Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Wassenaar

Tuin - Wassenaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Wassenaar?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Wassenaar die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Voorschoten of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Wassenaar

dinsdag 30 november 2021

Snoeien plataan

Het snoeien van mijn plataan wordt een steeds grotere klus. Het is deze week weer gelukt om dit zelf te doen, maar ik denk dat ik dit volgend jaar niet meer red omdat de takken te dik worden. Graag zou ik een prijsopgaaf willen ontvangen voor als ik de klus zou uitbesteden aan u.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
maandag 01 november 2021

Hout/beton schutting en laten plaatsen (27m)

Wij willen graag een hout/beton schutting laten plaatsen voor 27 meter met 23 planks. Graag 1 poort in de schutting. Gewenste hoogte rond de 2 meter. De huidige schutting kunnen wij zelf verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
zaterdag 02 oktober 2021

Nieuw stalen hekwerk leveren en plaatsen

Ik wil 2 nieuwe, stalen, openslaand hekken. Elk 116×85, aan de voorkant van het huis. Het oude hek staat er nog, (zie foto's) maar is doorgeroest en afgebroken bij 1 van de scharnieren waarmee het vastzit aan de pilaar. Wel dit soort hekwerk er weer voor in de plaats. Graag ook in de grondverf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
maandag 31 mei 2021

Tuin verwijderen en bestraten

Oude tegels en plantenbakken verwijderen, tuin ophogen en opnieuw bestraten De oppervlakte bedraagt 40-50m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
donderdag 31 december 2020

Terras aanleggen tbv serre en restant tuin herbestraten

De tuin is voor een groot deel voorzien van betontegels, op 2 groen 'eilandjes' na. Op het terrasdeel van 5,30x3,00 m willen we een serre/gesloten glazen overkapping met glazen schuifdeuren (op basis van een frame met 2 staanders) laten plaatsen. Voor dit deel zal een (gedeeltelijke) fundering nodig zijn. En op 1 punt zal iets gecreëerd dienen te worden voor afwatering van de serre-dakgoot. Kozijnen van de serre van aluminium. Voor dit terrasdeel willen we nieuwe (natuursteen?) tegels laten plaatsen. Voor de rest van de tuin van ca. 45 m2 willen we de huidige betontegels hergebruiken maar die moeten opnieuw gelegd worden. Hierbij zal 1 groen-eiland verdwijnen en het andere groen-eilandje verkleind worden. Daarnaast willen we ook nog een open afdak/hok voor stalling fietsen (3a4 fietsen) aanschaffen en plaatsen. Niet duidelijk of hiervoor nog extra fundering of andere eisen van toepassing zijn. Afdak waarschijnlijk van hout.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
woensdag 23 december 2020

Aanleg achtertuin (70m2) door hovenier

Ik zoek iemand voor het aanleggen van een achtertuin incl bestrating conform bijgevoegd tuinontwerp. Bijgevoegd: tekening, beschrijving werkzaamheden, plantenlijst, materialenlijst en invullijst offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
donderdag 24 september 2020

Terras betegelen

Wij willen graag een terras aanleggen van 120 m2. We weten nog niet wat we willen leggen, maar zitten te denken aan tegels. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
woensdag 22 juli 2020

Snoeien heggen en gras maaien

Wij willen graag een hovenier voor wat snoeiwerkzaamheden en om regelmatig ons gras te maaien. Het gaat om een paar heggen, het gaat om verschillende heggen van verscheidene formaten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
donderdag 16 juli 2020

Terras aanleggen

20 M2 terras aanleggen met vierkante tegels. Ik wil graag een donkere tegels van 50 bij 50.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
woensdag 27 mei 2020

Herinrichten van tuin

Herinrichten achtertuin: Aanleggen kunstgras (10m2), groen herinrichten (waaronder verwijderen bloemperk (10m2)), verplaatsen bestrating (10m2). Eventueel ook herinrichten voortuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
zaterdag 09 mei 2020

Terras ophogen/Poort/deur hardhout

verzakt terras Waalsteen 25m2, ongeveer 10 cm ophogen, Toegang tuin, nieuwe poort/palen deur met cilynderslot, ongeveer 2,5 meter. Herinrichten hoekje (3m2) waar vijvertje werd afgedicht (afvoeren resten) opnieuw plateau vormen voor fontein en planten


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
maandag 10 februari 2020

Gevallen boom verwijderen

Ik heb een boom die gisteren in de storm is gevallen. Ik wil graag dat het wordt weggenomen. Kun je me vertellen hoeveel dit zal kosten of als je het eerst moet komen bekijken? kijk alsjeblieft naar de foto p.s. Ik hoop dat mijn Nederlands duidelijk is. Ik ben gewoon aan het leren ** Afgaand op de foto gaat het om het kort zagen en afvoeren van een vrij compacte boom van een meter of 8 hoog en een stamdoorsnede van pak m beet 35 a 45 cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
zaterdag 02 november 2019

Schutting vervangen en oude afvoeren

Schutting van 5 schuttingdelen (oude die omvalt verwijderen). Schutting van gewolmaniseerd hout. Palen ASOB 7x7 cm. Materiaal van oude schutting ook afvoeren. De situatie is goed toegankelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
dinsdag 15 oktober 2019

Ophogen sierbestrating

Ik wil graag mijn achtertuin tuin laten ophogen met ongeveer 5 cm. De sierbestrating die er ligt graag weer hergebruiken. De tuin is 7,70 x 5,20 meter. Hier gaat nog de schuur van 2,5 x 3,60 meter er van af.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
maandag 30 september 2019

(Verticale) drainage realiseren

Ik ben in de tuin van het nieuwe eerste huis van mijn dochter bezig. Na de heftige regenval van de afgelopen dagen staat de tuin blank. Je kan er niet in staan. Ik dacht simpel met een grondboor door de kleilaag te gaan om verticale drainage te maken. Kansloze missie. De hele tuin is ongeveer 5 x 12 meter. Het meeste is betegelt. De borders die gedraineerd moeten worden zijn ongeveer 30 - 35 procent van de tuin. Tot een meter diep is het klei en ik kom niet dieper. Als verticaal niet mogelijk is, zou het horizontaal moeten. Dan zou een deel van het terras open moeten. Ik heb behoefte aan een goed advies op maat. Ze hoeft het niet te weten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
maandag 26 augustus 2019

Aanleg gazon (100m2) en aanleggen vijver en terras

Als eerste stap in het moderniseren van onze tuin willen we graag circa 100m2 gazon aanleggen, onderhoud laten plegen aan het huidige gazon en het aanleggen van een grote vijver. Wij komen graag in contact met een hovenier die ook kan meedenken in een goed vijverontwerp. Ook laten we graag een terras van circa 20m2 aanleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
donderdag 15 augustus 2019

Verwijderen boomstronken

Graag zou ik een boomstronken willen laten ver wijden (zie foto). Overigens heb ik nog een kleine stronk echter kan ik maar 1 foto uploaden. Ik zie dan ook graag uw offerte tegemoet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
dinsdag 13 augustus 2019

Omgewaaide boom verwijderen

Omgewaaide boom + stobbe verwijderen. Het gaat om een boom van ongeveer 6 meter, hij is half in een vijvertje gevallen dus zal waarschijnlijk met een kraan moeten worden verwijderd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
zondag 07 juli 2019

De voor- en achtertuin renoveren

Ik zoek een hovenier die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. Het gaat om het betegelen van de voor- en achtertuin. De voortuin is 15 m2. De achtertuin is 55 m2. Een aantal bestaande planten wil ik hergebruiken. De tuinen zijn goed bereikbaar. De tuin dient waarschijnlijk ook deels te worden opgehoogd/geëgaliseerd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
maandag 24 juni 2019

Voortuin opknappen

Onze voortuin van 5 bij 6 meter zouden wij graag opnieuw willen laten aanleggen. Het gaat om o.a. nieuwe bestrating en nieuwe beplanting. Graag een offerte hiervoor.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
maandag 03 juni 2019

Steiger aanleggen en beschoeiing vervangen

Het gaat om een aanlegsteiger van 6,5 m2 van hardhout plus het vervangen van de beschoeiing van 3,25 m. Ik heb een tekening en een paar foto's gemaakt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
donderdag 11 april 2019

Boomstronken verwijderen

Graag zouden wij 2 boomstronken laten verwijderen. Eén in de voortuin en één in de achtertuin. De stronken zijn ongeveer 30 cm hoog en dienen onder het maaiveld verwijderd te worden. De wortels hoeven niet volledig verwijderd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
donderdag 21 maart 2019

Klimop verwijderen en afvoeren

Ik heb een zijmuur waar klimop op is gaan groeien, ongeveer 5 m breed en 6 m hoog. Ik heb in het najaar de stammetjes doorgezaagd maar nu moet de klimop nog verwijderd worden van de gevel incl de hechtwortels. Het voegsel is nog in goede staat.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
dinsdag 13 november 2018

Verwijderen coniferenhaag

Ik ben op zoek naar een hovenier die een coniferenhaag in mijn achtertuin kan verwijderen inclusief wortels. De afmeting van de haag bedraagt 13,3 m lang, 2,3 m hoog en 1,2 m. Grond dient weer opgevuld te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
woensdag 24 oktober 2018

Boom rooien en afvoeren

Wij hebben een berk van ongeveer 10 meter hoog met een diameter van 30 cm die gerooid dient te worden. De boom staat in de achtertuin aan de brandgang. Het groen afval dient te worden afgevoerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
maandag 24 september 2018

Schutting als erfafscheiding plaatsen

De erfafscheiding van de achtertuin moet aan één lange zijde (circa 10 meter) worden vervangen door een door u te plaatsen schutting. Ik wil een houten schutting met rabatdelen als dat mogelijk is. Dit moet met betonnen palen dus.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
donderdag 13 september 2018

Boom kappen en stronk uitfrezen

Ik wil een boom kappen en de stronk uitfrezen. De boom is rond de 10-15 meter ongeveer. Er is een vergunning nodig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
dinsdag 28 augustus 2018

Tegels voortuin ophogen en onkruid achtertuin verwijderen

Ik wil de tegels van de voortuin laten ophogen. De voortuin is 3 bij 2 meter. De achtertuin moet ook aangepakt worden. Daar moet onkruid van worden verwijderd en het terras eventueel verbreden met stoeptegels. Die tuin is 12 bij 4 meter. Ook wil ik advies voor het planten van planten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
donderdag 23 augustus 2018

Boomstronk en wortels weghalen en mogelijk grond afgraven

Ik zoek een hovenier die een stronk inclusief wortels van een oude boom kan verwijderen uit mijn voortuin. Daarnaast dient de tuin te worden uitgegraven. De tuin is 4 bij 5 meter groot. De voortuin is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
woensdag 15 augustus 2018

Voortuin opknappen

Ik zoek iemand die mijn vootuin kan opknappen. De tuin is ongeveer 21 m2 (3.5 breed x 6 lang). De bestaande grindtegels moeten worden afgevoerd afvoeren en daar wil ik basalt split voor in de plaats (inclusief egaliseren, grindmat etc.) En eventueel wil ik een laag houten hekwerk plaatsen met poortje van 3,5 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Wassenaar

Offertes aanvragen