Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Heerlen

Tuin - Heerlen

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Heerlen?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Heerlen die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Amstenrade, Bocholtz, Brunssum, Eygelshoven, Eys, Gulpen, Hoensbroek, Hulsberg, Kerkrade, Klimmen, Landgraaf, Mechelen, Nuth, Ransdaal, Schin op Geul, Simpelveld, Vaals, Vijlen, Voerendaal, Wijlre, Wijnandsrade, Wittem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Heerlen

zaterdag 09 januari 2021

Onderhoudsvrije tuin

Nieuwe tuin van ongeveer 100 m2. Gecombineerd met tegels graszoden en borders. Graag advies en de mogelijkheden bespreken met de hoveniers. Idee is er al, dit kan ik voorleggen aan de hovenier.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
maandag 21 december 2020

Houten vlonder plaatsen

Houten vlonder van 3m bij 4,5m voor in stadstuin, dus totaal ongeveer 14m². Beetje verhoogd (ongeveer 20cm) Liefst in Padoek of IPE en niet geschroefd maar blind met clips.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
donderdag 22 oktober 2020

Schutting plaatsen

Ik wil een schutting plaatsen en vroeg me af of jullie hiermee kunnen helpen. Het gaat over ongeveer 630 cm in een rechte lijn aan beide einden staat een muur. Ik wil een schutting die niet duur is maar redelijk in prijs die paar jaar kan overleven.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen