Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Maassluis

Tuin - Maassluis

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Maassluis?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Maassluis die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Brielle, Maasdijk, Maasland, Rozenburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Maassluis

maandag 27 september 2021

Tuin renovatie

Wij willen graag een nieuwe tuin aanleggen. Met schutting en tuinbestrating. Het is een hoekwoning. Afmeting niet bekend, foto in de bijlage


Tuinaanleg en tuinonderhoud Brielle
dinsdag 27 juli 2021

Tuinrenovatie

Wij zijn op zoek naar een hovenier voor een renovatie van onze achtertuin en voortuin. De achtertuin is circa 54 m2. We willen de schutting en de terrastegels vervangen, en bloembedden opbouwen. Voor de voortuin, circa 18 m2, willen we deze veranderen in een parkeerplaats. Kunt u een eerst offerte geven van de totale kosten (alles inbegrepen, ontwerp, materialen, arbeid, afvalverwerking...)? Of maken we een afspraak om de tuin te bekijken? Mijn Nederlands is niet zo goed. Mag ik vragen of je Engels spreekt? Groeten, Miao


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maassluis
maandag 19 juli 2021

Vervangen van gedeelte terrasoverkapping

Door houtrot is de langsdrager en een van de ondersteunde palen aangetast en moet vervangen worden. Door een schouderprobleem kan ik dit niet zelf doen en zoek ik een timmerman die 2 of 3 dagen tijd heeft. materiaal en gereedschap aanwezig


Tuinaanleg en tuinonderhoud Brielle
donderdag 15 juli 2021

Onderhoudsvriendelijke tuin 50m2

We willen graag een +- 14m2 voortuin geschikt voor auto opnieuw laten bestraten en onze achtertuin +- 51m2 laten bestraten met tegels ongeveer 15m2 is al bestraat en de rest onkruid , ik wil het gehele tuin opnieuwclaten bestraten graag verneem ik ook of ik zand en tegels en klinkers opsluitbanden voordeliger uit bent bij jullie af te nemen of dat ik dit online besteld.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Brielle
dinsdag 15 juni 2021

Tuin renovatie 100m²

We willen onze tuin van 100m² renoveren. De huidige tegels moeten eruit, er moeten nieuwe tegels gestraat worden. We willen een stukje van 4x4m van kunstgras, hier komt het terras op. Huidige schutting afvoeren en opnieuw plaatsen. Ik wil al et materiaal via de vakman aanschaffen zodat ik er zelf niets aan hoef te doen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rozenburg
vrijdag 07 mei 2021

Opnieuw laten bestraten van achtertuin

Onze achtertuin is 35m2. Graag oude bestrating verwijderen en opnieuw bestraten. Ook het ophogen met zand en nieuwe bestrating betontegels 60 bij 60 cm recht toe recht aan aanbrengen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maassluis
maandag 05 april 2021

Schutting of hek plaatsen of vervangen

+/_ 30 meter schutting plaatsen atreciet composiet 180x200 van voor naar achter incl.poort. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rozenburg
zondag 28 maart 2021

Schutting en afsluitbare poortdeur plaatsen

Aan de achterzijde wil ik een heg weghalen en een schutting van 7 meter laten plaatsen. Tussen de bestaande lage betonpalen wil ik een hoge afsluitbare poortdeur laten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maassluis
vrijdag 26 maart 2021

Tuin ophogen en opnieuw bestraten

Het gaat om een tuin van 50 M2. Deze is nu voorzien van chineeshardsteen. Ik wil het met 4/5 cm op laten hogen en het daarna opnieuw laten bestraten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maassluis
donderdag 18 maart 2021

Schutting tuin

Wij willen graag een schutting met horizontale houten panelen (omstreeks 14/15 cm breed). De tuin is 9 meter lang en hoogte komt uit op 1.65 meter. Omdat wij ook horizontale panelen aan de andere zijde van de tuin hebben heb ik een berekening gemaakt om hoeveel panelen het gaat. Er moet ongeveer 5 cm. verschil liggen tussen elke paneel. Aan beide zijden van de schutting. Aan de ene zijde 9 panelen boven elkaar. Aan de andere zijde 8 panelen boven elkaar. Op basis van de lengte, (3.60 meter) van de panelen zouden we aan 51 panelen van 3.60 meter voldoende moeten hebben. Wat betreft de palen zou 6 of 7 voldoende moeten zijn. Uiteraard verstevigd. De klus zou in 1 dag geklaard moeten kunnen zijn. Mocht u nog vragen hebben dan kunt u mij bereiken via 06 55 920 495 Ben ik niet bereikbaar, spreek dan gerust mijn voicemail in. Alvast heel hartelijk dank voor de prijsopgave.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maassluis
zaterdag 06 maart 2021

Douglas schutting plaatsen

Ik wil een douglas schutting van 5,6 meter laten leveren en plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maassluis
maandag 22 februari 2021

Schutting plaatsen

Wij willen een schutting laten plaatsen in de achtertuin. 30 meter lang. Het moet een houten schutting met betonnen palen zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Brielle
zondag 17 januari 2021

Tuinschermen plaatsen

Wij willen tuinschermen laten plaatsen met betonnen palen. Tuin is ongeveer 10 meter.5 a 6 tuinschermen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maassluis
zaterdag 26 september 2020

3 Bomen snoeien

Het betreft het snoeien van 3 Schietwilgen tot iets net boven de kruin. De bomen hebben ongeveer een doorsnee van 80 cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Brielle
maandag 24 augustus 2020

Schutting plaatsen in tuin

Ik wil graag een schutting van zes meter in mijn tuin laten plaatsen. Graag spreek ik iemand hierover die mij kan adviseren wat de beste mogelijkheden zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rozenburg
woensdag 08 juli 2020

Schutting plaatsen

Oude heg verwijderen en nieuwe schutting/combinatie met gaas voor klimop plaatsen. 6 meter breed 2x2 meter richting het huis.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Brielle
zondag 21 juni 2020

Schutting plaatsen in achtertuin

Graag zouden wij een gespecificeerde offerte aanvragen met betrekking tot het plaatsen van een schutting van ca. 15.3-15.5 m. Het betreft één rechte zijde van de tuin. Wij wensen sowieso een afscheiding met betonnen palen, gladde betonplaat (antraciet, 72cm) onder, met erboven Douglas schermen (rechte bovenzijde met afdekking, 19 of 21 planks). Één schermdeel moet een gaasscherm worden van 1.80m breed voor plantengroei, ook gepositioneerd boven een betonplaat. Ivm. mogelijke toekomstige aanbouw zou een paal 4m van het huis moeten komen (nu ca. 1.30m muur). Graag zouden we het verschil in prijs horen als de betonplaat aan één of twee zijden een (Romeins) motief zou krijgen. De huidige schutting en haag halen wij zelf weg, maar terrein bevat veel oude wortels en zal deels nog bouwrijp gemaakt moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maassluis
zaterdag 16 mei 2020

Waterput slaan in de achtertuin

Ik heb een tuin van ca 400m2 en wil graag een waterput om de tuin te kunnen sproeien


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rozenburg
zaterdag 16 mei 2020

Laten aanleggen van een onderhoudsvrije tuin

Wij willen graag een nieuwe tuin laten aanleggen van 60 m2 dat onderhoudsvrij is.(Nieuwbouw)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maassluis
maandag 20 april 2020

Houten tuinpoort met palen plaatsen

Houten tuinpoort met palen plaatsen. 1 paal is afgebroken, die zit nog in de grond. De huidige poort is al weggehaald. Poort wordt van hout en is 1.80 m, hoog, 90 cm breed. Hoogte van de palen 2.40 m. Poort kan ik zelf regelen, ik heb er al een op het oog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Brielle
zondag 19 april 2020

Tuin opnieuw betegelen + schutting plaatsen

Huidige tuin opnieuw betegelen (oude tegels halen wij eruit) en de oude schutting vervangen voor een nieuwe houten schutting. Materiaal reeds in bezit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maassluis
zaterdag 28 maart 2020

Beton schutting weer netjes rechtzetten

Ik zoek een hovenier die een betonnen schutting weer netjes recht kan zetten. Na verloop van tijd wat verzakt en gaan hangen. En waarschijnlijk de meeste draadeinden boven op de paal vervangen en rvs strippen er op in plaats van hout. Daarnaast eventueel paar beton platen omdraaien in verband met het motief. Het betreft ongeveer 53 strekkende meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Brielle
woensdag 04 maart 2020

Coniferenhaag verwijderen en schutting plaatsen

Te hoge coniferenhaag langs tussenpad, deze volledig laten verwijderen en vervangen voor schutting. Het zou gaan om een rij van ongeveer 20m. Ik wil een schutting terug zien van hout met een poort. Graag ga ik in overleg met een vakman om dit te realiseren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maasdijk
dinsdag 05 november 2019

Nieuwbouwtuinen van een complete wijk afgraven en opvullen

Voor onze nieuwbouwwijk willen wij mogelijk onze tuinen met schone grond 15 cm laten opgraven en opvullen met zand. Graag willen we hiervoor een prijs ontvangen. Bijgevoegd de overzichten van de wijk in Vlaardingen. De huizen zijn 5,5 m breed. De tuinlengtes zijn als volgt: Blok l 9m Blok m 9,5m Blok n 8 m Blok o 8 m Blok p 8 m Blok q 8 m Blok r 9 m Oplevering begint bij blok l en is eind januari gepland.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Brielle
zaterdag 07 september 2019

Tuin vernieuwen

Ik wil onze tuin vernieuwen , ophogen (5 cm), egaliseren , nieuwe tegels, nieuwe schuttingen plaatsen. Circa 30 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maassluis
maandag 12 augustus 2019

Voortuin opnieuw laten bestraten

Voortuin opnieuw aanleggen met 60 x 60 tegels. Totaal 47m2 Deze tegels regelen we zelf Ook halen we de tuin zelf leeg en voeren alles af. We zoeken dus eigenlijk een stratenmaker of hovenier die voor zand zorgt er de tegels kan leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maassluis
donderdag 08 augustus 2019

Vloer leggen op balkon/ terras van hard hout of composiet vlonders

Graag wil ik een vloer laten leggen voor een balkon-terras van ongeveer 10 m2. De vloer wil ik graag een beetje waterbestendig, misschien van hardhout of composiet-vlonders. Met eventueel aan de rand steentjes/grind van totaal 1 m2 op dezelfde hoogte als de vloer.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maassluis
dinsdag 02 juli 2019

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik heb een tuin van ongeveer 500 m2 en wil hierin een waterput laten boren of slaan voor het beregenen van mijn tuin. De tuin is via een opening aan de linkerzijde van het huis te bereiken. De opening is ongeveer 4 meter breed, maar verderop staat een boom waardoor er ongeveer een breedte is van 1 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Brielle
maandag 24 juni 2019

Een tuin egaliseren en bestraten

Ik zoek een stratenmaker die 45 m2 aan zand in mijn tuin kan egaliseren en bestraten. Het gaat om 35 m2 wat betegeld moet worden met 60 bij 60 cm tegels. Daarnaast moet er nog 10 m2 met klinkers worden bestraat. De benodigde tegels haal ik zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maassluis
vrijdag 21 juni 2019

Boomwortels wegfrezen

Betreft: Kastanjeboomwortels wegfrezen; is niet veel (is al gelijk met maaiveld) maar nodig om een schutting te plaatsen. SVP zsm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maassluis

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Maassluis

Offertes aanvragen