Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Pijnacker

Tuin - Pijnacker

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Pijnacker?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Pijnacker die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Pijnacker

zondag 11 april 2021

Schutting en bestraten

Ik zoek een hovenier die me schutting wil plaatsen en me tuin wil betegelen. Schutting is 1.80 hoog en 12.20 lang. Ik heb zweeds rabat delen van 25 x 5100 mm. Al het materiaal is daar voor aanwezig. Het betegelen, in totaal 95 m3. Er zit een stuk gras in van 5 x 4 meter ongeveer wat eruit moet ook en moet worden betegeld. Wat er onder me tegels ligt weet ik niet. De tegels die ik er voor terug wil zijn 60 x 60


Tuinaanleg en tuinonderhoud
vrijdag 26 maart 2021

Schutting plaatsen

Wij willen een composiet schutting incl. tuindeur laten plaatsen (totaal ongeveer 18 meter). Het gaat om 10 Elephant tuinschermen WPC Forte zilver recht 180x180 en 1 tuindeur. Daarnaast graag kostenopgave voor het verwijderen van de oude coniferenhaag. Eventueel kunnen wij deze zelf kaal maken/alle takken afzagen en de stam tot op ongeveer 1,5 meter hoogte afzagen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 08 maart 2021

Plaatsen van een schutting over 13m. Evt ook voor de buren

Wij willen graag een schutting plaatsen, het gaat om totaal om ca. 13m. Wij hebben een aantal ideeën over het materiaal, maar overleggen dit graag nog even met de specialist. De buren hebben ook interesse dus misschien kan dit tegelijk gebeuren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen