Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Rotterdam

Tuin - Rotterdam

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Rotterdam?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Rotterdam die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Den Bommel, Nieuw Lekkerland, Pernis Rotterdam, Rhoon, Stad aan 't Haringvliet, Vondelingenplaat, Westmaas of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Rotterdam

maandag 05 juli 2021

Tuintegel keramisch aanleggen 75m2

Ik heb een tuin van 75 m2 waar keramische tegels gelegd moeten worden. De tegels zijn al aanwezig. Wat er momenteel ligt halen we er zelf uit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
vrijdag 25 juni 2021

Heggen en struiken snoeien

2 ligusterheggen en wat struiken knippen, en opruimen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
zaterdag 19 juni 2021

Tuinschuur

Ik wil graag een tuinschuur om mijn spullen op te bergen. Dit wil ik in mijn achtertuin De buitenkant wil ik van hout en de binnenkant wil ik casco opgeleverd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
vrijdag 18 juni 2021

Tuin aanleggen

wij willen graag een nieuwe tuin aanleggen met tegels en schutting 60 vierkante meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
donderdag 17 juni 2021

Tuin leeg halen

Wij willen onze tuin leeg hebben in verband dat me vriendin een spierziekte heeft dat we het niet zelf kunnen doen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
zondag 06 juni 2021

Voor en achtertuin opknappen

Ik wil graag een opknapbeurt voor zowel de voor als achter tuin (onkruid weg, planten weg etc). Graag ook de tegels vervangen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
donderdag 03 juni 2021

Tuin voorzien van houten vlonders

Wij willen graag houten vlonders in de tuin. De tuin bestaat nu uit tegels en wat kiezels. De totale tuin is 49 M2. Oud materiaal verwijderen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
woensdag 02 juni 2021

Prunus snoeien

Wij willen graag onze prunus gesnoeid hebben, hij heeft le lelijke uitgroei en wordt wellicht wat hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
maandag 31 mei 2021

Voor- en achtertuin renoveren 60m2

Tuin aanleg (voor en achter) inclusief bestrating/beplanting/ overkapping/ Electra/ waterafvoer/ schuur etc. In de huidige tuin moet alles verwijderd worden. De achtertuin bedraagt ongeveer 42m2 en de voortuin ongeveer 18m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
maandag 31 mei 2021

Tuin renovatie 66m2

Wij willen graag ons bestaande tuin renoveren. Grond is betegeld met 3 treden dat willen wij gelijk trekken. Planten uithalen en eventueel verplaatsen, dit in overleg vakman. De oppervlakte bedraagt 66m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
zondag 30 mei 2021

Nieuwe schutting, bestrating en tuinhuisje plaatsen 50m2

Wij willen graag een nieuwe tuin aan laten leggen van ongeveer 50m2. Oude tuin: coniferen verwijderen en bestrating en planten etc weghalen. Nieuwe tuin: schutting plaatsen, bestraten en tuinhuisje plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
vrijdag 28 mei 2021

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Ik ben op zoek naar een hovenier voor het aanleggen van een onderhoudsvrije tuin van ongeveer 55 m2 (inclusief ophogen) en nieuwe stevige schutting van ongeveer 20 meter. Voorbeeld 60x60 tegels antraciet. Uiteraard ook afvoer van huidige tuinaanleg (tegels 50m2 en wat beplanting) en schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
woensdag 26 mei 2021

Schutting plaatsen in de tuin

Ik wil een schutting laten plaatsen in de tuin. Schutting moet 1,8 bij 1,8 bestaande uit 4 delen met een poort. Schutting hoeft niet in beton. Oude schutting verwijderen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
dinsdag 18 mei 2021

Houten getoogde schutting plaatsen

Ik wil graag een getoogde houten schutting inclusief een deur laten leveren plaatsen. Het gaat om 20 meter (1,80 hoog).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
woensdag 12 mei 2021

Tuin vloer aanleggen met tegels.

bestaande tuin is 20% border, 40% gras en 40 % grindtegel de oppervlakte van de tuin bedraagt 54m2. gehele tuin leeghalen incl. struiken en planten onkruid vrij maken ook voor in de toekomst bij hemelwaterafvoer een put aanleggen. gehele tuin met tegels uitvoeren. schutting staat al vele jaren en is hardhout, hoeft niet vervangen te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
dinsdag 11 mei 2021

Onderhoudsvrije tuin 43m²

We willen de tuin onderhoudsvrij laten betegelen want we hebben last van onkruid. Het oppervlak is 42,5m². Er liggen nu tegels, die moeten er uit, de tuinbanden moeten eruit. De tuin moet omgespit en dan zandlaag erover om vervolgens nieuwe tegels te plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
maandag 03 mei 2021

Plaatsen van hardhouten tuinschermen

Hierbij het verzoek om een vrijblijvende offerte bij u aan te vragen voor het plaatsen van een hard houten tuinscherm. Het gaat hier om een (achter)tuin met verschillende afmetingen aan beiden zijden (met de achterzijde van het huis in de rug) heeft de linkerzijde van de tuin een lengte van 8.90meter en de rechterzijde 10.60meter (totaal 19,5 meter hard houten tuinscherm). Wensen betreft de opbouw: Hardhouten tuinschermen, met verticale planken (hoogte schermen tussen 1.90m en 2.00m). Geplaatst met zwarte betonnen palen afgerond aan bovenzijde) met aan de onderzijde zwarte (gladde)betonplaten (lateien) niet al te hoog (verdeling tuinscherm om en nabij, hout 80% en onderkant betonplaat 20%). Verder is de wens om aan beiden zijden een poort te plaatsen, ver mogelijk tuin inwaarts. Poort aan de linkerzijde met een enkele deurklink om vanuit eigen tuin enkel te openen. Poort aan rechterzijde aan weerskanten een deurklink en aan beiden zijden te openen. Het openen van de beiden poorten graag naar buiten toe (van de tuin af, naar de buren toe). Optie: om de zwarte betonpalen extra te verstevigen met beton in de grond. Hopend u hiermee voldoende inzicht te hebben gegeven van onze wensen, het ontvang ik graag uw vrijblijvende offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
vrijdag 30 april 2021

backyard remodelling

Currently the backyard of the house is not in the top shape. the tiles are dirty and uneven. The ground is uneven. The fence is bent and is not in a straight line. there is no grass. The garden is about 50 m². So here is what i want to do 1- make ground even 2- replace the tiles with something not ugly like it currently is. I want the specialist to remove tiles and buy new ones. 3- straighten the fence 4- make a nice grassy patch (about 1/4)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
donderdag 29 april 2021

Tuin onderhouden

Heb een grote verwaarloosde achtertuin. Die wil ik weer wat bewoonbaar maken. ( Heggen snoeien, onkruid weg, tegels schoon etc.) De tuin is ongeveer 100 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
woensdag 28 april 2021

Een groene tuin aanleggen

Ik wil met een hovenier in contact komen voor het renoveren van de gehele achtertuin. De tuin is 150 m2 groot en we zien graag veel gras/beplanting terug en weinig tegels. Eventueel zou ik de tuin zelf kaal kunnen maken. De tuin is goed bereikbaar via de poort. Exacte inrichting van de tuin bespreek ik graag met de hovenier.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
zaterdag 24 april 2021

Plaatsen van tuinschermen (met poorten)

Hierbij het verzoek om een vrijblijvende offerte bij u aan te vragen voor het plaatsen van een hard houten tuinscherm. Het gaat hier om een (achter)tuin met verschillende afmetingen aan beiden zijden (met de achterzijde van het huis in de rug) heeft de linkerzijde van de tuin een lengte van 8.90meter en de rechterzijde 10.60meter (totaal 19,5 meter hard houten tuinscherm). Wensen betreft de opbouw: Hardhouten tuinschermen, met liggende planken (hoogte schermen tussen 1.90m en 2.00m). Geplaatst met zwarte betonnen palen afgerond aan bovenzijde) met aan de onderzijde zwarte (gladde)betonplaten (lateien) niet al te hoog (verdeling tuinscherm hout 80% en onderkant betonplaat 20%). Verder is de wens om aan beiden zijden een poort te plaatsen, ver mogelijk tuin inwaarts. Poort aan de linkerzijde met een enkele deurklink om vanuit eigen tuin enkel te openen. Poort aan rechterzijde aan weerskanten een deurklink en aan beiden zijden te openen. Het openen van de beiden poorten graag naar buiten toe (van de tuin af, naar de buren toe). Optie: om de zwarte betonpalen extra te verstevigen met beton in de grond. Verder zullen we de huidige situatie zelf verwijderen en afvoeren. Hopend u hiermee voldoende inzicht te hebben gegeven van onze wensen, het ontvang ik graag uw vrijblijvende offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
vrijdag 23 april 2021

Tuinbestrating aanleggen 45m2

Ik wil graag mijn tuin betegelen, tegels zijn betonnen tegels 50x50x5cm, deze zijn al aanwezig. Oppervlakte van de tuin is 45m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
dinsdag 20 april 2021

Garden work

I would like someone to do my garden work. Currently there is Sand in the Garden with little weeds see attachment. The work includes removing weeds, adding sand and Tiles(see attached). The total garden size is Width = 5.4 m x depth 10.4 m. Of which 5.4m x 3.5m need better tiles for the rest of the garden need normal tiles.(attached diagram). The work needs to be done in 1st week of September 2021. Please give me the quote for the work.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
dinsdag 20 april 2021

Oud tuinhek door lage schutting

Het oude tuinhek wil ik vervangen door een lage houten schutting. Die schutting mag maximaal 90 cm hoog zijn. Volgens de regels van de verhuurder. De totale lengte is 12.20 mtr plus een poort van 1 mtr.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
maandag 19 april 2021

Grote takken van boom snoeien

Wij willen graag de overhangende takken van de boom van de buren laten snoeien omdat hier veel duiven in zitten. De takken mogen best aan het begin worden gesnoeid zodat de takken niet snel terug groeien. Het is een tuin zonder achterom. We zijn benieuwd wat dit gaat kosten


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
vrijdag 16 april 2021

Bestraten achtertuin 22m2

22 m2 tegels en bielzen afvoeren. 22 m2 betegelen half steens, keramieken tegels 80x40x3 cm. Voegen met flexibele voeg. Ophogen en leveren zand t.b.v. 22 m2 ongeveer 20 cm, 5 m3. Plaatsen 8 meter stootbanden. Plaatsen 8 meter border ongeveer 25 cm hoog. Materiaal nog even in overleg. (diamantzaag nodig!).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
maandag 12 april 2021

Houten schutting plaatsen (6 meter lang)

Ik wil graag een houten schutting laten plaatsen van 6 meter lang (+/- 1,80/2,00 meter hoog). Eén kant vastgemaakt aan huis, één kant vastgemaakt aan (houten) schuur. Geen poort, alleen een aantal schuttingschermen met palen ertussen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
zaterdag 10 april 2021

Tuin geheel bestraten

Oude tegels verwijderen, afvoeren en nieuwe 60x60 natuursteen (of vergelijkbaar) leggen inclusief benodigd materiaal. Offerte graag inclusief de stenen(indien mogelijk) Tuin is 50 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pernis Rotterdam
vrijdag 09 april 2021

Leggen tuintegels 35m²

Wij willen graag tuintegels laten leggen het gaat om 35m2 en tegels van 60x60. Zie de foto voor de huidige situatie, de tegels die er nu liggen haal ik zelf weg. De nieuwe tegels schaf ik zelf aan, het gaat dus alleen om het leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam
vrijdag 09 april 2021

Schutting plaatsen en onderhoudsvrije tuin aanleggen

De tuin schutting is omgewaaid door vele stormen, en ik wil daarom graag een nieuwe met betonpalen, De schutting zijde A is 957 cm inclusief deur een van 130 cm, en zijde B is 705 cm. De hoogte is rond 200 cm. Ik wil ook de tuin leeghalen, en het evt verhogen en tegelen. Geschat is de tuin 67 m2. De oprit van tuin heeft geringe scheefstand.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rotterdam

Tuin in jouw regio

Offertes aanvragen