Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Tekening huis visualisatie Venlo

Architect - Venlo

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Architect in Venlo?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Arcen, Baarlo, Belfeld, Broekhuizenvorst, Egchel, Grashoek, Grubbenvorst, Helden, Helenaveen, Horst, Kessel, Koningslust, Kronenberg, Lomm, Lottum, Maasbree, Meijel, Panningen, Reuver, Sevenum, Steijl, Tegelen, Velden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect in Venlo aanvragen

Recente aanvragen uit regio Venlo

maandag 02 december 2019

Constructietekening laten maken van een aanbouw +- 50m2

Wij gaan van de bestaande woning een klein stuk afhalen om vervolgens een aanbouw aan de woning te zetten van +- 50 m2. Het gedeelte wat er af moet is nu de berging met een spits dakje. De berging gaat eraf en dan komt er over de gehele lengte en breedte van het huis een aanbouw aan.


Bouwtekening en ontwerp Sevenum
woensdag 28 februari 2018

Bouwtekening voor een dakkapel laten maken

Ik wil een bouwtekening laten maken voor 2 kleine dakkapellen met plat dak, aan de voorzijde van ons pand. Dit ter vervanging van 2 bestaande kantelramen die een breedte/hoogte hebben van 114 x 118 cm. Hiervoor is een vergunning nodig. Het is een woning met een Franse kap. Een basistekening van het pand, welke in 1986 gerenoveerd is, is aanwezig. Ik wil de kapellen (circa 1.20 breed) graag onderhoudsvriendelijk met waarschijnlijk kunststof kozijnen en geïntegreerde rolluiken.


Bouwtekening en ontwerp Panningen
vrijdag 25 november 2016

Kapconstructie bouwkundig beoordelen

Kap constructie lijkt provisorisch te zijn aangepast. Daarnaast zijn de ijzeren balken van de draagconstructie vloer begane grond onderhevig aan roestvorming. Als laatst zijn er in de houten vloerconstructie sporen van insect-aantasting gevonden. Beoordeeld moet worden in hoeverre en wat dit voor invloed heeft aan de draagconstructie. Er is een bouwkundig rapport aanwezig.


Bouwtekening en ontwerp Venlo
donderdag 07 januari 2016

Ontwerp maken voor een aanbouw

Ik wil graag een architect een tekening laten maken voor een aanbouw.


Bouwtekening en ontwerp Meijel
dinsdag 14 januari 2014

Tekeningen voor bouwen garage

Ik wil een externe garage laten bouwen, naast het huis, maar niet aan het huis, dus een vrijstaande garage in de tuin. Het moet een grote dubbele-garage voor 2 auto's worden met dezelfde ruimte aan de achterkant voor een opslag. Afmetingen ongeveer: 6 m breed x 14m lang en 4 x 5 meter hoog.) Er is geen oude garage of iets dergelijks. Gelieve te adviseren? Ik moet eerst een offerte hebben voor het tekenen van de garage en het aanvragen van vergunningen om het te mogen bouwen (voor het bouwen, heb ik een aparte offerte nodig).


Bouwtekening en ontwerp Venlo
vrijdag 26 april 2013

aanbouw achtergevel tuin

ik eva claesen zoek een bouwtekeing voor de woingbouw zo dat ik een aanbouw kan laten zetten door een kennis uit de bouw. gewoon eenvoudig 500cm breed en 3,50 breed en standard hoogte . platdak .er word niets weg of opengebroken gewoon alleen tegen de achtergvel aan .deur en ramen .afm ? helaas mag ik zelf geen tekening in leveren zegt men ?.moet pro tek zijn . helaaas kan ik hier niet veel aan uitgeven van mijn leefgeld. in venlo vraagt men mij 599 euro voor een paar strepen op papaier te zetten met pc als er iemand is die mij wil en kan helpen , aan evt.een bestaande tekening te helpen met platdak .ben ik u heel dankbaar . ik zal bouwen zo als ik geld over heb . inafwachtiung op uw bericht wacht ik ... mvgr claesen


Bouwtekening en ontwerp Venlo

Architect in regio Venlo

Andere klussen in Venlo

Offertes aanvragen