Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier Waddinxveen

Tuin - Waddinxveen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Waddinxveen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Waddinxveen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Waddinxveen

maandag 12 september 2022

Voor- en achtertuin renoveren (~70m2)

Ik zoek een hovenier die voor mij een voor- en achtertuin kan aanleggen, conform tekening. De oppervlakte is ongeveer 70m2, in totaal. Verwijderen van de huidige materialen, in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
vrijdag 09 september 2022

Uitgraven/ weer ophogen van 4 tuinen(600m2)

Op 6 oktober 2022 krijgen wij de sleutel van ons nieuwe huis (nieuwbouw). Wij willen samen met de buren (in totaal vier huizen) de tuinen laten graven, grond afvoeren en weer laten ophogen. Het gaat in totaal om ongeveer 600 m2. Er zijn. Of geen schuttingen geplaatst tussen de tuinen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
dinsdag 14 juni 2022

Tuin ontwerpen

We wonen nu 7 jaar in ons huis en doen steeds een deel van de tuin. Maar toch hebben we het idee dat we nergens naar toe werken. We hebben een diepe tuin van 28m x 7m. Daarin staan ook nog wat schuren. We willen graag een ontwerp wat we in stappen kunnen realiseren. Dingen die te binnen schieten zijn: grote hobby schuur/ grote berging/ overkapping/ groen / privacy/ makkelijk te onderhouden/ meerdere zitjes Welk type advies wens je?: compleet tuinontwerp Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
dinsdag 17 mei 2022

Tuin bestraten + kunstgras aanleggen (~140m2)

Wij willen onze nieuwbouw tuin laten bestraten en een stukje kunstgras laten leggen. De oppervlakte van de tuin is ongeveer 140m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
zaterdag 19 februari 2022

Lariks kappen

De lariks heeft een stamomtrek van 81 cm op 130cm hoogte. De boom staat in een achtertuin, die via een (deels smal 82 cm) pad te bereiken is. Zie verder de foto’s. Graag een prijs inclusief en exclusief afvoer van de boom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen
donderdag 02 december 2021

Tuin aanleggen

Goedendag wij hebben ongeveer 300 vierkante meter wat we willen laten bestraten met betonklinkers, asfalteren of met grind bedekken op dit moment is het een nieuwbouw locatie waar al wel repak ligt Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: meer dan 100 m² Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waddinxveen

Tuin in regio Waddinxveen

Andere klussen in Waddinxveen

Offertes aanvragen