Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Heerlen

Tuin - Heerlen

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Heerlen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Heerlen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Amstenrade, Bocholtz, Brunssum, Eygelshoven, Eys, Gulpen, Hoensbroek, Hulsberg, Kerkrade, Klimmen, Landgraaf, Mechelen, Nuth, Ransdaal, Scheulder, Schin op Geul, Simpelveld, Vaals, Vijlen, Voerendaal, Wijlre, Wijnandsrade, Wittem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Heerlen

vrijdag 12 november 2021

Tuin renovatie

Tuin afgraven en vlak maken. Alle struiken en bomen verwijderen. Afbreken van een oude garage. Nieuwe schuttingen plaatsen. Terras betegelen. Grasmatten leggen. Alles bij elkaar ongeveer 11 meter breed 20 meter diep.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerlen
woensdag 03 november 2021

Elektrische poort plaatsen

We hebben met 14 eigenaren een VvE met privé parkeerplaats. Op dit moment is die afsluitbaar met een opklapbaar hekje. We overwegen om een elektrische, op afstand te bedienen schuifpoort aan te schaffen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Brunssum
maandag 20 september 2021

Schanskorf plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een schanskorf, gaat om 9m leveren en plaatsen hoogte 1m en 30 cm breed Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Welke opvulling(en) overweeg je voor de schanskorf?: breuksteen Welke kleur(en) overweeg je voor de schanskorf constructie?: metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wijlre
maandag 20 september 2021

Garagedeur plaatsen

Zoek een vakman voor het plaatsen van een industrie/garagedeur. De afmeting is 6,50 x 2,80 mtr, voor nieuwbouw. Gaat om een zijwaartse schuifdeur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Wittem
maandag 13 september 2021

Leveren en plaatsen van schans korven

Leveren en plaatsen van schans korven 10 meter lang, 0,5 breed en 2,20 meter hoog. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: minder dan 10 meter Welke opvulling(en) overweeg je voor de schanskorf?: keien Welke kleur(en) overweeg je voor de schanskorf constructie?: metaalkleur (= verzinkt roestvrij metaal) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerlen
zondag 05 september 2021

Tuinhek (4m) met poortje (1m) plaatsen en aanschaffen

Wij willen graag een tuinhek van ongeveer 1.40mtr hoog om ons kleine stukje tuin laten plaatsen. (Makkelijk te bereiken) Voor het hek gaat het om 4 meter en voor de poort 1 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerlen
maandag 23 augustus 2021

Een nieuwe poort plaatsen

De poort dient dicht te zijn (géén doorkijk). Breedte max 3 meter, tussen 2 muren. De kant van de buren zal eventueel met een paal uitgevoerd dienen te worden. Type poort moet nog bekeken worden. Oprit dient nog gemaakt te worden. Poorten dienen open te gaan naar straatkant.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nuth
zaterdag 03 juli 2021

Bomen snoeien

2 bomen snoeien een witte berk en een tamme kastanje


Tuinaanleg en tuinonderhoud Brunssum
vrijdag 02 juli 2021

Coniferen verwijderen voortuin

Twee meer dan 5 mtr hoge coniferen verwijderen uit de voortuin. Aan de straatkant.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerlen
dinsdag 29 juni 2021

Schutting aanschaffen en plaatsen 67m

Graag willen wij een schutting (180cm hoog) laten plaatsen bestaande uit betonnen palen, 1 betonnen plaat met daarboven een houten (nog te kiezen) schutting evt afgedekt met een houten of betonnen lat. De linkerzijde (zie foto) is ongeveer 28m lang, de rechterzijde 24m, de achterzijde 15.30m. Aan beide zijde aub een poort van hout. De linkerzijde is 2.57m, de rechterzijde 2.00m. In welke houten afsluiting(en) heb je interesse?: tuinschermen of plankenwand in geïmpregneerd hout Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: meer dan 50 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerlen
maandag 31 mei 2021

houten elektrische schuifpoort plaatsen

Wij zijn opzoek naar een elektrische schuifpoort van houten latjes verticaal met een afmeting van 4 bij 1,8 meter. Deze wil ik laten aanschaffen en plaatsen door de vakman. Op dit moment staat er niks.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Landgraaf
zaterdag 22 mei 2021

Houten terras leggen

Ik wil een houten terras van 2,20 x 6,5 meter aan laten leggen. Ik schaf de materialen zelf aan.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Landgraaf
maandag 17 mei 2021

Schutting plaatsen

De poort moet uit twee gelijke delen bestaan, totale breedte 3150 cm, hoogte 180 cm. Liefst geen brede delen gebruiken, max 10 cm. Graag berekenen in Thermowood. Palen/koker in zwart uitvoeren. Naar welk type poort ben je op zoek?: design / moderne maatwerk poort Welk type bediening wens je?: elektrisch (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..) In welk materiaal heb je interesse?: hout Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: draaipoort met twee vleugels Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Landgraaf
woensdag 12 mei 2021

Schutting plaatsen

Ik wil graag 6 houten schuttingen laten plaatsen. In totaal gaat het om 12 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Amstenrade
dinsdag 06 april 2021

Waterput slaan

ik zou graag een waterput willen slaan en willen weten wat de kosten hiervan zijn. tuin is vrij groot, en wil graag hiermee het gras besproeien, dus de toebehoren zou ik ook graag willen weten wat dat kost.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kerkrade
woensdag 31 maart 2021

14 meter schutting met een poort plaatsen

Totaal 14,17 mtr met 2 hoeken en 1 poort van 1 mtr breed. Schermen 19 planken verticaal


Tuinaanleg en tuinonderhoud Landgraaf
maandag 29 maart 2021

Hout - beton schutting 7 meter lang

7 meter lange houten schutting met betonnen onderrand, betonnen palen en geïmpregneerd grenen hout. Bovenrand afwerking. RVS verschroefd. Aanschaf van de schutting doe ik zelf. Er staat geen oude schutting dus er hoeft niets afgevoerd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerlen
maandag 29 maart 2021

Tuinschermen plaatsen 15 meter lang

Tuinschermen plaatsen van ongeveer 15meter lang, inclusief composiet tuinpoort en verwijderen oude taxushaag. Aanschaf van al het materiaal door de vakman. Deze tuinschermen zijn van beton.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voerendaal
maandag 15 maart 2021

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting laten plaatsen. Op dit moment staat er nog geen schutting. Dit is wat er moet gebeuren: 1 keer een afsluiting/schutting van ongeveer 1 meter hoog plaatsen over 2 meter lengte / 1 keer een poort/deur plaatsen van ong. 1.80 m hoogte over 1,5 meter lengte / 1 keer een draaipoort plaatsen van 1.80 m hoogte bij 3 meter lengte, met 2 draaiende vleugels


Tuinaanleg en tuinonderhoud Simpelveld
zaterdag 27 februari 2021

Schuttingen vervangen

Wij willen onze bestaande houten schuttingen vervangen door stapel plank schuttingen. De huidige schuttingen zitten tussen gemetselde kolommen in. Het gaat in totaal om : 6 schuttingen van 2 meter breed en 1,3 meter hoog, 1 schutting van 1,6 meter breed en 1,3 meter hoog, 1 poort 1 meter breed en 1,7 meter hoog. Aan de andere kant moet een lange schutting komen echter zit hier een knik in het erf. Deze schutting begint met een deur. Waarop vervolgens een haakse knik zit en dan 1 lange schutting. Het betreft: 1 Deur 0,8 meter breed en 1,8 meter hoog 1 Schutting 0,5 meter breed en 1,8 meter hoog (voor de knik) Schutting 7,22 meter lang en 1,8 meter hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Brunssum
woensdag 24 februari 2021

treurwilg snoeien

treurwilg (ong. 20 meter hoog) met stormschade. gesleten en gescheurde takken (15 tot 20 cm dik). in juiste vorm terug snoeien.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Landgraaf
woensdag 17 februari 2021

Tuin opknappen decoreren en overkapping

Ik heb een hele kleine tuin die absoluut niet gezellig is en heel erg lelijk is. Ik wil er graag een geweldige gezellige tuin van laten maken met een knusse sfeer en een leuk zithoekje met afdak. De tegels kunnen blijven liggen, het gaat vooral om decoreren met planten. Ik wil ook graag een soort overkappinkje laten plaatsen. De afmetingen weet ik nog niet. Het materiaal weet ik ook nog niet, ik wil me over alles laten adviseren. Eventueel wil ik hier ook een vlonder bij, maar ook hier weet ik de afmetingen niet van. Eventueel ook een schutting laten plaatsen, het goedkoopst mogelijk. Ook hiervan weet ik de afmetingen niet.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nuth
dinsdag 16 februari 2021

stuk tuin rondom zwembad betegelen

We willen graag een stuk tuin, rondom een ingegraven zembad laten betegelen. Het is ongeveer 50 a 60 m2. De ondergrond is leem, en ongeveer 15 cm lager dan bovenkant zwembad. Graag betontegels van 20x30. Aanschaf hiervan in overleg met de vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kerkrade
zaterdag 09 januari 2021

Onderhoudsvrije tuin

Nieuwe tuin van ongeveer 100 m2. Gecombineerd met tegels graszoden en borders. Graag advies en de mogelijkheden bespreken met de hoveniers. Idee is er al, dit kan ik voorleggen aan de hovenier.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Brunssum
maandag 21 december 2020

Houten vlonder plaatsen

Houten vlonder van 3m bij 4,5m voor in stadstuin, dus totaal ongeveer 14m². Beetje verhoogd (ongeveer 20cm) Liefst in Padoek of IPE en niet geschroefd maar blind met clips.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerlen
donderdag 22 oktober 2020

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen en vroeg me af of jullie hiermee kunnen helpen. Het gaat over ongeveer 630 cm in een rechte lijn aan beide einden staat een muur. Ik wil een schutting die niet duur is maar redelijk in prijs die paar jaar kan overleven.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerlen
donderdag 15 oktober 2020

80m2 tuin afgraven

Ik zoek een bedrijf dat 80m2 van onze tuin kan afgraven. Wij zijn bezig met onze achtertuin en zijn op zoek naar een bedrijf die onze achtertuin wil uitgraven. Wij hebben een stuk dat nu gras/onkruid is en dat willen we gaan betegelen. (Ongeveer 80m2). Er moet ongeveer 25 cm uitgegraven worden. De tuin loopt naar links wat op (enkele cm) dus daar zal wat meer uitgegraven moeten worden. Onze tuin is bereikbaar via onze garage. Met een deur van 84 cm breed is onze tuin te bereiken. Op geen andere manier is onze tuin te bereiken. Wij zouden dit graag eind maart 2021 willen doen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Voerendaal
vrijdag 25 september 2020

Sleuf graven in gazon, 100 meter

Voor regenwater afvoer wil ik een rechte sleuf in gazon van 80+ 20 meter. Diepte max 60 cm. Gazon goed bereikbaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heerlen
donderdag 17 september 2020

Houten schutting

Vervangen deel van schutting. Huidige schutting ligt plat door stormschade. Deze is rot en moet ook vervangen worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bocholtz
woensdag 12 augustus 2020

Waterput of bron slaan voor een sproeisysteem

Het slaan/boren van een put/bron om grondwater op te pompen voor de tuin. Ik weet niet hoe diep het water hier zit, en begrijp dat dat wel een belangrijk deel van de prijs bepaald. Het verzoek betreft de bronput inclusief bronpomp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Kerkrade

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Heerlen

Offertes aanvragen