Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Maastricht

Tuin - Maastricht

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Maastricht?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Maastricht die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Banholt, Bemelen, Berg en Terblijt, Bunde, Cadier en Keer, Eijsden, Geulle, Gronsveld, Margraten, Meerssen, Schimmert, Sint Geertruid, Slenaken, Ulestraten, Valkenburg of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Maastricht

donderdag 25 november 2021

Tuin aanleggen

Voor ons perceel van ca 3000m2 wat deze zomer onder water heeft gestaan willen wij graag een offerte aanvragen voor herstel. De weide is verzakt op verschillende plekken, veel onkruid is ontstaan en is vervuild. De net aangeplante Beukhaag is op vele plekken onherstelbaar geschaad. Het gaat om zeker 75m beukhaag van 1.20m aanschaf en bijplanten. Graag willen we de weide van ongeveer 3000m2 laten egaliseren en gras zaaien.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Geulle
dinsdag 16 november 2021

Tuintegels + pad aanleggen (+/- 45m2)

Een rechthoekige achtertuin circa 40 tot 50m2 (5x8 / 5x10) moet voorzien worden van 1/3 deel terras en een pad naar de garage. Overal moet een aangestampt zandbed komen i.v.m. kunstgras op de delen waar geen tegels nodig zijn. Op moment zijn er een paar plekken waar nog zand van vorige bestrating over is. Verder dan dat is de rest van de tuin alleen grond/aarde waarvan deels verwijderd zal moeten worden i.v.m. het zandbed. 2 punten ter attentie: 1) het pad is recht en vormt met het terras een verdikte "T" tot aan het huis. 2) er zijn 2 bomen aanwezig in de tuin. Deze komen niet in contact met het te betegelen oppervlak maar de grond eromheen moet ook een rechte zandlaag bevatten. Tegels worden voorzien (30x30 beton tegels) en eventueel ook zand (na overleg) en gereedschap moet zelf geleverd worden. De tuin is helaas nergens met de auto bereikbaar vanwege de smalle gangpaden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht
maandag 27 september 2021

Zichtdoek plaatsen

Graag wil ik een offerte voor een zichtdoek 100% zichtdicht te laten plaatsen/spannen, het gaat om 25 meter in totaal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Eijsden
zondag 11 juli 2021

Onderhoudsvrije tuin aan laten leggen met kunstgras en de rest betegelen.

Onze tuin is 90/100m2 waarvan we ongeveer 30/40m2 met kunstgras willen en de rest betegelen ( 1 terras van 3 bij 7mtr en 1 terras van 7 bij10 mtr en een pad van 1 bij 8mtr.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht
maandag 28 juni 2021

Schutting of hek plaatsen of vervangen

bestaande stenen muur daarvoor een houten schutting plaatsen, 3 meter hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Meerssen
woensdag 23 juni 2021

Onderhoudsvrij tegelbed aanleggen 60m2

Nieuw tegelbed met gecementeerde voeg, ongeveer 60m²... keramische tegels 60x60 De huidige tuin moet eruit gehaald worden, maar misschien doe ik dit zelf. Mocht het uitgevoerde werk en de prijs goed bevallen, dan heb ik meer klussen voor deze vakman.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht
zaterdag 22 mei 2021

Tuin omheining 14m

Wij willen nieuwe omheining (14 meter) inclusief poort of hek. Plus afvoer oude omheining. Materiaal van hout met betonnen palen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht
vrijdag 14 mei 2021

Het plaatsen van een Composiet Elephant schutting

Ik wil een schutting plaatsen in de tuin op een bestaand klein muurtje. De schutting komt tussen twee muren in te staan. De breedte is ongeveer 345 cm en de hoogte ongeveer 200 cm. Ik zou het prettig vinden als er eerst even wordt gekeken hoe het en een ander gemaakt kan worden en gemeten. Ik heb het materiaal nog niet besteld, dit wil ik in onderling overleg gaan doen. Ik wil een composiet schutting Elephant design antraciet met 3 aluminium liggers. Graag ontvang ik een offerte van deze werkzaamheden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht
maandag 26 april 2021

Schuifpoort leveren en plaatsen

We zijn op zoek naar iemand voor het plaatsen van een gesloten schuifpoort in twee delen. Maten ongeveer hoogte 1,75 en breedte totaal 3,60. Kleur grachtengroen. Manuele bediening.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht
vrijdag 19 februari 2021

Speeltoestel en kunstgras laten plaatsen

Ik wil graag in onze tuin een houten speeltoestel laten plaatsen. Het gaat om 3 x 3 afmeting in de tuin. Het houten speeltoestel en kunstgras wordt door mij aangeschaft. De klusser moet wel eigen gereedschap natuurlijk mee nemen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht
dinsdag 16 februari 2021

Tuinafscheiding plaatsen en terras aanleggen

Ik wil graag 15 m tuinafscheiding plaatsen en de oude verwijderen. Evt wil ik een terras in de tuin aanleggen van 50 M2, afhankelijk van de offerte ook de oude tuintegels verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Berg en Terblijt
maandag 28 december 2020

Nieuwe schutting plaatsen

Ik wil een nieuwe houten tuinschutting van 12 meter laten plaatsen. Ik ontvang graag een offerte inclusief en exclusief de materialen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Valkenburg
donderdag 29 oktober 2020

Aanleg van een tuinpad nieuwbouwwoning

Ik wil een tuinpad aanleggen. Het is een nieuwbouwwoning dus er ligt op dit moment nog geen bestrating. Het gaat om 7 m2. Graag ontvang ik een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht
zaterdag 26 september 2020

Taxus verwijderen en opnieuw aanplanten

Taxushaag is beschadigd door een autobrand naast de haag. Ivm verzekering is een offerte nodig om een inschatting van de schade te maken. 4 meter taxus in voortuin verwijderen en daarna opnieuw aanplanten Hoogte taxus 150-175 cm


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht
donderdag 27 augustus 2020

Tuintegels laten leggen

Ik wil een oppervlakte van 4,20 bij 5 meter betegelen met tuintegels van 61,5 X 61,5 en 16 mm dik. Er ligt zand en grond wat nog weggehaald moet worden. De tegels zijn er al. Graag eerst een betonnen onderlaag storten.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht
donderdag 20 augustus 2020

Waterput boren

Ik wil een put laten boren om grondwater te gebruiken voor het besproeien van mijn tuin. Woonplaas Maastricht (Oud Caberg).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht
zaterdag 15 augustus 2020

Composiet terras aanleggen

Wij willen een dakterras laten renoveren. Het gaat om 24 m2. Er is al omheining en toegang tot het dakterras. Het gaat enkel om het aanleggen van het terras. Daarnaast overwegen we om ook een waterpunt en elektriciteit aan te leggen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht
dinsdag 11 augustus 2020

Twee muurtjes metselen achtertuin

Twee muren metselen: - Muur 1: scheiding tussen tuin en brandgang. Ongeveer 2 m hoog, 6 m lang. Verder bouwen vanaf scheidingsmuurtje dat er al staat vanaf het huis dat 1,5 m lang is. - Muur 2: andere zijde tuin, afscheiding tussen tuin en tuin van de buren. Staat ook al een muurtje vanaf het huis van 1,5 m. Ook een muurtje doortrekken.nog ongeveer 6 m lang, met torentjes zodat er 3 schotten tussen kunnen. Ik heb all contact opgenomen met mijn buren over de veranderingen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht
zondag 09 augustus 2020

Waterput slaan

Is het mogelijk om water uit de grond te halen om tuin water te geven en om het vatbij te vullen voor de wc. Het gaat om het slaan van een waterput, dit zou ik graag willen, maar heb niet veel verstand hiervan. De tuin is ongeveer 1000 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Margraten
donderdag 16 juli 2020

Gazon in achtertuin renoveren

Ik wil gazon achtertuin renoveren. Werkzaamheden omvatten frezen en egaliseren. Als optie tevens levering & plaatsing grasmatten. Tuin is 27m diep en 7.5m breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht
dinsdag 14 juli 2020

Plaatsen schutting

Graag ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een schutting van 18 meter lang. Van belang is nog te weten dat in week 31 een sloot wordt gegraven en het fijn zou zijn als het voor die tijd kan. Dat is wel kort dag. De schutting moet aansluiten op de bestaande schutting (zie foto). Alvast hartelijk dank.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Valkenburg
zondag 21 juni 2020

Tuin renovatie

Wij willen graag onze tuin renoveren. Bijgevoegd een schets van hoe we het graag willen. De garage staat er al. We willen een veranda laten plaatsen, een stuk met kunstgras en een stuk laten betegelen. Er hoeft niks weggehaald te worden. Wel moet er een stuk afgegraven worden. Ik ga zelf de materialen aanschaffen (tegels, kunstgras etc.). De gehele tuin is ong 100 m2.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bunde
dinsdag 09 juni 2020

Waterput laten slaan

Graag zou ik op mijn perceel een waterput willen laten slaat tbc beregening. Grondwaterstand zit op 3,5mtr beneden maaiveld in de grindlaag. Er komen 2x 10 sproeiers op te zitten dus een gedeelte put met de buren. De leidinglussen zijn alle ca. 50mtr de leidingen 32mm tyleen en sproeiers reeds aanwezig. graag aanbieden inclusief benodigde pomp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht
woensdag 03 juni 2020

Waterput laten slaan of boren

water put slaan voor de tuin te beregen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht
dinsdag 02 juni 2020

Renovate back garden

We want to take out existing garden (tiles and ground). Install new maintenance free garden ( tiles sand ground


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht
zaterdag 30 mei 2020

Nieuwe schutting met poort plaatsen

Ik zoek iemand die een nieuwe schutting en poort kan plaatsen over een lengte van 5.80 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht
dinsdag 05 mei 2020

Waterput boren voor brandvoorziening

Graat wil ik een eigen waterput voor voornamelijk brandwatervoorziening en ook besproeiing, maar hoofdzakelijk brandwatervoorziening. Dit heb ik vanuit de gemeente nodig voor een vergunningaanvraag. Wij wonen in een buitengebied en hebben een boerderijtje met hooi opslag etc. Het gaat om de volledige aanleg van de waterput. Wij hebben 6 hectare. hoe diep het grondwater zit, durf ik niet te zeggen. Er is een achterom aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Ulestraten
dinsdag 05 mei 2020

Schutting plaatsen en coniferen haag verwijderen

Mijn moeder wil haar tuin van een schutting voorzien en de huidige coniferen laten verwijderen. Het gaat hier om ca 20 m. coniferen verwijderen en 30 meter schutting plaatsen. De coniferen zijn ca. 20 jaar oud en 2.5 meter hoog.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht
donderdag 30 april 2020

Waterput slaan

Ik wil mijn achtertuin renoveren. De tuin is 1000m2 waarvan 700m2 gras, de rest is border. Voordat ik de borders opnieuw ga aanplanten had ik graag informatie over put slaan en beregeningssystemen voor gras en border.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Bunde
zaterdag 25 april 2020

Coniferen verwijderen en schuttingen met poort plaatsen

Het weghalen van coniferen en een gedeelte van de oude schutting. Daarna plaatsen nieuwe schutting van beton en geïmpregneerd hout, in de nieuwe schutting dient een poort te komen. De nieuwe schutting willen we in beton vastgezet hebben. De lengte van de schutting is ongeveer 12 meter. Uit te voeren, liefst zo snel mogelijk maar natuurlijk gewoon in overleg. Graag eerst komen kijken naar de situatie om daarna een vrijblijvende offerte te maken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maastricht

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Maastricht

Offertes aanvragen