Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Gouda

Tuin - Gouda

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Gouda?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Gouda die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Ammerstol, Bergambacht, Berkenwoude, Gouderak, Groot Ammers, Haastrecht, Hekendorp, Moordrecht, Nieuwerkerk aan den IJssel, Polsbroek, Reeuwijk, Schoonhoven, Stolwijk, Zevenhuizen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Gouda

donderdag 24 december 2020

Tuin aanleggen

Betreft tuin van een nog op te leveren nieuwbouwwoning met ong 200m2 tuin ( voor achter en zijkant). Voorzijde: - komt een stenen oprit (ong 6x7m)naar garage toe - voor de woning een simpele voortuin Zijkant: - een pad naar de achtertuin Achterzijde - terras gelijk gelegd bij de achterdeur (9x3) - terras achterzijde woning waar tuinoverkapping met schuur komt. - schutting wordt aanblok aangelegd met de buren Momenteel voor werk (defensie) in het buitenland. Gelieve via mail communiceren. Bij vragen hoor ik het graag


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 23 november 2020

Schutting opnieuw plaatsen

Mijn schutting is niet goed geplaatst en moet waarschijnlijk opnieuw geplaatst worden. Graag een prijsopgave van het opnieuw plaatsen van deze schutting zie foto


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 03 november 2020

Tuin laten bestraten

Ik wil ongeveer 75 m2 tuin laten bestraten. Er liggen nu ook 245 tegels van 50x50 in. Deze zouden ook eruit gehaald moeten worden en worden afgevoerd. Ik ontvang graag een offerte inclusief de bestrating.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen