Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Barendrecht

Tuin - Barendrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Barendrecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Barendrecht die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Heerjansdam, Heinenoord, Mijnsheerenland, Oud Beijerland of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Barendrecht

vrijdag 24 juni 2022

Schutting vervangen

Zoek een vakman voor het vervangen van mijn schutting en looppoort. Is in totaal 2,50 m breed, graag wat advies en info. Oude schutting ook verwijderen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
donderdag 23 juni 2022

Schutting vervangen (18m) + afdak maken

Mijn aanvraag betreft: Oude schutting verwijderen en afvoeren (hardhout). Vervolgens een nieuwe schutting plaatsen waarvan de onderkant beton moet worden en de bovenkant hardhout. Achterin de tuin moet het dak van de schuur verlengd worden vanaf de schuur tot aan de nieuw te plaatsen schutting, waardoor er een afdak ontstaat aan de achterkant van de tuin. Dit gaat om ongeveer 4m2. De tuin is ongeveer 6 m breed en 12 m lang. De huidige schutting bestaat uit 10x schutting van 180 bij 180 en en deur. De nieuwe schutting zal net zo lang moeten worden en er zal ook een deur geplaatst moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
zondag 05 juni 2022

Rol poort laten plaatsen

Ik zou graag een poort willen laten plaatsen die door middel van wieltjes over de grond rolt het hek moet groot genoeg zijn om als doorgang van mijn auto gebruikt te kunnen worden. Of ik hem elektrisch wil of niet ligt aan de prijs ervan. Het hek hebben wij het liefst van aluminium.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oud Beijerland
zaterdag 07 mei 2022

Tuin aanleggen (120 m2)

De achtertuin bevat 2 diagonale geplaatste plantenbakken die zeer veel ruimte innemen. Er zijn alleen tegels en losse stenen. Tuin ligt aan het water. Wensen: een betere ruimteverdeling, andere verdeling tegels/gras, echt gras, geen losse stenen, paar m2 voor fitnessactiviteit, de overgang en scheidingsmuur naar de steiger kent een ruimte innemende V-vorm die ook ten koste gaat van de tuingrootte. Plaatsing regenton. Mogelijkheid voor eventuele plaatsing kleine toekomstige sauna Tuin is ongeveer 120 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
donderdag 05 mei 2022

Schanskorven plaatsen 10m lang

Het plaatsen van de schanskorven. Het gaat om ongeveer 10m aan schanskorven. Wij halen zelf de huidige schutting weg. De aanschaf van de schanskorven wil ik laten doen door de vakman. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Welke opvulling(en) overweeg je voor de schanskorf?: breuksteen Welke kleur(en) overweeg je voor de schanskorf constructie?: metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht
donderdag 28 april 2022

Zonnescherm van 4,5m breed plaatsen

Mijn moeder wordt 30 mei 60 jaar oud en als kinderen willen wij haar een nieuw zonnescherm cadeau doen. In de bijlage, foto nummer 001, zien jullie de zonnewering van de buren (wit met grijs). Zo een soort type, en afmetingen, zonnewering zouden wij ook graag willen voor mijn moeder, want die heeft nu bijna hetzelfde hangen (alleen 25 jaar oud). Wat informatie: • Graag handmatige bediening met een stok aan de zijkant. • Het zonnescherm moet 4.5 meter breed. • Uitval van 2.5 m of 3 meter wij horen graag wat jullie aanraden. • Het zonnescherm komt aan een uitbouw dus er moeten waarschijnlijk zijsteunen komen. • Qua kleur zouden wij graag (donker) groen met witte strepen willen zoals die nu ook is bij mijn moeder. Qua patroon laten wij ons graag adviseren. Ik ontvang graag een offerte van jullie. Mochten er nog vragen zijn kunnen jullie mij altijd bereiken op 06-49655003 Met vriendleijke groet, Paula de Jong 06-49655003


Tuinaanleg en tuinonderhoud Barendrecht

Tuin in regio Barendrecht

Andere klussen in Barendrecht

Offertes aanvragen