Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Ridderkerk

Tuin - Ridderkerk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Ridderkerk?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Ridderkerk die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Kinderdijk of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Ridderkerk

zondag 08 augustus 2021

Schutting plaatsen 35m en tuin afgraven

Schutting plaatsen, tuin afgraven en zand leggen. De totale oppervlakte van de tuin is ongeveer 180m2. Voor de schutting gaat het om ongeveer 35 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
donderdag 08 juli 2021

Boom snoeien

Deze boom is inmiddels erg hoog geworden en wij willen deze laten snoeien


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
zaterdag 17 april 2021

Tuin renovatie 19m² incl. bestrating

Ik wil mijn tuin volledig opnieuw renoveren. De tuin is ongeveer 5,5 bij 5. Er zal ongeveer 19m² bestraat moeten worden en de huidige bestrating mag ook door de vakman verwijdert worden. Daarnaast mogen er bloembakken komen, we willen even overleggen wat mooi is. Eventueel willen we een boom om de inkijk van de buren tegen te gaan. We willen een boom die deze inkijk verbloemd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
donderdag 11 maart 2021

Onderhoudsvrij tuin

Wij willen graag onze tuin een vakantie gevoel geven. Modern maar niet te strak. We hebben er eigenlijk niet echt veel aangedaan. Het lijkt nu meer op een opslag plaats. We hebben geen groene vingers en heb daar ook geen tijd voor, graag alles betegeld . Een kleine overkapping en bbq is wel een wens die we hopen daarin te realiseren. Soms plaatsen we in de zomer een zwembad of trampoline en hopen dat dat ook nog mogelijk is. Onze voorraad van drinken hebben we buiten in een tuinkast, weet niet hoe dat erin verwerkt kan worden. Tuin is ongeveer 6 bij 5meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
woensdag 23 september 2020

Dode Taxus en kluit met wortel verwijderen 250 cm hoog

Graag een vrijblijvende offerte om een dode taxus met kluit en wortel (er komt een nieuwe plant op de zelfde plaats) te verwijderen uit de achtertuin, de brandgang is 130 cm breed en de poort is 180 cm breed, graag hoor ik van U,


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
woensdag 19 augustus 2020

Tuin leegruimen

Ik wil mijn tuin leeg laten ruimen, van palen, de hedera heg en houten deur. Graag ook afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
dinsdag 04 augustus 2020

Verwilderde tuin uitruimen en mogelijk een nieuwe schutting plaatsen

Ik heb een tuin van ongeveer 9m x 5m waar een houten hekje rondom, aantal coniferen, rozenstruiken en een boom in staan. Deze (en eventueel het gras) wil ik compleet laten verwijderen en afvoeren. In overleg wellicht ook een schutting plaatsen. Het doel is een onderhoud vrije tuin zonder gras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
maandag 06 juli 2020

Palmboom verplaatsen

Ik wil mijn Palmboom verplaatsen van de achtertuin naar de voortuin. Palm is 4 meter hoog. Ik hoor graag wat de kosten hiervoor zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
woensdag 24 juni 2020

Schutting afbreken afvoeren en nieuwe plaatsen

Langs het achterpad 4,5 meter houten schutting en een poort van 1 meter vervangen. Totaal dus 5,5 meter. Nieuwe schutting plaatsen van betonpalen, houten schutting (21 planks) Foto's af te voeren schutting bijgevoegd


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
dinsdag 09 juni 2020

Schutting vervangen

Wij willen een klein stukje schutting met deur laten vervangen. Slot moet over gezet uit huidige deur. Totale breedte is 2,53 m. Wie kan dat doen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
donderdag 28 mei 2020

Oude schutting verwijderen en nieuwe schutting plaatsen

S.v.p. vrijblijvende offerte oude schutting verwijderen, nieuwe schutting plaatsen. Achtertuin hoekhuis. Schutting in u-vorm, 4 hoeken, circa 21 meter lengte totaal. Oude schutting verwijderen bestaat uit 3 schuttingdelen 1,80 x 1,80 + palen, rest schutting is nu laag groenhouten hekwerk circa 1 meter hoog met laag hek. Dit alles verwijderen. Hierna nieuwe schutting aanschaffen en plaatsen. Niet hoger dan 2 meter. Geen doorkijk, dus 23 planken per schuttingdeel. Wellicht betonhouten schutting indien de prijs niet te hoog is. In deze nieuwe schutting moet uiteraard een poort met degelijk slot, 1 meter breed. Schutting moet windbestendig zijn. Het waait hier soms flink. graag vrijblijvende prijsopgaven.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
donderdag 28 mei 2020

Hout/beton schutting plaatsen

Hout/beton schutting + poort laten plaatsen. Hoogt max 1.80m, lengte 10,80m. Eventueel met een hoek, maar wil daar graag over overleggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
zondag 24 mei 2020

Schutting plaatsen

Er moet een schutting worden geplaatst van 6.5 meter, meegerekend


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
maandag 18 mei 2020

Tuin Schutting

Mijn vraag is een prijsopgave van een beton/hout schutting ongeveer als voorbeeld van de foto Ik weet niet wat voor hout jullie voorkeur heeft als het mogelijk is Lariks/Douglas aantal planken 19 ? met afdek lat Normale betonpalen antraciet met bolle of diamant kop. De afmeting zijn strekkende lengte van 7,05 meter en lengte van 3,12 meter met daarin een poort van 1,10 meter (zie tekening) s.v.p. ook prijsopgave van alleen de schutting van 7,05 meter. Ook graag een indicatie wanneer plaatsen mogelijk is. In afwachting van een reactie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
woensdag 13 mei 2020

Schutting plaatsen

Schutting laten plaatsen met meerdere buren in de lengte betreft ongeveer 10 meter aan elke kant


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
zondag 29 maart 2020

Beton-hout tuinhek laten plaatsen

Wij willen graag een nieuw beton-hout tuinhek laten plaatsen. De maat van muur tot muur is 6350mm. Wij willen een andere indeling als op de foto nl. Eerst 2 schotten van 1800 dan een poort van 1000 waarna het restant ook een schot wordt. De hoogte van het hek willen we 1800 mm en de beton rand aan de onderzijde ca 30 cm.Graag het beton in antraciet en het hout Douglas.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
donderdag 05 maart 2020

Tuin aanleggen

Tuin (opnieuw) betegelen. Twee bloemenbakken realiseren. Verlichting in de tegels aanleggen. In de bijlage heb ik een zit element met bloemenbakken toegevoegd die wij graag zouden willen laten maken. Wij laten de schutting en schuur staan. Onze tuin is al betegeld en de verlichting in de tegels bestaat al. Drainage bestaat ook al. Tuin is ongeveer 30 m2 groot. Ik stel het wel op prijs als U komt kijken om vervolgens een offerte uit te brengen. De nieuwe tegels regel ik zelf, graag zou ik wel willen dat de vakman de oude tegels verwijderd en afvoert.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
zaterdag 15 februari 2020

Schutting vervangen in verband met de storm

Mijn oude schutting is omgewaaid met de storm. Voor de verzekering heb ik een offerte nodig. Ik heb een nieuwe schutting nodig van ongeveer +/- 20 meter. Ik denk na over een schutting met betonpalen en hout. Het is vrij makkelijk bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
dinsdag 14 januari 2020

Coniferen snoeien

Ik ontvang graag een offerte voor het snoeien van mijn coniferen. Ik weet nu niet hoeveel het er zijn, maar alles bij elkaar gaat het al gauw om 30 meter. In afwachting van uw reactie verblijf ik met vriendelijke groet


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
maandag 05 augustus 2019

Voortuin afgraven

Voortuin (18 m2) afgraven en grond afvoeren. En 3 m3 zand leveren. De voortuin is lastig te bereiken met een wagen maar een kleine graver is geen probleem.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
donderdag 20 juni 2019

Schutting reparatie

De schutting in de achtertuin van ons huurhuis gaat steeds schuiner staan. Als het stormt dan houden wij ons hart vast of de schutting het zal houden. Dit jaar is al 1 deel geheel omgewaaid. Ik heb dit met veel moeite weer overeind kunnen trekken en vastzetten. Wij wonen in een huurhuis, circa nog 5 jaar. Is er een goedkope oplossing om ervoor te zorgen dat de schutting niet om zal waaien als het weer gaat stormen? Graag vrijblijvende offertes van meerdere aanbieders.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
maandag 17 juni 2019

Egaliseren en bestraten oude vijver

Een ronde vijver (3 meter rond) die reeds dicht gegooid is en door de regen en tijd ingeklonken is, betegelen in de rondte met antraciete tegels 50 x 50 cm. Mits ronding te moeilijk (kostbaar) is ronde randen vullen met grind ook een optie. Mogelijk 2 offertes mogelijk?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
zaterdag 18 mei 2019

Tuin renoveren

Oude tuin leeghalen, nieuwe schuttingen plaatsen (totaal 20 meter, van composiet of van hout), nieuwe keramische tegels leggen , kunstgras aanbrengen en een composiet vlonder, lichtplan aanbrengen en een waterornament plaatsen in een te bouwen bak en nog 3 plantenbakken. Een zonnen pergola plaatsen. De tuin is 50 m2. Ik ontvang graag een offerte inclusief alle materialen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
donderdag 16 mei 2019

Tuin verhogen, egaliseren en bestraten

Onze tuin excl. Carport = 4 meter breed en 8 meter diep. De tuin is wat gezakt en moet opgehoogd worden (ik gok 10 cm hoger). Graag zien we de helft van de tuin vanaf het huis met mooie grote tegels. De andere helft van de tuin tot de carport kunstgras (kindvriendelijk) met een tegelpad naar de poort. (zie foto voor duidelijkheid)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
maandag 13 mei 2019

23 Tuinen afgraven, egaliseren en schuttingen plaatsen

Namens de VVE ontvang ik graag een offerte voor het afgraven, afvoeren en egaliseren van de grond voor het volledige nieuwbouw project Groot Goed te Ridderkerk. (zie bijlage voor situatieschets) Optioneel ontvang ik graag een offerte voor het opvullen met zand per m2. Voor de 23 woningen zullen er ook hard houten schuttingen in beton geplaatst moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
zondag 05 mei 2019

Tuin afgraven en afvoeren

De achtertuin is via de oprit te bereiken. Er zal ongeveer 10 a 15 cm afgegraven moeten worden en de grond afgevoerd. De tuin is ongeveer 65 m2 groot.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
woensdag 24 april 2019

Kunstgras gazon aanleggen

Aanleggen kunstgras 4,20 x 3,50 meter. Ondergrond 8 cm onder rand nagenoeg egaal in bak met banden. Komt een klein zwembad op te staan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
maandag 22 april 2019

Lekkende vijver herstellen

Ik zoek een hovenier die mijn oude vijver in de achtertuin kan renoveren. Het gaat om een vijver van 8 m2 die inmiddels al 2 jaar droog staat. Ik wil graag samen met de vakman bekijken wat de mogelijkheden zijn voor het opknappen hiervan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
woensdag 17 april 2019

Renoveren achtertuin

We willen het achterste gedeelte van onze achtertuin laten renoveren. Dit is ongeveer 35 vierkante meter. Grind tegels er uit en grind en klinkers er voor terug. 2 borders voor beplanting aanleggen. Uitvoering rond augustus


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk
zaterdag 13 april 2019

Taxushaag verwijderen en schutting plaatsen

Ik wilde graag weten wat het plaatsen van een schutting kost van 6 meter lang en 2 meter hoog, ik wil er 4 x betonpalen in de grond en afwerken met zwarte potdeksels. Hiervoor dient er wel eerst een taxushaag verwijderd en afgevoerd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ridderkerk

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Ridderkerk

Offertes aanvragen