 maart 2021

Onderhoudsvrije met overkapping aanleggen

Wij willen graag bestrating die onderhoudsvriendelijk is. Verder een stukje kunstgras voor spel en twee bloembakken en achter een overkapping in L vorm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Raalte
dinsdag 23 februari 2021

Tuinbak verlengen en spiegelen

Ik wil de gemetselde buiten tuinbak laten verlengen en spiegelen. Het is nu 6 meter en ik wil het met 4 meter laten verlengen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
zondag 10 januari 2021

Bestaand terras vervangen

Ik wil het terras laten vernieuwen. Op dit moment bestaat het voor een gedeelte uit tegels en een gedeelte gras. Ik wil dit laten verwijderen + afvoeren en nieuwe antraciet of zwarte 60x60 tegels laten plaatsen. Ik ontvang graag een offerte inclusief de materialen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
woensdag 23 september 2020

Waterput in de tuin laten slaan

ik wil mijn tuin gaan sproeien met water uit een put. Woon in Deventer, mijn tuin wordt eind dit jaar aangelegd (nieuwbouw). De tuin heeft 500m2 oppervlakte Ik zoek een bedrijf dat een put voor me kan spuiten en me kan adviseren over de te gebruiken pomp Locatie: Vijfhoek, Deventer


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
donderdag 17 september 2020

Jeu de boulesbaan aanleggen

Er is een suggestie gedaan om op ons bungalowpark een jeu de boelebaan aan te leggen. Graag zouden we weten wat daarvan de kosten zijn. Het zou gaan om een baan van 3 à 4 meter x 14 à 15 meter. Het is nu een centraal grasveld in het park. Wanneer wij een prijsindicatie hebben en de meerderheid van de bewoners is voor de aanleg van de baan willen wij graag tot uitvoer overgaan. Op dit moment gaat het dus voornamelijk om een prijsindicatie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Harfsen
maandag 07 september 2020

Gat in de grond opvullen

Een ronde trampoline met een diameter van 366 cm met 40 cm diepte van de middelpunt (kom vorm uitgegraven) is eruit gehaald en moet met grond opgevuld worden (3-4 m3).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schalkhaar
zondag 23 augustus 2020

Trampoline in de tuin ingraven

In de achtertuin komt een nieuwe trampoline, van 2x3mtr. Er zit nu al een gat waar de oude inzit en die is ong. 2,5mtr rond. Ik zou graag een prijs willen ontvangen voor installeren (en ingraven) van de trampoline


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
dinsdag 18 augustus 2020

Kersenboom kappen en wortel verwijderen

Ik wil mijn kersenboom, hoog ongeveer 6a7 meter, met een omtrek van onderstam 107 en 96 cm, laten kappen, wortel verwijderen en afvoeren. Geen vergunning aangevraagd. Kersenhout is duurzaam, graag hier rekening mee houden, bij prijsopgaaf. Boom staat in de zijtuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
woensdag 12 augustus 2020

Struiken verwijderen

Het verwijderen van 3 grote struiken inclusief de afvoer daarvan uit de voortuin. Bij voorkeur stronken frezen tot ong 20 cm diep. Tuin is makkelijk bereikbaar. Ligt aan de straatkant met parkeerplaats.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
donderdag 06 augustus 2020

Waterput in de tuin laten slaan

Graag advies en offerte voor het maken van een (eenvoudige) waterput in mijn tuin voor beregening. Mijn tuin is ca 600 m² Hier zou ik graag een waterpomp bij hebben Tuin is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Epse
woensdag 05 augustus 2020

Tuin renoveren

We willen graag nieuwe bestrating in de achtertuin, een waterornament, bording. Evt elektriciteit aanleggen. De tuin is 48 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
vrijdag 10 juli 2020

Jeu de Boulesbaan aanleggen

Graag wil ik voor onze locatie inventariseren hoeveel het kost om een Jeu de boulesbaan aan te leggen. Zelf heb ik geen verstand wat de afmetingen zijn. Echter hoeft het niet te groot. Graag hoor ik van u!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
zondag 21 juni 2020

Nieuwe poort plaatsen

Graag zouden wij een nieuwe poort geplaatst hebben. De poort bestaat uit 2 delen, en is 125 breed. De hoogte is 185. Dus maal 2. Graag hoor ik van u.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Raalte
donderdag 11 juni 2020

Waterput slaan in de schuur

Wil graag twee waterputten laten slaan De ene naar de achtertuin en de andere naar de voortuin. Wil wel graag compleet en bedoel ik ook compleet all in.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Twello
woensdag 10 juni 2020

Trampoline in de tuin ingraven

Ik wil een trampoline in laten graven. Het gat moet een diameter 4 meter. Het diepste punt is 75cm. Grond kan in de eigen tuin worden afgevoerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
dinsdag 02 juni 2020

Waterput pulsen

Ik wil graag een waterput laten pulsen in onze achtertuin. Vermoedelijk 10 - 11 meter diep. Tuinoppervlakte is 350 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schalkhaar
maandag 01 juni 2020

Waterput tuin

Wij willen graag een waterput in onze tuin. Wat zijn daarvan de kosten ?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Twello
vrijdag 29 mei 2020

Waterput in de tuin laten slaan

Wij willen graag een waterput laten slaan van 30 meter diep in Holten. Ik begreep al van onze buurman dat het bij ons minimaal 25 meter diep moet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Holten
maandag 25 mei 2020

Grondwaterpunt pulsen

Ik wil een grondwaterpunt laten pulsen. Mogelijk zit er puin dieper in de grond vanwege oude bebouwing. De tuin is ruim, maar de toegang naar de tuin is ter grote van een schuttingdeur. Het gedeelte dat besproeid moet worden is ongeveer 25 m diep bij 10 m breed. Wij willen er een pomp opzetten en dat we de randen kunnen opzetten of zo een zwengel dingetje. Wij sluiten zelf alles aan. Wij hebben een L nog wat pomp hebben wij gekocht. Hij zou afgelopen zaterdag gespoten worden, maar dit is niet doorgegaan. Wij zitten wel aan een tijdsbestek gebonden waarin de klus nog uitgevoerd moet worden (30 dagen) omdat wij anders de pomp terug moeten sturen. Afgelopen vrijdag of zaterdag hebben wij de pomp ontvangen. Kan ik een offerte krijgen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
zondag 24 mei 2020

Puntstuk voor waterpomp laten slaan

We willen in de achtertuin een puntstuk laten slaan voor een waterpomp. Dus puur puntstuk slaan. Hoeft niet ondergronds weggewerkt te worden o.i.d. Waterpomp hebben we gekocht. Achtertuin is niet met auto te bereiken. Vanaf oprit is het ongeveer 11 meter. Vanaf de straat naar de plek zal het ongeveer 20m zijn. Graag via mail reactie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schalkhaar
zaterdag 23 mei 2020

Puntstuk slaan voor een waterbron in de tuin

Ik ben op zoek naar een hovenier die een puntstuk kan slaan in mijn tuin inclusief pomp. De tuin is 150 m².


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bathmen
maandag 18 mei 2020

Waterput in de tuin laten slaan

Ik zou graag willen weten of het mogelijk is een grondwater put in mijn tuin te laten slaan, dit voor de beregening van de tuin, niet voor drinkwater.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer
dinsdag 28 april 2020

Stuk tuin uitgraven en zand afvoeren

Wij zijn onze tuin aan het renoveren en willen het zand van 2 plantenbakken graag laten uitgraven en afvoeren. Het gaat hier om ongeveer 5 m2. Als het lukt, zouden we het graag morgen(29-04) gedaan willen hebben!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Deventer

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Deventer

Offertes aanvragen