Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Spijkenisse

Tuin - Spijkenisse

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Spijkenisse?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Spijkenisse die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Geervliet, Goudswaard, Heenvliet, Hekelingen, Nieuw Beijerland, Ooltgensplaat, Piershil, Simonshaven, Zuid-Beijerland, Zuidland, Zwartewaal of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Spijkenisse

zondag 03 januari 2021

Vervangen beschoeiing

De huidige beschoeiing is meer dan 30 jaar oud en is dringend aan vervanging toe. Het gaat om een lengte van ongeveer 25 meter en een hoogte van ongeveer 1.80-2.00 meter (exacte maten nog te bepalen). Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
vrijdag 18 december 2020

Bestrating tuin

Wij willen een nieuwe vloer onder de overkapping aan laten leggen. Het betreft 15 m2 onder de overkapping en ongeveer 6 m2 aansluitend buiten de overkapping.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
zondag 22 november 2020

Voortuin betegelen

Wat zou het kosten oude voortuin van ons en onze buurvrouw te laten betegelen? Wij hebben de voortuinen al uitgegraven en willen graag een offerte wat het kost aan zand tegels en betegelen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen