Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Venlo

Tuin - Venlo

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Venlo?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Venlo die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Arcen, Baarlo, Belfeld, Broekhuizenvorst, Egchel, Grashoek, Grubbenvorst, Helden, Helenaveen, Horst, Kessel, Koningslust, Kronenberg, Lomm, Maasbree, Meijel, Panningen, Reuver, Sevenum, Steijl, Tegelen, Velden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Venlo

donderdag 07 januari 2021

Gezamelijke schutting nieuwbouw aan tuinmuur

Recht stuk schutting van 7.5m


Tuinaanleg en tuinonderhoud
woensdag 11 november 2020

Vlonder plaatsen

Voor een school willen we op een klein gedeelte van het schoolplein een vlonder laten plaatsen. Afmeting ongeveer 7 x 8 mtr. De hoeken zijn niet helemaal haaks. Aan een zijde van 8 meter willen we een afscheiding in de vorm van een lange bank. Ook moet er een rolstoelvriendelijke opgang zijn. Omdat de vlonder onder bomen wordt geplaatst is de inschatting dat de ruimte onder de vlonder toegankelijk moet blijven om op gezette tijden de bladeren te kunnen verwijderen. (werken met grote tegels die er uit kunnen worden genomen?) De onderlaag bestaat nu uit half-hard verharding, Er staat een boom waar de vlonder om heen moet worden geplaatst. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen