Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Bergen op Zoom

Tuin - Bergen op Zoom

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Bergen op Zoom?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Bergen op Zoom die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bruinisse, De Heen, Halsteren, Hansweert, Heerle, Hoogerheide, Huijbergen, Krabbendijke, Kruiningen, Lepelstraat, Moerstraten, Nieuw Vossemeer, Ossendrecht, Oud Vossemeer, Oude-Tonge, Poortvliet, Putte, Rilland, Scherpenisse, Schore, Sint Annaland, Sint Maartensdijk, Sint Philipsland, Sirjansland, Stavenisse, Steenbergen, Tholen, Woensdrecht, Yerseke of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Bergen op Zoom

maandag 26 juli 2021

Hek vervangen 40m

Huidige heg moet verwijderd worden. Vervangen van bestaande heg totaal 40meter onder beton rand boven kunststof lichte kleur b.v. houtachtig en 5 gaas rekken van 180 voor bekleding van kunststof klimplanten Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen op Zoom
zaterdag 24 juli 2021

Water punt tuin

Een waterpunt aanleggen in de tuin. Huis heeft geen kruipruimte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sint Philipsland
zaterdag 24 juli 2021

composiet schutting 2 kanten 19,10m

De ene schutting is 8.40 m waarin een poort zou moeten komen van ongeveer 0.90 cm. De andere schutting is 10,70 m lang. Alles is 1,80 m hoog. We zouden graag een prijsopvraag doen voor elke schutting afzonderlijk. Inclusief plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen op Zoom
maandag 12 juli 2021

Elektrische poort oprit

Wij zijn de oprit aan het vernieuwen en daarom willen we ook een nieuwe poort. We hebben nu hekwerk dat handmatig opengemaakt moet worden. Dit willen we vervangen door een elektrisch, op afstand bedienbaar hek. De wegbreedte van de inrit is 390 cm. We zoeken hiervoor een poort met 2 houten draaideuren met een hoogte van 200 cm en een breedte van 150 cm met afstandsbediening. En 2 stevige zuilen om de deuren aan te bevestigen. Graag een vakman die kan helpen met de aankoop EN kan installeren rond september.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Steenbergen
zondag 20 juni 2021

Tuin aanleg

Wij willen graag een nieuwe tuin met veel bestrating en zit hotel Heel weinig onderhoud


Tuinaanleg en tuinonderhoud Yerseke
zondag 02 mei 2021

De volledige achtertuin renoveren

Ik wil graag een deel van mijn tuin laten betegelen met 60x60 tegels, ongeveer 54m2 Het is nu bijna helemaal bedekt met gras of zand. De benodigde tegels zijn al aanwezig. Eventueel andere benodigdheden bespreek ik met de specialist. De tuin heeft makkelijk access via de tuindeur naar parkeerpark. Het gaat om het afgraven, ophogen, egaliseren en betegelen van de volledige tuin. Bent u in de gelegenheid om dit binnenkort voor ons te doen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Halsteren
zondag 18 april 2021

Tuin aanleggen nieuwbouwwoning

Ik wil graag een nieuwe voor- en achtertuin bij een nieuwbouwhuis aan laten leggen. De oppervlakte is 144 m2. Ik wil graag gras, plantenbakken en bestrating.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tholen
vrijdag 16 april 2021

Leggen keramische tegels 45m2

Wij willen graag onze tuin laten betegelen . 45m2 met keramisch tuintegels van 2 cm dik. Formaat is 75x75. Deze tegels schaf ik zelf aan. De huidige ondergrond zijn tegels, deze verwijderen wij zelf. Daaronder ligt zand.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Poortvliet
woensdag 17 maart 2021

Waterpunt pulsen

In onze moestuin willen we een waterpunt laten pulsen. Ik hoor graag of dit mogelijk is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sint Maartensdijk
dinsdag 16 maart 2021

Tuin renoveren 99m²

We zouden graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor ons ontwerp (zie foto). U zult wel moeten lachen, maar dit is een beetje wat wij in gedachten hebben. Aangevuld met 1 of 2 palmboompjes (b.v. 1 achter in de hoek links). Aan linker- en rechterzijde van de tuin moet ook nog een schutting gezet worden (+/-11m lang aan beide kanten). Graag vernemen we wat mogelijk is en wat de kosten zouden zijn om het te realiseren. U mag natuurlijk altijd iets inbrengen wat voor ons misschien ook héél leuk (mooi) kan zijn. De tuin is ongeveer 11x9m! We weten eigenlijk niet zo goed waar te beginnen dus we willen ons graag laten adviseren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogerheide
maandag 08 maart 2021

46 meter houten schutting met 5,5 meter inrijpoort

Er moet een nieuwe schutting komen met inrijpoort. De voorkeur gaat uit naar een horizontale schutting (horizontale planken). Wij staan wel open voor alternatieven en adviezen van een specialist. We willen een houten schutting en de inrijpoort moet zo'n 5,5 meter worden. Het is een hoek die veel wind vangt, hier moet rekening mee gehouden worden. Het gaat om totaal zo'n 46 meter, hier zit de inrijpoort bij in dus gaat om 40,5 meter schutting. Het is een kleigrond, dus we moeten niet te lang wachten i.v.m. het warme weer.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oud Vossemeer
maandag 01 maart 2021

Electrische schuifpoort plaatsen

Ik laat nu een schutting plaatsen en daar tussen moet een schuifpoort komen om de auto naar binnen te rijden. Ik denk zelf aan een poort van 500cm . Hij moet wel helemaal dicht zijn dus geen inkijk. Hij moet elektrisch bediend kunnen worden. De poort moet denk ik van hout zijn. In welk materiaal heb je interesse?: hout Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: schuifpoort of schuifhekken Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman Wanneer wil je de werken laten uitvoeren?: nog geen intentie om uit te voeren


Tuinaanleg en tuinonderhoud Steenbergen
zaterdag 27 februari 2021

Schutting inclusief tuinpoort plaatsen

Ik wil een houten schutting inclusief poort laten plaatsen. De schutting moet 6 meter zijn en de poort 4,5 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Huijbergen
zaterdag 27 februari 2021

Nieuwe tuinpoort plaatsen

Ik wil een op afstand bedienbare, dichte tuinpoort van ca. 270 cm breed en ca. 190 cm hoog. Keuze tussen draai- of schuifpoort en van de te gebruiken materialen is afhankelijk van mogelijkheden en prijs. De afstandsbediening moet liefst kunnen worden gecombineerd met de afstandsbediening voor de Hormann garagedeur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen op Zoom
woensdag 06 januari 2021

Tuin laten opknappen

Tuin laten opknappen, de tuin is +/ 70 m2. Het liefst een tuin met weinig onderhoud. Er liggen op een groot gedeelte tegels. Deze moeten er sowieso uit.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen op Zoom
zondag 03 januari 2021

Terras aanleggen

We hebben een stacaravan en willen graag een verhoogd terras. Afmeting 2,5 breed en 4m lang. Willen graag iets van onderhoudsvrij materiaal. Om het terras wil ik graag een omheining van ongeveer 50 cm Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 10 en 50 m²


Tuinaanleg en tuinonderhoud Huijbergen
donderdag 12 november 2020

Snoeiwerk in tuin

4 platanen in een prieel, stam ong 3m; 8 berken, ong 9 m hoog laurierhaag 15m lang, 2m breed, 2,5 m hoog


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen op Zoom
woensdag 14 oktober 2020

Oprit bestraten

Graag een offerte voor het bestraten van voortuin en oprit, materiaal word door ons verzorgd (granulaat, zand, 10,5x21x8 klinkers en banden) het betreft 150m2 rondom een nieuwbouw woning.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sint Philipsland
dinsdag 25 augustus 2020

Waterbron slaan of pulsen

Voor de besproeiing van mijn tuin/terras wil ik af van het gebruik van leidingwater. Het betreft een tuin van ongeveer 600 m2. Pomp is evt reeds aanwezig. Tuin is goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen op Zoom
donderdag 13 augustus 2020

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Ik wil graag mijn tuin kunnen beregenen met grondwater, ik heb geen idee van diepte enz , maar verschillende prijsopgaven zijn welkom Mijn tuin is omringd met coniferen die mijn inziens veel wegnemen voor de rest van de beplanting De tuin is 250 m2 en lastig bereikbaar .


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogerheide
vrijdag 07 augustus 2020

Een schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen 11 tot 12 meter lang en haaks daarop een schutting van +- 1.70 en een poort van 1 meter breed. schutting niet doorkijkbaar en liefst van douglas of hardhout. onderkant een betonnen afzetting ter bescherming van het hout. ( in de toekomst meerdere klussen voor de rest van de tuin)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Yerseke
dinsdag 21 juli 2020

Vijver uitbaggeren

Wij willen onze natuurvijver van 200 m2 laten uitbaggeren. Hij is 1 m diep. Hij is vol waterplanten, vissen en slib.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Steenbergen
vrijdag 17 juli 2020

Bamboewortels verwijderen

Verwijderen van de wortels van bamboestruiken uit een border. Vanwege de breedte van de border en de aangrenzende muur is het gebruik van machines niet mogelijk. Afmetingen border circa 8 meter x 1,10 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Halsteren
maandag 13 juli 2020

Terras ophogen

Wil graag mijn terras laten ophogen, nieuw terras paviljoen . Gaat om 20 tot 25 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oud Vossemeer
maandag 13 juli 2020

Hout/beton schutting plaatsen

Gaat om circa 10 meter schutting wat vervangen moet worden. Graag met antraciet beton onderrand en palen en hout ertussen. En 2 meter hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oude-Tonge
dinsdag 02 juni 2020

Waterput slaan

Ik wil graag in een gezamenlijke tuin (1000-1500 m2) een waterput slaan voor het besproeien van planten en gras


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen op Zoom
zondag 31 mei 2020

Tuin bestraten

Graag voor en achtertuin bestraten totalen oppervlakte 150 m2 inclusies een oprit. Eventueel ook een stukje kunstgras indien mogelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Steenbergen
zaterdag 30 mei 2020

Waterbron slaan

Ik wil een tuin besproeien van ongeveer 2000 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ossendrecht
vrijdag 29 mei 2020

Waterbron slaan of boren voor beregening

Graag zouden wij een waterput laten boren. Het is niet mogelijk met grote machines /wagens bij de mogelijke locatie te komen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Hoogerheide
woensdag 27 mei 2020

Waterput Pulsen

Voor de beregening van onze tuin wil ik een waterput laten pulsen slaan. De maximale boordiepte is 30 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bergen op Zoom

Tuin in jouw regio

Offertes aanvragen