Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Voorburg

Tuin - Voorburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Voorburg?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Voorburg die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Voorburg

dinsdag 28 december 2021

Tuin aanleggen 30m2

Ik wil graag een dakterras van 30m2. Met een simpel hekwerk. Er moet wel een gat gemaakt worden en het installeren van een trap. Met elektriciteit op het dak Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
donderdag 30 september 2021

Tuin 75m2 renoveren incl. vervangen schuur en aanleg tuinhuis

Wij willen graag onze achtertuin opnieuw aanleggen, met daarbij vervanging van onze schuur, aanleg tuinkamer achterin, kunstrgras, tegels en wat beplanting in borders. Onze tuin is ongeveer 5 bij 13 meter. Er moet een volledig nieuwe schuur komen, de huidige schuur moet ook door de vakman worden afgebroken en afgevoerd. Het schuurtje moet ongeveer 3 meter bij 1,5 meter worden. Het is een houten schuurtje. Er moet ook een tuinkamer worden aangelegd. Een soort veranda met glazen deuren. Deze moet ongeveer 15m2 worden. Het moet een glazen afwerking worden die je open kan schuiven. Hij hoeft verder niet verwarmd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
donderdag 20 mei 2021

Achtertuin renoveren

Alle wildgroei aan onkruid en bramenstruiken verwijderen, grindtegels afvoeren en alles wat niet in de tuin hoort afvoeren. Achtertuin ca 32 vierkante meter, opvullen met 4 kuub zand, antiwortel doek, en n grijze betontegel. Achtertuin bereikbaar via poort. Ook door vrachtwagen met kraan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
dinsdag 27 april 2021

Bomen snoeien

Wij willen graag 4 bomen toppen en een conifeer snoeien


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
vrijdag 05 februari 2021

herbestraten met bestaande tegel

Beste. Onze woning heeft aan de voorkant een oprit en achter het huis een terras ( ong bij elkaar 40m2 ) wij willen graag ivm verzakken de bestaande tegels weer netjes hebben.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
vrijdag 29 januari 2021

Lindebomen snoeien

2 lindebomen snoeien en knotten weghalen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
donderdag 21 januari 2021

Hout-betonschutting 10 m laten plaatsen

Wij willen graag een nieuwe schutting laten plaatsen tussen ons perceel en dat van de buren. Het gaat om een recht stuk van 10m. Er zit in beide tuinen een hoogteverschil (trapje/afstapje). Er zijn geen poorten nodig. Het liefst zouden we een offerte opvragen voor een 21-planks hout-beton schutting van grenen en een offerte voor een vergelijkbare schutting van hardhout. Dan kunnen wij met de buren overleggen welke het meest geschikt is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
woensdag 18 november 2020

Schutting verwijderen en nieuwe plaatsen

Hallo, in een bestaande tuin willen we een schutting laten plaatsen en de huidige schutting laten verwijderen. De afmetingen zijn 9x4x8. Aan welke prijs moeten we dan denken?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
donderdag 27 augustus 2020

Schutting repareren met nieuwe palen

Door storm woensdagnacht is mijn schutting in de tuin beschadigd. Het is een schutting van 9 meter met 4 palen erin en met pluggen gemonteerd aan de muur van mijn woning. De schutting staat op de erfgrens. Wat is er kapot gegaan? 1. twee van de palen in de grond zijn afgebroken en moeten vervangen worden 2. punt waar de schutting in de muur van de woning zat is door de wind losgetrokken 3. waar de schutting aan de grondpalen vastzat zijn enkele bevestigingspunten los


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
maandag 17 augustus 2020

Aanlegsteiger in vaart

In de Vliet bij Voorburg (provinciaal water) is het plan om een theekoepel, nu met een openbare functie, terug te brengen. Een aanlegsteiger voor twee grotere of drie kleinere boten is het uitgangspunt. Ons idee van een lengte is 15 meter en goed een meter breed. De walkant bestaat uit een natuursteenblokkentalud. Daardoor is een oploop plankier eveneens nodig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
zondag 26 juli 2020

Composiet schutting op balkon plaatsen

Als de renovatie van onze flat klaar is, kan zijn tussen augustus en oktober willen wij het volgende: Wij hebben op ons balkon 2 schuttingen staan die aan vervanging toe zijn. Wij willen 2 antraciet composiet schuttingen van de praxis(Ook opgehaald aldaar)ze moeten op maat gemaakt worden standaard maat is 1.80  De ene moet ongeveer 1.65m worden de ander ongeveer  1.85 m dus iets breder gemaakt worden. Het moet een stevige constructie worden die ook makkelijk weer weggehaald kan worden. De ene kant is muur de ander kant ijzer waar ze aan vast gezet kunnen worden. Mvg Ineke Bakker


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
woensdag 22 april 2020

Schade schutting herstellen

Door het stormachtige weer vorige maand heeft een gedeelte van mijn schutting het begeven. Een van de palen is gebroken en twee schuttingdelen hebben hierdoor schade opgelopen. Graag een opgave van de herstelkosten met aan en afvoer van de materialen. De houten schuttingdelen zijn 1.80 bij 1.80 (zie bijgevoegde foto's)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
maandag 20 april 2020

Jeu de boules baan aanleggen

Ik heb van de gemeente budget gekregen om een jeu de boulebaan te laten aanleggen naast de speeltuin. De bedoeling is een baan van on 4 a 5 x 10 meter, met eventueel een aantal banken erbij. Zie bijgevoegde beschrijving in PDF. Daarvoor ben ik op zoek naar een passende offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
vrijdag 17 april 2020

Trampoline ingraven in de tuin

ik heb interesse in het compleet ingraven en bouwen van een trampoline in onze voortuin. De trampoline zou zijn: 366 cm rond bij voorbeeld en het zou fijn zijn als die ook oor u geleverd kan worden. De vraag is: als wij nu bestellen, wanneer kunnen jullie het doen? Was is de wachtijd op dit moment? En doen jullie het werk in de regio Den Haag (wij wonen in Voorburg)? Bedankt voor uw antwoord,


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
vrijdag 06 maart 2020

Tuin leeghalen en afvoeren (inclusief houten schuurtjes)

Mijn achtertuin 75 m2 moet worden leeggehaald. Twee houten schuurtjes en dakpannen afbreken en afvoeren. Stoeptegels verwijderen en afvoeren (ongeveer 120). boomstronk uitgraven en afvoeren. 3 struiken uitgraven en afvoeren. Ik heb geen achterom dus door mijn huis afvoeren. Oude Waaltjes moeten bewaard worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
dinsdag 18 februari 2020

Haag van hedera laten plaatsen

Ik wil in mijn voortuin aan de voorkant een kant en klare/al volgroeide hedera heg laten plaatsen. links en rechts zijn door vorige bewoners al hedera hagen geplaatst met hoogte van 150 cm (links) en 180 cm (rechts). de nieuwe haag wordt plm 770 cm lang en moet in een aantal rechte hoeken om een obstakel heen. lengte losse stukken vlnr 320x115x185x115x35. blad van de bestaande haag is groenblijvend, liefst daarbij aansluiten maar als niet beschikbaar is verkleurend blad mogelijk. liefst niet in bakken maar in volle grond. hoogte tussen de 150 en 180 cm. Graag prijsopgave voor materiaal inclusief plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
zondag 26 januari 2020

Het ophogen, bestraten en leggen van graszoden in een tuin

Ik zoek een hovenier die een deel van onze tuin kan ophogen (20 cm) met grond (27m2) en grotendeels voorzien van graszoden (20 m2). Het terras ophogen met zand (15 m2) ongeveer 10-12 cm en opnieuw bestraten met gebruikte cobblestone 20 bij 30 cm. (Verwijdering van de tegels doen we zelf. Ongeveer 5 m2 is al op de juiste hoogte. Tuin heeft geen achterom. Zand en grond wordt via voortuin door het huis vervoerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
zondag 12 januari 2020

Aarde afvoeren en straatje leggen in een tuin

Ik zoek een hovenier die in eerste instantie aarde uit mijn tuin kan afvoeren. Het gaat ongeveer om 100 m2 waar afgegraven moet worden. Vervolgens dient het waarschijnlijk opgehoogd en geëgaliseerd te worden. Hierna moet er een klein paadje in de tuin gelegd worden. In de toekomst zou ik de tuin ook willen inrichten, dit bespreek ik graag met de hovenier.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
woensdag 11 december 2019

Boomstronk verwijderen met stobbenfrees

Boomstronk verwijderen met stobbenfrees voor betegeling. Diameter 28 cm. Doorgang via straat achterom. Deurbreedte 90plus cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
zondag 18 augustus 2019

Schutting vervangen

Graag willen wij een offerte ontvangen voor het plaatsen (inclusief montage/afdeklatten en leveren) van: • ongeveer 23 meter schutting (hoogte ongeveer 2,30 meter) • en 2 delen van 1,80 meter hoog antraciet betonkolommen 11 x 11 cm met ronde kop daartussen 2 dubbelzijdige antraciet rotsmotief betonplaat (circa 72 cm hoog) met daarboven een antraciet afdekbalk met daarop een recht scherm 21-planks van geïmpregneerde grenen planken 17 mm dik met afgeronde hoeken (rvs geschroefd) + afdeklat. De palen moeten in betonmortel worden gezet. In de prijs dient te worden opgenomen het afvoeren van de bestaande schutting zijnde 23 meter en het verplaatsen van de door ons nieuwe vrij recent aangeschafte tuinpoort. Voor het plaatsen en eventuele opdracht willen graag dat een medewerker van uw bedrijf de situatie en exacte maten vooraf ter plaatse komt inmeten!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
woensdag 24 juli 2019

Tuin ophogen en schutting plaatsen

Ik wil mijn achter tuin 9 x 6,5, met 30 cm ophogen en een grasmat/gazon) van 9 x 4 meter aanleggen, ik weet het niet wat voor soort materiaal (tuinaarde? dress grond?) ik moet hebben. Daarnaast wil ik ook een schutting van 10 meter laten plaatsen (heb ik al aangeschaft). Mijn achtertuin is niet te bereiken met een gewone wagen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
donderdag 11 juli 2019

Tuinrenovatie

We hebben vorig jaar een huis gekocht waarvan we de tuin graag willen verbouwen/renoveren. Ik heb alleen nog geen goed idee wat ik ermee wil of hoe ik het moet aanpakken. Het leek me dus tijd om daar iemand met kennis bij in te schakelen. Kunnen jullie o.b.v. het onderstaande me een advies/voorstel en offerte sturen? En wanneer is het een goede periode (of wanneer kunnen jullie) deze renovatie eventueel uitvoeren? Huidige situatie: Het betreft een voortuin van +/- 6,3m breed bij 3,7m diep op het N/O, en een achtertuin van +/- 6,3m breed bij 10m diep bij op het Z/W. De achtertuin is momenteel verdeeld in twee hoogtes, namelijk een hoger gelegen terrasgedeelte (3,6m diep) en lager gelegen tuin gedeelte (6,4m diep). Alles is betegeld. De zijkanten zijn voorzien van bloemen/struiken/bomen in een border. Achterin de tuin is een berging van 2,78m breed bij 1,87m diep (dit is niet meegenomen bij de afmetingen van de achtertuin, en komt er dus bij). Het huidige terras heeft twee lichtpunten, te bedienen met schakelaar op het terras. Verder is er geen elektra voorziening. Voorgestelde situatie: Zoals gemeld zijn we er nog niet over uit wat we willen, maar we hebben wel een idee. Laat dit idee van ons u er vooral niet van weerhouden om afwijkende ideeën voor te stellen. Voortuin: - Andere tegels. Wellicht de licht grijze tegels uit de achtertuin gebruiken (zie hieronder ook). Huidige tegels moeten afgevoerd worden. - Border smaller, met andere flora. Er staat een Berberis aquifolium, en die wil ik er uit i.v.m. de bladeren die zeer prikken. Ik denk dat het leuk is om in de plaats de Japanse esdoorn uit de achtertuin hier te plaatsen, samen met een Japanse sierkers die ik nog in een pot heb staan. Verder nog graag wat beplanting die het jaar door groen is. - Het lijkt ons het handigst om de voortuin te gebruiken voor 2 tot 3 afvalbakken (papier, restafval, en eventueel de GFT-bak). Verder moet de voortuin plek bieden aan een bakfiets.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
vrijdag 05 juli 2019

Een tuin afgraven, zand terugstorten en egaliseren

Ik zoek een hovenier die mijn gehele tuin 20 cm kan afgraven (aarde) en vervolgens kan ophogen en egaliseren met zand. De tuin is 40 m2 groot en redelijk bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
dinsdag 18 juni 2019

Tuinen afgraven / afvoeren / schutting plaatsen

Graag ontvang ik offertes voor het afgraven van 4 tuinen (Nieuwbouw). Aarde eruit, zand erin en afvoeren van het zand. 3 tuinen van ieder 32 m2 achter en de voortuin 11 m2. 1 tuin van ongeveer 95 m2 rondom hoekhuis. Tevens eventueel schuttingen plaatsen in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
maandag 03 juni 2019

Boom laten verwijderen uit tuin

Graag zou ik een boom uit mijn goed te bereiken achtertuin laten verwijderen. De boom is 2.50 meter hoog en staat in de buurt van een schutting. Graag hoor ik van de vakman of de boom gekapt of gerooid moet worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
dinsdag 09 april 2019

Tuin renovatie

Om te beginnen wil ik de klimophaag laten terugsnoeien en uitlopers in de tuin verwijderen. Grasveld is overwoekerd met klimop. Haag ca 7 meter breed. Daarna de tuin van circa 90m2 "opbouwen"; gras leggen; grindtegels draaien en borders aanleggen. Materiaal afvoeren in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
maandag 01 april 2019

Gras vervangen

Graag ontvang ik een offerte voor het vervangen van het gras, wat er van over is, inclusief verwijderen. Het gaat om ongeveer 25 m2 aan de noordkant van het huis, dus schaduwrijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
maandag 18 maart 2019

Fundering voor terras

De tuin ligt 80 cm lager. Ik zoek een oplossing voor een fundering en een opbouw zodat ik zelf een terras kan betegelen. Het terras zal 6 x 4 meter moeten gaan worden. Ik heb begrepen dat er gebruik gemaakt dient te worden van een PS combinatie vloer, 160 mm, met een strokenfundering.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
woensdag 06 maart 2019

Nieuwe voortuin aanleggen

Tuin (7,5 x 6,0 m) vrij maken van tegels en planten. Bestaande fietsschuur verplaatsen (afbouw + opbouw). Heg voorzien aan 3 zijden. Nieuwe bestrating en plantenbak aanleggen. De schuur moet iets verlaagd komen te liggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg
zondag 03 maart 2019

Heg verwijderen en schutting plaatsen

Ik wil een 10 tot 12 meter liguster heg laten verwijderen en afvoeren. En nieuwe schutting met tuindeur laten plaatsen, inclusief materialen. Ik laat mij adviseren over het materiaalsoort van de schutting. Oppervlakte bedragt ook ongeveer 12 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voorburg

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Voorburg

Offertes aanvragen