Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Voorburg

Tuin - Voorburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Voorburg?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Voorburg die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Voorburg

zondag 17 april 2022

Boom kappen

Wil mijn boom kappen. Ik zoek hier een erkend vakman voor.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
dinsdag 28 december 2021

Tuin aanleggen 30m2

Ik wil graag een dakterras van 30m2. Met een simpel hekwerk. Er moet wel een gat gemaakt worden en het installeren van een trap. Met elektriciteit op het dak Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
donderdag 30 september 2021

Tuin 75m2 renoveren incl. vervangen schuur en aanleg tuinhuis

Wij willen graag onze achtertuin opnieuw aanleggen, met daarbij vervanging van onze schuur, aanleg tuinkamer achterin, kunstrgras, tegels en wat beplanting in borders. Onze tuin is ongeveer 5 bij 13 meter. Er moet een volledig nieuwe schuur komen, de huidige schuur moet ook door de vakman worden afgebroken en afgevoerd. Het schuurtje moet ongeveer 3 meter bij 1,5 meter worden. Het is een houten schuurtje. Er moet ook een tuinkamer worden aangelegd. Een soort veranda met glazen deuren. Deze moet ongeveer 15m2 worden. Het moet een glazen afwerking worden die je open kan schuiven. Hij hoeft verder niet verwarmd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
donderdag 20 mei 2021

Achtertuin renoveren

Alle wildgroei aan onkruid en bramenstruiken verwijderen, grindtegels afvoeren en alles wat niet in de tuin hoort afvoeren. Achtertuin ca 32 vierkante meter, opvullen met 4 kuub zand, antiwortel doek, en n grijze betontegel. Achtertuin bereikbaar via poort. Ook door vrachtwagen met kraan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
dinsdag 27 april 2021

Bomen snoeien

Wij willen graag 4 bomen toppen en een conifeer snoeien


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
vrijdag 05 februari 2021

herbestraten met bestaande tegel

Beste. Onze woning heeft aan de voorkant een oprit en achter het huis een terras ( ong bij elkaar 40m2 ) wij willen graag ivm verzakken de bestaande tegels weer netjes hebben.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg

Tuin in regio Voorburg

Andere klussen in Voorburg

Offertes aanvragen