Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Papendrecht

Tuin - Papendrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Papendrecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Papendrecht die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Alblasserdam, Oud Alblas, Wijngaarden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Papendrecht

maandag 25 april 2022

Houten overkapping aan zijkant woning

Ik wil een overkapping naast het huis. Voorkant een deur en achterkant een deur. Hoogte 2. 20 meter Lang 6 meter of 5 meter. Breedte ongeveer 2.20 , 2.00 meter. Een kant dicht maken bij kunststof schutting. Ik wil een houten schutting tegen muur van het huis en de schuur. En platdak en dak goot voor de regen. Zwart hout een beetje over elkaar voor en achterkant en de deuren. Zijkant mag glad. En ondervloer. Beide kanten moeten dicht, casco oplevering.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
zaterdag 23 april 2022

Houten terras reinigen

Ik zou graag een offerte willen ontvangen voor het reinigen van mijn houten terras. Welke oppervlakte moet gereinigd worden?: tussen 10 en 50 m² Wat wil je laten reinigen?: terras Welke soort verharding wil je laten reinigen?: hout Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
donderdag 24 februari 2022

Schutting plaatsen (13m)

Onze schutting is door de storm omver gewaaid, waardoor wij een nieuwe schutting nodig hebben. Lengte 7,85m, aan deze zijde zit een muur van 50cm, daarbovenop moet de schutting geplaatst worden, deze zijde is dan een schutting van 150cm nodig. Breedte 5,3m, aan deze zijde komt de poort en de schutting heeft hier wel de reguliere hoogte van 200cm. Graag ook een offerte met het verwijderen van de huidige schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
maandag 02 augustus 2021

Een nieuwe poort ophangen

Enkel een poort inclusief de palen en ophangen, waarvan de totale breedte 2500 cm is. Dus de totale breedte is 2500 cm en daar tussen moet een poort van ongeveer een meter breed komen of iets breder mag ook. De hoogte mag ongeveer 2 meter zijn en de onderkant mag 10 cm ruimte hebben vanaf de grond. Het betreft een zij ingang van de woning.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
zaterdag 31 juli 2021

Met spoed een schutting plaatsen

Wij hebben voor 2 september een schutting nodig bij ons nieuwe huis. Lengte 25 meter, 1 hoek, 1 poort. In de hoek staat een grote berk. Hier kan geen paal de grond in. De berk willen we als “hoekpaal” gebruiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
maandag 26 juli 2021

Schutting plaatsen 8,20m

Schutting lengte 8.20mtr incl 1 deur van 1.20mtr. Incl bovenlat Incl onderlat Hoogte schutting minimaal 2.00 mtr Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alblasserdam

Tuin in regio Papendrecht

Andere klussen in Papendrecht

Offertes aanvragen