Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Buitenzonwering 2

Zonwering - Tilburg

Zonwering - Tilburg

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Zonwering in Tilburg?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende zonweringspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een zonnescherm of rolgordijnen laten plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Alphen, Baarle Nassau, Berkel-Enschot, Biest Houtakker, Diessen, Esbeek, Gilze, Goirle, Haaren, Heukelom, Hilvarenbeek, Hooge Mierde, Hulten, Lage Mierde, Loon op Zand, Moergestel, Oisterwijk, Oost West en Middelbeers, Riel, Udenhout of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende zonweringspecialist.

Offertes voor zonwering in Tilburg aanvragen

Recente aanvragen uit Tilburg

donderdag 01 oktober 2020

Het aanbouwen van een serre achter een woning

We willen graag een serre van 4.16 breed en 3 diep met een 4 delige glas wand. Bestaande uit 2 vaste delen met ventilatierooster en een dubbelschuifdeur in het midden inclusief plissé hor. Het glas moet allemaal hr++ veiligheidsglas worden en de serre moet worden voorzien van verlichting. Het glas mag allemaal helder glas zijn. wel willen we er een zonnescherm boven of onder. verder willen graag de prijs incl het metselen van 2 muren en het storten van de fundering voor de serre. Tevens moet de dakgoot op het dak iets verhoogt worden en willen we in de serre een ophangsysteem voor de raam bekleding. Graag ook het dak van glas met kunststof of aluminium kozijnen.


Veranda- en serrebouw
Offertes aanvragen