Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Hovenier tuin Sittard

Tuin - Sittard

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Sittard?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Sittard die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Beek, Born, Buchten, Doenrade, Einighausen, Elsloo, Geleen, Grevenbicht, Guttecoven, Holtum, Jabeek, Koningsbosch, Limbricht, Maria Hoop, Merkelbeek, Munstergeleen, Nieuwstadt, Obbicht, Ohe en Laak, Oirsbeek, Papenhoven, Puth, Roosteren, Schinnen, Schinveld, Spaubeek, Stein, Susteren, Sweikhuizen, Urmond of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Sittard

maandag 27 juni 2022

Tuin onderhouden

Het knippen van de tuin haag. 2 keer 10 m en een keer 6 m Twee keer per jaar.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Urmond
donderdag 16 juni 2022

Draaipoort voor oprit plaatsen

Ik zoek een vakman die voor mij een draaipoort voor de oprit kan plaatsen. Deze graag met een enkele vleugel. Afhankelijk van de prijs mag het elektrisch bedienbaar zijn. Ik zal zelf de huidige situatie leeghalen en afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beek
woensdag 15 juni 2022

Steenkorf plaatsen 9m lang

De bestaande haag tussen mij en de achterburen wordt weggehaald. De tuin van de achterburen ligt ca 40 cm hoger dan mijn tuin. Er is geluidsoverlast van zwembadpomp en ik hoor bijna letterlijk wat de achterburen zeggen. Wij willen dus 9m aan steenkorf laten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Urmond
maandag 23 mei 2022

Tuin aanleggen

We willen graag een oprit/parkeerplaats van een oude autorijschool onder handen nemen. Dit ligt vol met teerhoudend asfalt. Het gaat om een oppervlak van 8x25 m2. We zijn benieuwd wat de kosten hier van zijn. Aangezien op de site twee verschillende dingen staan: prijs per m2 en prijs per TON. Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden?: tussen 50 en 100 m² Ben je eigenaar?: Nee, ik overweeg te gaan kopen Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sittard
woensdag 18 mei 2022

Schutting plaatsen (10m)

Ik wil graag een schutting laten plaatsen. Dit over een recht stuk van ongeveer 10m. Verder hoeft er niks verwijderd te worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Geleen
donderdag 05 mei 2022

Composiet schutting plaatsen 15 m lang

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een composiet schutting van 15m lang. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Stein

Tuin in regio Sittard

Andere klussen in Sittard

Offertes aanvragen