Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier Zutphen

Tuin - Zutphen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Zutphen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Zutphen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Almen, Barchem, Borculo, Brummen, Dieren, Eefde, Eerbeek, Empe, Gorssel, Hall, Joppe, Laag Soeren, Laren, Leuvenheim, Lochem, Olburgen, Ruurlo, Steenderen, Vierakker, Voorst gem. Voorst, Vorden, Warnsveld, Wichmond of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Zutphen

dinsdag 10 mei 2022

Schutting met poort plaatsen (7m)

Ik zoek een vakman die voor mij een schutting met poort kan plaatsen. Dit gaat om ongeveer 7 meter in totaal, een recht stuk. In overleg mag de vakman ook de huidige schutting verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dieren
zaterdag 07 mei 2022

Tuin aanleggen (90 m2)

Heb een tuin van 90 m2. Stukje boven vijver moet verstevigd te worden. Hardhouten vlonder en balken verwijderen en afvoeren. Daaronder liggen tegels 1 m uit elkaar met antiworteldoek waarop de balken liggen. Het lijkt mij dat dit kan blijven liggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Almen
maandag 18 april 2022

Elektrische houten poort plaatsen

Wij hebben onze heg open gemaakt en daar willen wij een elektrisch poort plaatsen. Het komt direct op de straat uit dus het moet schuiven. De aanschaf van de nieuwe poort wil ik laten doen door de vakman. Naar welk type poort ben je op zoek?: klassieke / landelijke maatwerk poort Welk type bediening wens je?: elektrisch (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..) In welk materiaal heb je interesse?: hout Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: schuifpoort of schuifhekken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Laren
maandag 11 april 2022

Puntstuk slaan

Ik wil graag in Ruurlo bij mijn vakantieboerderijtje een puntstuk laten slaan om automatisch de tuin (800m2) te kunnen besproeien. De pomp moet geluidsarm zijn. Graag met filtering van het ijzer en met tijdsklok. Eventueel ook steun bij aanvraag bij het waterschap.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ruurlo
maandag 07 maart 2022

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen in achter tuin samen met de buren. De andere kant is voor mij zelf. Ik zie graag 2 offertes tegemoet een van 4 en een halve schutting. En een andere van 6 schuttingen. De vakman mag de schutting regelen, als deze maar niet te duur is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Brummen
maandag 24 januari 2022

10m Hekwerk plaatsen (hazelaar gevlochten matten)

Wij zijn op zoek naar een vakman die voor ons wat hekwerk kan plaatsen. Het gaat om hazelaar gevlochten matten, over een lengte van ongeveer 10 meter. Verder hoeft er niks verwijderd te worden, dit doen wij zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Laren

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Zutphen

Offertes aanvragen