Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Barendrecht

Tuin - Barendrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Barendrecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Barendrecht die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Heerjansdam, Heinenoord, Mijnsheerenland, Oud Beijerland of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Barendrecht

maandag 01 november 2021

2 Poorten aanschaffen en monteren

Wij zijn op zoek naar 2 poorten voor de oprit: automatisch, van buitenkant met sleutel te openen in de pilaar, ze zouden een aluminium frame willen met houten verticale delen als blokprofiel. Daarnaast willen we bij de voordeur ook een hoge poort waar aangebeld kan worden en met een cijfercode geopend kan worden, en van binnen draadloos? Geopend kan worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
dinsdag 03 augustus 2021

Zijtuin schutting

Schutting van 12 meter inclusief plaatsen. Op dit moment staat er al een afscheiding met klimplanten erop. Deze moet worden verwijderd en afgevoerd. Ik wil het liefst een composiet schutting, maar sta open voor andere ideeën. De schutting wil ik in overleg met de vakman aanschaffen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
zaterdag 24 juli 2021

Composiet schutting plaatsen 19m

Goedenavond. Wij hebben een hoekhuis waarvan de achterzijde van de tuin 10.70 bij 6.85 is. Er zitten 5 hoeken in en willen graag ook 2 poorten. Ook eventueel een betonnen onder plaat inclusief stevige schuttingen (composiet) van 2 meter hoog. Graag hiervoor een offerte,


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oud Beijerland
zondag 18 juli 2021

Composiet schutting plaatsen

Wij hebben een hoekhuis waarvan de achterzijde van de tuin 10.70 bij 6.85 is. Er zitten 5 hoeken in en willen graag ook 2 poorten. Ook eventueel een betonnen onderplaat inclusief stevige schuttingen (composiet) van 2 meter hoog. We twijfelen nog een beetje over het materiaal gezien het langste stuk flink wind vangt. Graag iemand die hiermee kan meedenken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oud Beijerland
donderdag 03 juni 2021

Plaatsen gaaspaneelschutting

Ik zou graag een schutting bestaand uit hardhouten palen met gaaspaneelschutting ertussen willen laten plaatsen en deze dan laten bekleden met hedra klimop. De totale lengte van de schutting is ongeveer 24 m. Er is al een hardhouten poort aanwezig, nu staan er kleine plantjes (ik geloof esdoorn) welke verwijderd moeten worden. Deze zijn net geplaatst dus kunnen nog makkelijk uit de grond getrokken worden. Bijgevoegd is een plaatje van hoe het eruit zou moeten komen te zien.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
woensdag 26 mei 2021

Terrastegels vervangen 65m²

Wij willen het terras laten vernieuwen. Het gaat om 65m2. Er liggen nu grindtegels die we willen laten vervangen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
maandag 10 mei 2021

Tuindeur vervangen

Tuindeur (poort)met slot moet vervangen worden. Ik wil graag een houten poort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
maandag 26 april 2021

Schutting of hek plaatsen of vervangen

Betreft een schutting wens van 2.65m lengte, 1.80m hoogte en 30cm dikte. Deze moet aan de achterzijde geplaatst worden, echter om daar te komen moet men door het huis. Aan de achterzijde is er nl alleen toegang via het water. Op dit moment staat er een hoge heg van ± 3 meter hoogte. Deze zou ook verwijderd moeten worden. Weet niet of u het verwijderen ook kan meenemen in de berekening? Als de ze dienst natuurlijk ook door jullie verleend wordt? Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Welke kleur(en) overweeg je voor de schanskorf constructie?: metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Welke opvulling(en) overweeg je voor de schanskorf?: keien Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
donderdag 08 april 2021

Oude schutting verwijderen / afvoeren plus nieuwe plaatsen

Graag wil ik de oude schutting laten verwijderen en afvoeren plus een nieuwe schutting laten plaatsen. Ik had zelf een hout/beton schutting in gedachten het gaat om 9 meter in een rechte lijn zonder poort e.d.. Wat gaat dit kosten in zijn totaal?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerjansdam
donderdag 18 maart 2021

Schuttingen plaatsen inclusief deur

Er moeten na omwaaien 7 hele schuttingen en nog een klein stukje schutting worden geplaatst en 9 stuks vuren tuinpalen en snelbeton en een tuindeur. Het gaat om de achterkant en 1 zijkant, zitten op een hoek. Graag willen wij een offerte voor het plaatsen en ook voor het eruit halen van de palen en afvoeren van het schuttinghout.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerjansdam
woensdag 17 maart 2021

Schutting en terras vervangen en herstellen

We zoeken een hovenier die de volgende werkzaamheden kan uitvoeren: De schutting vervangen. Herstel terras. - Door gebruik van aanwezige tegels - Als nodig kan na overleg kan zand worden besteld - Voor opsluitband beton antraciet kan worden gezorgd Inclusief -Transportkosten - Plaatsen - B.T.W. Exacte maten et cetera bespreek ik graag met de specialist.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
donderdag 04 maart 2021

Schutting achter- en zijtuin

Achtertuin 9,5 bij 4 en 3 meter bij 1.80 hoog. Bestaande betononderkant. Zijtuin 12,5 m bij 1.80 . Er is geen beton aan de onderzijde. Voortuin: 3.10 bij 2.80 hekwerk van 1 m hoog


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
woensdag 03 maart 2021

Nieuw terras aanleggen in achtertuin

Wij willen graag een nieuw terras in de achtertuin aan laten leggen van 24m2 (6meter breed langs de gevel van de woning en 4 meter diep). Wij zullen zelf de tegels en banden kopen en zullen zand regelen. Ook zullen we zelf het oude terras verwijderen. We zijn benieuwd hoe duur het is dit aan te laten leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerjansdam
vrijdag 05 februari 2021

Plaatsen van schutting

Graag zou ik een offerte ontvangen voor een schutting van 540 cm met een poort van 100 cm. Voorkeur van links naar rechts. Deel van 240 cm, poort van 100 cm en dan een deel van 200 cm. graag hoor ik de mogelijkheden,


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
zondag 24 januari 2021

Tuinhek plaatsen

Graag all in prijs voor plaatsen tuinhek aan beide zijden tuin. 15 meter per zijde. Onderhoudsvrij houten hek


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oud Beijerland
dinsdag 19 januari 2021

Voortuin bestraten met keramische tegels

Ik ben op zoek naar iemand die de voortuin met keramische tegels kan bestraten. Het gaat om 50 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oud Beijerland
maandag 21 december 2020

Voortuin renoveren

Ik zou graag de voortuin opnieuw laten beplanten en dan met een kant en klare haag als heg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
dinsdag 20 oktober 2020

Achtertuin met betontegels bestraten

Ik wil de tuin met betontegels laten bestraten. De tuin is ongeveer 20 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
zondag 16 augustus 2020

Voortuin onkruid vrij maken

Voortuin onkruid vrij maken en het afvoeren van steentjes en onkruid. Tuin 15 m2. Foto kan eventueel nog opgestuurd worden naar de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
zaterdag 27 juni 2020

Waterput slaan

Ik zou graag willen weten wat de kosten zijn voor het slaan van een waterput. We willen graag de tuin besproeien met het grondwater.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oud Beijerland
vrijdag 12 juni 2020

Tuinkamer/ serre realiseren

In onze achtertuin van 8x4 grenzend aan water willen wij graag een tuinkamer/serre laten plaatsen van 8x3. De opdracht omvat ook de afwerking van de volledige tuin ( rest 8x1) met een railing ( wat grenst aan water) Tevens bevat de opdracht ook het afwerken van de vloer . Wij laten ons graag adviseren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
dinsdag 09 juni 2020

Plaatsen schutting

Schutting Grenen 19 planks met hardhouten palen 7x7 cm met hardhouten plank onderzijde voor 8 meter lange schutting. Hardhoutenplank onderzijde is maar 2 m nodig. Rvs bevestiging.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
zaterdag 06 juni 2020

Stalen damwand laten slaan

Ik heb een stalen damwand nodig (of vergelijkbaar alternatief) met een lengte van circa 4,5 meter en een keerhoogte van ongeveer 1m80. De damwand moet trillingsarm of trillingsvrij (voorkeur) aangebracht worden. De hoge zijde is de parkeerplaats van de auto's. Goed bereikbaar vanaf de dijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
donderdag 28 mei 2020

Schutting rondom huis plaatsten

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een hout/beton schutting, links 6 schermen met vuren en rechts 6 schermen met douglas, diamant kop en zwart/antraciet glad beton. beide kanten delen we met de buren. Daarnaast willen we aansluitend aan een nog te plaatsen overkapping een deel schutting met poort aan de achterzijde. Dit gaat over een lengte van ongeveer 1,5m (schutting +poort). Kan ik hier een offerte voor krijgen? Dank voor uw reactie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
woensdag 27 mei 2020

Damwand plaatsen

Onze grond loop schuin af, willen een dam wand plaatsen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heinenoord
woensdag 27 mei 2020

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

Ik wil een oude schutting verwijderen en een nieuwe plaatsen. Een kant is 10 meter lang, een tweede is 6 meter lang met poort. Wij willen een gelijksoortige schutting als bij de buren (zie laatste foto). De oude schutting is echt rot, dus niet echt moeilijk om te verwijderen. De verwijder en afvoerkosten graag apart op de offerte plaatsen. (zie foto). De eerste 2.5 meter van de lange schutting is een kleine muur-glas combinatie.(zie foto) Graag een aparte offerte maken voor de lange kant, deze delen wij namelijk met de buren. Ook is bespreekbaar het maken van een houten overkapping van 2 x 4 meter. Het dak moeten lichtdoorlatende polycarbonaat platen worden waarschijnlijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
zondag 24 mei 2020

Heg verwijderen plaatsen houtbeton schutting

Ligusterhaag 12,40 meter en 2 m hoog weghalen en beton/houten schutting plaatsen. Schutting is een haakse hoek van 7,80 meter x 4,60 meter. Met betonnen palen wit/grijs en diamantkop. Ook dezelfde kleur betonnen onderplaten van 20 cm hoog. Grenen geïmpregneerde schermen van 23 planken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oud Beijerland
vrijdag 22 mei 2020

Schutting plaatsen

Wij willen een 13 meter langen schutting laten plaatsen incl 1 meter poort. Op de foto kan u een voorbeeld zien van hoe ik wil dat hij er uit komt te zien. Inclusief materiaal graag. Het is ook de bedoeling dat de huidige schutting wordt verwijdert.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
vrijdag 08 mei 2020

Schutting Beton - Hout

Wij willen een nieuwe schutting, de schutting op de foto ga ik zelf weg halen. Wij zijn opzoek naar een mooie schutting van Beton met Douglas Hout. Afmetingen zijn 7 Meter incl. een 1,10 meter brede poort + Haaks 9 Meter. Wij willen een partij die het kan leveren en plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
woensdag 06 mei 2020

Tuin ophogen en betegelen

Wij willen de tuin opgehoogd, ca 10 cm, en bestraten met gewone terrastegels en kasseien. Het is een tuin van ca 30 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Barendrecht

Offertes aanvragen