Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Loodgieter buizen

Loodgieter - Tilburg

Loodgieter - Tilburg

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Loodgieterklus laten uitvoeren in Tilburg?

Zoek je een professionele loodgieter voor om leidingen te leggen of om je sanitair onder handen te nemen? Plaats je opdracht bij Casius en wij brengen je in contact met de beste loodgieters uit de buurt.

Ook wie in Alphen, Baarle Nassau, Berkel-Enschot, Biest Houtakker, Diessen, Esbeek, Gilze, Goirle, Haaren, Heukelom, Hilvarenbeek, Hooge Mierde, Hulten, Lage Mierde, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Oost West en Middelbeers, Riel, Udenhout of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste loodgieters in Tilburg

Recente aanvragen uit Tilburg

woensdag 23 december 2020

Flexiebele rookkanaal in/via oude schoorsteenkanaal + Rookkap op het dak

Ik wil graag een houtkachel in mijn huis hebben. De enige mogelijkheid om dit te realiseren is een flexiebele rookkanaal te plaatsen in oude ventilatie / schoorsteen kanaal. Bestaande schoorsteenkanaal heeft een breedte van 15 cm en de lengte hiervan is t/m het dak ong. 6 meter (flexiebele kanaal + halve meter dubbelwandig rookkanaal). Daarnaast moet er waarschijnlijk een rookkap geplaatst te worden op het dak / schoorsteen. 2 Opties mogelijk: 1- ik koop alle materialen en u komt alleen het werk te verrichten. Ik betaal u arbeidskosten 2- u doet dit volledig zelf incl. materiaal. Ik wil graag mensen die met oplossingen komen en niet meteen te beginnen met onmogelijkheden. Indien mogelijk graag eerst via email te reageren aangezien ik niet altijd telefonisch te bereiken ben. Zo nodig bel ik u ook terug.


Installatie- en leidingwerk
donderdag 26 november 2020

Riool doorspuiten

Afvoer loopt nog door. Bij aansluiten extra wc groep gezien dat het riool halfvol zit met zand uit de dakafvoer welke kapot is. Benieuwd wat doorspuiten preventief voor kosten zijn


Installatie- en leidingwerk
dinsdag 24 november 2020

Gasleiding leggen

Nieuwe gasleiding van straat naar gang in huis plus minus 4 meter.


Installatie- en leidingwerk
Offertes aanvragen