Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Papendrecht

Tuin - Papendrecht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Papendrecht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Papendrecht die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Alblasserdam, Oud Alblas, Wijngaarden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Papendrecht

maandag 02 augustus 2021

Een nieuwe poort ophangen

Enkel een poort inclusief de palen en ophangen, waarvan de totale breedte 2500 cm is. Dus de totale breedte is 2500 cm en daar tussen moet een poort van ongeveer een meter breed komen of iets breder mag ook. De hoogte mag ongeveer 2 meter zijn en de onderkant mag 10 cm ruimte hebben vanaf de grond. Het betreft een zij ingang van de woning.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
zaterdag 31 juli 2021

Met spoed een schutting plaatsen

Wij hebben voor 2 september een schutting nodig bij ons nieuwe huis. Lengte 25 meter, 1 hoek, 1 poort. In de hoek staat een grote berk. Hier kan geen paal de grond in. De berk willen we als “hoekpaal” gebruiken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
maandag 26 juli 2021

Schutting plaatsen 8,20m

Schutting lengte 8.20mtr incl 1 deur van 1.20mtr. Incl bovenlat Incl onderlat Hoogte schutting minimaal 2.00 mtr Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alblasserdam
maandag 21 juni 2021

Composiet schutting plaatsen

Ik heb een kleine patiobungalow. Er moet een stuk schutting van 60 cm komen met een deur van ongeveer een meter en dan nog een stuk van 2,40 meter. Hierna nog een stuk van een meter (5 meter lang ongeveer) wat aansluit op het andere stuk dit is een soort van hoek. Nu staat er een stenen schutting. Deze hoeft de vakman er niet uit te halen. Ik wil een houten of composiet schutting.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
zaterdag 17 april 2021

Schutting plaatsen 2m met stroomkabel

Oude schutting is grotendeels verwoest door houtrot/wind. Nieuwe moet op korte termijn geplaatst worden. Materialen mogen geleverd worden door hovenier, indien dit voordeel oplevert. * Merk DuoFuse. Type Tuinscherm Lamellen. Kleur Graphite Black * Aluminium palen 300cm * Afdekkapjes Graphite Black voor op de palen. * Hoogte 200cm, breedte 180 * Lengte +/- 13 meter. * Montage op, voor of achter de damwand. (oorspronkelijke schutting was aan de damwand gemonteerd) * 8 palen * Op 6 palen komt verlichting, hiervoor moet de stroomkabel erin getrokken worden en op de juiste hoogte eruit komen. Stroomkabel en verlichting wordt aangeleverd. * Op de damwand ligt nu een bankirai plank, deze indien nodig vervangen door (vlonder) plank DuoFuse in gelijke kleur als onderrand voor de schutting. * Damwand is niet 100% recht. Schutting zal kleine hoek ook moeten volgen, zonder onder spanning te staan. * Er ligt nog een boomstronk ø21cm dien misschien weggehaald moet worden voor de schutting geplaatst kan worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
dinsdag 13 april 2021

Tuinbestrating circa 20m²

Wij willen graag onze tuin laten bestraten. Ik heb een foto van de tuin toegevoegd als bijlage. Daarnaast heb ik ook een plattegrond met de afmetingen. Het met geel gearceerde gedeelte is wat we graag willen laten bestraten. Het budget is relatief klein, we zouden daarom graag een prijsindicatie willen krijgen met de goedkopere opties, zoals betonnen tuintegels. Het gaat om circa 20m²


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alblasserdam
woensdag 06 januari 2021

Schutting plaatsen

6 meter lang schutting plaaten alleen maar recht geen hoeken geen poort in 1 lengte


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alblasserdam
zondag 13 september 2020

Achtertuin aanleggen

We willen graag een tuin van circa 15 x 12 meter laten aanleggen voor onze nieuwbouwwoning we willen in eerste instantie alle uitgegraven grond weggevoerd hebben, dan een terrasje van tegels (ongeveer 11 x 3) aanleggen en de rest wordt gras. Graag ontvangen we een prijsopgave voor de totale kosten (dus alles behalve aanschaf tegels) Daarnaast moet de oprit en een zijpad ook betegeld worden, in totaal 50 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
vrijdag 21 augustus 2020

Kleine voortuin renoveren

Ik zou graag een natuurvriendelijke tuin met sedum en Rotsstenen willen. Afmeting is 5.10 bij 2.35 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alblasserdam
dinsdag 23 juni 2020

Houten tuinpoort repareren

Ik wil een houten tuinpoort van 2 meter hoog en 2 meter breed repareren, en ik ben benieuwd wat dit kost. De poort zit vast in de grond en gaat niet meer goed open.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
dinsdag 02 juni 2020

schutting plaatsen

schutting plaatsen van 8.80 m. Op 4.40m moet paal komen ivm erfafscheiding. Het is een schutting voor 2 woningen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alblasserdam
dinsdag 26 mei 2020

Houten vlonder plaatsen

Het plaatsen van een houten vlonder met een oppervlakte van +/- 8 vierkante meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
woensdag 20 mei 2020

Nieuwe schutting leveren en plaatsen

Ik zoek een hovenier die mijn schutting kan renoveren. 1 zijde, tussen woning en schuur=10mt. Oude schutting vervangen. 6 grenen of vuren 180/180 mt. +5 palen 6,5/6.5/ 270 mt. En 2 palen 180 lang. Voor aan beide muren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
zaterdag 16 mei 2020

Vijver renoveren

Ik wil mijn vijver met waterval laten renoveren. Ongeveer 5 meter bij 3 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alblasserdam
maandag 20 april 2020

Schutting vervangen

Graag ontvangen wij een offerte voor meerdere hout-beton schuttingen, in totaal 44 meter en 21,5 meter. Verder 2 tuinschermen van 1.80 meter. Ze bijgevoegde afbeelding.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
vrijdag 08 november 2019

Leveren en plaatsen van een hedera schutting

Ik wil een kant en klare hedera schutting laten plaatsen in mijn tuin. Hiervoor hoeft er niets op de locatie zelf eerst verwijderd te worden. Ik weet niet of er ook een fundering geplaatst moet worden. Tuin is goed toegankelijk. De afmeting is 8.40 meter lengte en 1.80 meter hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
woensdag 18 september 2019

Ontwerpen en aanleggen nieuwe tuin

Aanleg onderhoudsarme tuin met veel vaste groene planten met hoogte verschil, paar boompjes. Geen snoeiwerk zoals platanen ivm werk en allergie. Ongeveer 60-70% groen. Geen vijvers ed. Betreft nieuwe dijkwoning met hoogte verschil in de tuin en aandacht voor afwatering. Wordt opgeleverd met haagje als afscheiding. Achtertuin is 125 m2 Zijtuinen 72 m2 Oprijpad 20 m2 Voorkanthuis laag sierhek hoog ongeveer 1m breedte 6m. Terras is 24 m2 en al betegeld. Mogelijk vervangen en oude tegels voor oprijpad indien nodig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
donderdag 04 april 2019

8 katal pasboompjes knotten en afvoeren

8 katal pasboompjes knotten en afvoeren. Misschien dat er nog snoeiwerk van normale struiken bij komt.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alblasserdam
zondag 24 maart 2019

Bomen rooien

Er dienen een aantal kleine bomen en struiken gerooid te worden. De locatie is vrij toegankelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alblasserdam
vrijdag 22 maart 2019

Egaliseren en bestrating

De achtertuin is ongeveer 10 bij 6 meter groot. Hier wil ik een deel gras, 4 bij 6 meter, bestrating, een border en verlichting. De tuin is goed bereikbaar en graag maak ik een afspraak om de mogelijkheden te bespreken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
dinsdag 20 november 2018

Borders afgraven

In mijn voortuin staat ongeveer 4 m2 aan borders van ongeveer 40 cm hoog. Daarin staat nog een enkele struik. Deze wil ik volledig weg hebben en ongeveer 15 cm diep afgegraven. Daarnaast dienen er 2 bomen, 1 stamdikte 10 cm en 2e stamdikte 15 cm, met amper een takkenbos erop, worden weggehaald. Ook dient er ongeveer 15 m2 aan 20 x 20 cm klinkers te worden weggehaald. Al het puin zal moeten worden afgevoerd.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
donderdag 02 augustus 2018

Tuinpoort vervangen

Ik wil graag een goedkope nieuwe tuinpoort geplaatst hebben. Graag goedkoop omdat ik ga verhuizen maar het toch netjes wil achter laten. Graag ook het materiaal aanleveren omdat mijn gezondheid dit niet toelaat.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alblasserdam
woensdag 20 juni 2018

Jeu de Boules baan aanleggen

Mijn buurvrouw ontvangt 2 x in de week ouderen en invaliden om zorg en afleiding te regelen. Graag wil ik haar een Jeu de Boules baan aanbieden. De ondergrond is nu gras. De lengte van de baan moet 9 meter zijn en 2 meter breed. Goed toegankelijk allemaal. Kunt u mij een offerte toesturen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oud Alblas
zondag 10 juni 2018

Schuttingdelen laten plaatsen

Ik ben druk bezig om de bestaande heg te verwijderen en af te voeren. Hierna dient de vakman de 3 houten schuttingsdelen van 1.80 bij 1.80 meter en een poortdeur van 0.90 bij 1.80 meter te monteren. Ook de palen zijn van hout.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
vrijdag 08 juni 2018

Boomstronk verwijderen

Boomstronk verwijderen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
woensdag 25 april 2018

Betonschutting plaatsen

Ik wil samen met de buren een beton schutting laten plaatsen, (uit de folder met gratis plaatsen). Wij willen tussen de schermen een gaasscherm. Hier moet echter ook een beton plaat onder zoals bij de andere schermen. Is dit mogelijk en zit dit ook bij de gratis plaatsing in? Ook willen wij graag de poort mee vervangen, kan dit ook bij de schutting geplaatst worden? Het gaat om totaal 9 beton schuttingen, verdeeld over 3 zijdes en 1 gaasscherm en 1 poort van 90 cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alblasserdam
donderdag 05 april 2018

Boomstronken verwijderen

Ik wil graag 3 boomstronken laten verwijderen uit de voortuin. Diameter van de stronken is 25 à 30 cm. Ingang van de tuin is 105 cm breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht
zondag 04 maart 2018

Blokhut plaatsen

Blokhut laten plaatsen. Zie bijgevoegde link. Demontage van de oude blokhut zal door ons zelf gebeuren. Blokhut is 2.20 meter bij 1.80 meter. Achtertuin is goed toegankelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Alblasserdam
dinsdag 06 februari 2018

Boomstronk met een stobbefrees verwijderen

Het gaat om één stobbe in de achtertuin. Soort boom: dennenboom. Diameter ca. 80 cm. Goed bereikbaar. Eén stobbe in de voortuin. Soort boom: conifeer. Diameter ca. 60 cm ook hier goed bereikbaar. In de buurt van de stobben staan geen obstakels. Maximale breedte freesmachine ca. 1 mtr. Freesdiepte: 50 cm.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oud Alblas
zondag 21 januari 2018

Gat voor de vijver graven

Ik wil een gat voor mijn vijver laten graven van 4,4 bij 2,3 meter en 1,2 meter diep. En de grond moet afgevoerd worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Papendrecht

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Papendrecht

Offertes aanvragen