Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Gouda

Tuin - Gouda

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Gouda?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Gouda die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Groot Ammers, Haastrecht, Hekendorp, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Polsbroek, Reeuwijk, Schoonhoven, Stolwijk, Zevenhuizen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Gouda

maandag 08 maart 2021

Gaaspanelen schutting 26m

Tuin rondom vrijstaande villa. Schutting gaaspanelen ca. 26m langs grens met naburing villa. Er staat nu ook een schutting en deze mag door de vakman verwijdert worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
donderdag 04 maart 2021

Fundering voor tuin 85m2

Ik wil graag in mijn tuin (die erg verzakt) beton storten. Er is een partij die heipalen zou plaatsten (maar dat wil ik ook zeker aan jullie over laten indien jullie dat doen) maar deze doet op het moment geen betonstorten. Het gaat om een ruimte van ongeveer 85m2 waarop op een gedeelte een veranda komt en op een gedeelte een schuur. De rest zal terras zijn. Ik ben op zoek naar een partij die de bekisting/bewapening(?) en advies voor mij kan uitvoeren. Wat zouden de kosten zijn en is dit met u af te stemmen? Overigens was het huidige advies 13 palen van 130mm met een diepte van 12 meter. Graag een vakman die mee kan denken hiermee.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zaterdag 06 februari 2021

Vlonder en hekwerk plaatsen

Wij hebben de vlonders en hekwerk verwijderd van ons balkon om een nieuwe dakbedekking te plaatsen. We willen nu graag een nieuwe vlonder (onderhoudsvrij) en schutting/hekwerk rondom ons dakterras. Het dakterras is 5 bij 7 meter. 35m2. Graag advies van de vakman omtrent het hekwerk. Vergunning etc. is al geregeld. Qua vlonder advies van de vakman maar het liefst composiet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen