Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Dordrecht

Tuin - Dordrecht

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Dordrecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Dordrecht die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bleskensgraaf, Brandwijk, Hooge Zwaluwe, Klaaswaal, Lage Zwaluwe, Maasdam, Mookhoek, Numansdorp, 's-Gravendeel, Sleeuwijk, Sliedrecht, Streefkerk, Strijen of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Dordrecht

woensdag 24 maart 2021

Tuin opnieuw bestraten 72m²

Ik wil graag een nieuwe tuin laten aanleggen van circa 72 mtr2. Dit met betonplaat en waaltjes. Daarnaast moet er een enkele plantenbak geplaatst worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 01 maart 2021

Bestrating 312m²

Ik wil graag mijn tuin bestraten met tegels en zand. De tuin is 13meter lang en 24 breed. Oppervlakte dus 312m². Dit moet volledig bestraat worden. Daarnaast moet hij ongeveer 10cm omhoog worden gebracht. De tegels die er momenteel liggen verwijderen we zelf, dit hoeft de vakman niet te doen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 01 februari 2021

Hardhouten vlonder dakterras

ik heb een dakterras / balkon van ca 9 m2 waar ik een nieuw hardhouten vlonder op wil. Wat kost dat voor aanleg en materiaal?


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen