Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder Leiden

Schildersbedrijf Leiden gezocht? Vind schilder

Ben je op zoek naar een schildersbedrijf in Leiden? Vind hier prijsinformatie en meer. Vraag gratis offertes aan en Casius brengt jou in contact met erkende schilders in jouw regio.

Offerte schilder Leiden

Kosten schildersbedrijf Leiden

Schakel je een schildersbedrijf uit Leiden in, dan betaal je gemiddeld tussen de €30 en €40 per uur. Dit is exclusief btw en materiaalkosten. Wat je dus uiteindelijk betaalt voor de klus, is afhankelijk van de tijd die nodig is voor het schilderwerk. Dit is dus weer afhankelijk van wat er geschilderd moet worden, het aantal vierkante meters, de benodigde verf en de ervaring van de schilder uit Leiden.  

Binnenschilder Leiden

Voor een binnenschilder uit Leiden betaal je vaak minder dan voor een buitenschilder klus. Voor het binnenschilderwerk liggen de gemiddelde prijzen namelijk tussen de €6 en €15 per m². Dit komt doordat een buitenschilder voor buiten vaak meer materiaal nodig heeft, zoals een steiger of hoogwerker. 

Waarvoor schakel je een binnenschilder in? Voor het schilderen van je plafond en je binnenkozijnen, het verven van je trap en het schilderen van je muren. Wil je jouw muren of deuren laten latex spuiten? Onze schilders kunnen ook dit met gemak voor je doen.

Buitenschilder Leiden

Voor een buitenschilder in Leiden betaal je gemiddeld tussen de €20 en €35 per m². Dit tarief is, zoals je ziet, hoger dan van de binnenschilders. Naast dat de buitenschilder extra materiaal nodig heeft, moet de buitenschilder ook veel meer rekening houden met de wisselende weersomstandigheden. Ook moet er een heel ander soort verf gebruikt worden, verf dat bestand is tegen alle weersinvloeden.

Je schakelt een buitenschilder in voor het schilderen van je buitendeuren, het verven van je buitenraamkozijnen en het schilderen van je gevel.

Winterschilder Leiden

Is het toch echt hoog tijd dat jouw kozijnen geschilderd moeten worden, maar heb je een weinig ruim budget? Schakel een winterschilder uit Leiden in! Waarom? Winterschilders geven vaak een korting op het schilderwerk. In de wintermaanden hebben ze namelijk vaak meer lege ruimte in hun agenda.

Alleen is er wel een punt van aandacht: als je een winterschilder inschakelt is het alleen mogelijk om dit voor het binnenschilderwerk te doen. Wanneer het buitenschilderwerk in de winter wordt uitgevoerd, is er grote kans dat de verf door kou en regen niet goed droogt of zelfs bevriest. Dat komt het eindresultaat natuurlijk niet ten goede.

Schilder Leiden inschakelen

We nemen je even een stukje terug in de tijd, terug naar de vijftiende eeuw. Leiden was toen de grootste stad van het graafschap Holland. Dat is vooral met dank aan de lakenindustrie. Naast dat Leiden een belangrijke textielstad was, was het ook een toonaangevend cultuurcentrum. Bekend is de Leidse schildersschool en had kunstenaars als Rembrandt, Jan Steen en Gerard Dou. Schilders die de kunsten van het penseel tot in de fijnste puntjes beheersten. 

Even een paar eeuwen vooruit naar 2022: nog steeds wordt de kunst van het penseel beoefend en beheerst tot in de punt van de kwast. Niet alleen dient het doek als canvas, maar ook kozijnen, muren, deuren, gevels en trappen. De plafonds mogen we ook niet vergeten. Dat vraagt om een speciale aanpak. Een speciale aanpak die echte vakspecialisten tot in de puntjes beheersen.  

Zoek je een schildersbedrijf in Leiden? Dan zit je goed bij Casius. De schilders bij Casius hebben de ervaring in huis om elk soort woning kwalitatief goed te schilderen. Of het gaat om een jong of oud huis, ze verven jouw deuren, schilderen jouw kozijnen en muren. En dat met gemak. Zo is jouw huis weer heel wat jaren optimaal beschermd tegen de verschillende weersinvloeden.

Schilder Leiden

Schilder gezocht in Leiden?

Offerte schilder Leiden

Recente aanvragen uit Leiden

vrijdag 27 mei 2022

Buitenschilderwerk

de buitenkant van het tussenhuis moet opnieuw geschuurd en geschilderd worden. Dus de voor en achterkant. Betreft 1e + 2e verdieping + houten rand bij dakgoot.


Behang- en schilderwerk Oegstgeest
woensdag 11 mei 2022

Trap schilderen

Ik wil graag een offerte voor mijn trap die moet worden ontdaan van oude lijm en dan geverfd worden. Gaat om een dichte trap met 14 treden.


Behang- en schilderwerk Oegstgeest
maandag 09 mei 2022

Trap schilderen

Ik wil graag een offerte voor mijn trap die moet worden ontdaan van oude lijm en dan geverfd worden. Gaat om een dichte trap met 14 treden.


Behang- en schilderwerk Oegstgeest
zondag 11 juli 2021

Buitenschilderwerk alle kozijnen incl dakkappel

We willen graag de kozijnen en ramen op de eerste verdieping zowel aan de voorkant als achterkant laten schilderen. Verder willen we het dakkapelletje aan de voorkant en de lat tegen de goot aan de rechterzijkant laten schilderen. Misschien, afhankelijk van de prijs willen we ook de kozijen+ramen beneden voor en achter laten schilderen. De grote daklijst aan de voorkant hoeft waarschijnlijk niet.


Behang- en schilderwerk Leiden
woensdag 26 mei 2021

Binnenschilderwerk 2 trappen

Onze spiltrap is redelijk gedateerd en moet gerenoveerd worden. De treden moeten opnieuw geschuurd en gebeitst worden. graag ook een behandeling of aanpassing dat je er niet makkelijk uit kan glijden. het betreft een trap voor 2 verdiepingen, 26 treden in totaal. Welk binnenschrijnwerk moet geschilderd worden?: trappen / balustrades Ben je eigenaar?: Ja, ik ben eigenaar Wie moet de werken uitvoeren?: De werken moeten uitgevoerd worden door een erkend vakman


Behang- en schilderwerk Oegstgeest
zaterdag 08 mei 2021

Raamkozijnen, dakranden en de betimmering laten schilderen

Wij wonen in een u tussenwoning waarvan het schilderwerk buiten voor het laatst ongeveer 6 jaar geleden is gedaan. We willen alle raamkozijnen, dakranden en de betimmering laten schilderen.


Behang- en schilderwerk Zoeterwoude

Schilderen in regio Leiden

Andere klussen in Leiden

Offertes aanvragen