Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Laminaat Leggen 2

Vloer - Hoofddorp

Vloer - Hoofddorp

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Vloerlegger in Hoofddorp?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende vloerspecialisten uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een parketvloer leggen of heb je je oog laten vallen op enkele tegels? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bennebroek, Hillegom, Vogelenzang, Zwaanshoek of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vloerspecialist.

Offertes voor een vloerlegger in Hoofddorp aanvragen

Recente vloerklussen uit Hoofddorp

donderdag 21 januari 2021

Tegelvloer laten leggen

Ik wil een tegelvloer van 100x100 tegel laten leggen op ingevreesde en afgesmeerde vloer van 85m2. Plattegrond: in de volgende ruimtes: Woonkamer Keuken De grote hal inclusief in de trappenkast De kleine hal De muur en deur tussen de grote en kleine hal wordt verwijdert, dus het wordt 1 hal. Er komt een inloopmap vanaf de voordeur tot waar de meterkast eindigt (links in het kleine halletje) dat is vanaf de voordeur gemeten 85cm


Vloer leggen en vloeronderhoud
woensdag 06 januari 2021

8 troffelvloeren plaatsen

Goedemiddag, Voor een project in Hoofddorp zijn wij op zoek naar een leverancier van troffelvloeren voor meerdere doucheruimtes. In totaal gaat het om 8 doucheruimtes van ieder 3m2 oppervlakte (indicatie) = totaal 24m2 vloeroppervlakte, en in totaal ongeveer 40 strekkende m1 plint. Het werk moet uitgevoerd worden in 3 fasen: 2 douches, 2 douches, 4 douches doucheruimtes per keer. De ondervloer is anhydriet met vloerverwarming en ligt nog niet op afschot. Graag willen we dat in het werk voldoende afschot wordt gerealiseerd met de troffelvloer. Ook laten plaatsen van deze vloeren. Het gaat om 1 complex, verdeeld over 3 etages.


Vloer leggen en vloeronderhoud
dinsdag 05 januari 2021

Badkamervloer storten en egaliseren

Casco badkamer, moet een vloer in van circa 8cm dikte, badkamer is 2.20 bij 2.15 m met een afschot naar de goot. Speelt eind februari


Vloer leggen en vloeronderhoud
Offertes aanvragen