Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Zoetermeer

Tuin - Zoetermeer

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Zoetermeer?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Zoetermeer die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Benthuizen, Bleiswijk, Moerkapelle of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Zoetermeer

vrijdag 25 december 2020

Onderhoudsvrije voor- en achtertuin realiseren

Ik wil graag een onderhoudsvrije voor (15m2) en achtertuin (52m2) laten aanleggen. Voortuin Links voor 1 buxus bij het kraantje verwijderen en afvoeren. Het boompje laten staan. Rechts 6 planten en 1 boom verwijderen en afvoeren. 8.5m2 bestaande tegels verwijderen en afvoeren. 15m2 opnieuw betegelen. Achtertuin 52m2. Het grote deel voor de schuur is 46m2. Het kleine deel rechts van de schuur is 6m2. Links 2 planten en 1 boomstronk verwijderen en afvoeren. Rechts 9 planten en 1 boom verwijderen en afvoeren. 43m2 bestaande tegels verwijderen en afvoeren. 52m2 opnieuw betegelen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 24 november 2020

Reparatie voortuin schutting

Een uit de bocht gevlogen auto heeft mijn voortuin schutting(laag) aangereden en nu is de schutting deels gebroken/los. Dit wil ik graag laten repareren. Het betreft ongeveer 8,75meter. Graag zie ik uw offerte tegemoet, prijs maak niet uit zolang het goed gedaan word!


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 27 oktober 2020

Schutting plaatsen

Plaatsen van schutting van ongeveer 3 meter. Afvoeren van oude schutting met begroeiing. Geen poort. Schuttingdelen zijn nog niet aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen