Casius logo
Offerte aanvragen Aanmelden als vakman
Schilder Leiden

Schildersbedrijf Leiden gezocht

Ben je op zoek naar een schildersbedrijf in Leiden? Vind hier prijsinformatie en meer. Vraag gratis offertes aan en Casius brengt jou in contact met erkende schilders in jouw regio.

Offerte schilder Leiden

Kosten schildersbedrijf Leiden

Schakel je een schildersbedrijf uit Leiden in, dan betaal je gemiddeld tussen de €30 en €40 per uur. Dit is exclusief btw en materiaalkosten. Wat je dus uiteindelijk betaalt voor de klus, is afhankelijk van de tijd die nodig is voor het schilderwerk. Dit is dus weer afhankelijk van wat er geschilderd moet worden, het aantal vierkante meters, de benodigde verf en de ervaring van de schilder uit Leiden.  

Binnenschilder Leiden

Voor een binnenschilder uit Leiden betaal je vaak minder dan voor een buitenschilder klus. Voor het binnenschilderwerk liggen de gemiddelde prijzen namelijk tussen de €6 en €15 per m². Dit komt doordat een buitenschilder voor buiten vaak meer materiaal nodig heeft, zoals een steiger of hoogwerker. 

Waarvoor schakel je een binnenschilder in? Voor het schilderen van je plafond en je binnenkozijnen, het verven van je trap en het schilderen van je muren. Wil je jouw muren of deuren laten latex spuiten? Onze schilders kunnen ook dit met gemak voor je doen.

Buitenschilder Leiden

Voor een buitenschilder in Leiden betaal je gemiddeld tussen de €20 en €35 per m². Dit tarief is, zoals je ziet, hoger dan van de binnenschilders. Naast dat de buitenschilder extra materiaal nodig heeft, moet de buitenschilder ook veel meer rekening houden met de wisselende weersomstandigheden. Ook moet er een heel ander soort verf gebruikt worden, verf dat bestand is tegen alle weersinvloeden.

Je schakelt een buitenschilder in voor het schilderen van je buitendeuren, het verven van je buitenraamkozijnen en het schilderen van je gevel.

Winterschilder Leiden

Is het toch echt hoog tijd dat jouw kozijnen geschilderd moeten worden, maar heb je een weinig ruim budget? Schakel een winterschilder uit Leiden in! Waarom? Winterschilders geven vaak een korting op het schilderwerk. In de wintermaanden hebben ze namelijk vaak meer lege ruimte in hun agenda.

Alleen is er wel een punt van aandacht: als je een winterschilder inschakelt is het alleen mogelijk om dit voor het binnenschilderwerk te doen. Wanneer het buitenschilderwerk in de winter wordt uitgevoerd, is er grote kans dat de verf door kou en regen niet goed droogt of zelfs bevriest. Dat komt het eindresultaat natuurlijk niet ten goede.

Schilder Leiden inschakelen

We nemen je even een stukje terug in de tijd, terug naar de vijftiende eeuw. Leiden was toen de grootste stad van het graafschap Holland. Dat is vooral met dank aan de lakenindustrie. Naast dat Leiden een belangrijke textielstad was, was het ook een toonaangevend cultuurcentrum. Bekend is de Leidse schildersschool en had kunstenaars als Rembrandt, Jan Steen en Gerard Dou. Schilders die de kunsten van het penseel tot in de fijnste puntjes beheersten. 

Even een paar eeuwen vooruit naar 2022: nog steeds wordt de kunst van het penseel beoefend en beheerst tot in de punt van de kwast. Niet alleen dient het doek als canvas, maar ook kozijnen, muren, deuren, gevels en trappen. De plafonds mogen we ook niet vergeten. Dat vraagt om een speciale aanpak. Een speciale aanpak die echte vakspecialisten tot in de puntjes beheersen.  

Zoek je een schildersbedrijf in Leiden? Dan zit je goed bij Casius. De schilders bij Casius hebben de ervaring in huis om elk soort woning kwalitatief goed te schilderen. Of het gaat om een jong of oud huis, ze verven jouw deuren, schilderen jouw kozijnen en muren. En dat met gemak. Zo is jouw huis weer heel wat jaren optimaal beschermd tegen de verschillende weersinvloeden.

Schilder Leiden

Schilder gezocht in Leiden?

Offerte schilder Leiden

Recente aanvragen uit Leiden

woensdag 06 september 2023

Binnenschilderwerk

Lijmresten verwijderen (voorheen bedekt met tapijt) en trap schilderen. Met welke soort materiaal wil je je trap renoveren?: Ik wil mijn trap laten schilderen Heb je een open of dichte trap? (meerdere opties mogelijk): Dicht Wat voor type trap heb je?: 1-kwart draai Om hoeveel treden gaat het?: 13 treden (één trap) Hoe is je trap momenteel bekleed?: Hout Ben je eigenaar van de woning?: Ja, ik ben eigenaar


Behang- en schilderwerk Leiden
vrijdag 18 augustus 2023

Verschillende schilder werkzaamheden binnen en buiten

Hoekhuis uit 1972 met voortuin en badkamerraam op het noorden, 1. Badkamerraam 1e verdieping 138x52cm.Klapt open naar buiten, in de breedte. 2. Keukenraam 100bx103h cm op het zuiden. 3. Boven keukenraam zit nog een in de breedte openklapbaar raam 100bx40h cm. 3. Onder keukenraam is hardboard met een geverfde houten lijst eromheen: 100bx107h cm. Hardboard ook verven aub. 4. Keukendeur 90bx210h cm. 5. Boven keukendeur: Zelfde in de breedte openklapbaar raam 90bx40h cm. 6. Als de prijs niet te begrotelijk is zou ik ook de binnenkant van keukenraam en -deur willen laten doen. En anders volgend jaar. Alle andere ramen zijn inmiddels van kunststof aan de buitenkant: in de nieuwe kleur wit met een heel klein beetje rose erin. Het nummer weet ik niet meer. aan de binnenkant: wit -------------------------------------------------------------- NB: Je ziet het hout hier en daar al een beetje door de verf heen. Als het te duur zou zijn, aub prijsopgave van in de grondverf voor de winter en de rest in de zomer. --- Bij voorbaat hartelijk dank en met vriendelijke groet De foto van het badkamerraam is van de buren, mooi in de verf.


Behang- en schilderwerk Leiden
woensdag 09 augustus 2023

Binnenschilderwerk

Binnenschilderwerk: 5 m² wanden; 8 m² plafonds; Badkamer


Behang- en schilderwerk Leiden
maandag 26 juni 2023

Binnenschilderwerk

Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Binnenmuren / plafonds schilderen


Behang- en schilderwerk Leiden
dinsdag 06 juni 2023

Binnenschilderwerk

De ondergrond is granol stukwerk. De afmetening zijn voor woonkamer, keuken, hal, slaapkamers (2x) badkamer (plafond alleen) en berging plus minus 200 mtr2 Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Behang- en schilderwerk Oegstgeest
donderdag 01 juni 2023

Buitenschilderwerk

Kozijnen hebben dubbele beglazing gekregen en er zitten nieuwe glaslatten op. Welke werkzaamheden moet de schilder uitvoeren?: Houtwerk buiten schilderen (deuren, kozijnen, luiken, daklijsten, ...) Wat voor type buiten houtwerk moet worden geschilderd?: Kozijnen


Behang- en schilderwerk Leiden

Schilderen in regio Leiden

Andere klussen in Leiden

Offertes aanvragen