Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Roermond

Tuin - Roermond

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Roermond?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Roermond die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Baexem, Beegden, Beesel, Buggenum, Echt, Grathem, Haelen, Heel, Herkenbosch, Herten, Heythuysen, Horn, Linne, Maasbracht, Melick, Montfort, Neer, Nunhem, Posterholt, Roggel, Sint Joost, Sint Odilienberg, Stevensweert, Swalmen, Thorn, Vlodrop, Wessem of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Roermond

zondag 21 november 2021

Eiken snoeien

We hebben 3 eiken bomen waar wel wat grote dode takken inzitten, die willen we eruit laten snoeien


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heythuysen
donderdag 26 augustus 2021

Onderhoudsvrije tuin 25m²

Ik wil graag 25m² onderhoudsvrije tuin, dus laten betegelen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Thorn
vrijdag 23 juli 2021

bomen snoeien

10 eikenbomen snoeien en inkorten, bomen staan 5meter van openbarenweg af.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Baexem
maandag 21 juni 2021

Aanschaf en monteren draaipoort

Doorrij breedte +/- 5 meter. Brievenbus in poer verwerkt. Eventueel extra intercom Naar welk type poort ben je op zoek?: design / moderne maatwerk poort Welk type bediening wens je?: elektrisch (schakelaar, klavier, afstandsbediening,..) In welk materiaal heb je interesse?: aluminium Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: draaipoort met twee vleugels Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Herkenbosch
zondag 02 mei 2021

Onderhoudsvrije tuin aanleggen

Wij willen graag antraciete tegels van 60 x 60 in een tuin van 138 m2 laten leggen. Er ligt nu een grasveldje achter en gewone aarde voor.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Roermond
woensdag 16 december 2020

Plaatsing afrastering en hekken

Het plaatsen van afrastering (palen+gaas) en twee tuinhekken met slot. Totale lengte afrastering+hekken: 19.5 meter. Langs een deel van de tuin staat al afrastering, dus de te plaatsen afrastering moet het liefst lijken op deze afrastering.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Linne
zondag 11 oktober 2020

Grind (rode split) verwijderen en opnieuw aanleggen

Grond aan voorzijde huis. 14x5 meter is bedekt met rode split. Bovenlaag inclusief split verwijderen en opnieuw van grind voorzien.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heythuysen
donderdag 08 oktober 2020

Winterklaar maken en onderhoud van de vijver

Ik zoek iemand die mijn vijver van 2 1/2 x 7 x 0.60 meter diep, een grote onderhoudsbeurt kan geven voor de winter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Herkenbosch
dinsdag 22 september 2020

Bron pulsen

ik heb een put die 10 meter diep is maar erg veel roest bevat. Graag wil ik deze vervangen, of herplaatsen en een nieuwe pulsen, deze is alleen voor tuinbestpoeing en vullen vijver en besproeien planten. Totale oppervlakte zal ongeveer 400 m2 zijn. Als de put het aan zou kunnen wil ik er 2 sproeiers op laten draaien.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Roggel
woensdag 02 september 2020

Coniferen verwijderen 20 meter

Over een lengte van ongeveer 20 meter willen we coniferen verwijderen. Deze zijn nu de erfscheiding tussen ons en de buren. Ik heb een oprit, de coniferen. Er kan een klein gravertje op worden geplaatst, graag alles ook afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sint Joost
woensdag 02 september 2020

Snoeien platanen (14)en rechtzetten catalpas met steunpaal

Ik wil de platanen (14) gesnoeid hebben en de bladeren en takken afgevoerd hebben. Ook een 3 tal catalpas snoeien. Verder is door storm een catalpa scheef komen te staan; deze graag recht zetten en steunpaal bevestigen. Tuin is achterom te bereiken


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heel
woensdag 24 juni 2020

Schutting plaatsen

Wij willen graag een nieuwe, houten schutting laten plaatsen, op een nieuw op te metselen borstwering van circa 40 cm hoogte. De lengte zal circa 19,5 meter zijn. Bijgaand een foto van huidige situatie. Momenteel staat er een Heras-hekwerk waar wij bamboe-matten tegenaan geplaatst hebben. Graag een prijs inclusief het verwijderen en afvoeren van huidige hekwerk (en matten) en zonder. De tuin is prima te bereiken middels een poort van circa 1 meter breed.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Thorn
vrijdag 12 juni 2020

Complete tuin opnieuw aanleggen

De oprit afgraven en bestraten carport plaatsen, schuur slopen , schutting vervangen terras aanleggen .blokhut plaatsen plantenbak metselen . en nog wat andere klussen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Roermond
zaterdag 23 mei 2020

Waterbron slaan

Een nieuwe bron maken in achtertuin of de bestaande out weer bruikbaar maken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Roermond
zondag 10 mei 2020

Waterput boren in de achtertuin

We hebben al een waterput op ongeveer 10 meter. Helaas is deze put bijna droog. In het verleden hebben we een put op ongeveer 20 meter diepte gehad maar dit wat bevat veel roest en dat is niet de bedoeling. Pomp is nagekeken en in orde. Sproei-installatie is al aanwezig.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heythuysen
donderdag 07 mei 2020

Keermuur in de tuin plaatsen

Ik wil graag tussen ons en de buren een keerwand laten plaatsen die 16 meter lang is en 60 cm hoog. hiervoor zal ook graafwerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. De L profielen graag in donker grijs.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Roermond
donderdag 30 april 2020

Tuin betegelen

Ik wil de tuin betegelen met 60x60 tegels. De tuin is ongeveer 9 m x 12 m. Ik ontvang graag een prijsindicatie.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Herten
dinsdag 28 april 2020

3 meter terras uitbreiden en 20 meter nieuw gras zaaien/leggen

Ik wil graag mijn tuin laten renoveren. Het terras wil ik graag met 3 meter uitbreiden (9 bij 3 m dus). Zand dat er nu ligt moet worden gegaliseerd worden. Aansluitend aan het terras wil ik graag nieuw gras aanleggen (9^18 m). Oud gras (is niets van over) en wat struikjes moet worden afgevoerd. De tuin is te bereiken door de garage.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Montfort
dinsdag 28 april 2020

Waterput laten slaan of boren voor particulier gebruik

Grond water zou rond 10 tot 12 meter diep beschikbaar zijn


Tuinaanleg en tuinonderhoud Echt
zondag 26 april 2020

Waterput boren/pulsen/spuiten

Ik wil graag een grondwaterput aanleggen in de achtertuin. Deze is toegankelijk middels dubbele poort (275cm breed.) Graag een offerte voor de put en standpijp.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Vlodrop
woensdag 22 april 2020

Waterput boren in de achtertuin

Ik zou graag in mijn tuin een waterput laten slaan t.b.v. beregenen van de tuin. Ik weet dat de grondwater spiegel ter plaatse vrij diep zit, ergens 10-15 meter. Ik zou ook graag een bronpomp geïnstalleerd hebben; ik denk dus dat dat een 'dompelpomp' zou moeten zijn. Vanwege de ligging van de tuin is deze niet bereikbaar met grote vrachtwagens. Daarom lijkt het mij heel handig is er iemand langs komt die hier verstand van heeft en even komt kijken naar de mogelijkheden


Tuinaanleg en tuinonderhoud Herten
donderdag 16 april 2020

Gazon opnieuw aan laten leggen

Oude gazon verwijderen, freezen, bemesten, nieuwe zoden leggen, afvoer oude gras. Achterkant vrijstaande woning. Ongeveer 80m2. Misschien aanleg spoeisysteem.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Roggel
woensdag 15 april 2020

Waterput boren in de achtertuin

Wij hebben een huis gekocht met vermoedelijk een oude waterput. Is het mogelijk dat u hierin een pijp maakt voor het oppompen van grondwater? Ik ontvang graag een offerte.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Maasbracht
woensdag 08 april 2020

Vijver schoonmaken

Ik heb in mijn achtertuin een vijver, die steeds troebel en groen wordt. De vijver zou ik graag schoonmaken, de vijver heeft een inhoud van 6000 liter.Op de bodem ligt veel slib en modder.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Heythuysen
donderdag 02 april 2020

Waterput of waterbron in de tuin maken

Ik wil graag een put slaan om mijn tuin van grondwater te voorzien graag ook de pomp hiervoor en aansluiten 1100 m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beegden
zondag 29 maart 2020

Verwijderen vijver

Ik wil graag de vijver verwijderen. Het is 2,5 x 5 meter en 1,5 meter diep. Voor mij is dat tot nu toe afvoeren folie/rubber, vissen (en ev. een den). Herplaatsen randen van U-profiel en aanvullen gat. En alvast grint/split aanleveren voor de latere afwerking.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Herten
dinsdag 10 maart 2020

Vijver met folie bedekken

Mijn vijver 8 x 5 meter is lek. Het is een plantenvijver gelegen in de achtertuin. Er zal nieuwe folie in moeten. Indien mogelijk niveau's aanbrengen, nu is het een badkuipmodel.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Linne
maandag 09 maart 2020

Tuin omheining plaatsen

Het gaat om het verwijderen van oude houten kozijnen incl. glas van de tuinomheining en het op maat maken en plaatsen van houten tuinhout delen tussen pilaren en op muren. Alles bij elkaar is het ongeveer 5 m breed, maar het bestaat uit 2 delen, ik weet alleen niet goed hoeveel meter beide delen zijn. hoogte is 1.20 m. Op de foto ziet u aan de rechterkant houten panelen, dit zelfde soort moet geplaatst worden waar nu glas zit. Klus inclusief verwijderen glazen, plaatsen houten delen en afvoeren oude materialen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Buggenum
zondag 16 februari 2020

Nieuwe schutting delen plaatsen in de achtertuin

Ik zoek een hovenier die een nieuw stuk schutting kan plaatsen. Onze schutting is omgewaaid. Hierdoor is onze achtertuin vrij begaanbaar voor onbevoegden en hebben wij z.s.m. een nieuwe schutting nodig.Breedte is c.a 560 cm en wij willen er een deur in hebben. Wat zijn de mogelijkheden, ook qua hoogte zouden wij de voorkeur geven aan een iets hogere schutting i.v.m. inkijk van de achterburen. Van belang is uiteraard wanneer deze geplaatst zou kunnen worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Roermond
zondag 16 februari 2020

Drainage aanleggen weiland

Ik wil een drainage aan laten leggen in een weiland. Afm ca 60 × 30 mtr


Tuinaanleg en tuinonderhoud Roggel

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Roermond

Offertes aanvragen