Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Venlo

Dak - Venlo

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Venlo?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Arcen, Baarlo, Belfeld, Broekhuizenvorst, Egchel, Grashoek, Grubbenvorst, Helden, Helenaveen, Horst, Kessel, Koningslust, Kronenberg, Lomm, Maasbree, Meijel, Panningen, Reuver, Sevenum, Steijl, Tegelen, Velden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Venlo

Recente aanvragen uit Venlo

woensdag 13 januari 2021

Nieuwbouwwoning van hellend pannendak en plat dak voorzien

Hellend dak van onze nieuwbouwwoning voorzien van vlakke antraciet pannen, plat dak voorzien van EPDM. Zie bijgevoegde tekening voor specificaties. De dakkapel aan de achterzijde vervalt, daarvoor in de plaats komen 3 velux ramen (SK10). De overkapping aan de linkerzijde van de woning vervalt ook.


Dakdekken en dakreparaties
maandag 11 januari 2021

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een kunststof dakkapel van 2,50 meter breed laten plaatsen. Graag zonder binnenafwerking. Het is aan de achterkant dus het is vergunningsvrij.


Dakkapelbouw
dinsdag 05 januari 2021

3 polycarbonaat platen vervangen

ik zoek een bedrijf die 3 platen van mijn afdak kan vervangen.Deze 3 platen zijn beschadigd door hagel. Het zijn 3 standaard platen van 3.5 meter lang, de offerte inclusief vervanging/ montage. Het is de kleur mat wit.


Dakdekken en dakreparaties
Offertes aanvragen