Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Tilburg

Dak - Tilburg

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Tilburg?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Alphen, Baarle Nassau, Berkel-Enschot, Biest Houtakker, Diessen, Esbeek, Gilze, Goirle, Haaren, Heukelom, Hilvarenbeek, Hooge Mierde, Hulten, Lage Mierde, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Oost West en Middelbeers, Riel, Udenhout of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Tilburg

Recente aanvragen uit Tilburg

donderdag 15 april 2021

Uitbouw van 3 verdiepingen, een dakkapel en compleet nieuw dak. Alle documenten in bezit

Ik wil een uitbouw met 3 verdiepingen laten realiseren. Begane grond met afmetingen: 4,88 cm breed x 8,48 diep. Afmetingen eerste verdieping zijn 4,80 cm breed x 3,16 diep. Hier bovenop willen we nog een uitbouw met dezelfde afmetingen als de eerste verdieping. Ook willen we een dakkapel laten plaatsen. Deze dakkapel heeft 4 ramen maar weet niet exact hoe breed deze wordt. De uitbouw van de begane grond willen wij graag gemetseld hebben voor de helft, en de andere helft met keraliet. De uitbouw op de eerste en tweede verdieping willen wij met keraliet afgewerkt hebben. Binnen oplevering is prijsafhankelijk, dus hierover gaan we graag met de aannemer in gesprek. Het dak moet gerenoveerd worden en van nieuwe dakpannen worden voorzien. Afmetingen dak: 7x7 meter ongeveer. Bouwtekening van een architect en vergunningen zijn al in bezit. Omdat alles verder rond is willen wij graag zo snel als mogelijk starten met de verbouwing.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
vrijdag 09 april 2021

Dakkapel plaatsen

Ik wil een dakkapel van 2,5 meter breed laten plaatsen. Graag met aftimmering aan de binnenkant, een houten buitenkant, en kunststof kozijnen.


Dakkapelbouw
dinsdag 06 april 2021

Het renoveren van een serre

Ik heb een oude serre achter mijn woning die ik wil laten renoveren. Het gaat om het vernieuwen van het dak, liefst zonwerend. Dit zijn momenteel kunststof platen. Daarnaast het vervangen van de ramen door HR +++ glas. Via de garage is de achterzijde bereikbaar. Exacte maten wissel ik graag uit met de specialist.


Veranda- en serrebouw
Offertes aanvragen