Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Gouda

Tuin - Gouda

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Gouda?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Gouda die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Groot Ammers, Haastrecht, Hekendorp, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Polsbroek, Reeuwijk, Schoonhoven, Stolwijk, Zevenhuizen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Gouda

donderdag 14 oktober 2021

Tuin renovatie Gouda; voortuin en achtertuin.

Achtertuin (circa 50 m2); Verwijderen en afvoeren oude bestrating; circa 30 m2 aan grindtegels, 5 m2 aan stepstones, 2 bielzen van circa 2 meter. 10 tot 15 cm ophogen. Nieuwe bestrating aanbrengen; circa 25 m2 aan betontegels van 50/50, gecombineerd met baksteen. Hardhouten vlonder aanleggen van circa 10 m2 (op bestaand terras van beton, onderheid). 2 hardhouten schuttingen plaatsen (6 m zonder poort en 3,5 m met poort). Tekening aanwezig. Voortuin (circa 15 m2); Ophogen, opnieuw bestraten met huidige tegels + nieuwe bakstenen, border aanleggen. Tekening aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gouda
zaterdag 02 oktober 2021

Tuin ophogen / renoveren

Wij willen graag de tuin laten ophogen, coniferen weghalen, oude kleine schutting eruit en schutting plaatsen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gouda
donderdag 01 juli 2021

Tuinaanleg

Aanleg tegels 60x60 (100 st.), tegels 60x40 (60 st.) opsluitbanden (73 st.) en stapelblokken als bloembakken (140 st.). Twee stukken kunstgras van beide ongeveer 3.00 x 2.00 cm. Plaatsen van 4 betonpoeren in de grond. Er ligt al doen en zand maar moet wel waterpas gemaakt worden. Totaal oppervlakte ongeveer 80m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwerkerk aan den IJssel
zondag 30 mei 2021

4 schutting schermen plaatsen

Ik zou graag z.s.m. 4 schutting schermen in mijn achtertuin laten plaatsen. Materialen aanschaf is in overleg. Momenteel zijn de schermen in de aanbieding bij de praxis en daar zou ik graag gebruik van willen maken. Op dit moment staat er niks. Er stond ene heg die vorig jaar is verwijderd. De schutting betreft in totaal ongeveer 6 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Moordrecht
vrijdag 21 mei 2021

Schutting plaatsen

Kunt u mij vertellen wat de prijs van het plaatsen van een grenen schutting 21 planks (geimpregneerd) met hardhouten palen 10 x10 zou zijn? Het zou dan om 1 zijde gaan die 14 meter is en daarvan zouden 10 delen grondplanken nodig hebben, en langere tussenpalen ivm laag liggende buur. Andere zijde geen bijzonderheden en dat zou om 10 meter gaan. Graag inclusief alle materialen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gouda
woensdag 12 mei 2021

Schutting plaatsen

Wij willen aan 1 kant schutting laten zetten van de muur tot aan het einde van de tuin. Dit bedraagt 10 meter. Wij willen houten palen gaan gebruiken. In overleg met de vakman graag de schutting aanschaffen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gouda
dinsdag 11 mei 2021

Tuin renoveren

Wij willen een bestaande tuin van ongeveer 140 vierkante meter laten opknappen. Bestrating verwijderen, twee boompjes weg en vervolgens helemaal opnieuw inrichten. We willen in elk geval grotere tegels, ruimte voor beplanting en een overkapping tegen de schuur aan de achterzijde. De schuur is ongeveer drie meter breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schoonhoven
donderdag 06 mei 2021

Onderhoudsvrije tuin creeren 32m²

Ik wil graag een nieuwe tuin aanleggen. Ca 32 m2. De oude tegels moeten eruit en deze vervangen door grind. Ook wil ik een looppad met tegels naar de voordeur. Verder moet alles gewoon onderhoudsvrij zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gouda
woensdag 05 mei 2021

tuin ophogen en( gedeeltelijk) nieuwe bestrating aanleggen

tuin 6.20 breed , terras ongeveer 3,60 lang ophogen met nieuw te kopen bestrating ( of oude sierbestrating, weten we nog niet) Stukje kunstgras aanleggen max 3 x3 Tegels houtlook 40x120 cm plaatsen onder een veranda 3x3 zandbed 20 cm aanleggen waar de veranda komt en een klein stuk ongeveer 50cm beschoeing, om het zandbed bij elkaar te houden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gouda
zondag 02 mei 2021

Een nieuwe schutting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting laten plaatsen. Afmeting (+/-) Links grenzend aan buren 4.65 meter Rechts grenzend aan buren 4.80 meter Achter grenzend aan bosjes: 3.60 tot paal van poort 1.00 breedte poort (1.20 inc.palen) 2.80 paal tot hoek Wij willen graag volledig houten schutting van Douglas RVS afgeschroefd inclusief poort. Graag volledige offerte inclusief alle kosten om misverstanden te voorkomen. Het verwijderen van de oude schutting doe ik zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haastrecht
donderdag 29 april 2021

Onderhoudsvrije tuin realiseren

We willen graag een redelijk onderhoudsvrije tuin laten aanleggen per 1 juni. Eventueel mogelijk eerder. De tuin is circa 50 m2, verwijderen van huidige tuin is optioneel.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwerkerk aan den IJssel
woensdag 28 april 2021

De gehele achtertuin op de schop nemen

Wij willen graag een nieuwe tuin. Er zitten twee bakken in met bloemen, die mogen eruit, verder een nieuwe schutting en alles opnieuw laten tegelen. Het gaat om een achtertuin van 8 bij 4 meter. Het verwijderen van de oude schutting doen we zelf. Graag in onderling overleg wie de benodigde materialen haalt. De tuin is bereikbaar per achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schoonhoven
woensdag 14 april 2021

Ophogen voor en achtertuin met bestaande bestrating

ophogen voortuin (3x5) en achtertuin (10x5) met bestaande bestrating 20x30


Tuinaanleg en tuinonderhoud Haastrecht
maandag 08 maart 2021

Gaaspanelen schutting 26m

Tuin rondom vrijstaande villa. Schutting gaaspanelen ca. 26m langs grens met naburing villa. Er staat nu ook een schutting en deze mag door de vakman verwijdert worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwerkerk aan den IJssel
donderdag 04 maart 2021

Fundering voor tuin 85m2

Ik wil graag in mijn tuin (die erg verzakt) beton storten. Er is een partij die heipalen zou plaatsten (maar dat wil ik ook zeker aan jullie over laten indien jullie dat doen) maar deze doet op het moment geen betonstorten. Het gaat om een ruimte van ongeveer 85m2 waarop op een gedeelte een veranda komt en op een gedeelte een schuur. De rest zal terras zijn. Ik ben op zoek naar een partij die de bekisting/bewapening(?) en advies voor mij kan uitvoeren. Wat zouden de kosten zijn en is dit met u af te stemmen? Overigens was het huidige advies 13 palen van 130mm met een diepte van 12 meter. Graag een vakman die mee kan denken hiermee.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gouderak
zaterdag 06 februari 2021

Vlonder en hekwerk plaatsen

Wij hebben de vlonders en hekwerk verwijderd van ons balkon om een nieuwe dakbedekking te plaatsen. We willen nu graag een nieuwe vlonder (onderhoudsvrij) en schutting/hekwerk rondom ons dakterras. Het dakterras is 5 bij 7 meter. 35m2. Graag advies van de vakman omtrent het hekwerk. Vergunning etc. is al geregeld. Qua vlonder advies van de vakman maar het liefst composiet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gouda
dinsdag 26 januari 2021

Snoeien van grote eikenboom

Onze hele hoge eik moet worden gesnoeid, dood hout verwijderd enz.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergambacht
donderdag 24 december 2020

Tuin aanleggen

Betreft tuin van een nog op te leveren nieuwbouwwoning met ong 200m2 tuin ( voor achter en zijkant). Voorzijde: - komt een stenen oprit (ong 6x7m)naar garage toe - voor de woning een simpele voortuin Zijkant: - een pad naar de achtertuin Achterzijde - terras gelijk gelegd bij de achterdeur (9x3) - terras achterzijde woning waar tuinoverkapping met schuur komt. - schutting wordt aanblok aangelegd met de buren Momenteel voor werk (defensie) in het buitenland. Gelieve via mail communiceren. Bij vragen hoor ik het graag


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwerkerk aan den IJssel
maandag 23 november 2020

Schutting opnieuw plaatsen

Mijn schutting is niet goed geplaatst en moet waarschijnlijk opnieuw geplaatst worden. Graag een prijsopgave van het opnieuw plaatsen van deze schutting zie foto


Tuinaanleg en tuinonderhoud Reeuwijk
dinsdag 03 november 2020

Tuin laten bestraten

Ik wil ongeveer 75 m2 tuin laten bestraten. Er liggen nu ook 245 tegels van 50x50 in. Deze zouden ook eruit gehaald moeten worden en worden afgevoerd. Ik ontvang graag een offerte inclusief de bestrating.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gouda
zaterdag 22 augustus 2020

Achtertuin aanleggen

Ik wil mijn achtertuin laten bestraten, een vlonder aanleggen, en 10 meter lange houten schuttingen laten plaatsen. De tuin is 50 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwerkerk aan den IJssel
zondag 28 juni 2020

Riet verwijderen

Aan de overkant van mijn stijger staat een rietkraag. Deze is te bereiken vanaf de overkant en vanaf mijn stijger. Graag wil ik dit definitief laten verwijderen. De kraag is ongeveer 5 meter breed en 1 meter diep.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gouda
zaterdag 06 juni 2020

Betontegels leggen

Ik wil 2 onderheide betonplaten in de tuin laten tegelen. Een gedeelte 60 x 60 tegels en een gedeelte 30 x 60 tegels. Bij elkaar ong. 55 m2. We brengen zelf nog 15 cm drainage zand aan en zullen helpen bij het aangeven van de tegels. De bedoeling is dat u de tegels op licht afschot legt en bandjes plaatst. Liefst eerste of tweede week juli.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gouda
zondag 24 mei 2020

Schutting plaatsen + verwijderen struiken

Goedendag, de buren en wij willen een nieuwe schutting laten plaatsen, echter er moet ook groen worden weggehaald, dit laten wij graag door u doen. De tuin is 13 meter lang. We praten hier over de grenen schutting met afdeklatten en of hardhouten palen, of betonnen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwerkerk aan den IJssel
zaterdag 23 mei 2020

Ophogen tuin en opnieuw betegelen

Het gaat over mijn voor- en achtertuin die opgehoogd en opnieuw betegeld moeten worden. Het oppervlak is: * ca 24 m2 voortuin en * 42 m2 achtertuin. Het is een hoekwoning waardoor zowel voor als achtertuin makkelijk en uitstekend bereikbaar zijn. De voortuin heeft geen hekwerk. De achtertuin heeft dat wel. Poort heeft normale afmeting. Bijgevoegd enkele foto’s. Ik zie uw vrijblijvende offerte met belangstelling tegemoet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Moordrecht
maandag 18 mei 2020

Beschoeiing slootkant vervangen

Goedemiddag, wij willen de beschoeiing in onze tuin grenzend aan een sloot laten vervangen. Dat betekent oude eruit en nieuwe er in. Het gaat om een hardhouten beschoeiing waar grotendeels gras langs zit. Graag ontvangen wij een offerte om te weten wat de kosten zijn en waar wij rekening mee moeten houden. Het betreft een rechte slootkant van ca. 12 meter zonder hoeken en bochten


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gouda
zondag 10 mei 2020

Schutting achtertuin

Wij willen graag een nieuwe schutting plaatsen samen met de buren. Totale lengte van 8.60 m en de hoogte moet 2.00 m worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Reeuwijk
vrijdag 17 april 2020

Bestraten tuin

Ik wil graag mijn 32 m2 oppervlakte aan tuin laten bestraten met stenen tegels van 60 bij 60 cm. Zwart. We willen graag advies over het type tegel.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gouda
donderdag 16 april 2020

Verleggen tuinpad en egaliseren tbv gras

Wij zijn de achtertuin aan het opknappen. Zoeken hulp met verleggen van de bestaande bestrating (het pad van 30x30 betontegels) en egaliseren van de grond tbv leggen gras. Pad ca 7 bij 0,90m, grond ca. 3 bij 7m. Achtertuin is bereikbaar via achterom


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gouda
zondag 12 april 2020

Tuintegels

Tuintegels laten leggen Ongeveer 45m2. Huidige situatie is een nieuwbouw achtertuin, de vakman zou direct kunnen starten, over het materiaal wil ik wel graag overleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Gouda

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Gouda

Offertes aanvragen