Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Dordrecht

Tuin - Dordrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Dordrecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Dordrecht die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bleskensgraaf, Brandwijk, Hooge Zwaluwe, Klaaswaal, Lage Zwaluwe, Maasdam, Mookhoek, Numansdorp, 's-Gravendeel, Sleeuwijk, Sliedrecht, Streefkerk, Strijen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Dordrecht

vrijdag 05 november 2021

Nieuwe schutting met horizontaal lamellen

Hallo, wij willen graag een nieuwe schutting laten plaatsen. Wij vinden zelf de modern schuttig met horizontaal lamellen heel mooie. Voor ons tuin is 17m schutting nodig. Ik stuur ook mee een bestand waar u een klein overzicht van ons tuin kan krijgen. De nieuwe schutting moet eigenlijk op de recht kant (7,6m lengte ) op de achterkant (5,4m lengte?) en gedeeltelijk op de link kant (1+1,65m lengte) op de achterkant moet ook en nieuwe deur geplaatst worden. Ik hoor het graag als u andere detail van mij moet horen. De vakman moet de nieuwe schutting meenemen en de oude schutting moet door de vakman worden meegenomen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
zaterdag 21 augustus 2021

Betonnen schutting vervangen 11m

Er staat een oude betonnen schutting, die moer weg, er moet een nieuwe betonnen schutting komen. Ik wil vlakke delen in het beton. Betonnen paal met betonnen vlakken. Het gaat om 11 meter schutting, 160cm hoog, incl. 2 poorten van +/- 100 cm breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
dinsdag 27 juli 2021

Nieuwe tuin aanleg

Ik wil graag een tuin aan laten leggen voor mijn nieuwe woning. Ik ben de tuin is ongeveer 100m2 (achter, zij en voortuin. Ik wil daarbij graag hogere planten borders. Een stukje gras en tegels met mogelijk grind afgewisseld. Daarnaast is er nog schutting plaatsing nodig waarbij de voorkeur is rabat icm betonnen palen. Ligt nu alleen zand


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
dinsdag 27 juli 2021

Afvoeren van oud tuinmateriaal..

Voordat er een nieuwe (en andere bestrating) gaat komen, moet allereerst de voortuin worden leeggehaald. Het betreft ongeveer 16 vierkante meter aan kleine stenen - zie bijgevoegde foto's - en wat betonbandjes. De 2 waaiers schermen met klimop zijn inmiddels verwijderd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
maandag 19 juli 2021

Schutting plaatsen 16m

Graag 3meter hoog en ongeveer 16 meter breed wat zijn de kosten om dit te plaatsen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
maandag 17 mei 2021

Een betonnen plaat die als schutting moet dienen plaatsen

Ik zoek een specialist voor het plaatsen van een betonnen plaat die als schutting gaat dienen. Lengte 4.55 mtr tussen 2 muren en 2 meter hoog. Ik zorg dat het vrij is waarschijnlijk inclusief fundering.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
maandag 03 mei 2021

Strakke maar gezellige tuin met bloemen

Terras 5m breed diep 3.35 m. Graag grote tegels met een bruintint. We willen ook wat grind en ook een pad naar achteren van 7.10 m. Voor de schuur ook een pad want daar staan onze afvalbakken. Voor de schuur willen we ook 2 goten deze kunnen we aansluiten op de regenpijp. Het is met regen een zwembad in de tuin. Water loopt erg slecht weg. De tuin moeten we echt ophogen ik denk 15 a 20 cm cm. Links en rechts ook weer een soort verhoogde planten/bloemenbakken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
vrijdag 16 april 2021

Schutting plaatsen 14m²

Graag zouden we een offerte ontvangen voor het leveren en plaatsen een gezamenlijk schutting en 2 afsluitbare poorten zoals in de bijlage is omschreven. Alle details van wat er moet komen staat uitgebreid in de omschrijving. Het gaat in totaal om een lengte van 14m². Het oude wordt door ons al weggehaald.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
woensdag 14 april 2021

Onderhoudvrije tuin met 3 leilinden aanleggen

Wij willen graag een nieuwe tuin laten aanleggen van 20 m2 Dit is onze voortuin. Het betreft het leeghalen/afvoeren van de huidige bestrating, ca 7 m2 en opnieuw bestraten + planten bak of smalle border met randen en 3 leilinden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
maandag 12 april 2021

Tuinpoort plaatsen

Het gaat om het plaatsen van een klassieke ondoorzichtige gietijzeren schuifpoort. Breedte ongeveer 4,5 meter..


Tuinaanleg en tuinonderhoud Numansdorp
zondag 11 april 2021

90m² tuin betegelen en voorzien van gestucte borders

De tuin is 90m2. Alles moet gebeuren, ik wil het zo ongeveer als de bijgevoegde foto. Ik wil geen gras zoals op de foto, maar dit gedeelte betegeld hebben. Aan de zijkanten wil ik borders waar planten in komen, maar dit wil ik niet met stenen hebben, graag gestuct zoals op de foto.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
woensdag 24 maart 2021

Tuin opnieuw bestraten 72m²

Ik wil graag een nieuwe tuin laten aanleggen van circa 72 mtr2. Dit met betonplaat en waaltjes. Daarnaast moet er een enkele plantenbak geplaatst worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
maandag 01 maart 2021

Bestrating 312m²

Ik wil graag mijn tuin bestraten met tegels en zand. De tuin is 13meter lang en 24 breed. Oppervlakte dus 312m². Dit moet volledig bestraat worden. Daarnaast moet hij ongeveer 10cm omhoog worden gebracht. De tegels die er momenteel liggen verwijderen we zelf, dit hoeft de vakman niet te doen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
maandag 01 februari 2021

Hardhouten vlonder dakterras

ik heb een dakterras / balkon van ca 9 m2 waar ik een nieuw hardhouten vlonder op wil. Wat kost dat voor aanleg en materiaal?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
maandag 02 november 2020

Bestrating ongeveer 135 m2

We willen graag de bestrating laten doen voor tuin bij nieuwbouwwoning. Het gaat om 1x1 m tegels en klein deel klinkerbestrating.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
zondag 27 september 2020

Put laten pulsen

Ik wil graag een put laten pulsen in Dordrecht, betreft de 19e eeuwse schil. Offertes gaarne via de mail.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
maandag 14 september 2020

Waterput slaan

Ik wil in mijn tuin een waterput voor het besproeien van mijn moestuin met veel planten en gazon (totaal ongeveer 20 m x 30 m. Graag een offerte voor het maken van een put en het leveren van een pomp. (particulier gebruik) De sproei installatie kan ik zelf installeren, gaat puur om het slaan van de put met een pomp. Ik zou dit graag voor de winter gedaan hebben. Ik ga graag nog gesprek met de vakman over locatie van de waterpomp. Ik heb een schutting om mijn hele tuin laten plaatsen met een poort van 1,20m breed. Wel is er ruimte langs het huis om de pomp te installeren of ik moet een stuk schutting verwijderen, mocht de poort te smal zijn. Hierover laat ik me dus graag adviseren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sleeuwijk
dinsdag 25 augustus 2020

Prunus laurier snoeien

In de tuin staat een grote laurierboom die in november gesnoeid moet worden. Ze wordt te breed en te hoog. Kunt u helpen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
woensdag 19 augustus 2020

Waterput in de tuin laten boren

We willen offertes om een waterput in de tuin te laten boren. De tuin is redelijk goed bereikbaar. Alleen de (doorrij-)hoogte is beperkt (carport). We weten niet hoe diep het grondwater zit. Graag langskomen om diepte te meten


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
zaterdag 08 augustus 2020

Vijver schoonmaken

Ik wil mijn vijver laten schoonmaken. Hij is circa 2 bij 3 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
dinsdag 04 augustus 2020

Schutting plaatsen

Ik zoek een schutting plaatser die een Composiet schutting kan plaatsen, zie link. een zijde 6,7 m lengte en andere zijde 8,9 m + deur aan poort kant met ongeveer 1 meter schutting. Link: https://www.henderson-living.nl/composiet-schuttingen/9-6-meter-topline-schutting-antraciet-compleet


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
maandag 03 augustus 2020

Onderhoudsvrije tuin maken

Graag willen wij onze huidige tuin onderhoudsvrij maken. Wij zouden hem geheel bestraat willen hebben. Eventueel met een stuk vlonder aansluitend aan de woning voor het terras. Struiken mogen verwijderd worden. Geschatte oppervlakte 55 vierkante meter. Hergebruik tegels graag.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Klaaswaal
zaterdag 01 augustus 2020

Plaatsen schutting

Ik ben op zoek naar iemand voor het plaatsen van 5 houten schuttingen met paal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
vrijdag 31 juli 2020

Heg verwijderen en schutting plaatsen

Wij willen de heg van ongeveer vijf meter lang en ongeveer 1.90 meter hoog eruit en daarvoor in de plaats een houten schutting laten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
zaterdag 27 juni 2020

Fundatie aanpassen en nieuwe houten schuur bouwen

Wij, 5 buren willen graag onze schuren vervangen. Omdat er water vanaf onderaf in de schuur komt, willen wij de betonnen plaat die er nu ligt graag aangepast/opgehoogd hebben en daarop dan een simpele functionele houten schuur geplaatst. Het gaat om schuren van ca. 310 bij 2.10 meter, bij sommige gekoppeld waardoor het dus ca 6.20 bij 2.10 mag worden, met een tussenwand ertussen. Plat dak (nu bituum)plaatsen, waterafvoer daarvan installeren, schuur neerzetten incl. deur, of wellicht bij sommige dubbele deur en event. glas erin. Enkele bewoners willen ook een overkapping aan de schuur indien mogelijk. Als dit prijstechnisch haalbaar is evt. schuur afbreken en oud materiaal afvoeren, anders doen wij dat zelf. Eenvoudig geïmpregneerd hout of i.d. Er is de bereidheid om evt. mee te helpen bij de bouw. Wij zouden het fijn vinden op korte termijn offertes te ontvangen, eerdere 2 offertes hadden een niet haalbare prijs voor ons, graag realistisch tarief. Waarvoor alvast dank.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
zaterdag 13 juni 2020

Souterrain uitdiepen

In ons toekomstige huis bevindt zich een souterrain van ruim 43 m2. Het souterrain is 2 meter hoog. Om een volwaardige slaapkamer en badkamer te realiseren, moet het souterrain worden uitgediept tot ongeveer 40 cm. De fundering is op beton. Zie voor verdere info de bouwtekeningen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
donderdag 04 juni 2020

Achtertuin opnieuw bestraten

Achtertuin moet leeggehaald en uitgegraven en afgevoerd worden( 40/60 betontegels) zand , bandjes en nieuwe tegels op ong 55 m2 van 50/50 a 25 euro m2 en een stuk kunstgras van ongeveer 25 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
zondag 24 mei 2020

Bestrating van voortuin en verwijderen tegels en grind

Het gaat om de bestrating van mijn voortuin van 50 m2. Er liggen nu wat tegels van een pad. Er stond een apenboom, deze is verwijderd, maar nu is de tuin overhoop gehaald. De rest moet dus egaal gemaakt worden. Er ligt ook grind, dat moet weggehaald worden. Dit graag door u. Ik wil grote tegels, antraciet-achtig. Graag wil ik wel eerst met u bespreken welke tegels ik wil, de aanschaf laat ik wel graag door u doen. Er staat 1 palm in mijn voortuin, deze moet behouden blijven. Als er iets mis gaat wil ik wel de garantie hebben dat dat hersteld wordt, kosteloos.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
zondag 24 mei 2020

Schutting plaatsen

Wij willen graag nieuwe schutting plaatsen van hout & beton lengte is 8.5 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht
maandag 18 mei 2020

Vervanging terrastegels

Terrastegels vervangen. 60x60 noviton tegels, productiefout en tegels moeten na een jaar vervangen. 20x hele tegels en 7x tegels moeten op maat gezaagd. Binnentuin achter het huis dus tegels moeten door het huis. Oude tegels ook graag afvoeren. Datum en tijd in overleg


Tuinaanleg en tuinonderhoud Dordrecht

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Dordrecht

Offertes aanvragen