Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Pijnacker

Tuin - Pijnacker

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Pijnacker?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Pijnacker die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Pijnacker

maandag 26 juli 2021

Schutting of hek plaatsen 30m

Betonschutting van brede planken. Totale lengte ongeveer 30 meter met één hoek. Plaatsen in oktober. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: betonplaten zonder structuur (egale betonlook) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
zondag 16 mei 2021

Opnieuw inrichten van tuin

In onze wijk wordt de riolering vernieuwd en de stoepen en wegen opgehoogd. Wij willen graag onze tuin laten ophogen, laten bestraten, nieuwe grasmatten en hoge stenen-planten bakken. Onze tuin is ongeveer 56 vierkante meter. Graag ook de tuinresten meenemen. Ik ben benieuwd of u een indicatie kunt geven.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
woensdag 14 april 2021

Een onderhoudsvrij tuin met veel bestrating aanleggen

Wij willen een tuin aanleggen van 84 m2 en een hek van 6 meter voor de achterkant van de tuin. Ook dient de tuin 11 cm opgehoogd te moeten worden. De tuin geheel bestraten. Graag de totale prijs inclusief de tegels. We zien graag 50 bij 50 betontegels. De tuin is bereikbaar per achterom. De huidige bestrating en onkruid verwijderen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
zondag 11 april 2021

Schutting en bestraten

Ik zoek een hovenier die me schutting wil plaatsen en me tuin wil betegelen. Schutting is 1.80 hoog en 12.20 lang. Ik heb zweeds rabat delen van 25 x 5100 mm. Al het materiaal is daar voor aanwezig. Het betegelen, in totaal 95 m3. Er zit een stuk gras in van 5 x 4 meter ongeveer wat eruit moet ook en moet worden betegeld. Wat er onder me tegels ligt weet ik niet. De tegels die ik er voor terug wil zijn 60 x 60


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
vrijdag 26 maart 2021

Schutting plaatsen

Wij willen een composiet schutting incl. tuindeur laten plaatsen (totaal ongeveer 18 meter). Het gaat om 10 Elephant tuinschermen WPC Forte zilver recht 180x180 en 1 tuindeur. Daarnaast graag kostenopgave voor het verwijderen van de oude coniferenhaag. Eventueel kunnen wij deze zelf kaal maken/alle takken afzagen en de stam tot op ongeveer 1,5 meter hoogte afzagen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
maandag 08 maart 2021

Plaatsen van een schutting over 13m. Evt ook voor de buren

Wij willen graag een schutting plaatsen, het gaat om totaal om ca. 13m. Wij hebben een aantal ideeën over het materiaal, maar overleggen dit graag nog even met de specialist. De buren hebben ook interesse dus misschien kan dit tegelijk gebeuren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
dinsdag 23 februari 2021

Schutting laten plaatsen tussen 2 tuinen incl poort

Lengte tuinafscheiding: 10,30 m, Gewenste materialen: schanskorf 200x180 (bxh) met stenen basalt zwart, 2x 120x180 (bxh) Euonymus (kardinaalsmuts) Dart’s Blanket, overige stukken op te vullen door hout beton schutting van Douglashout geschaafd met het liefst horizontale planken, zichtdicht, onbehandeld met antraciet beton - betonpalen en onderplaat dezelfde kleur. 2 x schuttingdeur 100x180 cm met ijzeren frame, geschaafd douglashout planken, afstand tussen de planken ca. 1,0 cm (zichtdicht). Frame voorzien van verstelbare hengen die ook na plaatsing bijgesteld kunnen worden als de deur eventueel gaat klemmen. Deur inclusief RVS hang- en sluitwerk en plaatduimen. Tussen de 2 deuren is er ruimte voor een (deel) schutting. Totale breedte: 310 cm, tussen 2 schuren in Graag prijs van alle gebruikte materialen met duidelijke maataanduiding, aantallen en per eenheid opvoeren. Kosten werkloon van plaatsing tuinafscheiding en tuinafsluiting met tuindeuren en scherm apart van materialen aangeven inclusief BTW. Eventuele bijkomende materialen die hier niet zijn genoemd maar nodig zijn voor het plaatsen exact aangeven incl. afmetingen en bijbehorende prijs. Graag een gedetailleerde tekening bijsluiten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
maandag 14 december 2020

Bestrating aan laten leggen

Graag wil ik mijn voortuin a 26m2 betegelen. Eventueel in de toekomst ook mijn achtertuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
dinsdag 17 november 2020

5 hoge (knot) Wilgen knotten

Ik zoek iemand die vijf hoge knotwilgen met dikke takken kan knotten. Het snoeiafval hoeft niet verwerkt of meegenomen te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
zondag 07 juni 2020

Beschoeiiing aan slootkant laten zetten

We gaan langs een slootkant wonen. Daar zit (gemeentelijk) een beschoeiiing. Op ons eigen kavel willen wij, cf. bestemmingsplan dan wel aanvullende vergunning indien nodig, het 'taluut' horizontaal bij de tuin trekken. Hiervoor is een "eigen beschoeiiing" nodig (denken wij). N.B.: het betreft (in bijgevoegde bijlage) om bisnummer 284.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
woensdag 22 april 2020

Meerdere huizen beschoeiing / vlonders

Goedendag, Ik ben namens de kopers van een nieuwbouw project in Pijnacker op zoek naar een hovenier die beschoeiing aanlegt en een offerte wil uitbrengen. Het gaat als iedereen meedoet om minimaal 120 meter beschoeiing en ruim 100 m2 vlonder ( of wellicht meer/minder maar het hangt er vanaf wie aan en/of afhaken qua prijs offerte ). Dit gaat om maximaal 9 huizen als iedereen zou meedoen. Het gaat overigens om beschoeiing die ongeveer 100-120 cm boven de waterlijn ligt. Helaas kan ik geen foto toevoegen van de huidige situatie. Wij hebben reeds een offerte ontvangen van een andere hovenier waarbij de kopers zelf kunnen uitrekenen welke kosten ze krijgen, deze is opgesteld in de materialen welke gebruikt worden en met de uiteindelijke prijs per: - m2 vlonder - meter keerwand ( voor om de vlonder heen die wat lager komt te liggen ) - meter beschoeiing met een hoogte van 100-120 cm boven de waterlijn. Er is wel 1 koper die de beschoeiing laag wil houden, ik ga er even vanuit dat deze wat prijs lager ligt. Is het mogelijk dat u hier ook een offerte voor kan uit brengen? De oplevering staat overigens pas gepland vanaf eind januari 2021 en de laatste eind maart 2021, maar zou zomaar eerder kunnen zijn, dat is nog even afwachten. Nader detail, niet bij ieder huis is het eenvoudig via de tuin te kunnen werken en moet wellicht via het water maar heb ik geen ervaring mee hoe of wat. Vriendelijke groet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
dinsdag 14 april 2020

Paal van een schutting repareren

Ik wil een schutting paal laten vervangen omdat deze waarschijnlijk is gebroken. Het is een vierkante paal van 8X8X200 tussen 2 schuttingsdelen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
zaterdag 11 april 2020

Schutting plaatsen

Ik wil een betonschutting laten plaatsen en de huidige schutting verwijderen. Ik heb de schuttingdelen zelf al aangeschaft.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
dinsdag 07 april 2020

Tuinhuis: verzakking herstellen

Ons tuinhuis (4 m breed; 3m diep, 2,25m hoog) met luifel 2,5 m breed x 3m diep) verzakt aan de achterzijde. Tuinhuis is geplaatst op platliggende opsluitbanden van 8x20x100 die zijn ingeklemd met opsluitbanden van 5x25x100 op bestaand zandbed oude tuinhuis. Voorzijde is geplaatst op bestaand terras. Onder tuinhuis op platliggende opsluitbanden en aan voorzijde op bestaand terras liggen kunststof funderingsbalken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
vrijdag 14 februari 2020

Tuin bestraten

Ik wil mijn achtertuin laten bestraten met tegels (60 x 60). De tuin is ongeveer 40 m2. De ondergrond van de tuin bestaat uit aarde. Ik wil worteldoek laten leggen onder de tegels. Materiaal heb ik al in bezit. Ik zorg ervoor dat de tuin kaal is als de vakman komt Graag offertes per mail aub!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
dinsdag 11 februari 2020

Schutting laten plaatsen

Leveren en plaatsen hout / betonschutting inclusief poort. Een zijde is 4 panelen met poort andere zijde 1 paneel. Op de hoek staat een boom die behouden moet worden. Graag eerst mogelijkheden bespreken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
zaterdag 09 november 2019

Tuin ophogen en borders vervangen

Achtertuin van 10 x 5 meter moet tien a vijftien centimeter worden opgehoogd. Tevens moeten de borders aan de zijkanten komen te vervallen en komen er twee verhoogde kleine borders terug. Zie tekening voor de gewenste situatie, uitvoering in overleg en bij voorkeur voor volgend jaar april.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
zaterdag 14 september 2019

Achtertuin afgraven en ophogen

We zijn op zoek naar iemand die de voorbereidende werkzaamheden wilt uitvoeren in onze tuin +-+100 m2. Het moet afgegraven worden en er moet op een aantal plekken opgehoogd worden. Ik denk dat er 5 m3 zand nodig is. Ik ontvang graag een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
donderdag 27 juni 2019

Tuin afgraven en grond afvoeren

Ik wil onze tuin van onze nieuwbouwwoning ongeveer 15 cm laten uitgraven. Het betreft een voor- en achtertuin wat totaal ongeveer 60 m2 is. De tuin is via een poort van ongeveer 1 meter breed te bereiken. Wagens kunnen tot aan de tuin komen. Graag ontvang ik hiervoor een offerte en wanneer dit eventueel uitgevoerd kan worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
donderdag 13 juni 2019

Vervangen van de oude schutting+poort

verwijderen oude schutting+poort afvoeren. nieuw plaatsen schutting+poort, hout/beton schutting met 21 verticale planken van Douglas hout en betonpalen. Beton kleur: antraciet,bovenzijde: recht,totaal lengte: 11meter, hoogte: 180cm, Hoek: 1, Poort:1 omschrijving tuin: linkerzijde 7 meter met haaks daarop 1,90 meter breed + poort sluitend aan schuur. rechterzijde 2 meter schutting begin vanaf uitbouw buren en sluit recht aan eigen schuur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
dinsdag 23 april 2019

Machinist gezocht voor uitgraven tuinen nieuwbouwwijk

Zoek een vakman die na komende week, in week 19, mee kan helpen bij het uitgraven van tuinen in een nieuwbouwwijk. De vakman moet op een (mini)graafmachine kunnen draaien. Het betreft 4 a 5 dagen werk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
vrijdag 12 april 2019

Leveren en monteren houten schuting

Wij willen een nieuwe houten schutting aan een zijde van de tuin (~8,83 meter) met hardhouten palen en panelen van Douglas hout, horizontaal geplaatst. Het geheel moet afgewerkt worden met RVS beslag, afdeklatten en afdekkappen. Als optie willen we 2 smalle (~40 cm) betongaaspanelen tussen de houten panelen laten plaatsen. Graag een offerte voor beide opties, inclusief materialen en plaatsing. Plaatsing op korte termijn indien mogelijk. Ik zorg ervoor dat de vakman direct aan de slag kan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
woensdag 06 maart 2019

Tuin afgraven en bestraten

Ik wil mijn tuin laten afgraven, het zand afvoeren en nieuw grond plaatsen. Vervolgens wil ik een schutting plaatsen en de tuin bestraten. Ook wil ik een tuinhuis plaatsen. De tuin is 10 bij 5,60 meter. Het tuinhuisje is ongeveer 6 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
zondag 17 februari 2019

Beschoeiïng of damwand laten plaatsen

Ik wil een damwand langs de 20 meter lange waterkant om de tuin optimaal te benutten. Deze damwand zal ongeveer 1 meter hoog moeten zijn, graag wil ik een prijsopgave inclusief materiaal en plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
dinsdag 05 februari 2019

Afgraven en ophogen van tuin

Graag willen wij onze achtertuin van 7 x 9 meter, zijtuin van 2 x 10 meter en voortuin van 1,5 x 7 meter af laten graven. Er zal ongeveer 15 a 20 cm afgegraven moeten worden, afgevoerd en nieuwe grond gestort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
woensdag 12 december 2018

Achtertuin renoveren

Het gaat om het leggen van sierbestrating en kunstgras in plaats van grind en het maken van platenbakken en zitkuil. Een deel van het bestaande materiaal wordt hergebruikt zoals de 1 x 1 meter tegels en klinkers. De tuin is ongeveer 100 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
donderdag 23 augustus 2018

Hout of composiet terras leggen

Voor een nieuwbouwhuis willen we graag een terras van hout of composiet. Dit terras zal 5,50 meter breed en 3 of 3,50 meter diep zijn. Voor composiet willen we ook graag advies hebben of we voor hol of massief moeten gaan. En we zijn benieuwd naar de verschillen tussen hout en composiet in onderhoud, duurzaamheid en prijs. Het terras zal tegen de woning in de achtertuin geplaatst moeten worden en deze is goed te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
dinsdag 07 augustus 2018

Waterbron in de tuin laten slaan

Ik wil een grondwaterbron laten slaan in mijn tuin inclusief het installeren van een pomp. De tuin is zeer ruim dus er is voldoende ruimte om te werken. Indicatie tuin: breedte minstens 13 meter en op sommige plekken zelfs 45 meter. Diepte hetzelfde.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
woensdag 13 juni 2018

Voor-, zij- en achtertuin afgraven en ophogen

Ik wil de voortuin, zijtuin en achtertuin van totaal 220 m2 laten afgraven ophogen met zand. De tuin is simpel te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker
zondag 03 juni 2018

Tuin afgraven en ophogen

Graag ontvang ik een indicatie voor het afgraven en afvoeren van de achtertuin. Er zal ongeveer 10 cm afgegraven moeten worden, gras, en daarna opgehoogd tot aan het oude niveau. Het betreft ongeveer 27 m2 en er is een achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Pijnacker

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Pijnacker

Offertes aanvragen