Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Rotterdam

Tuin - Rotterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Rotterdam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Rotterdam die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Den Bommel, Nieuw Lekkerland, Pernis Rotterdam, Rhoon, Stad aan 't Haringvliet, Vondelingenplaat, Westmaas of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Rotterdam

maandag 27 juni 2022

Tuin renoveren (~84m2)

Ik zoek een hovenier die mijn tuin kan renoveren. De oppervlakte van mijn tuin is ongeveer 84m2. - Ontruimen tuin (eventueel kan dat nog zelf worden gedaan) - Nieuwe schuttingen (~28m) - Tegels leggen (~70m2) - Bloembakken opmaken - Stroom voorziening door de tuin aanleggen - Houten tuinhuis voor opslag maken (~4m2)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
woensdag 22 juni 2022

Tuin aanleggen (~36m2)

Wij hebben zelf een tuinontwerp gemaakt en zouden graag een indicatie hebben van de kosten voor de aanleg van de tuin. De oppervlakte van de tuin is 36m2. Het gaat vooral om het leggen van tegels en grind. Wij willen een ander type grind op de plek waar uiteindelijk ook het meubilair geplaatst wordt. Ook zouden we graag een goot willen hebben langs de schuur om overtollig water af te voeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
maandag 20 juni 2022

Elektrisch schuifhek plaatsen + deur

Elektrische Schuifhek plaatsen van 5 meter. En naast het schuifhek moet een deur komen van 1 breed en 2 hoog. Ik heb een elektrisch veer hek die moet verwijderd worden. Ook een deurbel aansluiting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
maandag 20 juni 2022

Boom ontknopen

Ik wil mijn zwarte els boom laten ontknopen. Deze is vrij hoog zoals je op de foto ziet, ik denk ongeveer 3 verdiepingen hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
dinsdag 07 juni 2022

Linkerkant tuin hekken vervangen

Momenteel 6.5x180cm hekken. Deze te vervangen met hekken standaard grenenhout is standaard met betonpalen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
vrijdag 03 juni 2022

Beton schutting plaatsen (16 meter)

Graag willen wij ons schutting vervangen naar beton schutting totaal is 16 m breed minimaal 1.80 meter hoog met poort van 90 cm en oude schutting verwijderen. Er staat nu een composiet schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam

Tuin in regio Rotterdam

Andere klussen in Rotterdam

Offertes aanvragen