Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tuinonderhoud Bosmaaier

Tuin - Sittard

Tuin - Sittard

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Tuinwerkzaamheden in Sittard?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende hoveniers in Sittard die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuw terras, een andere schutting rondom je tuin of gewoon iemand om je gazon te onderhouden? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman uit je regio, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Beek, Born, Buchten, Doenrade, Einighausen, Elsloo, Geleen, Grevenbicht, Guttecoven, Jabeek, Koningsbosch, Limbricht, Maria Hoop, Merkelbeek, Munstergeleen, Nieuwstadt, Obbicht, Ohe en Laak, Oirsbeek, Papenhoven, Puth, Roosteren, Schinnen, Schinveld, Spaubeek, Stein, Susteren, Sweikhuizen, Urmond of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende hovenier.

Vergelijk gratis offertes

Recente aanvragen uit Sittard

donderdag 17 december 2020

Tuin opnieuw bestraten

We willen rondom het huis nieuwe bestrating. Het gaat om ongeveer 160 m2. We zijn benieuwd naar de mogelijkheden voor een nieuwe grotere tegel die niet verkleurt. De huidige bestrating verwijder ik zelf.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
dinsdag 29 september 2020

Wortelstronken verwijderen

Ik heb 4 stuks kapotte dennen tot op de grond hoogte laten afzagen en verwijderen in mijn achtertuin alleen de boomstronken zijn blijven zitten. Voor het planten van een haag is het wenselijk om deze te laten verwijderen.


Tuinaanleg en tuinonderhoud
Offertes aanvragen