Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier Delft

Tuin - Delft

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Delft?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Delft die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in De Lier, Delfgauw, Den Hoorn, Schipluiden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Delft

dinsdag 17 januari 2023

Berging maken in de tuin

Ik wil graag een timmerman inhuren om in de tuin een berging te maken voor twee scooters en twee fietsen. De schutting moet zo simpel en eenvoudig mogelijk zijn. Ontwerp in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schipluiden
woensdag 28 december 2022

Schutting en poort plaatsen (9,5m) + terras aanleggen (20m2)

Ik zoek een partij die voor mij een schutting met poort kan plaatsen. Dit gaat om een lengte van ongeveer 9,5m. Momenteel staat er een halve schutting met 5 betonpalen die verwijderd en afgevoerd moeten worden. Ook wil ik graag een terras laten aanleggen, van ongeveer 20m2. Graag een terras van stenen. Hier liggen momenteel ook nog wat stenen die ook verwijderd moeten worden. Graag zie ik een offerte tegemoet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
maandag 24 oktober 2022

Tuin aanleggen

Renovatie gazon en borders, beplantingsplan, nieuwe bestrating Waar heb je de hovenier voor nodig?: Het aanleggen van mijn droomtuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
maandag 24 oktober 2022

Schutting plaatsen

Wil mijn schutting vervangen, moeten panelen zijn met een egale look of anders een natuurlijk uiterlijk. Totaal aantal strekkende meters is ca. 13 meter, en ik wil 2 meter hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud De Lier
woensdag 12 oktober 2022

Bomen toppen

Wij hebben 4 bomen in onze tuin staan die we graag willen toppen. Echter lees ik op jullie site dat dat juist nog slechter is dus wil ik graag jullie benaderen voor een andere oplossing: Ik neem aan verwijderen en dan opnieuw planten? of toch toppen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
maandag 10 oktober 2022

Schutting en hek plaatsen

De oprit is in de tuin en de kaart wordt geparkeerd aan de rand van de achtertuin bij de poort. Het moet een hek van ongeveer 20 meter worden met een poort van 2,5 meter en 180cm hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft

Tuin in regio Delft

Andere klussen in Delft

Offertes aanvragen