Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Delft

Tuin - Delft

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Delft?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Delft die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in De Lier, Delfgauw, Den Hoorn, Schipluiden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Delft

woensdag 22 juni 2022

Kast bedekken met bitumen & verplaatsen in tuin

In mijn tuin moet een kast worden verplaatst. Hij moet komen op een grindbed en rusten op stukken natuursteen. De kast zelf moet worden leeggemaakt, gedeeltelijk gedemonteerd en dan verplaatst. Op de nieuwe plek moet een dakje worden gemaakt van platen in mijn bezit, die bedekt moeten worden met bitumen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
maandag 13 juni 2022

Resten trapbekleding verwijderen

Het betreft 2 trappen: 1 gesloten trap en 1 open trap, beide van 13 treden. Hiervoor was de trap bekleed met vloerbedekking. Deze is verwijderd, op de trap zitten nu nog lijm- en rubberresten. Die willen we laten verwijderen. Is zandstralen mogelijk een optie?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
woensdag 25 mei 2022

Tuin ontwerpen en aanleggen

Nieuwbouw appartment. Ongeveer 35 a 40 m2. Ligt nu zand, moet geëgaliseerd worden. En we willen 3 kwart laten leggen met of standaard beton tegels. Of de houten tegel. wij kunnen helpen met dingen. Graag in d'r maand juni.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
zaterdag 12 maart 2022

Tuin renovatie

Tuinrenovatie: Opdracht 1: a) Leveren en plaatsen van houtbeton schutting+poort. L=ca14m, H=2m poort=90cm b) Verwijderen  en afvoeren van de bestaande schutting en planten die nodig zijn voor het goed plaatsen van nieuwe schutting. Zie foto Binnen 1,2,3.jpg en Buiten 1,2.jpg en tuin.jpg Opdracht 2 : c) Verwijderen en afvoeren van coniferenhaag en waaierscherm ( een stuk). d) Leveren en plaatsen van houtbetonschutting ( L=8,4m, H=2M ) Zie foto : haag.jpg


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delfgauw
donderdag 03 maart 2022

Tuin leeghalen en bestraten (~48m2)

Wij willen graag de tuin laten renoveren: is nu overwoekerd en er zit een boomstronk, alles mag eruit. Daarna bestraten met 60x60 betontegels o.i.d. met een kleine rand grond voor wat plantjes. De tuin is ongeveer 48 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
woensdag 02 maart 2022

Nieuwe schutting i.v.m. stormschade

Betreft een schutting welke is omgewaaid door de storm. Aantal palen zijn gebroken. Deel van schutting staat nog en hoeft niet te worden vervangen (zie bijgevoegde foto's) Offerteaanvraag betreft het vervangen van: - 9,5mtr schutting met 1 hoek (5,5mtr bij 4mtr); - ene zijde aangesloten op schuur; - andere zijde aansluiten aan bestaande schutting - inclusief poort - inclusief verwijderen en afvoeren oude schutting (optioneel)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Hoorn

Tuin in regio Delft

Andere klussen in Delft

Offertes aanvragen