Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Tilburg

Tuin - Tilburg

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Tilburg?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Tilburg die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Alphen, Baarle Nassau, Berkel-Enschot, Biest Houtakker, Diessen, Esbeek, Gilze, Goirle, Haaren, Heukelom, Hilvarenbeek, Hooge Mierde, Hulten, Lage Mierde, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Oost West en Middelbeers, Riel, Udenhout of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Tilburg

zondag 14 november 2021

Renovatie achtertuin

Achtertuin ca 60m2. Bestaande tegels en beplanting verwijderen en afvoeren. Aanleg tuin volgens bijgaand ontwerpvoorstel. Deels gras, deels waalformaat stenen en deels grote antracietkleurige tegels. In het midden iets verhoogde bloembak van 1200x1800x400. Elektragrondkabel leggen (verlichting regel ik zelf). Heg is aanwezig, hoeft niets aan te gebeuren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tilburg
zaterdag 13 november 2021

Hek plaatsen

Wij zijn op zoek naar een prefab fundering (2,5 steens); ca. 3500(mm) breed, met pot-motoren incl. besturing en intercom. Elektriciteit, UTP-kabel, hardstenen poer-deksels en de smeedijzeren poorten hebben we al.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Moergestel
maandag 18 oktober 2021

Snoeien van boom

Heb een boom van circa 7 meter, wil deze op circa 2,5 meter door gezaagd hebben en afvoeren takken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tilburg
maandag 28 juni 2021

Schutting plaatsen 5m

Plaatsen van gaasschutting met boven buis en een hoogte van min 180 cm hebben lengte 5 m Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Loon op Zand
vrijdag 18 juni 2021

Wij willen graag de tuin volledig laten bestraten

Wij hebben een verwilderde tuin met struiken, tegel en gras. Ongeveer 60 vierkante meter. Deze zou dan helemaal leeggehaald moeten worden en betegeld.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Diessen
maandag 31 mei 2021

Schutting op dakterras plaatsen

Ik wil graag een composiet schutting op mijn dakterras laten plaatsen. In totaal heb ik 7 meter aan schutting nodig. Op het dakterras mag niet geboord worden. Er moet een midden paal geplaatst worden die goed stevig staat.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tilburg
woensdag 26 mei 2021

40 m² tuin leeghalen

Wil mijn tuin van 40m² leeg gehaald hebben en dan ongeveer 15m² met grasmat belegd en 25m² betegeld. Op dit moment liggen er klinkers die ik wil laten verwijderen en afgevoerd. Verder moeten er 3 bomen (al omgezaagd) en een klimop ontworteld worden. De grasmat en tegels schaf ik zelf aan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Goirle
maandag 26 april 2021

Schutting en korven laten plaatsen

Ik wil graag een schutting laten plaatsen om 2 voortuinen te scheiden. 5,2m lang 50cm hoog 50cm breed. We willen ook graag korven met donkere stenen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tilburg
donderdag 22 april 2021

Aanleggen van een terras

Het gaat over een aanleg van een terras van 8 m2 met een tegelmaat van 60/40/5.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tilburg
woensdag 10 maart 2021

Tuin met plunge pool aanleggen

Ik wil een complete tuin aan laten leggen. Er moet keramische bestrating gelegd worden, 2 pergola's geplaatst, er moet een ombouw gemaakt worden voor 2 kliko's, een plunge pool aangelegd, en daarnaast wil ik nieuwe plantenbakken laten plaatsen. De tuin is 60 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tilburg
maandag 08 maart 2021

Hout beton schutting van 15 meter plaatsen op korte termijn

Wij willen graag een schutting samen met de buren plaatsen, hout beton. het betreft 15 strekkende meter, zonder hoeken. We hebben wel redelijke haast met de schutting, dus graag kom ik in contact met een vakman die dit op korte termijn kan doen voor ons.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tilburg
zaterdag 06 maart 2021

Keramische tegels leggen

Ik wil graag 47 m2 karamische tegels laten leggen 75x75x2 op bestaand zand. De tegels schaf ik zelf aan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Goirle
vrijdag 05 maart 2021

Tuin betegelen 50m2

Wij willen graag een tuin laten betegelen van 50 vierkante meter. Wij halen zelf alles wat er nu ligt uit. Aanschaf van de tegels gaan wij zelf doen, het gaat enkel om de aanleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oisterwijk
maandag 22 februari 2021

15 meter lange zwarte Zweedse rabatdelenschutting (potdeksel gestapeld)

Ik zoek een hovenier voor het leveren en plaatsen van een zwarte schutting in Zweedse rabatdelen, potdeksel gestapeld en zonder zichtbare verticale palen. 15 meter breed en 2 meter hoog. Zie foto voor een voorbeeld.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tilburg
donderdag 18 februari 2021

Tuin betegelen 42m² en schutting 5,5m

Ik zou graag de tuin laten betegelen en een schutting laten plaatsen met een poort hierin. De oppervlakte komt op ongeveer 42 m2, hiervan mag een klein deel open blijven om te beplanten. Licht grijzige betontegels heeft de voorkeur. Er ligt momenteel aarde in de tuin die zal moeten worden afgevoerd denk ik. Ook de tegels die er liggen willen we weg hebben (dat zouden we eventueel zelf kunnen). De lengte voor de schutting is 5,5 meter. Schutting moet een houtbeton schutting zijn of eventueel volledig hout, afhankelijk van de prijzen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tilburg
donderdag 18 februari 2021

Tuinpoortje leveren en plaatsen

Ik heb een houten tuinpoortje nodig en ik zou willen dat jullie het komen plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tilburg
zaterdag 17 oktober 2020

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

De tuin is ongeveer 10 bij 6 meter. Ik zou graag de huidige bestrating eruit willen en opnieuw laten bestraten met 60x60 betontegels. Aan de ene zijkant een deel beplanting. Er staat nu een overkapping, deze zou ik graag verplaatst hebben tegen de schutting aan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hilvarenbeek
maandag 05 oktober 2020

Coniferen verwijderen en afvoeren

Ik wil een graag de Conifeer uit mijn tuin laten verwijderen van ongeveer 8 meter hoog laten verwijderen met wortel en al + uiteraard ook af laten voeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tilburg
maandag 21 september 2020

Vijvers uitbaggeren (totaal 80 m2)

ik wil 3 vijvers laten uitbaggeren. Vijvers liggen naast elkaar, totaal ongeveer 80 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tilburg
vrijdag 18 september 2020

Tuin leeghalen en afvoeren (afval/bestrating)

Vanwege een aanbouw (gepland in het voorjaar) moet mijn tuin vrij zijn van de beplanting en deel van de bestrating. Gerooid moet worden: appelboom (smal, maar 6 m hoog) kleinere perenboom. Hibiscus 2 x. Bestrating dat verwijderd moet worden: klinkers, afmeting 5x5 m. Afvoer via brandgang achterzijde huis.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tilburg
woensdag 16 september 2020

Achtertuin renoveren

Mijn achtertuin van ongeveer 50 vierkante meter, is wild en moeilijk te onderhouden. Mij lijkt het beste om de tuin te egaliseren, waarbij een groot aantal kapotgeslagen tegels verwijderd moeten worden en gras er in voor de plaats aan te brengen. Daarnaast heb ik 3 vruchtbomen die gesnoeid moeten worden, alsmede verschillende klimrozen. Ook denk ik dat een wilde kersenboom gerooid moet worden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oisterwijk
woensdag 16 september 2020

Schutting slopen en nieuwe plaatsen

Ik wil graag een gecombineerde hout-beton schutting voor een muur van 9.40m Er moet eerst een oude schutting worden verwijderd, deels steen , deels houten en betonnen fundering. Fundering slechts op drie plaatsen weghalen waar de betonpalen de bodem in moeten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tilburg
zaterdag 29 augustus 2020

Vijver laten repareren

Er zit waarschijnlijk een lek in de vijverfolie; water zakt steeds tot zo'n 20 cm onder de vijverrand. Vijver is zo'n 3 bij 1,5 meter met een opbouwrand.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Berkel-Enschot
maandag 24 augustus 2020

Complete tuin aanleggen

Ik wil nieuwe tegels in de achtertuin, de oprit bestraten, een nieuwe schutting en planten laten plaatsen. Het hele perceel is 32 x 23 meter. Het huis zelf is 100 m2. Daaromheen moet alles aangelegd worden. Ik ontvang graag een offerte me de prijzen en de mogelijkheden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Berkel-Enschot
maandag 10 augustus 2020

Waterput slaan in particuliere tuin

Ik wil graag offerte voor het slaan van een grondwaterput. 30 jaar geleden is er put geslagen maar door ons nooit gebruikt. Heb begrepen dat er bruin water uit kwam. Graag advies en onderzoek en eventueel plaatsen van pomp e.d. Tuin is 625 vierkante meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Goirle
donderdag 06 augustus 2020

Waterput pulsen

Ik wil in onze achtertuin een waterput laten pulsen t.b.v. het sproeien van de tuin. Het pulsen moet handmatig gebeuren met een driepoot vanwege de beperkte toegang naar de achtertuin. Diameter 110 mm, diepte maximaal 12 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Baarle Nassau
woensdag 05 augustus 2020

Waterput slaan in een particuliere tuin

Nieuwe grondwater put slaan, de huidige werkt niet meer. Het is de bedoeling dat de nieuwe put ergens anders geslagen wordt, de huidige put ligt op 7 meter diepte. De tuin is goed bereikbaar via een poort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Moergestel
vrijdag 31 juli 2020

Waterbron slaan voor tuinberegening

Ik wil een tuin van circa 300 m2 beregenen met grondwater. Het water hoeft voor geen andere doeleinden geschikt te zijn. Ik woon op de zandgronden in oost-Brabant. De tuin is bereikbaar voor zwaar vervoer.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oost West en Middelbeers
vrijdag 31 juli 2020

Trampoline ingraven

Ik wil graag een trampoline laten ingraven in onze achtertuin


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tilburg
dinsdag 28 juli 2020

Tuinpoort vervangen

Ik wil de huidige tuinpoort laten vervangen voor een nieuwe, houten poort met slot. Afmeting is 100 cm breed en 180 cm hoog. Zie foto voor huidige situatie. Materialen zijn nog niet aanwezig. Kan in overleg wel aangeschaft worden. Achterom is goed te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Goirle

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Tilburg

Offertes aanvragen