Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Weert

Tuin - Weert

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Weert?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Weert die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Budel, Budel Dorplein, Budel-Schoot, Haler, Heibloem, Heusden gem. Asten, Hunsel, Ittervoort, Kelpen-Oler, Leveroy, Maarheeze, Nederweert, Nederweert Eind, Neeritter, Ospel, Soerendonk, Stramproy of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Weert

maandag 01 november 2021

Poort plaatsen

De te plaatsen poort dient 120cm bij 208 cm te zijn. Inmeten is wenselijk. De poort komt tussen de muur van de garage en de muur van de keuken en is een looppoort voor achterom. De poort dient voorzien te zijn van een deurkruk en slot. Het liefste zien we poort matchen met de garagepoort qua kleur en design. Foto's op aanvraag. Er hoeft niks verwijderd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
zaterdag 03 juli 2021

Onderhoud aan tuin

We hadden graag de tuin onkruid vrij , gras gemaaid en onderhouden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
zaterdag 22 mei 2021

Terras aanleggen

Ik wil graag een terras met keramische tegels achter het huis laten leggen. Er ligt nu alleen zand. Het gaat om 60 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Budel
donderdag 28 januari 2021

waterput slaan voor beregening tuin

Waterput slaan in achtertuin tegen tuinhuis


Tuinaanleg en tuinonderhoud Soerendonk
woensdag 30 september 2020

Terrastegels leggen

Ik zou graag 80 m2 terras tegels gelegd hebben. Tegels bestellen we zelf enkel het bed moet aangelegd worden en de tegels gelegd. Tegels zelf zijn betontegels in 3 vormen en kleuren, zijn max 30x30cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
maandag 27 juli 2020

Terras bestraten

Terras van ongeveer 20 m2. Liggen nu betontegels 60 x 60. Deze moeten verwijderd worden, daarna moet het bestaande zand geëgaliseerd worden en moeten er nieuwe 60x60 tegels gelegd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarheeze
zaterdag 20 juni 2020

Waterput slaan voor tuinberegening

Ik zoek een specialist die een puntstuk in mijn tuin kan aanleggen. Dit is voor de beregening van de tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
zondag 14 juni 2020

Tuin renoveren

Opnieuw steentjes leggen in voortuin van hoekwoning. zie foto + graszoden + paar planten. Het gaat om ongeveer 50 m2 in totaal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
zondag 07 juni 2020

Tuin renovatie

De tuin betreft ca 60 m2. Ik wil graag een offerte voor het afgraven, met 20 cm verhogen en het gereed maken voor leggen van ca 30 m2 tegels (u mag het ook betegelen).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Neeritter
woensdag 03 juni 2020

Bamboe schutting plaatsen

Ik zou graan een bamboe schutting willen plaatsen. Graag in de kleur donker/zwart. De lengte is in totaal ongeveer 15 meter waarvan 13 meter 3.25 meter hoog moet worden en 2 meter 2.25 meter hoog moet worden. De schutting moet geplaatst worden tegen bestaande afrastering. De tuin is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
woensdag 20 mei 2020

Waterput slaan voor tuinberegening

Wij hebben op dit moment een put, maar die geen water meer geeft en waarschijnlijk dicht geslipt is, want wanneer wij de slang op de put aansluiten komt er minder water uit, dan wanneer wij het op de kraan aansluiten. We weten niet of jullie die weer zouden kunnen repareren of moeten we toch aan een nieuwe denken? We gebruiken hem voor privé gebruik. En dan zouden we graag de kosten horen. De tuin is 20 bij 10 m (200 m2).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
zondag 17 mei 2020

Waterput slaan

Ik wil een waterput laten slaan om de tuin te besproeien. Er komen 4 sproeiers tegelijkertijd in dienst.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Budel Dorplein
woensdag 29 april 2020

Waterbron of waterput laten slaan

Ik wil naast een bestaande buis een nieuwe put met een grotere buisdiameter ( circa 50 mm) laten slaan. Diepte circa 12 mtr. De tuin 800 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ittervoort
zondag 26 april 2020

Waterput boren in de achtertuin

Ik heb reeds een waterput van diameter 90 mm maar wil een bronpomp laten plaatsen, omdat de waterput te weinig water kan ophalen. De diameter is te klein voor de bronpomp, dus hier zou gekeken naar moeten worden. Ik wil dus een offerte voor ruimen (of nieuwe put) plus plaatsen van een bronpomp. Electra reeds ter plaatsen aangelegd. Voor besproeiing van tuin en gazon van 3000 m2. Aansluiten doe ik zelf. Graag heb ik iemand langs waarmee ik de situatie kan bekijken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kelpen-Oler
dinsdag 21 april 2020

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

De tuin is 2500 m2 groot en goed bereikbaar met grote apparatuur. Stroom en water is aanwezig. Ik wil graag een waterput laten staan voor het besproeien van de tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ospel
vrijdag 03 april 2020

Waterput realiseren in een tuin

Ik zoek een installateur die een waterput kan realiseren in mijn achtertuin. De put is ter beregening van de tuin. De tuin is ongeveer 120 m2. Volgens de buren zou er op ongeveer 12 meter diepte een waterplaat zijn. Toegang tot de achtertuin is via garage en deur. Ik bespreek graag met de vakman welke verschillende mogelijkheden ik heb.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarheeze
woensdag 12 februari 2020

Waterput slaan voor tuinberegening

Graag zou ik een put willen slaan voor het beregenen van mijn tuin. Graag zover af maken dat wij alleen nog de pomp hoeven te plaatsen. Indien u zelf een voorstel heeft voor een pomp, graag meenemen in de offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
donderdag 06 februari 2020

Coniferen verwijderen en afvoeren (19 meter lengte)

Wij willen onze coniferen van 2mtr laten verwijderen over een lengte van ongeveer 19 meter, en laten afvoeren. Daarna moet de grond van 3mtr bij 16mtr los gemaakt worden. Er is ruimte genoeg voor werkzaamheden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nederweert
woensdag 22 januari 2020

Vernieuwen van de vijver folie

Wij zijn bezig om een vijver, die we gekocht hebben van een collega, te installeren. Nu waren we bezig met de folie en komen we een gaatje en scheurtjes in de bodem tegen in de folie. Graag zouden wij deze folie willen laten vernieuwen. De bak die we hebben is van damwanden en is 455 x 150 x 135 cm diep randen zijn 10 cm breed. Dan zit er onderin een afvoer en 6x inlaat. Afvoeren doen we zelf. Welk materiaal het is weten we niet. Graag ontvangen we een offerte, voor deze klus. Kan per direct worden uitgevoerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
dinsdag 17 december 2019

Voortuin vernieuwen en nieuwe oprit aanleggen

Bestaande voortuin vernieuwen en 2e oprit aanleggen. Er is een bestaande oprit aan de rechterkant van de woning die blijft zoals nu is. De voortuin is omringd door een haagbeuk die blijft zoals nu is. Aan de linkerkant is nu een border met beplanting en een boom, dat moet eruit en nieuwe oprit aanleggen, 9-10 bij 3 meter, klinkers. Midden voortuin is nu bedekt met grondbedekker, dat moet eruit tevens het grindpad langs de voor- en zijgevel. Paar bol buxus en een buxus haagje om het pad naar de voordeur eruit. Pad naar voordeur blijft liggen. Grind aanbrengen over gehele midden deel tuin en een of twee mooie langwerpige plantenbakken met lavendel. Ik schat de plantenbakken 2.5 meter lang en een 0.5 meter breed en 1 meter hoog. 2 bakken beetje overlappend geplaatst. Midden deel is rond de 20 m2, daar komt grind. Haagbeuk deel weghalen in verband met oprit ongeveer 3 meter. Bij de gemeente heb ik toestemming gevraagd en wacht nu op een reactie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Budel
maandag 16 december 2019

Schutting van 30 meter leveren en plaatsen

Graag zou ik een offerte willen voor een schutting van 30 meter inclusief plaatsen. Antraciet palen met diamantkop. Onderbladen. Panelen 180 x 180 van Douglas hout 21 planks met afdek lat. De huidige heg haal ik zelf weg. Uitvoerintentie is voorjaar 2020.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maarheeze
maandag 28 oktober 2019

Pergola met lamellen plaatsen

Wij willen graag in onze tuin een plek creëren voor onze lounge set en hier een houten pergola met lamellen dak plaatsen. De afmeting is ca 500 cm breed en 350 cm diep (exacte afmeting nader af te stemmen). Graag zou ik een offerte willen hebben voor het maken en plaatsen van een dergelijke pergola. In welk type overkapping heb je interesse? Vrijstaande terrasoverkapping In welke stijl heb je interesse? Landelijk In welk materiaal heb je interesse voor de constructie? Hout Welk type dak overweeg je op de overkapping? Dak met open klapbare lamellen Het oude materiaal ook graag verwijderen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
woensdag 16 oktober 2019

Grote boom rooien

Er moet een boom worden gerooid. Het is een wilg van 15 meter hoog, beneden 80 cm doorsnee in de achtertuin. Deze is via de zijkant via de openbare weg bereikbaar, maar er staat een taxus tussen. Het gaat om het kappen inclusief stronk verwijderen en afvoeren. De vergunning is al rond.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
woensdag 02 oktober 2019

Waterput slaan voor tuinberegening

Ik wil graag een waterput laten slaan voor het beregenen van mijn tuin (2500 m2). Ik wil hier graag een aantal sproeiers op aan sluiten. De tuin is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ospel
woensdag 07 augustus 2019

Waterput slaan in een particuliere tuin

Wij willen een waterput slaan in onze tuin om de moestuin mee te kunnen irrigeren. Diepte 8-10 meter, buis minimaal 90 mm doorsnede. Het gaat om zandgrond. Stroom en (leiding)water zijn aanwezig op de locatie. Zand wegspuiten via een spuitlans is ook een optie hier zijn we ook in geïnteresseerd


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ittervoort
dinsdag 30 juli 2019

Waterput of bron slaan voor een sproeisysteem

Wij hebben een put bij het buitenterrein van een rijvereniging. Deze werkt niet meer naar behoren. Mogelijk hebben wij een nieuwe put nodig om de rijbakken te beregenen. De tuin is makkelijk te bereiken. En het is ongeveer 60 x 40 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Leveroy
dinsdag 23 juli 2019

Tuin afgraven en egaliseren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan afgraven en egaliseren. Wellicht moet de tuin ook opgehoogd worden. Het gaat om een tuin van 15 bij 20 meter. De tuin is bereikbaar via een poort van 120 cm breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
dinsdag 09 juli 2019

Waterbron of waterput laten slaan

We zouden graag ons perceel met grondwater kunnen beregenen. Ons perceel bestaat uit een paardenwei van ongeveer 5000 m2 en de overige 5000 m2 bestaat uit een reeds aangelegd terras en plantenborder en daarnaast moet het gazon nog worden aangelegd, bomen worden gepland en er wordt een paddock en bak aangelegd die ook beregend moet kunnen worden. Graag zou ik willen weten wat de mogelijkheden zijn voor het aanleggen van een waterput met pomp om het perceel met grondwater te kunnen beregenen. Ook wat de juiste plek is om deze te plaatsen en wat de kosten zijn van de aanleg. Het perceel is via een poort voor aan de weg van 3,8 meter breed te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nederweert
woensdag 26 juni 2019

Waterput pulsen

Waterput in achtertuin aanleggen. Het gaat om een lastig te bereiken tuin van 13 x 15 m2. De tuin is via de woning bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert
zaterdag 08 juni 2019

Waterput slaan

We willen een put laten slaan voor beregening in onze achtertuin van 3000 m2. Tuin is goed bereikbaar. De pomp heb ik reeds in mijn bezit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Weert

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Weert

Offertes aanvragen