Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Rotterdam

Tuin - Rotterdam

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Rotterdam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Rotterdam die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Den Bommel, Nieuw Lekkerland, Pernis Rotterdam, Rhoon, Stad aan 't Haringvliet, Vondelingenplaat, Westmaas of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Rotterdam

dinsdag 06 april 2021

Verzonken fietsenberging voortuin aanleggen

Ik wil met een vakman in contact komen voor het realiseren van een verzonken fietsberging in mijn voortuin. De berging is voor 3 volwassen fietsen. Niet hoger dan 1 meter boven het maaiveld. Alles in overleg. Wie heeft ervaring hiermee, met welk bedrag moet ik rekening houden? De kelder moet ongeveer 220 bij 150 cm worden, het liefst met sedumdak.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
vrijdag 26 maart 2021

Boom snoeien /takken uit dunnen

Hoge boom voor mijn balkon. Moet gesnoeid en of uitgedund worden. Geen daglicht in de zomer. En te lange takken richting mijn balkon


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 23 maart 2021

Schutting plaatsen 9m

Ik wil graag een douglas schutting met beton. Er moet ongeveer 9 meter geplaatst worden en daarnaast ook nog een poort. Er staat momenteel een stuk van 3 meter dat verwijderd moet worden. Een stuk van 5 meter blijft staan omdat de buren die niet weg willen, dus daar zal deze schutting op aangesloten moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen