Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Timmerman

Timmerwerk - Hoofddorp

Timmerwerk - Hoofddorp

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Timmerwerk in Hoofddorp?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende timmermannen uit je regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Ramen en deuren vervangen of zou je graag een nieuwe trap plaatsen? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Bennebroek, Hillegom, Vogelenzang, Zwaanshoek of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele timmerman.

Offertes voor timmerwerk in Hoofddorp aanvragen

Recente aanvragen uit Hoofddorp

vrijdag 06 november 2020

Trapleuning plaatsen

Ik wil graag een budgetvriendelijke trapleuning in hout. Op de tweede verdieping moet dit gebeuren. Waar moet de borstwering geplaatst worden? Binnen In welke uitvoering heb je interesse? Budgetvriendelijke oplossing In welke materialen heb je interesse? Hout Welk type trapleuning moet er geplaatst worden? Vrijstaand op de trap of vloer


Trappenbouw en traprenovatie
woensdag 04 november 2020

Traprenovatie

Ik wil trap met kwart-draai renoveren, trap is nu voorzien van vloerbedekking. Graag wil ik houten toplaag, alleen de treden.


Trappenbouw en traprenovatie
donderdag 29 oktober 2020

Vaste trap naar zolder plaatsen

Wij willen een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Wij hebben nu alleen een vlizotrap. De uitdaging is dat onze bovenverdieping erg klein is (dus weinig ruimte voor een trap). Graag zouden wij een trap willen die zo min mogelijk ruimte inneemt en uitkomt op het hoogste punt van de zolder. Dit inclusief leveren, gat maken, monteren, etc. Als er mogelijkheden zijn voor het verwijderen van de vlizotrap, dan zijn wij daar ook in geïnteresseerd.


Trappenbouw en traprenovatie
Offertes aanvragen