Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Venlo

Dak - Venlo

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Venlo?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Arcen, Baarlo, Belfeld, Broekhuizenvorst, Egchel, Grashoek, Grubbenvorst, Helden, Helenaveen, Horst, Kessel, Koningslust, Kronenberg, Lomm, Maasbree, Meijel, Panningen, Reuver, Sevenum, Steijl, Tegelen, Velden of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Venlo

Recente aanvragen uit Venlo

dinsdag 06 april 2021

Bestaande dakraam vervangen

bestaande dakraam is 105x112. Deze moet vervangen worden door een kunststof tuimelraam.Tevens hor en verduisteringsrolgordijn plaatsen en afwerking.


Verbouwing
maandag 22 februari 2021

Warmtepomp plaatsen

De warmtepomp moet geschikt zijn voor een bestaand zwembad dat onder een overkapping staat. Nu aangesloten op een cv-ketel installatie maar we willen naar een meer duurzame oplossing. De afmeting van het zwembad is 8 meter lang 4 meter breed en ± 1.50 diep, Tevens zullen we ook zonnepanelen op het dak gaan plaatsen. Gaat om het aanschaffen, plaatsen en leidingen leggen.


CV en verwarming
zondag 14 februari 2021

Dakkapel plaatsen

Ik wil graag een kunststof dakkapel van 2,5 meter breed laten plaatsen inclusief een elektrisch rolluik. Graag zonder binnen afwerking.


Dakkapelbouw
Offertes aanvragen