Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Sittard

Tuin - Sittard

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Sittard?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Sittard die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Beek, Born, Buchten, Doenrade, Einighausen, Elsloo, Geleen, Grevenbicht, Guttecoven, Holtum, Jabeek, Koningsbosch, Limbricht, Maria Hoop, Merkelbeek, Munstergeleen, Nieuwstadt, Obbicht, Ohe en Laak, Oirsbeek, Papenhoven, Puth, Roosteren, Schinnen, Schinveld, Spaubeek, Stein, Susteren, Sweikhuizen, Urmond of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Sittard

maandag 13 september 2021

Tuin onderhouden ~50m2

Onze tuin heeft struiken die uitgedund moeten worden, uit elkaar gezet moeten worden, klimop uitdunnen eventueel verwijderen. Voor zo ver ik weet hoeft er verder niks te gebeuren, maar ik ga er vanuit dat de hovenier mij kan informeren over wat er allemaal moet gebeuren precies. Ook hebben we een klein voortuintje dat meegenomen mag worden.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Geleen
dinsdag 31 augustus 2021

Betonnen schutting met hoek 18m2 plaatsen en oude schutting en heg afvoeren.

18 meter aan betonschutting met een hoek er in. een stuk is ±10 meter, Het ander stuk ± 8 meter. Er staat nu een schutting en een heg die wel weggehaald moeten worden. Hoeveel meter moet er geplaatst worden?: tussen 10 en 50 meter Welke vulling(en) overweeg je voor de betonnen afsluiting?: betonplaten met structuur (houtlook, stenen,...) Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Geleen
zaterdag 21 augustus 2021

Terras aanleggen

Wij willen een nieuw terras (3 aaneensluitende delen) laten leggen. Grootte: Ongeveer 150m2


Tuinaanleg en tuinonderhoud Susteren
maandag 14 juni 2021

Dubbele poort plaatsen

Ik ben een maatwerk poort gekocht en ben op zoek naar iemand die deze kan plaatsen. Ik heb een ontwerp tekening. Is dit een mogelijkheid? Naar welk type poort ben je op zoek?: design / moderne maatwerk poort Welk type bediening wens je?: manueel In welk materiaal heb je interesse?: aluminium Welk type toegangspoort wil je plaatsen?: draaipoort met twee vleugels Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Tuinaanleg en tuinonderhoud Oirsbeek
dinsdag 08 juni 2021

Achtertuin terras

Terras achter tuin aangrenzend aan garage oprit zijde en tuin zijde dubbelen deuren makkelijke toegang. Oprit 14m garage 5m dus 25m skang benodigd kist met hoogte staat allemaal klaar


Tuinaanleg en tuinonderhoud Holtum
maandag 31 mei 2021

Tuin opknappen

Ik zoek iemand die de tuin kan voorzien van nieuwe tegels (8 x 5 meter), borders aan beide kanten opknappen en aan 1 kant verhogen. De tuin is 12 x 6 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sittard
maandag 22 maart 2021

Stenen schutting plaatsen

Ik wil graag een stenen schutting van 10 meter lengte en 2 meter hoogte laten plaatsen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Schinveld
vrijdag 26 februari 2021

Aluminium of stalen poort met looppoort plaatsen (maximaal 3,5 m breed)

Voor onze oprit zijn we op zoek naar een poort. Liefst met looppoort ernaast. de totale breedte die we ter beschikking hebben ligt op ong 3.50 We willen graag aluminium of staal.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Einighausen
woensdag 17 februari 2021

Grondwater put slaan

Ik wil een kleine put naar het grondwater laten slaan in mijn tuin. Hij is bedoeld om een slang in te leggen om de tuin te besproeien van de zomer. Het is niet mogelijk om de tuin te bereiken met grote apparatuur.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Susteren
donderdag 17 december 2020

Tuin opnieuw bestraten

We willen rondom het huis nieuwe bestrating. Het gaat om ongeveer 160 m2. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe grotere tegel die niet verkleurt. De huidige bestrating verwijder ik zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Roosteren
dinsdag 29 september 2020

Wortelstronken verwijderen

Ik heb 4 stuks kapotte dennen tot op de grond hoogte laten afzagen en verwijderen in mijn achtertuin alleen de boomstronken zijn blijven zitten. Voor het planten van een haag is het wenselijk om deze te laten verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Urmond
woensdag 23 september 2020

Nieuwe Taxushaag plaatsen

Taxushaag is verbrand, graag een vrijblijvende offerte (voor verzekering) mbt opruimen verbrande haag, aanleg nieuwe haag (ca 16 meter).


Tuinaanleg en tuinonderhoud Geleen
woensdag 23 september 2020

Tuin helemaal opknappen

Grasmatten leggen, oud gras eruit, bandjes zetten en planten zetten op 10 bij 19 meter.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Susteren
zaterdag 12 september 2020

Tuin renoveren

Ik wil graag mijn oude tuin “opruimen” en grotendeels laten betegelen met 2 stukjes grond en een stukje kunstgras, eventueel een nieuwe poort, afbakening vuilcontainers en voortuinen meenemen. Is ongeveer 50 m2. De oude klinkers ook graag afvoeren.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sittard
woensdag 09 september 2020

EPDM vijverefolie aanbrengen

Vijver is 3,45 lang, 2,35 breed en 1,20 diep. Is opgelijmd van betonblokken en glad afgesmeerd. Alles recht en geen doorvoeren. EPDM vijverefolie aanbrengen inclusief leveren EPDM. Offerte en termijn graag mailen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Koningsbosch
zondag 09 augustus 2020

Waterput boren of pulsen

Waterput boren/pulsen in achtertuin voor bewatering tuin. Vrije achterom


Tuinaanleg en tuinonderhoud Grevenbicht
dinsdag 04 augustus 2020

Snoeiwerkzaamheden grote beuk

Er staan een grote rode beuk voor mijn kantoor van plusminus 80 jaar oud. Deze is een aantal jaren geleden voor het laatst gesnoeid. Ik zoek iemand die hem nu weer kan snoeien. Lengte van de boom zal ca. 10-12 meter zijn.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Geleen
zondag 19 juli 2020

20 m2 houten vlonder leggen

Padoek houten vlonder bij zwembad gewenst, ongeveer 20 m2, blinde klip bevestiging. We zorgen er zelf vloer dat de vloer begin klaar is.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Stein
donderdag 25 juni 2020

Bronboring voor drinkwater

Ik wil een drinkwaterbron laten boren met de mogelijkheid af te takken naar meerdere locaties. Kan in de offerte zowel een elektrische pomp worden opgenomen en de mogelijkheid manueel te pompen?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Geleen
zaterdag 13 juni 2020

Waterput of waterbron in de tuin maken

Ik woon in Geleen (Hemelrijk) en ben aan het rond kijken voor het slaan van een waterput. hoe moet je in Geleen ongeveer moet slaan voor water om de tuin te bewateren ? en hoe diep je moet slaan voor drink water? kunt u voor beide gevallen ook een prijs geven? En Verder, hoe lang of hoe veel dagen zou het duren tot het klaar is, het begin tot eind?


Tuinaanleg en tuinonderhoud Geleen
vrijdag 05 juni 2020

Waterput slaan in de tuin voor beregening

Ik wil voor onze wei een waterput laten slaan. De oppervlakte van de wei is 1600 m2, en het water moet geschikt zijn voor besproeiing van planten en bomen. Ik ben woonachtig aan de rijksweg noord 69 te susteren


Tuinaanleg en tuinonderhoud Susteren
donderdag 21 mei 2020

Waterput slaan

Graag vrijblijvende offerte voor het slaan van een waterput voor tuin Het grondwater op ongeveer 5 meter


Tuinaanleg en tuinonderhoud Susteren
woensdag 13 mei 2020

Coniferen verwijderen en schutting plaatsen

Graag ontvangen wij een passende offerte voor het verwijderen van twee heggen ca 7m breed. en 4 breed Daarnaast ontvangen wij een offerte voor het plaatsen van een schutting op drie zijdes. zijde 1 ca 2,5 zijde 2 ca 5m1 zijde 3 ca 7m1 tevens is de wens om er een poort van ca 1,5 breed te verwerken alvast bedankt


Tuinaanleg en tuinonderhoud Puth
dinsdag 12 mei 2020

Tuin aanleggen

Ik wil een ontwerp laten maken voor het tuin van 2026 m2. Daarna wil ik het aan laten leggen. Ik heb interesse in een Japanse stijl. Ik weet nog niet hoe ik alles precies wil plaatsen. Dat wil ik graag eerst nog met u bespreken.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Obbicht
zaterdag 09 mei 2020

Afgraven en gedeeltelijk afvoeren grond

Uitgraven en gedeeltelijk afvoeren van grond, tbv. Zwembad 6,3 bij 3,1 m diep1,5 m


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sittard
maandag 04 mei 2020

Schutting repareren

stuk schutting door wind omgevallen. Ongeveer 2m lang. Wil graag originele schutting terug geplaatst hebben. gaarne contact per email opnemen


Tuinaanleg en tuinonderhoud Nieuwstadt
maandag 27 april 2020

onderzijde tuin + traptredes

We willen graag een onderhoudsvriendelijke tuin. Het onderste gedeelte is 23m2, dat willen we graag betegeld hebben.Zitten nu oude grindtegels in. Er is een trap van klinkers aan begin van de tuin, deze hier willen we graag vervangen. Daarnaast een lijngroot aan de onderkant van de tredes. De bedoeling is dat het water weg van het huis loopt in plaats van naar het huis toe, een lijngoot onder aan de tredes, de tredes zijn ook aan vervanging toe, dit zijn 3 tredes, breedte is 3.25 m. Klinkers.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Beek
donderdag 23 april 2020

Leibomen planten

Ik wil graag 3 leibomen kopen en geplaats krijgen in een border van 730cm lang en 105breed en tegen een schutting aan


Tuinaanleg en tuinonderhoud Urmond
dinsdag 21 april 2020

Schuting plaatsen

21 meter schuting met beton onder rand en beton palen. Een hoek een poort.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Sittard
zaterdag 18 april 2020

Schutting met een betonnen onderrand en houten panelen

Wij willen een schutting laten plaatsen met een betonnen onderrand en houten panelen met een poort erin. Ongeveer 13 m1 plus een poort. Zie schetsontwerp in bijlage.


Tuinaanleg en tuinonderhoud Puth

Tuin in jouw regio

Andere klussen in Sittard

Offertes aanvragen