Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Wassenaar

Tuin - Wassenaar

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Wassenaar?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Wassenaar die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Voorschoten of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Wassenaar

donderdag 31 december 2020

Terras aanleggen tbv serre en restant tuin herbestraten

De tuin is voor een groot deel voorzien van betontegels, op 2 groen 'eilandjes' na. Op het terrasdeel van 5,30x3,00 m willen we een serre/gesloten glazen overkapping met glazen schuifdeuren (op basis van een frame met 2 staanders) laten plaatsen. Voor dit deel zal een (gedeeltelijke) fundering nodig zijn. En op 1 punt zal iets gecreëerd dienen te worden voor afwatering van de serre-dakgoot. Kozijnen van de serre van aluminium. Voor dit terrasdeel willen we nieuwe (natuursteen?) tegels laten plaatsen. Voor de rest van de tuin van ca. 45 m2 willen we de huidige betontegels hergebruiken maar die moeten opnieuw gelegd worden. Hierbij zal 1 groen-eiland verdwijnen en het andere groen-eilandje verkleind worden. Daarnaast willen we ook nog een open afdak/hok voor stalling fietsen (3a4 fietsen) aanschaffen en plaatsen. Niet duidelijk of hiervoor nog extra fundering of andere eisen van toepassing zijn. Afdak waarschijnlijk van hout.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
woensdag 23 december 2020

Aanleg achtertuin (70m2) door hovenier

Ik zoek iemand voor het aanleggen van een achtertuin incl bestrating conform bijgevoegd tuinontwerp. Bijgevoegd: tekening, beschrijving werkzaamheden, plantenlijst, materialenlijst en invullijst offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen