Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Wassenaar

Tuin - Wassenaar

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Wassenaar?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Wassenaar die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Voorschoten of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Wassenaar

woensdag 27 juli 2022

2 metalen poorten plaatsen

Poort 1: belvorm 585cm breed, start hoogte op 114 cm. Twee armig. Rondjes in de boog en dennenappels op de puntjes. Poort2: recht 170x 114 cm, ook twee armig. Uiterlijk idem.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
dinsdag 24 mei 2022

tuin aanleg

aanleg grasveld (ca 100m2) en terras (ca 20m2)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
zondag 22 mei 2022

Schutting plaatsen (20m)

Ik wil een schutting laten plaatsen van ongeveer 20 meter als afsluiting aan de achterkant van mijn tuin. Er staat momenteel niks.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar
zaterdag 14 mei 2022

Tuin renoveren ( 100 m2)

We hebben totaal geen idee wat een tuindecoratie kost met de plannen die wij hebben, dus we zijn ons op de kosten aan het oriënteren. Het is niet dat we morgen meteen de renovatie willen laten uitvoeren maar dan hebben we tenminste een idee van wat het zou kosten en kunnen we de renovatie een keer inplannen als het financieel uitkomt. We willen graag bij het huis een houten vlonder terras, achter het huis bij de schuur ook. Verder alles gras met een grindpaadje (zoals die in de duinen liggen) en met behoud van de struiken en bomen die we nu hebben. Uiteraard bij de schuur nog wel wat tegels. De schutting aan de rechterkant hoeft niet per se, maar we zijn wel benieuwd wat de kosten zouden zijn als we die zouden meenemen. Zelfde schutting als links dan en met een nieuwe schutting deur. We hopen dat het wel duidelijk word met de foto's. De tuin is ongeveer 5 bij 20 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
zondag 06 februari 2022

Opknappen en aanpassen achtertuin

Bij een redelijk nieuwe woning in Voorschoten dient de achtertuin aangepakt te worden : vijver eruit, en vervangen door border. Grindpad aanpassen (hardere ondergrond met honingraat structuur), "bruggetje" verwijderen, leibomen opnieuw van steunen voorzien, sierpeer of verwijderen of terug snoeien (in overleg).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorschoten
dinsdag 30 november 2021

Snoeien plataan

Het snoeien van mijn plataan wordt een steeds grotere klus. Het is deze week weer gelukt om dit zelf te doen, maar ik denk dat ik dit volgend jaar niet meer red omdat de takken te dik worden. Graag zou ik een prijsopgaaf willen ontvangen voor als ik de klus zou uitbesteden aan u.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wassenaar

Tuin in regio Wassenaar

Andere klussen in Wassenaar

Offertes aanvragen