Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Delft

Tuin - Delft

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Delft?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Delft die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in De Lier, Delfgauw, Den Hoorn, Schipluiden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Delft

dinsdag 09 november 2021

Betonnen schutting plaatsen (4,85m)

Achtertuin van mij en mijn buren. De lengte van de betonnen schutting die geplaatst moet worden bedraagt 4,85 meter. En de voorkeur gaat uit naar een hoogte van 2 meter (of daar dichtbij).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
zaterdag 04 september 2021

Tuinrenovatie 50m2: leeghalen en tegels leggen

Ik wil mijn tuin opknappen. De tuin moet eerst leeggehaald worden en vervolgens moeten er tegels geplaatst worden. Deze tegels mag de vakman voor mij aanschaffen, in overleg. Het gaat om ongeveer 50m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
vrijdag 09 juli 2021

Bamboo schutting plaatsen

Ik zoek een hovenier die een bamboo schutting kan plaatsen over een lengte van 4,20 m. De locatie is mijn achtertuin en de bereikbaarheid is goed. Ev. de restanten van een tweetal palen van de oude schutting verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
woensdag 19 mei 2021

Hekje in voortuin

Ik wil een hekje plaatsen in mijn voortuin. Een voorbeeld van het werk dat ik graag gedaan zou willen zien kun je zien in het bijgevoegde document, onder Inspiratie. Het bijgevoegde document toont ook 2 foto's van mijn huidige voortuin, onder Current voortuin. De afmeting van mijn voortuin is ongeveer 5x2 vierkante meter. Ik wil graag een offerte van jouw kant, met alles (de producten en montage). U kunt ook de voortuin komen bekijken. Ik wacht graag voor uw reactie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
dinsdag 18 mei 2021

Antraciet betonlook rand rondom de voortuin als hek

Ik zou mijn voortuin willen renoveren met een hekje/randje. U kunt een voorbeeld zien in de bijgevoegde document, onder Inspiratie. Mijn huidige voortuin staat in het document onder Current_Voortuin. De voortuin is circa 5 meter bij 2 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
zondag 02 mei 2021

Tuin weer mooi maken en opknappen

Wij willen graag en tuin hebben die verzorgd oogt. Het liefst zouden we het pad dat nu kronkelende door de tuin loopt recht/schuin willen hebben. De gehele tuin is ongeveer 35 m2 en bereikbaar per achterom. Het gaat daarnaast om het renoveren van het gras op advies van de vakman. Eventueel ook het vervangen van de bestrating.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
maandag 26 april 2021

Hardhouten schutting plaatsen

Ik wil graag een hardhouten schutting met houten palen van 4 meter laten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
maandag 26 april 2021

Bestrating aanleggen

Bestrating van 50 m2. Oude tegels eruit . Nieuwe tegels erin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
zaterdag 24 april 2021

Oude schutting vervangen

Oude schutting weghalen en nieuwe schutting plaatsen, gaat om 7 schermen en een tuindeur. De schutting mag in beton.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delfgauw
zaterdag 24 april 2021

Montage Nesling schaduwdoek

Ons zesling schaduwdoek moet vervangen worden na 10 jaar. We willen graag een nieuw doek laten plaatsen, omdat de nieuwere doeken een ander bevestigingssysteem hebben. De nieuwe schaduwdoek wil ik in overleg aanschaffen bij Nesling.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
maandag 22 maart 2021

Onderhoudsvrije tuin bestraten, verplaatsen boom en maken van een afdakje

Onderhoudsvrije tuin van 50 vierkante meter aanleggen met ingebouwde plantenbakken. Een boom verplaatsten. Een afdakje plaatsen tegen de schuur om fietsen onder te plaatsen. Deze 50m² moet voornamelijk bestraat worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delfgauw
woensdag 17 maart 2021

De voortuin leeghalen, ophogen en bestraten

Wij willen in contact komen met een hovenier om onze gezamenlijke voortuin van ong 3,5 m bij 5 m te renoveren. Enkel de oude tegels verwijderen, ophogen en bestraten met (nieuwe) 80x80 tegels.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schipluiden
zondag 14 maart 2021

Schutting laten plaatsen

Mijn schutting staat los door de storm en er moet samen met mijn buren een nieuwe komen. Is ongeveer 8 meter lang. Schutting in de lage prijsklasse met 5 palen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
maandag 28 december 2020

Schutting plaatsen

Onze schutting is tijdens een storm verwaaid. We willen graag een nieuwe schutting plaatsen aan de achterkant (zie foto's). Offerte heb ik vooralsnog nodig voor de verzekering, maar daarna willen we de klus graag zsm laten uitvoeren, indien mogelijk. lengte en hoogte in overleg met de vakman. Als het mogelijk is dat de vakman zelf de schutting aanschaft. Fundering onder de schutting moet wellicht worden verbeterd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
zondag 27 december 2020

Nieuwe houten schutting plaatsen

Door de storm is de schutting plat gewaaid en gebroken, ik zoek dus iemand die dit kan vervangen voor mij en de aangrenzende buurvrouw. Het gaat om 5 palen, 4 panelen en een poort. En voor de buurvrouw twee kleine panelen en met poort. De materialen graag via de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
zondag 06 september 2020

Schutting vervangen

Ca. 12,5 meter schutting vervangen, geen deur, geen hoeken. Houtsoort grenen of vuren. Ca. 3,6 meter 200 cm hoog. Overgang (1,2 meter) van 200 cm naar 100 cm hoog. Ca. 7,2 meter 100 cm hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
donderdag 09 juli 2020

Sleuf in de tuin laten graven

Ik wil in mijn tuin van mijn ouders een sleuf laten graven van ongeveer 60 cm diep, +/- 2 cm breed over een lengte van ongeveer 9 meter voor een bamboe wortelbegrenzer. De tegels zijn eruit gehaald, er ligt nu kleizand met wat wortels die misschien in de weg zitten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schipluiden
dinsdag 02 juni 2020

Plaatsen 2 tuin schuttingen en verwijderen heg en oude schutting.

Graag wil ik offertes opvragen voor aanschaf en plaatsing van 2 varianten van schuttingen welke (als deze gekozen wordt) ook geplaatst moet worden. Tevens een offerte voor het verwijderen van de bestaande oude schutting/heg. Het is mijzelf en voor 2 buren. Het gaat om de schuttingen welke vervangen dienen te worden tussen huis-nr 3 en 5 EN de schutting tussen huis-nr 5 en 7.De schutting tussen huisnummer 3 en nummer 5 daarvoor moet eerst de heg van worden verwijderd. Betreft een rechte schutting vanaf de muur vd woning naar de houten berging a/d andere kant van de tuin. Lengte is ongeveer 787 cm De schutting tussen huis-nr 5 en 7.Betreft een rechte schutting vanaf de muur vd woning naar de houten berging a/d andere kant van de tuin. Lengte is ongeveer 780 cm Offerte 1: Merk: Hillhout of gelijksoortige kwaliteit Type: Elan (planken horizontaal) Breedte: 780cm Hoogte 180cm Bijzonderheden: Kleigrond Offerte 2: Merk: Hillhout of gelijksoortige kwaliteit Type: Elan (planken horizontaal) Breedte: 780cm Hoogte 180cm Bijzonderheden1: Kleigrond Bijzonderheden2: Gebruik makend van betonnen staanders en bodemplaten NB: Mhoo de stevigheid en de duurzaamheid van beton zou ik graag deze optie willen meenemen Offerte 3: Naast het plaatsen van de schuttingen dient ook een heg en een schutting (beiden zelfde afmetingen als de nieuw te plaatsen schuttingen) te worden verwijderden de grond ‘schuttingklaar’ te maken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delfgauw
zondag 31 mei 2020

Schutting plaatsen en tuin betegelen

Het plaatsen van een schutting in de achtertuin, alles is al verwijderd Daarnaast ook de tuin betegelen, 14 m2 .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Hoorn
zaterdag 30 mei 2020

Schutting plaatsen, bestraten

Ik wil graag een schutting plaatsen van ongeveer 8 meter en 25m2 tegels laten verwijderen, tuin ophoge en bestraten met betontegels van 60×60cm (foto niet mijn tuin wel wat ik zou willen aan schutting en kleur tegels


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
dinsdag 26 mei 2020

Poort vervangen 2 tuinen

Wij ontvangen graag offerte voor vervanging van de tuinpoorten, samen met onze buren. De totale breedte van schuur tot schuur is circa 470 cm. De huidige linker poort is 100 cm breed en de rechter poort 90 cm. In de nieuwe situatie willen wij rechts een bredere poort wij dachten aan circa 110 cm. Op dit moment hebben beide poorten een aparte bovenbalk. Dit mag een doorlopende bovenbalk worden van schuur tot schuur. Graag laten wij de poorten door u verwijderen. Naar de stort brengen doen wij zelf. Wellicht valt u op dat de schutting tussen beide tuinen niet geheel tot de poort doorloopt. Dit is een bewuste keuze. Dit blijft zo, er blijft een doorgang tussen beide tuinen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delfgauw
maandag 25 mei 2020

Tuin uitgraven en herbestraten

Tegels eruit. Afgraven en tegels weer erin. Het zou moet ongeveer 30cm moeten worden afgegraven omdat de bestrating nu te hoog ligt. Liefst ook onder het schuurtje, deze zal verplaatst moeten worden. Als het teveel kost mbt verplaatsen. Dan alleen de rest vd tuin en schuurtje laten staan Totaal oppervlakte is ongeveer10 x 5 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
maandag 18 mei 2020

Heg verwijderen en afvoeren

Samen met de buren willen wij onze heg laten verwijderen en afvoeren. Het is de bedoeling dat hier uiteindelijk een schutting komt. Het gaat om een heg van circa 9 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
donderdag 14 mei 2020

Heiwerk voor mini-zwembad achtertuin woning

Heiwerk voor zwembad achtertuin woning. We willen een mini-zwembad bouwen en willen weten wat de kosten zijn van het onderheien van de betonnen plaat waar op het zwembad wordt gebouwd. De grootte van het zwembad is ongeveer 4 meter x 2,5 meter en 1.20 a 1.50 meter diep. Vraag is hoeveel palen er nodig zijn, hoe diep ze de grond in moeten en wat de kosten zijn. Het gaat om regio Delft met hoogstwaarschijnlijk klei grond. Bij voorbaat dank voor uw reactie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Den Hoorn
woensdag 29 april 2020

Complete tuinrenovatie

De tuin moet eigenlijk compleet gerenoveerd worden. Alles moet eruit gehaald worden en opnieuw ingericht. Ik heb een tuin van 6 meter breed en 8 meter lang. De volgende klussen moeten gebeuren: - 1 x schutting geïmpregneerd hout vervangen, (aan linker zijkant m) en 1 x aan de achterkant (6 m) met poortdeur met slot/knip. - Tegen de zij schutting: achterin in de tuin het plaatsen van schuur ( 2,5 bij 2,5 m), schuin aflopend dak. - Voorin tegen het huis aan een nieuw op te bouwen houten serre in de kleur wit geverfd, er moeten ramen komen, een deur en een hor, en het dak moet licht doorlatend zijn en schuin aflopend. Dan het huidige elektrische zonnescherm van het serre dak graag weer terugplaatsen. - Dan willen we een overkapte tussenruimte tussen de serre en de schuur, deze ook schuin aflopend. (3 meter x 2,5 meter). - Afstemmen van deuropeningen (draaiend naar buiten naar schuttingzijde) op elkaar voor doorloop/ of schuifdeuren in schuur en serre - regenwater afvoer / regenton op verhoging - her bestraten van vloeren, serre en schuur en paden, aansluitend op terras (nu witte grindtegel), aanpassen van hoogte bij terras en drempels van deuren - sloop en afvoeren van materialen (oude serre, schuur, bestrating, oude begroeiing) - verfraaien van tuin door verwijderen oude boomstammen, laag nieuwe aarde/ eventueel enkele nieuwe vaste planten in borders + terugplaatsen enkele planten - borders omranden Er is een achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
zaterdag 25 april 2020

Buitenkraan aanleggen

Ik wil een buitenkraan inclusief gevelkom laten aanleggen in de voorgevel ter plaatse van de meterkast (wateraansluiting). Inclusief leveren van materialen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delfgauw
zondag 19 april 2020

Snoeien van laurier

Laurierboom snoeien


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
zaterdag 18 april 2020

Coniferenhaag verwijderen en afvoeren

Wil circa 8 mrt.coniferen laten verwijderen en afvoeren. Heg is inmiddels zo'n 2 meter hoog en en een meter of 7 lang. Zie foto voor de huidige situatiie


Tuinaanleg en tuinonderhoud De Lier
dinsdag 14 april 2020

Schutting van gamma laten plaatsen

Ik wil in de achtertuin een schutting van de Gamma laten plaatsen Afm 4 x scherm van 180x180 en 1x trellisscherm van 60x 180. De bestaande schutting wordt door mij verwijderd en afgevoerd. De schuttingen worden door mij aangeschaft.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft
maandag 13 april 2020

Beschoeiing sloot

In onze achtertuin ligt bij de sloot een vlonder op palen ongeveer 1,20 m boven het water, dit is ook ongeveer de hoogte van het bestaande straatwerk. Wij willen nu hiervoor in de plaats een beschoeiing laten plaatsen en laten aanvullen met grond. De breedte van de tuin is ongeveer 5,9 m. en de beide kopkanten moeten dan ook gedaan worden, deze zijn bij elkaar ongeveer 5 meter, dus in totaal ongeveer 11 meter. Ook trekstangen moeten er geplaatst worden. In zelfwerkzaamheid zal ik de bestaande vlonder verwijderen. De tuin is niet met groot materieel bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Delft

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Delft

Offertes aanvragen