Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Barendrecht

Tuin - Barendrecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Barendrecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Barendrecht die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Heerjansdam, Heinenoord, Mijnsheerenland, Oud Beijerland of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Barendrecht

donderdag 08 april 2021

Oude schutting verwijderen / afvoeren plus nieuwe plaatsen

Graag wil ik de oude schutting laten verwijderen en afvoeren plus een nieuwe schutting laten plaatsen. Ik had zelf een hout/beton schutting in gedachten het gaat om 9 meter in een rechte lijn zonder poort e.d.. Wat gaat dit kosten in zijn totaal?


Tuinaanleg en tuinonderhoud
donderdag 18 maart 2021

Schuttingen plaatsen inclusief deur

Er moeten na omwaaien 7 hele schuttingen en nog een klein stukje schutting worden geplaatst en 9 stuks vuren tuinpalen en snelbeton en een tuindeur. Het gaat om de achterkant en 1 zijkant, zitten op een hoek. Graag willen wij een offerte voor het plaatsen en ook voor het eruit halen van de palen en afvoeren van het schuttinghout.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
woensdag 17 maart 2021

Schutting en terras vervangen en herstellen

We zoeken een hovenier die de volgende werkzaamheden kan uitvoeren: De schutting vervangen. Herstel terras. - Door gebruik van aanwezige tegels - Als nodig kan na overleg kan zand worden besteld - Voor opsluitband beton antraciet kan worden gezorgd Inclusief -Transportkosten - Plaatsen - B.T.W. Exacte maten et cetera bespreek ik graag met de specialist.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen