Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Zwijndrecht

Tuin - Zwijndrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Zwijndrecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Zwijndrecht die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Puttershoek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Zwijndrecht

maandag 31 mei 2021

4 Schuttingen + poort aanleggen

Schuttingbouw composiet 3 x 180, Schuttingbouw composiet 120, + deur


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
woensdag 28 april 2021

Tuinrenovatie. Tegelwerk, overkapping, schutting

Wij willen een tuinrenovatie. Tuinoppervlak is 70m² Huidige situatie; Een deel betegeld, maar een groot deel gras met een ingebouwde trampoline. Wij willen; een onderhoudsvrije tuin, dus betegeld. Ook willen we een open overkapping aan de achterkant van de tuin, deze is 7m breed en 2m diep. Er moet een terras aangelegd worden. Het hekwerk rondom moet ook vervangen worden, daar zit nu klimop op. Hekwerk is ca. 16m. Uitvoertermijn kan evt wat opgeschoven worden maar we willen het het liefst in de zomer klaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
maandag 29 maart 2021

Schutting vervangen 7m

Het betreft het plaatsen van een schutting 7 meter lang 2 meter hoog. De oude houten schutting gelijk weghalen. Ik wil graag betonnen palen en 2 onderplaten van beton. Verder graag van hout. 23 planks.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
zaterdag 30 januari 2021

Schutting plaatsen

Ik wil graag 26 meter schutting laten plaatsen inclusief een. Poort van ca 1 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
zondag 22 november 2020

Schutting plaatsen

Ik wil graag een nieuwe schutting plaatsen. De schutting heeft betonnen palen met gleuf, daartussen aluminium waterslagen. Totaal +-18 meter in L vorm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
zaterdag 29 augustus 2020

Stronken verwijderen te Zwijndrecht

Wij zouden graag 7 stronken laten wegfrezen. De breedste stronk is 60 cm, de rest is rond de 40 cm. Het is achter in onze tuin, die via een poort te bereiken is. Plus aan de zijkant van het huis staat 1 stronk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
woensdag 17 juni 2020

Trampoline ingraven

Wij willen een trampoline ingebouwd hebben van 300 x 180. Op de plek waar deze trampoline moet komen zijn nu nog stenen en planten. We weten niet of er een graafmachine in de tuin kan komen ivm smalle brandgang. Het is de bedoeling dat alles uitgegraven, afgevoerd en weer netjes gemaakt wordt. Trampoline mag worden meegenomen in de offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
donderdag 30 april 2020

Schutting incl plaatsen

wij willen graag een schutting laten plaatsen. 2 zijdes van 10.25 1 zijde van 3 meter incl poort. Graag een offerte voor een hardhouten schutting of houten-beton schutting, wij zijn er namelijk nog niet uit welke van de twee het moet worden. Het is ook de bedoeling dat u de huidige schutting weghaald en afvoert.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
zondag 19 april 2020

Onderhoudsvrije tuin maken door 60m2 te bestraten met tegel

Het bestraten van de tuin. Met tegels van 80x80 cm. Zie ontwerp in bijlage.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Puttershoek
vrijdag 17 april 2020

Schutting met 2 poorten vervangen

Geachte heer/ mevrouw, Graag wil ik mijn schutting laten vervangen. Het betreft ongeveer 22 meter met 2 poorten. Mijn huidige schutting is nu verzakt omdat mijn tuin verhoogd is. Graag wil ik de schutting en palisanderbanden  door jullie laten verwijderen en alles weer opnieuw laten plaatsen. Ik hoor graag van u.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
maandag 30 maart 2020

Tuinrenovatie

Betreffende: -circa 750 cm hek plaatsen, zelfde als de rest zoals al geplaatst is (beton met hout)(dikke zwarte lijn op de schets) -In deze 750 cm ook een deur met slot. -Zand in dit gedeelte ook ophogen tot aan de juiste hoogte, bestraten hoeft niet want dat doe ik zelf. Hoogteverschil bij de tuindeur is circa 20-25cm wat gloeiend afloopt vanaf het begin waar de schets/achterkant tuin begint. -2 schutborden (betonplaten tussen de palen) op elkaar aan de zijde van de brandpoort ivm groot hoogteverschil tussen de tuin en de brandpoort. -Betonpalen liefst niet ingekort maar op totale lengte in de grond ivm grote hoogteverschil. -Leeghalen achterkant zal ik zelf doen. Mocht dit uiteindelijk niet allemaal lukken, dan is dit natuurlijk gewoon meerprijs.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
zaterdag 25 januari 2020

Hoge boom rooien

Hoge conifeer rooien (inclusief de wortels) in de achtertuin. Er is al toestemming door de gemeente verleend. Komt net boven dak uit. De locatie is goed toegankelijk. De boom staat een meter of 4 van de achtergevel en 4 meter van de schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
donderdag 03 oktober 2019

Haag verwijderen (25m) en schutting plaatsen

Zojuist heb ik geprobeerd telefonisch contact op te nemen met u betreft het verwijderen van een haag en plaatsen van een nieuwe schutting. Dit is de eerste fase van onze tuinverbouwing. In de tweede en derde fase willen wij de bestrating en tuinkamer realiseren. Graag wil ik weten of fase 1 binnen twee maanden realiseerbaar is bij u. - De haag verwijderen 25m lang, 2,5m hoog - Schutting verwijderen (5 m) - Plaatsen nieuwe schutting (incl. poorten) grenen hout met betonpalen De eerste fase is aangekaard omdat ik opzoek ben naar een hovenier die mij ook bij de volgende stappen van het realiseren van mijn droomtuin kan helpen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
woensdag 25 september 2019

Schutting leveren en plaatsen

Graag laat ik 11 m aan luxe hout/ beton schutting van ca 195 cm hoog leveren en plaatsen. Het zijn rechte schermen met 21 planken waarvan 2 horizontaal. Grenen geimpr schutting planken van 17 x 145 mm afdekkappen komo geimpr 40 x 95 cm. Combi betonpalen 74 sp 100 x 100 x 2700 cm bolkop dubbel rotsmotief betonplaat 1840 x 360 cm. Afdekkappen van beton op de betonplaten. En betonmortel. De betonkleur anttrasiet, beton gecoat inclusief pasvak. Graag opmaat maken van alle montage materialen. De klus is inclusief het plaatsen. De oude schutting halen wij zelf weg. Aan de ene kant komt er een nieuwe paal in, aan de andere kant moet het verbonden worden met de oude schutting. De oude schutting voeren wij zelf af. Daarnaast wil ik graag nog 1.8 m zo een zelfde schutting, dan heb ik maar 1 paal nodig, deze komt dan aan de bestaande schutting aan de kop kant. Deze komt aan het eind, hier zit namelijk op de poort en is de aansluiting van de poort. Dit graag hetzelfde als de bestaande schutting. Dit moet enkelzijdig rotsmotief zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
zondag 08 september 2019

Buxushaagje verwijderen uit voortuin

Buxushaagje verwijderen en afvoeren uit de voortuin. 500 x 60 x 70 cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Puttershoek
woensdag 07 augustus 2019

Voortuin uitgraven + afvoeren + opvullen met zand

Graag zou ik 20 / 25 cm grond van mijn voortuin willen laten uitgraven, de grond laten afvoeren en laten opvullen met zand. Het gaat om een stuk van 8 m2 van de voortuin. her en der zitten wat wortels die niet te zien zijn aan het oppervlak, deze zouden ook verwijderd moeten worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
dinsdag 21 mei 2019

Schutting afbreken afvoeren en vervangen

Ik zoek een hovenier die de oude schutting kan afbreken en een nieuwe ervoor terug kan plaatsen op de nieuwe erfafscheiding. De lengte van de schutting zal ongeveer 19,2 m bedragen. Het langste stuk van de schutting is 17 m lang, inclusief een poort van 1,2 m. Dan is er een hoek waarna er nog een stukje overblijft van 2,2 m. We zijn op zoek naar een houtbeton schutting met 21 planken van Douglas hout. De huidige schuttingdelen zijn 1,80 breed en die breedte is wat ons betreft prima voor de nieuwe schutting. De poort willen we graag 1,2 m breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
zaterdag 20 april 2019

Nieuwbouw tuin aanleggen

Wij wonen sinds kort in een nieuwbouw rijtjeshuis. De schuttingen worden volgende week gezet. Daarna zouden we het prettig vinden om naar de tuin te gaan kijken. Het gaat om een achtertuin van 5.5 bij 12 m (ongeveer). Met daarin al een tuinhuisje en momenteel een schutting achter de parkeerplaats. Deze mag eruit, mits er een poort (waar de auto doorheen kan) helemaal achterin de tuin blijft staan. Ik heb 1 foto ingevoegd, zodat jullie er een beter beeld bij krijgen. We willen graag een mix van terras en planten, ook gras is geen probleem.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Puttershoek
dinsdag 09 april 2019

Boomstronk verwijderen en tuin egaliseren

Ik zoek een hovenier die mijn achtertuin kan renoveren. Er staat een flinke boomstronk in de tuin die er met wortels uit moet, en als die weg is zou ik graag de hele tuin egaal willen hebben zodat we zelf opnieuw kunnen betegelen en zelf een schutting kunnen plaatsen. De tuin is bereikbaar per achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
vrijdag 05 april 2019

Tuin renoveren

24 m3 grond uitgraven,afvoeren en opvullen met zand. 90 m2 tegels 60 x60x4 cm antraciet. 50 mtr banden. 50 mtr zaagwerk ongeveer. 30 m2 kunstgras ondergrond en leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
maandag 01 oktober 2018

Tuin afgraven en opvullen

Ik wil in de tuin van 45 m2 20 cm afgraven, afvoeren en ophogen met zand.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
vrijdag 14 september 2018

Nieuwe afscheiding in de tuin plaatsen

Bij deze vraag ik u om vrijblijvend ‘n ruwe prijs opgave van het volgende. Sloop en afvoer van oude schutting. Plaatsen van nieuwe schutting en poort. Mijn tuin is 10 m diep en 3 m breed. De palen van hard hout of beton. De schermen moeten rusten op beton richels en weinig of geen onderhoud nodig hebben. Ik begrijp dat er vele mogelijkheden zijn maar ik zoek het gemiddelde.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
zondag 05 augustus 2018

Terras ophogen met zand

3 cm ophogen met zand. Gaat om de achtertuin van 3 x 4,30 m. Deze is goed toegankelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
woensdag 13 juni 2018

Tuinpoort plaatsen

Graag zou ik de tuinpoort die ik gekocht heb bij Gamma willen laten plaatsen. Het gaat om een standaard Douglas poort waarvan ik de maten nu niet bij de hand heb.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
maandag 11 juni 2018

Tuin afgraven, ophogen en afvoeren

Onze tuin graag afgraven en ophogen. De grond uit de tuin moet afgevoerd worden. Er liggen 2 vlakken van 8 m2 met grond in de tuin. De rest is betegeld geweest. Er staan in de tuinen van de buren 2 bomen. Hier kunnen wortels van in onze tuin liggen. Bij elkaar is de tuin ongeveer 55 m2. De tuin is achterom toegankelijk middels een poort en brandgang (niet heel breed).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
vrijdag 18 mei 2018

Tuin afgraven en ophogen

In de achtertuin dient er een stuk van ongeveer 25 m2 afgegraven te worden. De grond moet ook worden afgevoerd en zand gestort. Het bestraten gaan wij zelf doen. De tuin heeft een achterom.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Puttershoek
donderdag 17 mei 2018

Tuin uitgraven en ophogen

Ik wil dat mijn tuin grotendeels 10 cm word uitgegraven en vervolgens weer wordt opgehoogd met zand. De tuin is 50m2, waarvan 9m2 (bedoeld voor een verhoogd terras) alleen moet worden opgehoogd. Dit betreft dus 5m2 zand wat moet worden geleverd en ongeveer 5m3 aarde wat moet worden afgevoerd. Het moet plaatsvinden in de achtertuin, deze is te bereiken via een achterom. Start uitvoering eind juni / begin juli (in overleg).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
zaterdag 12 mei 2018

Uitgraven, afvoeren en egaliseren tuin

Uitgraven, afvoeren en egaliseren zodat wij het zelf kunnen voorzien van een looppad, worteldoek en grind


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
zaterdag 28 april 2018

Tuin afgraven en ophogen

Tuin afgraven 20 cm, grond afvoeren en tuin ophogen/egaliseren . Tuinoppervlakt 24 m2. Graag realiseren voor 12 mei indien mogelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht
woensdag 11 april 2018

Schutting plaatsen en verstevigen

Graag wil ik in de tuin een schutting plaatsen (5 x Jumbo recht) aan 1 kant en een de andere gedeelte opnieuw plaatsen/verstevigen (zie foto). Materialen in overleg. Zonder voorwerk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zwijndrecht

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Zwijndrecht

Offertes aanvragen