Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder voor binnen en buiten

Schilderen - Tilburg

Schilderen - Tilburg

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schilderwerk in Tilburg?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schilders uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel schilderen of je nieuwe slaapkamer verven? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Alphen, Baarle Nassau, Berkel-Enschot, Biest Houtakker, Diessen, Esbeek, Gilze, Goirle, Haaren, Heukelom, Hilvarenbeek, Hooge Mierde, Hulten, Lage Mierde, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Oost West en Middelbeers, Riel, Udenhout of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schilder.

Offertes voor schilderwerk in Tilburg aanvragen

Recente aanvragen uit Tilburg

vrijdag 26 maart 2021

Schilderen plafond 24m²

Lekkage gehad aan mijn Plafond van mijn keuken 24m2, deze moet opnieuw geschilderd worden, gaat om standaard wit kleur aan plafond.


Behang- en schilderwerk
dinsdag 09 februari 2021

Schilderen wanden/plafond/kozijnen woning 75m²

Ik wil graag de binnenwand van mijn woning laten schilderen. De woning is 75m2, ik weet niet precies wat de oppervlakte is van de binnenmuren in totaal. Zowel de muren, plafonds als de kozijnen moeten geschilderd worden. Ik wil graag een deel latex laten spuiten en een deel traditioneel verven, maar ik wil dit graag overleggen met de vakman.


Behang- en schilderwerk
woensdag 02 december 2020

Aluminium kozijnen aan de binnen en buitenkant schilderen

Ik ben op zoek naar iemand voor het schilderen van aluminium kozijnen aan zowel de binnen- als de buitenkant. Het gaat om het volgende: - 1 schuifpui met 2 deuren 440cm x 220 cm 4 delen. - 2 vaste ramen 100 x 100 cm. - 1 kiepraam 100 cm x 220 cm. Kozijnen zijn nu bruin en we willen ze graag in ral 7016 antraciet/grijs.


Behang- en schilderwerk
Offertes aanvragen