Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder voor binnen en buiten

Schilderen - Hoofddorp

Schilderen - Hoofddorp

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schilderwerk in Hoofddorp?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schilders uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel schilderen of je nieuwe slaapkamer verven? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bennebroek, Hillegom, Vogelenzang, Zwaanshoek of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schilder.

Offertes voor schilderwerk in Hoofddorp aanvragen

Recente aanvragen uit Hoofddorp

maandag 12 april 2021

Houten kozijnen, daklijst en dakkapel buitenschilderwerk in Sigma of Sikkens Alkydverf

Goedendag, bent u de schilder die we zoeken? Sinds 2 jaar jaar zijn wij de trotse eigenaar van een leuke maar oude 2-onder-1 kap woning in Bennebroek. De kleuren van het houtwerk sluiten niet aan bij onze stijl en we hebben al het nodige vervangen, maar het buitenschilderwerk moet echt even afgemaakt worden. Daarom zijn we in de markt voor een buitenschilderklus, zie bijgevoegde foto's ter verduidelijking. Het betreft in de voorgevel een rotte plek op de begane grond en alle geel-groene kozijnen op de 1e verdieping en de dakgootbetimmering en de bruine dakkapel van de 2 verdieping, bereikbaar met een steiger via onze loggia. We willen dit graag RAL9010 en RAL5011 voor de draaiende delen. Vriendelijke Groeten


Behang- en schilderwerk
maandag 15 maart 2021

Keimen voor- en achtergevel ca. 60m²

Ik wil graag de achtergevel (2 woonlagen) en voorgevel (3 woonlagen en aan weerszijden een schuin puntje) Opnieuw wit laten keimen. De woning is 5.70m breed en heeft 3 ramen en/of deuren per verdieping. Do hoogte achterkant aan de achterkant is 5,80m, de voorkant ca. 9m.


Behang- en schilderwerk
donderdag 18 februari 2021

Plafond 45m² en muren 150m² schilderen

Ik zoek iemand die professioneel het plafond en de muren in de woonkamer kan schilderen. En evt ook de kozijnen (afhankelijk van de prijs). De muren zijn ongeveer 150m² en het plafond 45m²m²


Behang- en schilderwerk
Offertes aanvragen