Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Vlaardingen

Tuin - Vlaardingen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Vlaardingen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Vlaardingen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Vlaardingen

zondag 26 december 2021

schutting plaatsen 26m2

Wij willen graag een schutting incl afsluitbare poort laten plaatsen. Totale lengte ongeveer 26 meter ( U-vorm, dus 10x10x6,5 )


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
maandag 31 mei 2021

Stenen schutting plaatsen

Ik wil graag een stenen schutting laten plaatsen tussentwee woningen in. Het betreft 2,70 meter. De schutting wil ik via de vakman aanschaffen. Op het moment dat de schutting moet worden geplaatst staat er niks.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
zondag 30 mei 2021

Tuin renoveren

Ik wil mijn tuin laten renoveren. Ik wil de huidige tegels laten verwijderen en nieuwe laten leggen, een aantal struiken verwijderen en de tuin met 5 cm op laten hogen. De tuin is 40 m2. Het is niet bereikbaar via de achterzijde omdat het tegen een sloot aan zit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
zaterdag 22 mei 2021

Tuinaanleg nieuwbouwwoning

We would like a new garden (50 m2) with sand, tiles on the other half and fake grass on the other half.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
vrijdag 14 mei 2021

Opknapbeurt tuin 30m2

Ik wil graag mijn voortuin laten opknappen en bij goed resultaat wellicht daarna ook mijn achtertuin. Wat er zoals dient te gebeuren is het volgende: - nieuw tuinhek plaatsen - nieuw looppad met grote tegels - nieuwe grasmat Mijn voortuin is ongeveer 30 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
donderdag 15 april 2021

Schutting plaatsen en oude verwijderen

Ik wil een nieuwe schutting, tussen de 5 en 6 meter breed (incl. deur) en 2 meter hoog. Gewenste werkzaamheden: Leveren en op maat maken van een nieuwe schutting aan de achterzijde. Gebruik van hardhouten palen en hardhouten onderplank. Betimmeren met geïmpregneerde rabatplanken. Plaatsen deur met frame en rvs slot. Afvoeren oude schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
dinsdag 30 maart 2021

Schutting met poort laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen in de achtertuin met een schuine hoek en een poort


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
zaterdag 20 maart 2021

Schutting plaatsen

Ik wil graag een grenen houten schutting plaatsen aan 1 kant tuin. Lengte 11 m. Hoogte 1.80 m. Het zijn 7 schutting delen en palen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
donderdag 18 maart 2021

Tuinschermen plaatsen

In de tuin wil ik een omheining van circa 10 tuinschermen laten plaatsen. Graag inclusief het leveren van de materialen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
vrijdag 12 maart 2021

Plaatsen van schuttingen 8 woningen

Geachte heer, mevrouw, In mei/juni 2021 wordt ons nieuwbouwhuis opgeleverd. Namens ons rijtje, 8 nieuwbouwwoningen, wil ik een prijsopgave opvragen voor een tuinafscheiding. Wij willen schuttingdelen van Douglas hout, 21 planks, met betonnen palen met platte kop, mortel gestort. Wij willen verticale schuttingdelen, met een dunne betonnen onderrand. Anderen wensen ook een deel gaas tot aan de grond. De tuinen moeten worden afgesloten met schuttingdelen en poorten. De maten van de poorten staan hieronder aangegeven. Enkele bouwnummers wensen een verbrede poort. De tuinschermen willen we laten monteren in juni/juli. Wij zijn benieuwd naar een prijsopgave inclusief montage en alle toebehoren, zoals rvs-deurbeslag. Per bouwnummer (nummer 36 t/m 43) heb ik aangeven wat onze wensen zijn. Ik heb aangeven wat aan beide tuinzijden gewenst is. Uiteraard wordt het bedrag tussen de bouwnummers gedeeld. Maatvoering per bouwnummer: 1) bouwnummer 36 (hoekwoning) Aan de vrije zijde wordt door de bouw hedera geplaatst. Daar hoeft geen schutting te komen. Aan de andere zijde (tussen bouwnummer 36 en 37) is het 6,03 meter lang (tussen uitbouw en schuur). Daar moet komen: één schuttingdeel aan de uitbouw, aansluitend gaas tot aan de grond, wat begroeid gaat worden met groen. Voor het gaas willen de bewoners zelf heidematten plaatsen. Wat kost het voor dit stuk? Kan dit opgenomen worden in de offerte? Achterin de tuin (de ingang van de tuin, naast de schuur) is het 3,78 meter lang. Dit moet afgesloten worden met een schuttingdeel, met betonpalen, en een deur van 90 cm. 2) bouwnummer 37 (tussenwoning) Tussen bouwnummer 36 en 37 is het 6,03 cm lang (tussen uitbouw en schuur). Daar moet komen: één schuttingdeel, aansluitend gaas tot aan de grond, wat begroeid gaat worden met groen. Voor het gaas willen de bewoners zelf heidematten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
donderdag 14 januari 2021

Tuin bestraten en verlengen (onderhoudsvrij)

Wij willen graag onze tuin opnieuw laten bestraten. Liefst met betaalbare keramische tegels. Tuin is nu 5x5.5m. Er zou over een lengte van 3 m 1.5 meter bij moeten komen. Dit betekend dus ook de schutting naar achteren te plaatsen en ook de schutting tussen de buren te verlengen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
zondag 27 december 2020

Tuin ophogen en tegels opnieuw leggen

Onze tuin moet 50 cm worden opgehoogd, ivm ophoogprogramma gemeente Vlaardingen. De huidige tegels (1/3 van de tuin) moeten daarna weer opnieuw geplaatst worden. De tuin is zo'n 9 bij 6 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
zondag 13 december 2020

Snoeien van een olijfboom

Olijfboom in de voortuin willen we graag rond gesnoeid hebben


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
donderdag 17 september 2020

Tuinschutting plaatsen

Graag wil ik een schutting van 7 meter plaatsen van hardhout met betonnen palen. De onderkant moet bestaan uit 2 lagen betonnenplaten en daar boven hardhouten schutting. (Zie foto) Aan de achterkant gelijk naast de schuur heb ik een ruimte van 2,4m waar een hardhouten deur moet komen van 1 meter. Dan blijft er nog 1,40m over die ik opgevuld wil hebben met een vergelijkbare schutting. Er staat momenteel geen schutting. Tuin is zeer goed bereikbaar via achterom. Ik wil het werk graag zo snel mogelijk laten uitvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
dinsdag 21 juli 2020

Hout/beton schutting

Wij willen graag een houten beton schutting laten plaatsen van 9,20 m lang. We willen graag 2 lage schuttingen en de rest hoog Incl 2 enkele poorten. We hebben zelf geen materiaal in huis.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
dinsdag 07 juli 2020

Schutting plaatsen bij 8 woningen nieuwbouwproject

We willen collectief met de buurt een hardhouten/vurenhouten schutting met betonnen palen en stuk beton aan de onderkant laten plaatsen bij onze nieuwbouwwoningen (8 woningen). We hebben zo'n 65 meter te plaatsen met 3 poorten. Voorbeelden en situatietekening zijn te zien in de bijlage. Het betreft: rode lijnen: 7,5 meter korte rode lijn, 10 meter lange rode lijn blauwe lijnen: 3,5 meter + poort


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
woensdag 22 april 2020

Schutting plaatsen

In de bijlage ziet u een plattegrond. We willen een offerte voor de schutting. Douglas hout, antraciet palen en standaard onderplaat denken we. Offerte 1 (delen de kosten met de buren). Lange zijde is 28 meter lang. In de hoek willen de buren een overkapping en wij niet, deze is natuurlijk hoger dan 2 meter en ze willen de schutting als achterwand gebruiken voor hun overkapping, wat zijn daar de mogelijkheden voor de buren? Deze kosten graag apart benoemen. Offerte 2 (delen de kosten met de andere buren) Is de kortere zijde aan de achterkant. Deze is 8.40 meter lang. Offerte 3 (zijn geheel voor onze kosten) Gaat om korte zijde achterkant huis (achtertuin) met deur. Gehele breedte is 2.95 meter (breedte incl. deur) Is de voorkant en gaat ook weer de hoek om naar het huis, daar ook een deur. Lange zijde is 7 meter lang, hoek om 3.30 meter lang (breedte incl. deur).Voorkant huis (voortuin) willen we een laag hekje breedte van die tuin is 5.40 meter, maar moet wel een opening in om de voordeur te kunnen bereiken, we willen daar geen deurtje. Daarbij de vraag: is het mogelijk dat jullie alleen de palen plaatsen en wij de schuttingen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
dinsdag 21 april 2020

Tuin bouwrijp laten maken

Ik heb een achtertuintje van 5.80x4.55 waar 2 juni schuttingen worden geplaatst. Vriendjes van mij hebben 2 dagen stikkend hun best gedaan om haag,coniferen,hek,heel veel klimop en seringenboom met ( alle ?? ) wortels te verwijderen. Er komt her en der een wortel te voorschrijn en nu ben ik bang dat straks de schuttingen niet geplaatst kunnen worden vanwege achtergelaten wortels. Graag zou ik zien dat jullie de omtrek,daar waar de schuttingen komen,bouwrijp maken. Er staat 1 oude schutting ,1.80x1.65, die er uit moet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
vrijdag 17 april 2020

Schutting vernieuwen

Wij willen graag een nieuwe schutting in de achtertuin. In totaal 20m, verdeeld over 3 zijden. Er moet één poort in. Omdat we het via het bouwdepot willen laten lopen, moet het een 'duurzame' schutting zijn. Staat een oude schutting deze mag weggehaald worden en afgevoerd worden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
maandag 13 april 2020

Tuin aanleggen

Wij willen graag een tuin van ongeveer 50 m2 laten aanleggen. Op dit moment is de tuin alleen bestraat met grote tegels (zie foto), ook is er een afdakje aanwezig. We dachten aan een simpel strak ontwerp met bestrating en een “grasveldje”. Kan u mij vertellen wat dit ongeveer (all incl) zou kosten en hoe lang het zou kunnen duren? Ik hoor graag van u.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
zondag 12 april 2020

schutting plaatsen

prijsopgaaf schutting plaatsen standaard grenen lengte 11 mtr en dan opzij 5,5 mtr maar daarin wel een poort van 1 mte gaarne prijsopgaaf Op dit moment staan er oude schuttingen in de tuin, ik zou graag willen weten wat het mij gaat kosten als de vakman dit weghaalt. graag zou ik daarom een offerte willen met en zonder het oude verwijderen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
dinsdag 07 april 2020

Zweeds rabat schutting

Graag zouden we een offerte willen ontvangen en uitvoerdatum (direct mogelijk) in overleg voor het plaatsen van een 10 meter lange schutting van 185 cm hoog met Zweeds Rabat Breed. De schutting willen we graag op een betonnen rand geplaatst zien.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
vrijdag 20 maart 2020

Nieuwbouwtuin rabat schuttingen plaatsen

Voor een collectief van 7 nieuwbouwwoningen willen we de achtertuinen laten voorzien van rabat schuttingen met hardhouten schuttingpalen. tuinen zijn 10 meter diep, en 6 meter breed. elke tuin heeft aan de achterzijde, grenzend aan een brand pad, een schuurtje. daardoor blijft er per tuin 3 meter over wat voorzien moet worden van een poortdeur en klein schuttingdeel. graag hoor ik van u wat de mogelijkheden en prijzen zijn. de tuinen zijn vanaf de straat te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
zondag 01 maart 2020

Schutting plaatsen

Douglas houten betonschutting plaatsen (19 planks, RVS bevestigd, douglas deklat, in beton gestort). Ik verwijder de huidige schutting zelf. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
zondag 02 februari 2020

Schutting laten plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting van 15 meter vijftig laten plaatsen. Het moet een houten schutting met betonpalen worden. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
zaterdag 25 januari 2020

Afgraven en opvullen tuin

Ik wil mijn tuin laten afgraven en opvullen (15 cm). En de afgegraven grond af laten voeren. Betreft een tuin van een nieuwbouw huis. Er is nog niks in gebeurd. De lengte van de tuin is 7,8 m en 5,4 m breed. Wat betreft de indeling wil ik aan de zijdes van de schutting een strook waar planten komen, ergens in de tuin wil ik een grasveld van ongeveer 3.5 m2. De exacte indeling weet ik nog niet. Graag ontvang ik van u een offerte hoeveel het ongeveer gaat kosten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
dinsdag 21 januari 2020

Tuindeur plaatsen

Mijn tuindeur is kapot er moet een nieuwe geplaatst worden. Oude voeren we zelf af.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
zondag 19 januari 2020

Tuin renoveren van 210 m2

ik wil mijn voor en achtertuin laten renoveren, het gaat totaal om ongeveer 210 m2. situatie nu is dat er een vol gegroeide tuin achter is, met enkele tegels, wij willen een aantal planten weghalen en een aantal behouden, ook willen wij de tegels opnieuw laten betegelen. Ook willen we een tuinhuisje erop in vorm van lounge hoek met ernaast een stukje kunstgras. voortuin is betegeld met bomen, deze zal opnieuw betegeld moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
woensdag 09 oktober 2019

Tuin opnieuw ontwerpen en renovatie

Ik zoek iemand voor het ophogen, bestraten en beplanten van mijn tuin. De tuin heeft een oppervlakte van 84 m2 die 20 cm moet worden opgehoogd. Het oude materiaal ook graag opvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen
donderdag 19 september 2019

Heg verwijderen

Ik wil mijn heg laten vervangen door een schutting. Ik ben opzoek naar een hovenier die voor mij de heg kan verwijderen. Daarom wil ik graag weten wat het kost om mijn heg weg te laten halen en afvoeren. het gaan om ongeveer 12 meter lang en 2 meter hoog. Vanaf 4 november kan dit gebeuren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlaardingen

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Vlaardingen

Offertes aanvragen