Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Etten-Leur

Tuin - Etten-Leur

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Etten-Leur?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Etten-Leur die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Hoeven, Klundert, Noordhoek, Prinsenbeek, Zevenbergen, Zevenbergschen Hoek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Etten-Leur

donderdag 07 oktober 2021

Boom toppen

Kunt u misschien zeggen wat het ongeveer gaat kosten om een berk te toppen en enkele takken te snoeien?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zevenbergen
dinsdag 21 september 2021

Houtbetonschutting plaatsen

Ik wil een houten betonschutting laten plaatsen van 5,60 lang inclusief poort. Het betreft een rechte lange schutting. De schutting wil ik aanschaffen en plaatsen via de vakman. Óp dit moment staat er een houten schutting. Deze kan er eventueel door de vakman uitgehaald worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
zaterdag 24 juli 2021

Schutting plaatsen 7,5m2

Nieuwe houten schutting met betonplaten en betonplaten laten plaatsen.betreft ongeveer 7,50 meter. Tevens oude schutting verwijderen en afvoeren. Schutting zoals foto


Tuinaanleg en tuinonderhoud Prinsenbeek
woensdag 23 juni 2021

Snoeien

struiken snoeien en verplaatst van boompje


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
maandag 14 juni 2021

Schutting of hek vervangen

Schutting tussen buren. Het gaat om 6,80 meter In welke houten afsluiting(en) heb je interesse?: betonpalen met daartussen houten panelen of planken Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: houten panelen of planken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zevenbergen
maandag 03 mei 2021

Schutting plaatsen

Is voor een achtertuin van een hoekwoning. De schutting moet 2 meter hoog worden en totale lengte zo'n 19 m. met een poort erbij. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: betonplaten zonder structuur (egale betonlook) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
vrijdag 29 januari 2021

Renovatie van tuin

Ik wil graag een tuin laten renoveren. nieuwe schuttingen en overkapping laten plaatsen, grqsveld laten vervangen door kunstgras.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Klundert
vrijdag 06 november 2020

Renovatie voortuin 30 â 35 vierkante meter

Renovatie voortuin en verwijderen deel van bestrating.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Klundert
maandag 02 november 2020

Tuin bestraten en hek plaatsen

Graag wil ik een offerte laten maken voor het bestraten van onze tuin en een hek plaatsen in de voortuin. Het gaat om 40 m2, en het hek word 6 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
maandag 24 augustus 2020

Plaatsen en leveren schutting met poort

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Schutting met beton palen (gecoat) en betonnen onderplaat (gecoat) rotsmotief. En houten schuttingdelen. Zo prive mogelijk,. Dit moeten 9 delen zijn van beide. 2 hoekpalen, 8 tussenpalen. Een poort plaatsen van 1 meter. Kunt u mij helpen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zevenbergschen Hoek
zaterdag 15 augustus 2020

Waterput slaan

Wij zouden graag een waterput willen aan laten leggen om de tuin te besproeien. De tuin is goed bereikbaar. We weten niet hoe diep het water zit. Via Brabantse delta site staan er maximaal -43 meter. De tuin is 15 x 12 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
zaterdag 25 juli 2020

Schutting afbreken afvoeren

~ 22 meter oude oude schutting met betonnen pilaren moet worden afgebroken en afgevoerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
zaterdag 30 mei 2020

Waterput slaan

Ik wil graag een waterput op ons volkstuintje. Geen stroom aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
dinsdag 26 mei 2020

Schutting plaatsen hout beton

Ik heb een beton palen en hout schutting die geplaatst moet worden. Het gaat om 7.80 m aan de ene kant en de andere kant gaat het om 16 m totaal. Geen huidige schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
woensdag 20 mei 2020

Waterput slaan

wij hebben een diepe achtertuin en zouden daar graag een watervoorziening hebben in de vorm van een pomp waar we de planten mee water kunnen geven


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
dinsdag 19 mei 2020

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil een waterput aan leggen voor 4000 a 6000 liter per uur, tuin is toegankelijk voor kleine graafmachines, grote weet ik niet zeker


Tuinaanleg en tuinonderhoud Prinsenbeek
maandag 18 mei 2020

Waterbron slaan

Ik wil graag een grondwaterbron slaan voor het bijvullen van de vijver en evt. Besproeien van de tuin. Een put die ca. 3-4m3 per uur levert is al voldoende. De put moet worden geslagen in de achtertuin, zwaar materieel kan hier niet bij.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
woensdag 22 april 2020

Schutting leveren en plaatsen

Ik wil een kunststof schutting laten plaatsen in L-vorm (9 en 2 meter), 220 hoog. Een grote beuk staat aan de onderkant iets in de weg, dus hij moet daar omheen. Er staat een schutting van ongeveer 20 jaar oud. De huidige situatie haal ik zelf weg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoeven
dinsdag 21 april 2020

Schutting leveren en plaatsen (5 a 5 delen)

5, 5 schuttingdelen van 180cmx180cm vervangen. Er moeten ook nieuwe palen in. Zie foto. Tzt moet ook de andere kant gedaan worden. Ik wil graag een offerte om met mij buurman te kunnen overleggen. Duurzaam hout.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
zaterdag 11 april 2020

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik ben op zoek naar een installateur die een waterput kan aanleggen in mijn tuin. De put moet een tuin van ongeveer 600 m2 van beregening kunnen voorzien. Daarnaast sta ik open voor de mogelijkheid om drinkwater uit de put te kunnen halen. Ook gaat het om het leveren en aansluiten van een pomp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
dinsdag 25 februari 2020

Een grote boom snoeien of verwijderen

Het gaat om het snoeien of het verwijderen van 1 populier. Het ligt eraan hoe deze boom gesnoeid kan worden, als dat niet goed kan dan eruit. Maar dat zouden wij op locatie moeten bespreken. De populier staat in de voortuin. Hij steekt een heel eind boven de bungalow uit, waarschijnlijk ongeveer 25 m. Wij wonen in een stille weg, in een hof.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Prinsenbeek
vrijdag 13 september 2019

Voortuin afgraven en afvoeren

Beste, Graag zou ik mijn voortuin (ongeveer 4 bij 6 m) af willen laten graven. Het betreft zwarte grond met plantwerk en onkruid, dat er in zijn geheel uit mag. Later gaan wij hier schoon zand en een stuk bestrating inleggen, dus het moet diep genoeg afgegraven zijn. De grond graag ook direct afvoeren. Het betreft alleen het afgraven. Er is makkelijk bij de voortuin te komen via de straatkant. Graag zou ik hiervoor vrijblijvend een offerte willen aanvragen. Bij voorbaat dank.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
zaterdag 10 augustus 2019

Het afgraven en egaliseren van een tuin van 470 m2

Ik wil de tuin laten afgraven en egaliseren van ongeveer 470 m² de hoogte varieert van 10 cm tot 3 cm. Oost-west achter het huis is 288 m² daar moet het meest van af. Zuid west naast het huis is 60m² daar alleen de grasmat af snijd en egaliseert. Zuid West, West Oost en Noord Oost, zeg maar rond de vijver ook daar alleen de grasmat af snijd en egaliseert. De grond en de grasmatten hoeven niet afgevoerd te worden deze kunnen we bij de buurman kwijt. De stenen plaats naast het tuinhuis moet 150 cm naar zuid west verplaats worden (opgeschoven) De kas kan eventueel aan de kant gezet worden tot na de werkzaamheden kan maar 1 foto mee sturen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
vrijdag 17 mei 2019

Rooien en afvoeren 6 Coniferen

6 Coniferen stamdikte minder dan 45 cm verwijderen inclusief wortels. Goed bereikbaar. Afvoeren via gang naast huis 90 cm breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zevenbergen
donderdag 25 april 2019

Tuinomheining van gaashekwerk realiseren

Ik wil 44 meter aan gaasomheining inclusief het plaatsen en alle benodigdheden. Gaashekwerk moet 180 cm hoog zijn. Inclusief 1 poortje. Graag prijsindicatie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Klundert
donderdag 18 april 2019

Waterput of bron slaan in achtertuin

Ik overweeg om een waterput te laten slaan in onze achtertuin voor het beregenen van deze tuin. Het betreft een "standaard" stadstuin, ongeveer 80 m2. Graag zou ik willen weten wat de (on)mogelijkheden zijn. Wat voor opties zijn er qua pompen? zowel hand als elektrisch. Is dit later makkelijk te veranderen? Met wat voor kosten dienen we rekening te houden en zijn er andere eisen (vergunningen?) waar we rekening mee moeten houden? Bij het slaan van de put; hoeveel ruimte is er nodig, wat is het eventuele afval / overlast?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
vrijdag 05 april 2019

Verwijderen beplanting

Het gaat om het verwijderen van beplanting. Vooral buxus en bestrating en het afvoeren hiervan. Er ligt nu 9 m2 aan bestrating. De tuin zelf is 15 m2. Ik hoor graag wat de kosten zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
maandag 01 april 2019

Omploegen nieuwbouwtuin

Voor een blok nieuwbouw zijn wij op zoek naar een bedrijf die de nieuwbouwgrond kan omploegen. Betreft ongeveer 410 m2. Ik ontvang graag een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
dinsdag 26 maart 2019

Tuinborder bekleden met cortenstaal

Wij hebben een verhoogde border van 3 bij 3 meter en ongeveer 40cm hoog met aan 3 zijden een gemetseld muurtje (+/- 12cm dik). Deze willen wij laten bekleden met cortenstaal. In de bijlage een foto van onze border en een voorbeeld van het beoogde eindresultaat. Optioneel is er ook nog een extra opdracht tot aanleggen graszoden in dezelfde tuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur
maandag 25 maart 2019

Tuin egaliseren

De tuin graag helemaal vlak trekken zodat er tegels gelegd kunnen worden en aantrillen van het zand, het gaat om een tuin van 18 x 6 meter ongeveer. Daarnaast heb ik een vijver die ik dicht wil laten maken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Etten-Leur

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Etten-Leur

Offertes aanvragen