Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Pijnacker

Tuin - Pijnacker

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Pijnacker?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Pijnacker die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Pijnacker

woensdag 06 april 2022

Schutting plaatsen

Ik zoek een tuinman die aan 1zijde schuttingen kan plaatsen van ongeveer 7 meter met 5 palen Oude schutting verwijderen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
dinsdag 29 maart 2022

Bestrating vervangen door grasbetontegels (~24m2)

Op de bijgaande tekening staat een strook grasbetontegels ingetekend. Daar liggen momenteel waalformaat steentjes. Die willen we graag vervangen door de grasbetontegels, met aan de tuinstrook een opsluitrand. Onder het hele stuk ligt al zand en de voortuin is vorig jaar nog opnieuw gestraat.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
maandag 07 maart 2022

Reparatie schutting

Graag ontvang in een offerte voor de reparatie van meerdere plekken in mijn schutting. Er liggen wat planken los van de schutting en wat je ziet op de foto moet ook gerepareerd worden. Ik zou graag willen dat er een vakman langs komt om de situatie te kunnen bekijken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
maandag 26 juli 2021

Schutting of hek plaatsen 30m

Betonschutting van brede planken. Totale lengte ongeveer 30 meter met één hoek. Plaatsen in oktober. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: betonplaten zonder structuur (egale betonlook) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
zondag 16 mei 2021

Opnieuw inrichten van tuin

In onze wijk wordt de riolering vernieuwd en de stoepen en wegen opgehoogd. Wij willen graag onze tuin laten ophogen, laten bestraten, nieuwe grasmatten en hoge stenen-planten bakken. Onze tuin is ongeveer 56 vierkante meter. Graag ook de tuinresten meenemen. Ik ben benieuwd of u een indicatie kunt geven.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
woensdag 14 april 2021

Een onderhoudsvrij tuin met veel bestrating aanleggen

Wij willen een tuin aanleggen van 84 m2 en een hek van 6 meter voor de achterkant van de tuin. Ook dient de tuin 11 cm opgehoogd te moeten worden. De tuin geheel bestraten. Graag de totale prijs inclusief de tegels. We zien graag 50 bij 50 betontegels. De tuin is bereikbaar per achterom. De huidige bestrating en onkruid verwijderen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker

Tuin in regio Pijnacker

Andere klussen in Pijnacker

Offertes aanvragen