Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Waddinxveen

Tuin - Waddinxveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Waddinxveen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Waddinxveen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Waddinxveen

maandag 15 november 2021

Tuin compleet vernieuwen

Wij willen graag de huidige tuin 8 x 5 mtr laten opknappen met nieuw bestrating, ophogen, schuur met gedeeltelijke overkapping. Verder graag wat advies en info naar alle mogelijkheden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
woensdag 13 oktober 2021

Schutting plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een schutting en 2 poorten voorzien van sloten. Het betreft onze tuin en de tuin van onze buren. Zelf kom ik uit op 7 schuttingdelen van 1.80 br en 1.80 hg. Verder 2 poorten met sloten en 10 palen. Wellicht kunt ook aangeven wat de kosten zijn van afvoer van de tuindelen. Hoor graag en alvast dank voor de moeite.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
zaterdag 24 juli 2021

Bestraten van de tuin 50m2

Wij willen graag een tuin laten bestraten. Waarbij eerst de oude tegels worden afgevoerd, de tuin geëgaliseerd wordt en daarna opnieuw getegeld. Het gaat om een oppervlakte van ca. 50m2. Daarbij komt nog een stuk kunstgras van ca. 10m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
donderdag 29 april 2021

Tuin leeghalen en opnieuw bestraten

Onze tuin moet leeg worden gehaald en op nieuw bestraat worden, plm.45m2, tegelformaat: 60x30x4


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
donderdag 01 april 2021

Boom inkorten

Ik heb een boom die ingekort of gekapt moet worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
donderdag 15 oktober 2020

Schutting plaatsen

Ik wil schutting met betonpalen laten plaatsen. Schutting is totaal 17 meters incl. poort. Ik heb alles, materiaal en gaten zijn ook klaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
maandag 12 oktober 2020

Schutting met betonpalen plaatsen

Ik zoek iemand die kan 17 meters schutting plaatsing met betonpalen in Waddinxveen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
maandag 25 mei 2020

Vervangen hardhouten schutting

Ik wil mijn hard houten schutting laten vervangen voor eenzelfde soort. Ongeveer 13 x 5 meter. Graag huidige door u verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
maandag 25 mei 2020

Schutting plaatsen op dakterras

We willen op ons dakterras de schutting vervangen. Het terras zit boven een winkel en is 13 meter diep en 7 meter breed uit mijn hoofd. Omdat het een dakterras is kan de schutting niet in de grond vastgemaakt worden. De huidige oude schutting zit aan stalenhekwerk vastgemaakt. We hoeven niet aan alle kanten van het terras een schutting. Totaal zouden het iets van 12 delen moeten worden. De huidige schutting wil ik misschien door u laten verwijderen, maar dit is afhankelijk van de kosten. We horen graag hoe jullie dit kunnen doen en wat de kosten zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
dinsdag 19 mei 2020

Graszoden leveren en in tuin aanleggen

Wij willen in onze achtertuin graszoden neer laten leggen. De hovenier moet de graszoden kunnen leveren en kunnen plaatsen. Het is ong 10 m2 verwachten we, mogelijk meer of minder. Graag bij de prijs ook vermelden op wat voor termijn u kunt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
zondag 26 april 2020

Metalen tuinhek plaatsen

Ik wil graag een metalen hekwerk, strak vormgegeven met rechte hoeken, geen rondingen of puntige bovenkant. Levering en plaatsing offreren. Bij voorkeur gecoat in zwart of antraciet. Het dient als afscheiding van een dubbele carport. De gewenste hoogte is 80 cm, de gewenste lengte 5.00 m. Als u extra foto's wilt hebben, kan ik die u toesturen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
vrijdag 03 januari 2020

Tuin laten afgraven en zand storten (meerder buren)

We willen graag de tuin 20/25 cm laten afgraven met nog 3 andere buren en hier vervolgens zand in laten storten. Twee tuinen zijn ongeveer 40 m2 en de andere twee tuinen 34 m2. Ik ben benieuwd welke prijs jullie kunnen bieden. Met vriendelijke groet,


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
donderdag 14 november 2019

Tuin uitgraven, afvoeren en met zand ophogen

Ik wil graag mijn tuin van 50 m2 uitgraven, afvoeren (15 cm) en met zand ophogen. Indien prijs aantrekkelijk dan mogelijk een blok van 5 tuinen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
donderdag 31 oktober 2019

Schuttingdelen plaatsen

Harhouten schutting plaatsen aan beide zijden van een tuin in nieuwbouwblok. 1 zijde is 8.5 meter 1 zijde is 6.3 meter. Graag offerte inclusief plaatsing.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
woensdag 25 september 2019

8 (of meer) schuttingen plaatsen in nieuwbouw voortuinen

Ik ben opzoek naar iemand voor het leveren en plaatsen 8 of meer hardhouten schuttingen. (klasse 2) -Diepte van de tuinen varieert tussen de 10 en 13 meter. -Hoogte schuttingen 180 cm -Geen opdeklat -kantplank optioneel -RVS beslag -afgraven van 20-25 cm en opvullen met zand circa 40 m2 per tuin -afvoeren van de grond Het betreft een nieuwbouwproject dus nog geen beplanting of andere obstakels in de tuinen. Blok 2 zou mogelijk ook mee willen doen, ik weet dat echter niet zeker. Daar zou het gaan om 3 huizen. 2,5 schuttingen zouden daar geplaatst moeten worden. 2 van 10 meter en een van 5 meter. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
woensdag 04 september 2019

Vervangen schutting door nieuwe

Lengte oude schutting is 22 meter met daarin een poort van 1 meter breed. Deze wil ik laten vervangen door een nieuwe. Voorkeur voor betonnen onderzijde (rotsmotief) en houten, verticale planken (geen doorkijk).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
dinsdag 02 juli 2019

Uitgraven tuin plus zand storten

Ten behoeve van ons nieuwbouw huis zijn wij op zoek naar iemand die de tuin af kan graven (15 cm) en schoon zand kan terug storten. Het betreft ongeveer 40 m2. Achterom is er een poort aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
maandag 03 juni 2019

Het renoveren en opnieuw bestraten van een achtertuin

Ik zoek een hovenier die onze achtertuin kan renoveren. Wij hebben een tuin van ongeveer 50 m2, exclusief de schuur is dat ongeveer 44 m2. Wij willen deze graag opnieuw laten straten en een deel van gras moet weg. Hierdoor zou de opdracht als volgt zijn. Ong 11 m2 kunstgras aanleggen op een bestaand grasveld. Ong 20 m2 uitgraven/ophogen en het straten met bestaande tegels en ongeveer 13 m2 bestaande straatwerk opnieuw straten met bestaande tegels. Het werk moet plaatsvinden in de achtertuin die via de poort bereikbaar is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
zondag 12 mei 2019

Nieuwbouw tuin afgraven afvoeren en opvullen met zand

Tuin: 10 bij 10 meter (min een uitbouw van 2,4 meter), naast het huis een poort van 14 meter lang (1 meter breed) Er staat echter nog geen schutting, dus je kan er wel makkelijk komen, ruimte tussen beide huizen is kleine 3 meter) Tevens de oprit ( ongeveer 3 meter breed en 8 meter lang) en voortuin (ongeveer 6 meter breedte en 2 meter diep)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
dinsdag 16 april 2019

Meerdere tuinen afgraven, afwerken en 3 schuttingen plaatsen

Ik wil graag dat de grond van de achtertuin afgegraven wordt en zand erin gedaan wordt en daarna bewerkt. Grond ook afvoeren, maar kan gratis doordeweeks naar depot hier gebracht worden. Grond van mijn tuin liefst 18 mei klaar. De andere tuinen en schutting etc kan ook de weken erna. Mocht prijs interessant zijn dan willen mijn 3 buren dit ook. Tevens willen we met vier huizen schuttingen laten plaatsen. Via het hoekhuis van de buurman zou je met een kleine en smalle graafmachine er langs kunnen en alle vier de tuinen kunnen doen. Het gaat om 3 composiet schuttingen plaatsen met smalle korven met grof grind. Tuin is ongeveer 25m2 en de maten voor de totale lengte vd schuttingen zijn ongeveer 2x 7900 en 1x 9900 . In nieuwbouwwijk Triangel in Waddinxveen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
maandag 18 februari 2019

Boomstronk verwijderen

Graag wil ik weten hoeveel kosten er verbonden zijn aan het verwijderen van een boomstronk uit onze tuin. De boom zelf is al weg, maar de stronk staat in de weg voor het plaatsen van een nieuwe schutting. De diameter is ongeveer 30 cm van de boom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
donderdag 24 januari 2019

Snoeien bomen

Het snoeien van 2 Sekoya's in mijn voortuin. Ook moeten zij afgetopt worden (circa 1 meter). De bomen zijn circa 12 meter hoog en goed bereikbaar met een hoogwerker vanaf de ernaast liggende oprit (10 x 25 meter). Het snoeiafval moet worden afgevoerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
zaterdag 13 oktober 2018

Visvijver aanleggen

Wij willen over de breedte van onze achtertuin een visvijver aan laten leggen. De afmeting zal 4,5 meter x 1,5 meter en 1.50 meter diep. Er moet aan 1 zijde een plateau komen en een plantenbak. Hier zal de vijver 30 a 40 cm diep zijn. De verdere aanleg van de vijver zullen wij zelf verzorgen. Het afgegraven grond dient door de vakman te worden afgevoerd en de achtertuin is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
woensdag 01 augustus 2018

Schutting van composiet plaatsen

Ik wil graag 13 schuttingdelen plaatsen plus een deur. Afhankelijk van de prijs, doet de buurman ook mee. Het wordt dat 4 exrra schuttingdelen plus nog 1 deur. Materiaal is composiet. Palen zijn 1,8m. Planken, palen, beginstrip, etc etc zijn al aanwezig. Graag een offerte inclusief benodigde materiaal zoals snelbeton.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
zondag 22 juli 2018

Seringenbomen verwijderen uit voortuin

Op onze erfafscheiding staan aan beide zijden 2 seringenbomen welke geheel verwijderd en afgevoerd moeten worden, inclusief de stronken en de wortels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
vrijdag 25 mei 2018

Bouwgrond tuin afgraven

De voor- en achtertuin bij onze nieuwbouwwoning dient 10 cm afgegraven te worden. De grond dient eventueel afgevoerd te worden. De voortuin is 10 m2 en de achtertuin 37 a 40 m2. De beide tuinen zijn goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
vrijdag 27 april 2018

Tuinwerkzaamheden

Ik heb een tuin bij een nieuwbouwwoning van 5.10 meter breed en 12 meter diep. Hier wil ik rondom een composiet schutting met poortdeur laten plaatsen van 1.80 meter hoog. Verder zal er grond uitgegraven moeten worden en afgevoerd, zand gestort en betegeld. De tegels en het hek schaf ik zelf aan, de overige materialen dient te vakman te offreren. Eventueel dient hierna ook de voortuin nog betegeld te worden, hier zijn wij nog niet over uit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
donderdag 19 april 2018

Tuin opnieuw aanleggen

Tuin leeghalen en afvoeren. 60 m2 bestraten met 50 x 50 cm grijze gladde tegels. 2 stroken met grond. Tevens een schutting van ongeveer 18 meter plaatsen met een deur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
maandag 16 april 2018

Ingekorte schuttingen laten plaatsen

Ik wil 3 en 2 ingekorte schuttingen laten plaatsen met afwerklat en onder andere een extra plank. Gaat om ongeveer 7 meter lengte. De tuin is goed toegankelijk. Er moet dus op 1,80 meter een afwerklat komen omdat de schutting van de buren 2 meter hoog is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
maandag 02 april 2018

Zweeds rabat schutting laten plaatsen

Wij gaan binnenkort verhuizen naar een nieuwbouw woning en willen graag een offerte voor een schutting (Zweeds rabat zwart) die is geïmpregneerd met houten palen aanvragen. De lengte van de tuin is 28 meter hoogte 180-200 cm. Graag zouden wij een offerte ontvangen materiaal inclusief plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Waddinxveen

Offertes aanvragen