Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Zutphen

Tuin - Zutphen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Zutphen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Zutphen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Almen, Barchem, Borculo, Brummen, Dieren, Eefde, Eerbeek, Empe, Gorssel, Hall, Joppe, Laag Soeren, Laren, Leuvenheim, Lochem, Olburgen, Ruurlo, Steenderen, Vierakker, Voorst gem. Voorst, Vorden, Warnsveld, Wichmond of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Zutphen

maandag 18 januari 2021

Schutting plaatsen

wij willen graag een schutting laten plaatsen. een recht stuk van8,94 m en een recht stuk van 5.73m met 1 hoek. en een poort van 1.30m we zitten alleen met een dam wand en hoogteverschil van ong. 1m op het stuk van 5.73


Tuinaanleg en tuinonderhoud
woensdag 09 december 2020

Fietsberging en schutting plaatsen

Er moeten nieuwe hout/ betonschuttingen van 18 meter komen. En een berging van 3 x 3 meter naast het huis, lieft tegen het huis aan verwerkt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
woensdag 25 november 2020

Beplanting verwijderen en hekje plaatsen

Ik ben sinds 'n paar maanden de nieuwe huurder van dit verwaarloosde huis en tuin. In de achtertuin dienen 6 planten verwijderd te worden. In de voortuin een heg (5 mtr), ook 6 planten en een laag buxushaagje aan de zijkanten van de tuin. Als de tuin leeg is, zou ik graag een laag houten hekje geplaatst zien (heb ik) in de voortuin. In de achtertuin staat dit al. Panelen van 1.80. Foto's kan ik eventueel later mailen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen