Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Spijkenisse

Tuin - Spijkenisse

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Spijkenisse?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Spijkenisse die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Geervliet, Goudswaard, Heenvliet, Hekelingen, Nieuw Beijerland, Ooltgensplaat, Piershil, Simonshaven, Zuid-Beijerland, Zuidland, Zwartewaal of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Spijkenisse

maandag 29 maart 2021

Gemetselde kolommen met bedienbare poot en 100 meter hekwerk

Poort met doorrijbreedte van 400 cm met daarnaast looppoort. Liefst met kolommen en mogelijkheid tot plaatsen lantaarns. Huisnummer op kolom en brievenbus in andere kolom. Elektrisch bediend met radio bediening. Voordeur is ongeveer 25 meter van poort. Graag met intercom plus camera. Hoogte van poort ongeveer 2 meter. En indien mogelijk hek langs voorkant perceel vervangen in zelfde stijl als poort. Totale lengte van hek ongeveer 80 tot 100 meter. Graag overleggen waar in prijs geoptimaliseerd kan worden. Wij willen het liefst geen houten hekwek. Mijn ideaalbeeld is als volgt (afhankelijk van kostenplaatje) Graag gemetselde kolommen met een metaal bedienbaar hek. Het hek wat verder doorgetrokken moet worden qua materiaal graag in overleg. We zouden het fijn vinden als iemand langs komt en op basis hiervan advies uitbrengt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 22 maart 2021

Gaashekwerk plaatsen

Ik wil een gaashekwerk van 1 m hoog en 18 m lang aan de slootkant laten plaatsen zodat mijn zoontje er niet in kan vallen


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 15 maart 2021

411 m² tuin bewerken

Wij zoeken iemand die onze 411 m² tuin onder handen gaat nemen. We willen een zwembad van 5 bij 2 en moeten hiervoor een gat van 6 bij 3 meter laten graven in de tuin van1,5 meter diep. Wij zoeken iemand voor het graven van een gat en het storten van beton voor het zwembad.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen