Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder Tilburg

Schilder Tilburg gezocht? Vind schildersbedrijf

Ben je op zoek naar een schilder in Tilburg? Vind hier prijsinformatie en meer. Vraag gratis offertes aan en Casius brengt jou in contact met erkende schilders in jouw regio.

Offerte schilder Tilburg

Prijzen schildersbedrijf inhuren Tilburg

Een ervaren Schilder in Tilburg kan zijn tarieven berekenen op grofweg de volgende 3 manieren: 

Op basis van een uurtarief

Deze werkwijze komt vaak voor bij schilders in Tilburg. Het gemiddelde tarief dat de schilders rekenen ligt tussen de €30 en €45 per uur. De factoren waarvan het uurtarief van de schilder afhankelijk van is, zijn onder andere de kwaliteit en ervaring van de schilder en de materialen en verfsoorten waarmee gewerkt wordt door de schilder.

Daarnaast ligt het er ook aan of eerst de muur gestuct moet worden voordat er geschilderd kan worden. Denk bij stucwerk aan buitenstucwerk, zoals het pleisterwerk van de gevel vervangen of repareren of het repareren van de spachtelputz. Maar je kunt ook aan het binnenstucwerk denken, zoals sierpleister of de muren of plafonds spackspuiten

Werkt de schilder waarmee je in zee gaat met een uurtarief? Dan is het aan te raden vooraf een heldere en strakke planning af te spreken, zodat de kosten niet te hoog oplopen. Want het kan voorkomen dat de schilder langer bezig is met het schilderen van bijvoorbeeld de gevel, de badkamer of het latex spuiten van de deuren of kozijnen.   

Richtprijs voor het schilderwerk 

Bij het maken van een offerte gaat de schilder vaak uit van een richtprijs voor het schilderwerk. Verstandig is om de schilder, of meerdere schilders, langs te laten komen. Door zelf de kozijnen of muren op te meten, de trap te bekijken of de deuren te zien, kan de schilder een betere indicatie van de kosten geven. Houd er rekening mee dat een richtprijs vaak lager is dan de uiteindelijke kosten.

Vaste prijs bepalen

Vooraf een vaste prijs bepalen kan voor jou een fijn gevoel geven, omdat je precies weet met welke kosten je voor het schilderwerk rekening moet houden. Je hoeft je dan geen zorgen te maken dat de schilder in Tilburg extra uren gaat doorberekenen.

Goedkope schilder Tilburg

Voor jou als potentiële klant uit Tilburg is het natuurlijk belangrijk te weten dat op het moment dat je ons de schilderwerk opdracht gunt, met welke kosten je rekening moet houden. Om dat te weten te komen vraag je eenvoudig en gratis een vrijblijvende schilder offerte aan bij ons. Vul daarvoor het offerteformulier in. 

Om de best passende vakman bij jouw wensen voor jou te vinden, vragen we je om het volgende te vermelden in de offerte aanvraag: 

  • Welke ruimtes moeten er geschilderd worden?
  • Om wat gaat het: kozijnen, deuren, muren, plafonds, of iets anders?
  • Wat zijn het aantal vierkante meters en wat zijn de aantal deuren en kozijnen?
  • Wanneer wil je de schilderklus laten uitvoeren?

Hoe uitgebreider je aangeeft welke wensen je hebt qua schilderwerk, hoe beter de vakman een offerte kan opmaken voor je. Met belangstelling kijken we uit naar je offerte aanvraag.

Huisschilder Tilburg inschakelen

Op zoek naar een huisschilder in Tilburg? Casius is de kortste weg naar de beste vakman. We hebben de beste schildersbedrijven geselecteerd, zodat jij gratis kan vergelijken op prijs, kwaliteit en referenties. 

Dus, op zoek naar vakkundig schilderwerk Tilburg? Casius staat voor je klaar. Hoe schakel je een schilder in Tilburg in via Casius? Eigenlijk is het heel simpel: via het offerteformulier plaatst je jouw aanvraag met een omschrijving van jouw schilderklus op onze website. 

Vervolgens brengen wij je in contact met de meest geschikte erkende vakman(nen) en ontvang je, geheel gratis en vrijblijvend, reacties en offertes van schilders in Tilburg. Ze komen graag bij je langs om offertes te maken, natuurlijk is ook dit geheel vrijblijvend.

Elke vakman die bij Casius is aangesloten is grondig gescreend en is voorzien van het keurmerk Erkend Vakwerk. Daarnaast ontvang je 12 maanden garantie. Heb je vragen of problemen tijdens het werk? Dan kan je bij ons terecht. Klaar om te beginnen? Vraag dan nu een offerte aan.

Schildersbedrijf gezocht in Tilburg?

Offerte schilder Tilburg

Recente aanvragen uit Tilburg

zaterdag 06 augustus 2022

Dakgoot en kozijnen schilderen

Dakgoot en buiten kozijnen moeten geschilderd worden. Het gaat om 4 kozijnen.


Behang- en schilderwerk Tilburg
maandag 25 april 2022

Buitenschilderwerk

Ik wil graag mijn deuren, kozijnen en dakoverstek laten schilderen door een erkende vakman.


Behang- en schilderwerk Baarle Nassau
woensdag 13 april 2022

Deuren schilderen

Ik zoek een schilder die op korte termijn 9 binnendeuren+ kozijnen, plinten + een loof kan schildere


Behang- en schilderwerk Tilburg
zondag 27 februari 2022

Hoog plafond en wanden van vakantiehuis schilderen

Wij zoeken een schilder die ons vakantiehuis van binnen schildert. Weten niet wat de oppervlakte niet is


Behang- en schilderwerk Oost West en Middelbeers
woensdag 08 december 2021

Trap laten schilderen.

Ik wil graag mijn trap laten schilderen. Het gaat om een dichte trap met 20 treden, 2 kozijnen, 2 deuren. Dichte Trap van 20 treden 2 kozijnen 2 vlakke deuren 35,6m2 muren en plafonds Onderkant dichte trap van 10 treden


Behang- en schilderwerk Tilburg
woensdag 01 december 2021

Woning schilderen

Wil graag de gehele woning laten schilderen. Is een vrijstaande woning met één verdieping (schuinekap). Totaal woonoppervlak is 180 m2. Huis is uit 1971 en wordt komende maanden totaal gerenoveerd. Ben je eigenaar van de woning?: ja


Behang- en schilderwerk Hilvarenbeek

Schilderen in regio Tilburg

Andere klussen in Tilburg

Offertes aanvragen