Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Waalwijk

Tuin - Waalwijk

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Waalwijk?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Waalwijk die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Babylonienbroek, Drunen, Dussen, Eethen, Elshout, Genderen, Kaatsheuvel, Meeuwen, Sprang-Capelle, Wijk en Aalburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Waalwijk

maandag 02 augustus 2021

Een nieuwe schutting met betonplaten aanleggen

ongeveer 12 meter inclusief 2x een poort. Graag met betonplaten zonder structuur (egale betonlook).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waalwijk
maandag 26 april 2021

Gaas schutting plaatsen

Ik wil graag een normale gaas schutting van 8 meter laten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waalwijk
donderdag 15 april 2021

Schutting plaatsen 20m

Wij willen een schutting van geïmpregneerd grenen (23 planks) met een betonplaat en betonpalen in de kleur antraciet (2 keer een lengte van ca. 8,5 meter). Daarnaast ook nog een poort van 1,10 meter breed met hang en sluitwerk. We zoeken iemand om dit te plaatsen en hebben hulp nodig bij de aanschaf hiervan. Er staat nu een schutting die we zelf verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sprang-Capelle
zondag 04 april 2021

Tegels leggen achtertuin

+/- 42m2 achtertuin tegels leggen. Onder de overkapping laminaattegels leggen, (5,40x3m) (1,50mx20cm x1cm), buiten (60x60x2cm) (5,40x4,50) keramisch.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Drunen
donderdag 25 maart 2021

Straatwerk in de tuin

Ik wil nieuwe tegels laten leggen in de tuin. Het zal gaan om circa 35 m2 met tegels van 50 bij 50 cm. Ik hoor graag het aanbod. Offerte dus voor het leggen incl. aanschaf tegels maar ook het incl. het afvoeren de huidige tegels, grind en zandbed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waalwijk
woensdag 24 februari 2021

Schutting plaatsen

Wij willen graag 2 schuttingen laten plaatsen van 13,4 en 14,1 meter lang. Graag met betonnenplaat en palen en Douglas houten planken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kaatsheuvel
donderdag 18 februari 2021

Tuindeuren vervangen

Ik wil de openslaande tuindeuren vervangen, samen met het vaste glasdeel. Vast glasdeel 100 bij 250 Tuindeuren 190 bij 250 Alles voorzien hr ++


Tuinaanleg en tuinonderhoud Drunen
zondag 23 augustus 2020

Een tuin renoveren conform het tuinontwerp

Ik zoek een ervaren hovenier voor het renoveren van mijn voor- en achtertuin. Graag wil ik een offerte voor tuinaanleg inclusief materialen en beplanting, het ontwerp is reeds gemaakt. De tuin is ongeveer 150 m2 groot.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sprang-Capelle
zondag 28 juni 2020

Voortuin

Ik wil graag mijn voortuin opknappen. Ik heb een klein budget en wil gewoon dat mijn voortuin er netjes uit ziet. Mijn voortuin is 34 m² Graag wil het stuk waar de stenen liggen laten egaliseren, het gedeelte waar het boompje staat mag netjes gemaakt worden en ik wil daar grind laten leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kaatsheuvel
woensdag 17 juni 2020

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen (hout) rondom tuin. Ongeveer 38 m lang, in U-vorm met een looppoortje. Graag een scherpe prijs.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waalwijk
dinsdag 09 juni 2020

Tuin tegels en gras aanleggen nieuwbouw

Ik zou graag terrasstenen en gras laten plaatsen de tuin van mijn nieuwbouwwoning. Tuinmeubels regelen we zelf, maar moeten wel geplaatst worden. De tuin is ongeveer 50m2. We willen zoiets: https://www.alexanderhaal-interieur.nl/portfolio/tuinontwerp-en-aanleg-den-haag/


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waalwijk
dinsdag 02 juni 2020

Irrigatieput slaan

Ik wil een irrigatie put laten slaan voor het beregenen vereffenen de tuin. Diepte 11 a 15 meter. Graag kosten voor enkel het slaan van de put.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Elshout
woensdag 13 mei 2020

Nieuwe schutting plaatsen en verwijderen oude

Graag laat ik mijn houten schutting van 11 meter lang en 6 meter breed vervangen voor een nieuwe houten schutting. Dus graag een offerte voor 1 kant van 11 meter lang en 6 meter breed, inclusief een poort die aan de 6 meter vast komt. De poort zal 90 cm breed zijn. De oude schutting laat ik graag door u verwijderen. Ik kan een foto of video van de tuin doorsturen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Drunen
dinsdag 12 mei 2020

Coniferen verwijderen

4 coniferen wil ik uit mijn tuin hebben ze zijn iets meer dan 2 meter hoog?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waalwijk
woensdag 29 april 2020

Buxushaag aangetast door buxusmot verwijderen en afvoeren

Verwijderen en afvoeren van buxushaag in voortuin, totale lengte 40 mrt. Makkelijk te bereiken. Hoeft niets anders voor terug worden geplaatst.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waalwijk
zaterdag 25 april 2020

Kunstgras leggen (60m2)

Graag zou ik over ca 2 weken 52 m2 kunstgras laten leggen. Volgend weekend wordt het oude gras verwijderd en de grond uitgegraven. En in de week daarna zou het kunstgras en witte zand geleverd moeten worden. Ik heb berekend dat ik 60 m2 kunstgras nodig heb om de 2 vlakken vol te kunnen leggen met kunstgras. De oppervlakte die met kunstgras gelegd moet worden is ca 52 m2, dus ik heb redelijk wat afval Het linkervlak is een stuk kunstgras van 9x4 meter en daar valt een stuk van de vijver uit Voor het rechtervlak is een stuk kunstgras nodig van 6*4 meter Foto IMG_0198 bevat de 2 oppervlakten waar kunstgras gelegd moet worden met uitzondering van de vijver Foto_IMG_0199 zijn de 2 oppervlakten met afmetingen Foto_IMG0200 hier heb ik in het rechtervlak 3 stukken gras ingelegd. Het middelste stuk gras van is het stuk van 6*4 meter. Het linker stuk is een restant van het stuk van 6*4 en het rechter stuk is het stuk dat van de vijver afkomstig is. De overgebleven 2 restantvlakken zullen nog met de afvalstukken moeten worden aangevuld. Dat zou volgens mijn knip en plakwerk moeten lukken. Uiteraard rekening houdend dat de vleug allemaal in dezelfde richting worden gelegd Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het leggen van het kunstgras. Ikzelf zorg voor het kunstgras, het ondervilt en het inveegzand. Aan u is de vraag om voor de tape te zorgen en eventueel voor het witte zand. Ik kan ook zelf voor het witte zand zorgen maar dan moet ik weten wat voor wit zand ik moet regelen en hoeveel m3. Tevens graag aangeven hoe diep ik moet uitgraven Graag zie ik een offerte tegemoet


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kaatsheuvel
zondag 12 april 2020

Schutting aanpassen/repareren

De te repareren schutting bestaat uit 3 zijden. De bovenkant van de schutting is om en om een boog naar boven en een boog naar beneden. Zijde 1 bestaat uit 3 delen. het laatste deel zit zonder paal tegen de muur van de garage. Zijde 2 bestaat uit 9 delen en een poort. Zijde 2 sluit aan op Zijde 1 m.b.v. een hoek paal. De andere zijde sluit aan op het hek om de voortuin. Aan het 9e deel zit een verloopstuk bestaande uit 1 schot dat het hoogteverschil overbrugt. Zijde 3 bestaat uit 3 schotten en een poort. deze zijde zit vast aan het huis en aan een extra paal achter het laatste deel van Zijde 2 (dus niet geheel aan het einde!). De palen zijn al eerder een keer vervangen en zijn nu weer aan vervanging toe. De onderste 5 cm van de schotten beginnen te rotten.Het terrein loopt iets af bij zijde 2 en iets sterker bij zijde 1. De palen zitten voor een gedeelte direct in de grond en voor een gedeelte op metalen puntstukken die voor een gedeelte in beton geplaats zijn. Nu willen wij dat de houten palen vervangen worden door betonpalen en dat onder de schutting een betonnen rand geplaatst wordt. Het beton in de kleur antraciet. De schotten kunnen dan iets ingekort worden en hergebruikt worden. Eventueel kunnen we zelf ook de schotten in korten. De bestaande schutting is zichtbaar op streetview. Daar zat een pergola boven, maar die vervalt. Het afval van de oude schutting voeren we zelf af. Graag een offerte voor het aanpassen/repareren van deze schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waalwijk
zaterdag 28 maart 2020

Schutting plaatsen

schutting plaatsen van betonpalen, 2 meter hoog met hout delen en beton onderplaten 15 m2. Het gaat puur om het plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waalwijk
vrijdag 06 maart 2020

Terras aanleg

Het bestraten van de achtertuin van 50 x 50 tuintegels in kleur antraciet. Tuin grootte is 70 m2. Het mogen ook 40 x 80 tegels zijn, de vakman mag deze eventueel aanleveren indien mogelijk. De huidige bestrating haal ik eruit. Het moet daarna aangevuld worden met zand, ophogen en egaliseren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waalwijk
vrijdag 16 augustus 2019

Tuin onderhoud, bomen, struiken en onkruid verwijderen en afvoeren

Tuin onderhoud : Alles snoeien, ongeveer 3/4 bomen, struiken en onkruid verwijderen. Vuil meenemen en afvoeren. Vrijstaand perceel van 800 m2, maar ik durf niet te zeggen hoe groot de tuin is. De achtertuin is via een poort die iets breder is dan een huisdeur te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sprang-Capelle
dinsdag 09 juli 2019

Poort plaatsen in bestaand gaashekwerk

Wij zouden graag een prijsopgave zien van een houten poort (120 breed en 200 hoog). We hebben al een gaashekwerk. De poort dient ingesloten te worden in dit gaashekwerk. Dit benodigd een paal, waar het bestaande hekwerk dan aan gemonteerd dient te worden en opnieuw opgespannen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sprang-Capelle
woensdag 19 juni 2019

Grondwaterput laten slaan en beregeningsinstallatie aanleggen

Graag ontvang ik een totaalprijs voor een complete waterput met beregeningsinstallatie. Het gazon wordt 13 meter breed bij circa 24 meter lang. De locatie is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sprang-Capelle
woensdag 19 juni 2019

Waterput slaan in een particuliere tuin

Ik wil een waterput laten slaan in een particuliere tuin met een oppervlakte van 1080 m2. Goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wijk en Aalburg
donderdag 23 mei 2019

Dubbele tuinpoort maken van geïmpregneerd vuren

Ik wil een dubbele tuinpoort meten, plaatsen, en de oude poort afvoeren. Vanaf de straat gezien: rechter poort draait naar buiten en de linkerpoort draait naar binnen. Ongeveer 2 meter hoog. Hangt aan 2 pilasters. De bovenbalk heeft 2 zij balken van hardhout (omlijsting). Breedte ong. 3meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waalwijk
woensdag 15 mei 2019

Tuin afgraven vullen met zand

Ik zoek een hovenier die een stuk van 70 m2 kan afgraven in mijn achtertuin en kan opvullen met speciaal zand. Dit word een "honden bak". Er moet drainage aanwezig zijn. Dit stuk van 70 m2 moet ongeveer 30 cm worden afgegraven. Het gaat om een vrijstaande woning waarvan de achtertuin erg goed bereikbaar is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eethen
zaterdag 29 december 2018

Stronken frezen

Ik heb in de achtertuin 2 kleine stronken van perenbomen naast elkaar staan. Deze hebben een doorsnede van 20/25 cm. Daarnaast is er nog 1 stronk van een knotwilg met een doorsnede van ongeveer 50 cm. Wat zijn de kosten om deze te frezen? De stronken zijn goed te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sprang-Capelle
donderdag 27 december 2018

Kunstgras aanschaf inclusief leggen

Voor onze voortuin willen we graag kunstgras aanschaffen en laten leggen. Er ligt op dit moment echt gras. Dit dient te worden verwijderd en afgevoerd. Het gaat om 2 stukken, beiden met rechte lijnen. Stuk 1 is ongeveer 5 x 3,5 meter, stuk 2 is 2 x 6 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waalwijk
maandag 01 oktober 2018

Stalen damwand voor egaliseren

Ik en mijn buren willen graag een stalen damwand langs een sloot, om de tuinen te kunnen egaliseren. Het hoogteverschil met het water is circa 1,5 meter en de strook grond is 6 meter breed. Het gaat om drie percelen van 29,5 meter lang. Wat zijn de mogelijkheden en wat gaat dat kosten?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waalwijk
woensdag 01 augustus 2018

Waterput slaan voor tuinberegening

Ik wil graag een waterput laten slaan voor de besproeiing van mijn tuin van circa 1185 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sprang-Capelle
vrijdag 20 juli 2018

Gras vervangen door kunstgras

Verwijderen oude grasmat van 30 a 35 m2 en nieuw kunstgras van bepaalde prijsklasse compleet aanleggen. Inclusief afvoeren. Tuin is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Waalwijk

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Waalwijk

Offertes aanvragen