Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Nootdorp

Tuin - Nootdorp

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Nootdorp?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Nootdorp die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Nootdorp

dinsdag 18 mei 2021

Achtertuin aanleggen

Onze achtertuin is ongeveer 40 m2 en 15 meter border 1 hoog. Oude tegels zijn eruit en ophoog zand is aan in de tuin. Waterafloop naar achter naar de poort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nootdorp
zaterdag 10 april 2021

Renovatie terras 100m2

Renovatie van een terras van ca. 100 m2, bestaande uit flagstones op een betonnen plaat. Wij willen of egaliseren of de flagstones verwijderen en nieuwe plaatsen maar dan wel vlak!. Graag advies van de vakman voor de beste optie!


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nootdorp
zaterdag 03 april 2021

Voortuin betegelen

Ik wil graag mijn voortuin opnieuw betegelen. De tuin is 4x5 meter. In Nootdorp. De wens is tegels van 60x60 (geen patroon ofzoiets) en dan om de tuin heen een muurtje van bouwstenen (wallblocks) Graag de prijsindicatie zowel met leeghalen huidige tuin (zie foto, tegeltjes zijn 20x20cm) als prijsindicatie als ik zelf de tuin leeg haal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nootdorp
vrijdag 24 juli 2020

Garden layout and placing fence

I want to get a quotation for placing the fence and layout the garden. We already have the materials for the fence, the garden design, lights and the overkapping. Other materials we still neet to buy, see attached pictures for the design for the front and the back. See attachment. We want to start the work as soon as possible. Could you please call me back to discuss the details?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nootdorp
maandag 06 april 2020

Waterput in de tuin laten slaan

Ik wil een waterput laten slaan om mijn tuin te besproeien. Mijn tuin is 15 m diep en 9 meter breed, hiervan is ongeveer 50m2 groen (gras en planten). Ik heb een trampoline ingegraven in de tuin en hieronder zit al een kuil en een gat van ongeveer 1,5 m diep, deze moet verder worden uitgediept tot het grondwater.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nootdorp
donderdag 20 februari 2020

Oprit opnieuw bestraten

Oprit opnieuw bestraten met tegels 60 bij 60. Indien kosten voor verwijderen en afvoer en oude bestrating niet hoog zijn dan ook deze werkzaamheden. oppervlakte niet bekend.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nootdorp

Tuin in regio Nootdorp

Andere klussen in Nootdorp

Offertes aanvragen