Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Bergen op Zoom

Tuin - Bergen op Zoom

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Bergen op Zoom?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Bergen op Zoom die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bruinisse, De Heen, Halsteren, Hansweert, Heerle, Hoogerheide, Huijbergen, Krabbendijke, Kruiningen, Lepelstraat, Moerstraten, Nieuw Vossemeer, Ossendrecht, Oud Vossemeer, Oude-Tonge, Poortvliet, Putte, Rilland, Scherpenisse, Schore, Sint Annaland, Sint Maartensdijk, Sint Philipsland, Sirjansland, Stavenisse, Steenbergen, Tholen, Woensdrecht, Yerseke of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Bergen op Zoom

woensdag 17 maart 2021

Waterpunt pulsen

In onze moestuin willen we een waterpunt laten pulsen. Ik hoor graag of dit mogelijk is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 16 maart 2021

Tuin renoveren 99m²

We zouden graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor ons ontwerp (zie foto). U zult wel moeten lachen, maar dit is een beetje wat wij in gedachten hebben. Aangevuld met 1 of 2 palmboompjes (b.v. 1 achter in de hoek links). Aan linker- en rechterzijde van de tuin moet ook nog een schutting gezet worden (+/-11m lang aan beide kanten). Graag vernemen we wat mogelijk is en wat de kosten zouden zijn om het te realiseren. U mag natuurlijk altijd iets inbrengen wat voor ons misschien ook héél leuk (mooi) kan zijn. De tuin is ongeveer 11x9m! We weten eigenlijk niet zo goed waar te beginnen dus we willen ons graag laten adviseren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 08 maart 2021

46 meter houten schutting met 5,5 meter inrijpoort

Er moet een nieuwe schutting komen met inrijpoort. De voorkeur gaat uit naar een horizontale schutting (horizontale planken). Wij staan wel open voor alternatieven en adviezen van een specialist. We willen een houten schutting en de inrijpoort moet zo'n 5,5 meter worden. Het is een hoek die veel wind vangt, hier moet rekening mee gehouden worden. Het gaat om totaal zo'n 46 meter, hier zit de inrijpoort bij in dus gaat om 40,5 meter schutting. Het is een kleigrond, dus we moeten niet te lang wachten i.v.m. het warme weer.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen