Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Venlo

Tuin - Venlo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Venlo?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Venlo die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Arcen, Baarlo, Belfeld, Broekhuizenvorst, Egchel, Grashoek, Grubbenvorst, Helden, Helenaveen, Horst, Kessel, Koningslust, Kronenberg, Lomm, Lottum, Maasbree, Meijel, Panningen, Reuver, Sevenum, Steijl, Tegelen, Velden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Venlo

woensdag 03 november 2021

Tuin renovatie

Wil graag mijn tuin renoveren. Gaat om oude tegels verwijderen en afvoeren, nieuwe tegels erin, stukje kunstgras en wat beplantingen en boompjes plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tegelen
maandag 11 oktober 2021

Hek plaatsen (260 m)

Graag een offerte voor het plaatsen van 260 meter afrastering voor rundvee om de 6 meter een paal van 1.60 meter lengte en 2 pindraaden met isolatoren. Gaat om een verzekeringskwestie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venlo
maandag 05 juli 2021

Snoeien 15 fruitboompjes

Fruitbomen snoeien en 1 esdoorn snoeien


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venlo
zondag 06 juni 2021

Achtertuin renoveren

Wij zoeken een partij die ons kan helpen bij de onknapbeurt van onze achtertuin. Even wat toelichting. Sinds begin vorig jaar zijn we van plan onze tuin uit te breiden, dwz iets meer grond, nieuwe tuinafscheiding, aanbouw, alles compleet aanpakken. Omwille van die plannen lange tijd niks aan de tuin gedaan. Echter, het hele traject van extra grond verkrijgen, ontwerp maken, vergunning aanvragen duurt z’n tijd. En achteraf nu zoiets van “hadden we de tuin toch maar al eerder wat opgeleukt, al is het maar voor tijdelijk”. WAT MOET ER GEBEUREN? • Poort is kapot, moet vervangen worden. • Wat ooit gras was is een zandplak, dus dat mag gefatsoeneerd worden. Of met gras, of kunstgras. • Een geschikt hoekje creëren voor een opblaas jacuzzi. Bijvoorbeeld met houten tuintegels. En een constructie of tent er overheen. • Tuinbestrating stenen zijn vies, dus of schoon maken, of vervangen. • Opleuken in algemene zin. • Meedenken om er wat aangenaams van te maken. DE UITDAGING: Nu komt in alles de grootste uitdaging. We zoeken iemand die dit het liefste allemaal kan regelen en die heel snel kan. Volgend jaar of het jaar daarna wordt sowieso alles compleet vernieuwd. Dus we zoeken echt een oplossing waar we zsm al iets aan hebben. Stel er bestaat een snelle simpele manier om er al wat beters en aangenamers van te maken, dan zou dat ook al prima zijn. Ik verwacht dat we te laat zijn en dat er op zo’n korte termijn niemand te vinden zal zijn die hier snel wat mee kan. Maar niet geschoten is altijd mis.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venlo
zaterdag 08 mei 2021

Gehele nieuwe tuin aanleg

Nieuwe tuin van 170 m2 inclusief oprit van met 90 % bestrating getrommelde betontegel, 20 m2 border met beplanting en 1 goudiep, 15 m schutting met betonpilaren en inschuifbare planken, metalen poort, zwart, 1.2o m breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Steijl
dinsdag 20 april 2021

Nieuwe poort incl. palen plaatsen

We willen een nieuwe poort incl. palen laten plaatsen. De palen moeten in beton komen te staan. Huidige poort verwijderen we zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Horst
maandag 01 maart 2021

Nieuwe schuttingen laten plaatsen

Ik wil graag nieuwe schuttingen laten plaatsen. Breedte 450 cm Twee poorten erin met minimale breedte va 400 cm Tenminste 180 cm hoog, bij voorkeur 200 cm hoog Bij voorkeur horizontale stroken van 25 cm breedte Ral 9010


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venlo
donderdag 25 februari 2021

1 grote boom(watercipres) kappen

Deze boom kappen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maasbree
vrijdag 29 januari 2021

Aanleggen van oprit en terras

Aanleggen oprit en terras van split plusminus 100 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Horst
donderdag 07 januari 2021

Gezamelijke schutting nieuwbouw aan tuinmuur

Recht stuk schutting van 7.5m


Tuinaanleg en tuinonderhoud Velden
woensdag 11 november 2020

Vlonder plaatsen

Voor een school willen we op een klein gedeelte van het schoolplein een vlonder laten plaatsen. Afmeting ongeveer 7 x 8 mtr. De hoeken zijn niet helemaal haaks. Aan een zijde van 8 meter willen we een afscheiding in de vorm van een lange bank. Ook moet er een rolstoelvriendelijke opgang zijn. Omdat de vlonder onder bomen wordt geplaatst is de inschatting dat de ruimte onder de vlonder toegankelijk moet blijven om op gezette tijden de bladeren te kunnen verwijderen. (werken met grote tegels die er uit kunnen worden genomen?) De onderlaag bestaat nu uit half-hard verharding, Er staat een boom waar de vlonder om heen moet worden geplaatst. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Tussen 50 en 100 m²


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tegelen
zondag 20 september 2020

Waterput laten slaan voor tuin van circa 900 m2

Graag wil ik oor de winter een waterput laten slaan voor beregening van mijn tuin. Vrijstaande woning, tuinoppervkakte ca 30x30m en voortuin. Hier laat ik me graag over adviseren


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maasbree
zondag 13 september 2020

Grind op de oprit vernieuwen

Ik wil het grind van de oprit (ongeveer 10 m2) vernieuwen en onkruid verwijderen. Graag inclusief het verwijderen en afvoeren van het oude grind.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Belfeld
dinsdag 25 augustus 2020

Waterput slaan in achtertuin voor besproeien

Gelet op de droogte van dit jaar, wil ik een waterput laten slaan voor mijn tuin +/- 72 vierkante meter. Inclusief pomp, direct bij stijgbuis in het tuinhuisje. Stroomaansluiting is aanwezig. tuin grenst aan een vijver


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venlo
vrijdag 31 juli 2020

Put slaan in achtertuin

Ik heb een bestaande put die niet meer goed functioneert en wil een nieuwe put in de achtertuin laten slaan (pulsen) die geschikt is voor een bronpomp van 100 mm. De tuin is slechts bereikbaar via een gewone toegangsdeur, dus geen vrije toegang voor voertuigen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venlo
woensdag 08 juli 2020

Reparatie schutting

De planken op de schutting zijn kapot.Ik wil ze vervangen. De afmetingen zijn 180 hoog en 3 m breed.De oude moeten eraf en nieuwe geïmpregneerde ertegen. Als het mogelijk is oude mee nemen en de nieuwe bezorgen.Kunt U mij een offerte sturen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Steijl
dinsdag 30 juni 2020

Put boren voor waterput

Ik zou graag mijn tuin van een grondwater put voorzien. Op het moment hebben we een ringput in de voortuin maar deze levert niet genoeg water om de tuin te beregenen. De ringput heeft een diameter van 1 meter en is ongeveer 5 meter diep. Gemiddeld kunnen we hier 1 uur mee sproeien met een pomp die 1.8m3/u druk geeft. Graag zou ik ook de voor- en nadelen van een ringput willen weten t.o.v. een putboring. De locatie waar de boorput moet komen is goed te bereiken met machines.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kessel
dinsdag 23 juni 2020

Put slaan in achtertuin

Ik wil graag een put laten slaan. Bij de buren is het een paar jaar geleden gedaan en ook goed bevallen. Grond water zit hier op 7 mtr. De tuin is zeer toegankelijk.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venlo
woensdag 10 juni 2020

Vlonder dakterras aanleggen

Voor een dakterras van 5x2.5m ben ik opzoek naar iemand die een hardhouten vlonder vloer aan kan leggen. Op het dakterras liggen nu tegels en loopt bij de deur iets op. Ideaal zou zijn (denk ik) om de vlonder vloer op de tegels te leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Tegelen
donderdag 04 juni 2020

Snoeien coniferen

Ik moet een blok coniferen ingekort hebben ongeveer 8 m


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venlo
vrijdag 29 mei 2020

Beregeningsput maken voor de tuin

Beregeningsput maken voor de tuin. De tuin is ongeveer 700 vierkante meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Helden
woensdag 27 mei 2020

Schutting vervangen

Willen graag onze schutting vervangen. Is ongeveer 16 a 18 meter lang


Tuinaanleg en tuinonderhoud Arcen
maandag 18 mei 2020

Put slaan in achtertuin

Ik wil een put laten slaan in onze achtertuin. Tuin is omstreeks 70m2 (rest is betegeld en hoeft niet gesproeid). We wonen in een 2/1kapwoning zonder achterom. Dus we moeten via een loopdeur naar de tuin. Graag zou ik een offerte ontvangen voor het laten slaan van de put (hoeft denk ik gewoon een standaard dun pijpje te zijn aangezien het maar een kleine tuin is.)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Horst
maandag 18 mei 2020

Oprit opnieuw bestraten

Graag laat ik 60 m2 stoeptegels weghalen en de grond uitgraven en afvoeren, daarna een laag aanbrengen tegen verzakking en aantrappen van geel zand grof er over aantrillen. Dan gele zand er over en de betonklinkers van 8 cm dik in L-vorm leggen en aantrillen en met zant invoegen. De klinkers moeten aan een zijde afgekant zijn en voorzien zijn van een beschermde toplaag vanwege vervuiling. Kleur in overleg.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Belfeld
donderdag 14 mei 2020

Folie van de vijver repareren of vervangen

er loopt heel langzaam water uit de vijver weet niet waar het lekt of wat probleem is/zit


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venlo
zaterdag 09 mei 2020

Vervangen schutting

Vervangen van schutting circa 77 m2. Interesse in zowel hout als composiet. Ik wilde foto's toevoegen maar dat lukt niet. Huidige situatie mag weggehaald en verwijderd worden, nieuwe schutting graag in overleg voor het juiste materiaal


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venlo
zaterdag 09 mei 2020

Snoeien coniferen

Er moeten een rij coniferen ingekort worden plus min 10 m ze zijn nu meer als 2 m hoog afval daarvan ook afvoeren


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venlo
donderdag 30 april 2020

Boom verwijderen

Wij willen graag onze Japanse kersenboom laten verwijderen met stronk en al. Deze boom is voor een groot al dood en meerdere takken zijn al verwijderd. De stam is ongeveer 35 á 40 cm breed en de boom zal zo'n 10 á 12 meter hoog zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venlo
zondag 26 april 2020

Waterput boren in de achtertuin

Ik wil mijn tuin gaan beregenen door middel van een eigen bron. De tuin is te bereiken via de garage. Beide buren hebben een put van 11 meter diep. Graag ontvang ik vrijblijvend een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Meijel
donderdag 23 april 2020

Waterput slaan in de achtertuin

Waterput slaan en kraan installeren (gebruiksklaar)


Tuinaanleg en tuinonderhoud Venlo

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Venlo

Offertes aanvragen