Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Breda

Tuin - Breda

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Breda?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Breda die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bavel, Chaam, Dorst, Galder, Langeweg, Molenschot, Rijen, Rijsbergen, Sprundel, Strijbeek, Ulicoten, Ulvenhout, Wernhout, Zundert of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Breda

vrijdag 12 november 2021

Poort + hekwerk plaatsen

Ik zoek een vakman die een poort en hekwerk kan plaatsen van 5 meter breed en 1,5 meter hoog. Het hekwerk word 25 meter en om de 5 meter willen wij een paal van steen. Wij zijn opzoek naar een draaipoort met twee vleugels van het materiaal aluminium. De vakman hoeft niks te verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breda
zaterdag 28 augustus 2021

Wilde tuin aanleggen

We willen de betegeling in onze tuin verwijderen en vervangen met een verhard pad en de rest gras en wilde bloemen wat wild mag groeien. Het is een kleine vierkante achtertuin.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breda
maandag 12 juli 2021

Installatie robotmaaier, merk: Central Park

Aanleg en uitleg met betrekking bedrijfsklaar maken van robot maaier. Opp is 350m2, lengte draad ongeveer 155m. installatie robotmaaier, merk: Central Park


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breda
maandag 12 juli 2021

Schutting van schanskorf met keien laten maken

Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Welke opvulling(en) overweeg je voor de schanskorf?: keien Welke kleur(en) overweeg je voor de schanskorf constructie?: gekleurd (gepoederlakt roestvrij metaal) Ben je eigenaar?: Nee, ik huur Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breda
maandag 29 maart 2021

Vervangen poort oprit

We willen graag een schuif poort of harmonica systeem zodat wij onze oprit kunnen gebruiken voor een auto. Breedte moet ongeveer 6m zijn. Er zit nu een poort in, maar deze kan niet dicht als de auto binnen staat, daarom graag een passende oplossing. Materiaal graag van hout, het hoeft geen elektrische poort te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bavel
woensdag 24 maart 2021

Bestraten met tegels 70m²

Ik wil graag opnieuw laten bestraten, ongeveer 70m². De oude tegels worden er zelf uitgehaald, tuin wordt leeggetrokken en vlak gemaakt door grondwerker. Geel zand wordt geregeld. Wat er moeten komen zijn +/31m2 60x60 tegels keramiek betontegel en +/- 41m2 pad wildverband betontegel.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breda
woensdag 24 februari 2021

Boom snoeien

We willen graag onze boom achter laten snoeien en modelleren zodat deze er weer even tegenaan kan. Hiervoir is een hoogwerker nodig verwacht ik.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breda
maandag 01 februari 2021

Schutting vervangen

Huidige situatie: 10 Schermen a 170 cm aan het eind een scherm in een hoek van ongeveer 45 graden (zie foto). Totale lengte ca 18 m Graag offerte met betonnen palen en onderplaten en optie voor hardhouten schermen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijen
zaterdag 30 januari 2021

Nieuwe tuin aanleggen

Beste, Wij willen graag een nieuwe tuin. Hiervoor zijn wij op zoek naar een bedrijf die de tuin kan egaliseren en zo'n 30/35m2 terras aanlegt. Voorkeur voor een lichte kleur tegel, 60x60 of 60x40, kort pad stepping stones. In de bijlage een impressie wat ik graag zou willen en een foto van de huidige tuin. Afmetingen zijn: Terras: 4,20x3,50 (mogelijk 4,20 x 3m) Steppingstones: 7,8m Achtergedeelte betegeld: 3,30x3,50.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breda
dinsdag 19 januari 2021

Nieuwbouwtuin bestraten

Ik zou graag mijn tuin willen bestraten. En de voortuin met grind. Ongeveer 35 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Zundert
dinsdag 29 december 2020

Boom korten en snoeien of geheel verwijderen

Ik wil een boom geheel verwijderen of inkorten en snoeien. Het gaat om een Abeel van 20 meter hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Chaam
vrijdag 06 november 2020

Aanleg tuin nieuwbouwwoning

We zijn op zoek naar een hovenier die voor ons de tuin kan aanleggen. Dit wil zeggen: de grondwerkzaamheden, bestrating, stukje (kunst)gras en eventueel een kleine overkapping. Het is voor zowel de voortuin (ca 9 m2, - alleen grondwerkzaamheden/ bestraten) als de achtertuin (ca 31 m2). We hebben zelf al wat ideeën voor de tuin maar staan open voor advies. Het huis wordt omstreeks 1 december opgeleverd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breda
maandag 28 september 2020

Bomen snoeien

Op stacaravan standplaats dmv snoeien meer daglicht genereren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ulicoten
zaterdag 19 september 2020

Betonnen schutting laten repareren

Mijn betonnen schutting is bij 1 plaat (1.80m breed, 1.88m hoog) helemaal ontzet en gescheurd door de planten (wortels) van mijn buren. Ik wil 1 nieuwe plaat laten plaatsen (lichtgrijs glad beton). Graag ontvang ik een offerte van materiaal inclusief plaatsen. Tevens een indicatie op welke termijn deze geplaatst kan worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breda
donderdag 17 september 2020

Grondwaterput slaan

Ik wil graag een waterput voor het besproeien van de achtertuin (10 x 10 meter) en de voortuin (7 x 7 meter) Deze is beplant met hortensia's Taxus en kleinere planten met een vijver. de voortuin is beplant met rozen - buxus en taxus. Ik denk zelf aan een put van 10 tot 20 meter diep.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijsbergen
dinsdag 01 september 2020

Coniferen verwijderen en schuttting van planken en gaas plaatsen

coniferen verwijderen ( 20m en 3m hoog). Afvoeren niet plaatsen van schutting , die bestaat uit dichte en open delen (gaas) in totaal 5 dichte en 5 open delen van ieder 1.8m bij 1.8m In overleg met tuinman voor open stukken beplanting uitkiezen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breda
zondag 16 augustus 2020

Waterput slaan

Ik wil een waterbron laten pulsen om onze tuin te kunnen beregenen. Het betreft aan perceel van zo’n 6.000 m2. Wanneer mogelijk graag incl. pomp en andere toebehoren. Diepte van grondwater bij buurman is ongeveer 30 meter Ik schat dat de grondwater bij mij 10 tot 15 m diep zit, graag een specialist langs laten komen om te onderzoeken


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breda
vrijdag 14 augustus 2020

Voortuin bestraten en hekje plaatsen

In de voortuin willen wij al het gras en planten, takken laten verwijderen en vervolgens de tuin helemaal bestraten en een hek plaatsen. Al het materiaal schaf ik zelf aan. Het gaat om een tuin van ongeveer 5.10 x 5.70 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breda
dinsdag 11 augustus 2020

Waterput slaan

het beregenen van mijn tuin wil ik gaan doen met grondwater. graag uw advies/offerte voor het slaan van een waterput en aanleg grond pomp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breda
woensdag 29 juli 2020

Schuurdeur van composiet op maat maken

Wij willen de verroeste metalen schuurdeur en metalenkozijn in onze schuur vervangen met composiet schuurdeur en een passende kozijn. In de bijlage vindt u de foto van de huidige schuurdeur met afmetingen van de deur en de kozijn. Graag ontvang ik een offerte voor het demonteren van huidige schuurdeur en kozijn, het afvoeren, het plaatsen van composiet schuurdeur in antraciet kleur met passende kozijn, de materiaal en montage kosten. Indien u nog vragen heeft dan hoor ik het graag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breda
woensdag 22 juli 2020

Een achtertuin voorzien van strakke bestrating

Ik zoek een tegelzetter die mijn gehele achtertuin kan renoveren. De achtertuin is 12,5 bij 6 meter (inclusief schuur à 5 m2). Het gaat om het verwijderen van de oude bestrating, het leveren en plaatsen van nieuwe bestrating. De tuin is o.a. bereikbaar per achterom. Misschien moet de tuin nog opgehoogd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breda
maandag 13 juli 2020

Schutting plaatsen

Schutting plaatsen rond het huis circa 56m met 4 hoeken en een poort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wernhout
dinsdag 23 juni 2020

Waterbron in de tuin slaan of boren

Ik wil graag een waterbron aanleggen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Rijsbergen
zaterdag 20 juni 2020

Schutting inclusief betonnen palen plaatsen

Ik zou graag een houten schutting met betonnen palen willen laten plaatsen in mijn achtertuin. De schutting moet 5 meter lang en ongeveer 1.8 meter hoog worden met een poort. De heg die er nu staat haal ik er zelf uit. Er moeten wel nog palen uitgehaald worden door de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breda
dinsdag 16 juni 2020

Herstraten terras

wij willen graag een terras van 3/6,5 m laten herstraten met bestaande tegels van 60/90 cm. en tevens tegels van de tuin van 7/3,60m laten afvoeren. Kunstgras leggen optie voor waar de tegels weggaan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bavel
donderdag 11 juni 2020

50 meter diepe schacht boren in de achtertuin

Voor mijn warmtepomp heb ik een put nodig van 50 meter diep. Deze moet in de achtertuin geboord worden. Achtertuin is ook met groot materiaal uitstekend te bereiken. Het gaat dus alleen om het aanbrengen van een 50 meter diepe schacht ten bate van een warmtepomp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breda
zondag 07 juni 2020

Schutting laten plaatsen

Wij willen een nieuwe schutting laten plaatsen van hout en betonnen palen en betonnen onder plaat kleur atraciet en douglashout, lengte 12,80 meter. Oude schutting afbreken en meenemen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Chaam
donderdag 04 juni 2020

Damwand vervangen

Wij willen graag onze damwanden vervangen. De damwand grenst voor 5 meter aan een sloot en voor 12 meten aan grond. We willen geadviseerd worden met welk materiaal toe te passen en een offerte voor het vervangen van de damwanden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breda
donderdag 04 juni 2020

Schutting plaatsen

Ik wil graag een schutting laten zetten zoals ik de foto die er bij zit. In totaal gaat het om 35 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breda
dinsdag 26 mei 2020

Waterput slaan

Ik wil graag een pomp in de tuin om grondwater te gebruiken voor planten en gazon. Ook eerst graag een waterput in de grond slaan. Het gaat om een tuin van 240 m2. De tuin is alleen via een smalle poort te bereiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Breda

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Breda

Offertes aanvragen