Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Hendrik Ido Ambacht

Tuin - Hendrik Ido Ambacht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Hendrik Ido Ambacht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Hendrik Ido Ambacht die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Hendrik Ido Ambacht

dinsdag 30 maart 2021

Voortuin laten opknappen

Wij willen graag de voortuin van circa 6m bij 5m opknappen. Zie bijgevoegde moodbord met ons eerste zelfgemaakte ontwerp. Wens is niet te veel gedoe qua onderhoud (enkele keren per maand), maar wel iets aparts/levendigs ipv alle vierkante bloembakken die je tegenwoordig overal ziet. Als het kan dient er ook een kraantje en stopcontact te worden aangelegd. Kwartsiet flagstones vinden we ook erg mooi, maar we twijfelen of dit budget technisch mogelijk is, daar we de achtertuin ook nog willen laten doen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 16 maart 2021

Poort plaatsen met gemetselde pilaren

Wij zouden graag een offerte willen krijgen voor een poort met 2 gemetselde pilaren en een dubbele zwarte poort in aluminium of metaal. De afstand tussen de pilaren tussen de 350 en 400 cm met een hoogte tussen 120 en 150 cm. De gemetselde pilaren met brievenbus en donkere stenen. Tussen de pilaren zal een constructie komen van staal en metaal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zaterdag 27 februari 2021

Algehele tuinrenovatie

Tuinrenovatie van 50 m² die onderhoudsvrij is. Wij zouden de gehele tuin bestraat hebben. Aan één kant zouden wij een plantenbak willen met planten erin. De tuin is verzakt. Het gras moet uitgegraven worden en afvoeren en de gehele tuin moet worden opgehoogd. De stenen wil ik door de specialist laten regelen. Ook wil ik als het mogelijk is verlichting en stroomvoorziening aanbrengen in de tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen