Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Zoetermeer

Tuin - Zoetermeer

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Zoetermeer?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Zoetermeer die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Benthuizen, Bleiswijk, Moerkapelle of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Zoetermeer

zondag 23 januari 2022

Achtertuin leeghalen, afgraven en ophogen

Wij willen graag onze achtertuin volledig laten leeghalen, afgraven en laten ophogen om daar een terras te maken. De tuin is 45 m2. Er ligt een vlonder van ongeveer 20m2 die verwijderd moet worden. De rest van de tuin is gras en beplanting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
woensdag 12 januari 2022

Voortuin afscheiden incl. poort (13m)

Wij zijn op zoek naar een afscheiding voor onze voortuin. De tuin is 3,77m diep en 5,35m breed. Er moet twee keer 3.77m en een keer 5,35m geplaatst worden. De gewenste hoogte is 1m en in het deel van 5,35 willen wij graag een deurtje van 0,9 of 1m waar je niet doorheen kan kijken ivm onze honden. Graag ontvangen wij hiervoor een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
maandag 03 januari 2022

Vervangen coniferen

Ik zoek een hovenier/tuinman die 3,5 meter oude coniferen kan rooien en 4 meter opnieuw kan plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
maandag 15 november 2021

Oude schutting verwijderen, nieuwe schutting plaatsen

Momenteel wordt de tuin omringt door een schutting met een klimop (ongeveer 10 meter). Wij willen graag een houten moderne schutting met een deur die op slot kan zodat we gemakkelijk de fietsen in de tuin kunnen zetten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
maandag 08 november 2021

Gaten onder ingegraven trampoline ivm water afvoer

Ik zoek iemand die diepe gaten kan maken en opvullen met grind. Of een andere oplossing heeft voor het afvoer van regenwater.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
dinsdag 21 september 2021

Sierhek om voortuin plaatsen

Sierhek om voortuin van ongeveer 11 bij 13 meter. In het stuk van 13 meter moeten 2 openslaande deuren komen van beide 1,5 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Moerkapelle
zondag 19 september 2021

Tuinhekje plaatsen en herbetegelen voortuin

Voortuin: 2 meter diep en 5,30 meter breed. Een aantal tegels (20x30cm) verwijderen om L-border te maken. Restant tegels herbetegelen. Daarna Tuinhek plaatsen. Reeds aangeschaft: tuinhek, palen, poort, 2 hengen, 2 duimen, heksluiting en hoekbevestigingen. Geen schroeven en bouten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
woensdag 01 september 2021

Renovatie tuin: verwijderen, plaatsen kunstgras (4m2) en bestrating (53m2)

Graag een stuk kunstgras van ong, 4m2 en nieuwe bestrating +/- 53m2. Voor dat dit alles kan moet de tuin nog leeggehaald worden en moeten twee kleine stammetjes nog verwijderd worden, dit mag de vakman voor mij doen. Deze staan achter in tegen de stenenmuur poort. De tuin is 60m2, er zijn al twee bakken gemaakt en deze blijven staan. Aanschaf materiaal in overleg. ( kan van te voren al besteld worden indien gewenst. Zijn 2cm dikke keramische tegels mits jullie iets in die trend hebben tegen een redelijke prijs).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
donderdag 29 juli 2021

Rondsnoeien van koelreuteria

Boom staat in de voortuin aan de straat. Is te breed en heeft overhangende takken. Leeftijd ongeveer 15 jaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
zaterdag 24 juli 2021

Schutting plaatsen

Wij willen graag een hout/beton schutting laten plaatsen. Het gaat om 2 zijdes. Achterzijde 5,4 meter waarvan een deur van 1 meter breed. Andere zijde 5 meter. Sluit haaks aan op de achterzijde. Gaat om scherm met verticale 21-planks.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
zondag 18 juli 2021

Tuin renoveren

Wij zijn in maart 2021 in dit huis komen wonen. De huidige tuin is niet echt kindvriendelijk. Veel bloembakken en heggen. Wij willen graag een open tuin met speelruimte voor de kinderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
dinsdag 06 juli 2021

De achtertuin en eventueel de voortuin renoveren

Nieuwe tuin van ongv. 55m2 deels leeghalen en laten aanleggen, bepaalde bomen houden en herplanten. Ik zoek een hovenier die mijn gehele achtertuin kan renoveren. De tuin is 55 m2. Meer dan de helft is betegeld. De rest is opgehoogd met planten. We zouden graag de tuin laten egaliseren en opnieuw inrichten. Materialen kopen graag in onderling overleg. Tuin bereikbaar per achterom. Eventueel de voortuin ook laten renoveren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
vrijdag 18 juni 2021

Tuin renoveren

Voortuin: tegels aanpassen en schoonmaken, planten en borders fatsoeneren. Achtertuin schutting vernieuwen, evt, metselwerk voegen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
dinsdag 01 juni 2021

Schutting plaatsen 3,9m

We willen graag de tuin splitsen in 2 waarin 1 gedeelte voor de inrit is. de breedte van de tuin is 390cm. Daarin willen we ook een tuindeur plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
maandag 24 mei 2021

Plaatsen van houten schuttingdelen

Na de harde wind van de afgelopen dagen staat de schutting op omvallen. Graag laat ik daarom nieuwe houten schuttingdelen plaatsen. Het gaat om 3 schuttingdelen. 180 hoog en 2 lage delen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
zondag 23 mei 2021

De voor en achtertuin voorzien van tegelwerk

Ik zoek een specialist die mijn voor- en achtertuin kan renoveren. Achtertuin-41 m2 Voortuin- ongeveer 31m2 Het verwijderen van de oude tegels eventueel afgraven en ophogen. De nieuwe tegels zijn nog niet aanwezig, graag in onderling overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
vrijdag 07 mei 2021

Vervangen vlonder boven land en water

Wij wonen in Zoetermeer en hebben (de restanten van) een vlonder (dan wel steiger) aan het water. Deze vlonder dient volledig vervangen te worden. De afmetingen van de vlonder zijn circa 5,5 bij 4 meter (circa 2 meter boven land, 2 meter boven water). Wij hebben reeds nieuwe vlonderplanken klaar liggen waarvan wij denken dat ze gebruikt kunnen worden. Er zijn nog restanten van de oude vlonder waaronder palen in het water. Een aantal van die palen lijkt nog goed in orde en kan waarschijnlijk bewaard blijven. Wij zoeken iemand met een ruime ervaring met het bouwen van dit soort vlonders die in staat is om een mooie, degelijke vlonder te bouwen die weer tenminste 20 jaar meekan!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
vrijdag 07 mei 2021

Onkruidvrij maken van tuin 92m2

Verwaarloosd tuin opknappen. Onder het onkruid liggen tegels, deze moeten weer zichtbaar worden. Dus al het onkruid/groen weg en wat takken stoeien. De tuin is 92m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bleiswijk
vrijdag 30 april 2021

Tuin renovatie 46m2

Wij willen graag de gehele tuin renoveren. Alles wat eruit gehaald moet halen graag door de vakman laten gebeuren. alles laten te verwijderen, egaliseren, nieuwe stenen plaatsen De stenen ga ik zelf aanschaffen. Het hekwerk laten verwijderen door de vakman. Het nieuwe hekwerk in overleg met de vakman regelen. Tuin is 10 bij 4,6 meter. Ongeveer 46m2. Daarnaast ook een afscheiding op de trap rechts. Deze is nu gedeeld met buren, maar wil dit scheiden. Ook dit wil ik in overleg regelen met de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
woensdag 28 april 2021

Achtertuin renoveren

Ik zou graag zien dat mijn tuin opnieuw wordt ontworpen, gerenoveerd, en dat er nieuwe tegels gelegd worden. sommige planten en kleine bomen mogen blijven. De tuin is 40 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
dinsdag 20 april 2021

Renovatie tuin 10m2

Bestaande tuin van ca 10 vierkante meter onderhoudsvrij maken. Deze tuin wil ik graag opnieuw laten betegelen. Huidige situatie moet verwijdert worden door de vakman (tegels en groen). Aanschaf van het nieuwe materiaal ook door de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
vrijdag 09 april 2021

Onderhoudsvrije schutting

Wij willen een schutting laten plaatsen 5 of 6 schermen (al met al een meter of 10) met betonnen palen en onderplaten in onze achtertuin die enigszins afloopt. We willen schuttingdelen die verticaal lopen met afdek-lat. Materiaal zo onderhoudsvrij mogelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
zaterdag 03 april 2021

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

We willen graag grote natuurstenen tegels voor ong 63 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
woensdag 31 maart 2021

Schuttingen plaatsen 5 woningen

Het plaatsen van nieuwe schuttingen in 5 tuinen naast elkaar. Totaal 5 huishoudens die meedoen. Horizontaal blokhutprofiel douglashout hout/beton. Inclusief betonmortels en poorten. Bijgevoegd een plattegrond. Wellicht is telefonisch contact handig gezien bepaalde wensen per woning.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
zaterdag 27 maart 2021

Een achtertuin betegelen met keramische tegels

Via dit platform wil ik een hovenier/stratenmaker vinden voor het betegelen van mijn achtertuin. Het gaat om 46 vierkante meter met keramische 60 bij 60 cm tegels. De oude tegels verwijder ik zelf. De nieuwe bestel ik. Het gaat daarnaast om ophogen en egaliseren, maar graag op advies van de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
maandag 15 maart 2021

Schutting plaatsen hoekwoning

Voor een hoekhuis-tuin zoek ik iemand die een nieuwe schutting kan neerzetten. Het gaat om een poortdeur en 8 schuttingdelen plaatsen en palen in beton zetten De schutting en palen heb ik al aangeschaft.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
zondag 14 maart 2021

Onderhoudsvrije tuin

Wij willen graag een tuin aanleggen van 45m2. Ik heb een overkapping staan daar onder wil ik graag gladde tegels dit omvat 15m2. In de rest van de tuin wil ik gewone tuintegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
vrijdag 12 maart 2021

Schutting vervangen 18m

We willen graag onze houten schutting laten vervangen door een composiete schutting. De schutting is ca 18meter lang, en willen deze 2meter hoog met onder de schutting beton blokken/ onderplaten. Het zal alleen gaan om de schutting langs de wegkant ( zie foto ). De helft is omgewaaid, overleg met de vakman voor het verwijderen van de andere helft, ik kan dit evt ook zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer
zaterdag 27 februari 2021

70 m² tuin afgraven

Ik zoek een bedrijf die mijn tuin kan afgraven, en de grond kan afvoeren. Het betreft een tuin van circa 70m2 die gedeeltelijk afgegraven dient te worden t.b.v. grasveld. Ook wil ik een sleuv laten maken voor elektra.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Benthuizen
dinsdag 16 februari 2021

Tuinontwerp maken en tuin aanleggen

De achtertuin moet gerenoveerd worden. Er zitten nu bomen, stenen, en een huisje in. Dit moet allemaal verwijderd worden en afgevoerd. We willen het een japanse look geven. We zoeken iemand die een ontwerp kan maken en die het daarna uit kan voeren. De tuin is 10 x 8 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zoetermeer

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Zoetermeer

Offertes aanvragen