Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier Bergen op Zoom

Tuin - Bergen op Zoom

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Bergen op Zoom?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Bergen op Zoom die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bruinisse, De Heen, Halsteren, Hansweert, Heerle, Hoogerheide, Huijbergen, Krabbendijke, Kruiningen, Lepelstraat, Moerstraten, Nieuw Vossemeer, Ossendrecht, Oud Vossemeer, Oude-Tonge, Poortvliet, Putte, Rilland, Scherpenisse, Schore, Sint Annaland, Sint Maartensdijk, Sint Philipsland, Sirjansland, Stavenisse, Steenbergen, Tholen, Woensdrecht, Yerseke of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Bergen op Zoom

donderdag 14 april 2022

Pad met Nobre cal aanleggen 200m2

Aanleggen van een pad met nobre cal en opsluitbanden voor 145 meter. De totale oppervlakte is 200m2. Momenteel ligt er alleen puin dat al gestort is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sint Philipsland
zondag 10 april 2022

Aanleggen schrikdraad rondom vijver

Aanleggen van schrikdraad rondom vijver ! Benodigde spullen zijn al aanwezig dus het gaat hier alleen maar om het plaatsen en aansluiten van de schrikdraad! Vijver is 4 meter lang en 2 meter breed ! Hek en net worden nog verwijderd! ( zie foto’s)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ossendrecht
woensdag 30 maart 2022

Stenen schutting en border plaatsen

Graag een offerte ontvangen om een stenen schutting te plaatsen + een border. Het gaat om 10 strekkende meters aan schutting. Wij verwijderen zelf de huidige schutting. De aanschaf van het nieuwe materiaal willen wij nog in overleg laten gebeuren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oude-Tonge
donderdag 25 november 2021

25 meter draadafsluiting met zichtdoek plaatsen

Ik wil 25 meter aan draadafsluiting met zichtdoek laten plaatsen. De vakman hoeft niks meer te verwijderen uit de huidige situatie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Putte
donderdag 18 november 2021

Tuin aanleggen (400 m2)

In achtertuin wil ik keer wanden plaatsen ivm hoogteverschil met achterburen. Tuin is ongeveer 400 m2. Graag wat advies en informatie qua indeling.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ossendrecht
dinsdag 16 november 2021

Tuin opknappen

Zoek een vakman voor het opknappen van mijn tuin, voor 25 m2 en achter 25 m2. Gaat vooral om onkruid weghalen en tegels opnieuw leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen op Zoom

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Bergen op Zoom

Offertes aanvragen