Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Keukenspecialist

Keuken - Leiden

Keuken - Leiden

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Keuken in Leiden?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende keukenspecialisten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een nieuwe keuken plaatsen of toch liever een keukenrenovatie? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Hoogmade, Oegstgeest, Oud Ade, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Valkenburg, Warmond, Zoeterwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Offertes voor keuken in Leiden aanvragen

Recente opdrachten uit Leiden

dinsdag 26 januari 2021

Keuken plaatsen

Zoek een vakman voor het ontwerpen en plaatsen van een nieuwe keuken en een kookeiland. Oude keuken wordt gesloopt en startklaar gemaakt voor plaatsen van nieuwe keuken. Ontwerp keuken is in schets al gemaakt, maar moet nog geprofessionaliseerd worden. We hebben de voorkeur om het geraamte bij een winkel te bestellen en de kastjes en werkblad op maat te laten maken. Voorkeur voor een moderne keuken met mat witte frontjes, met een afwasmachine, dubbele ovens, waarvan een combi, koelkast en friezer, wijnklimaatkast, inductiekookplaat met ingebouwde afzuigkap en een quooker.


Keukenmontage en - renovatie
woensdag 25 november 2020

Gat in composiet aanrechtblad vergroten

Wie kan voor mij het gat voor mijn kookplaat in mijn waarschijnlijk composiet aanrechtblad (dikte 20 mm) vergroten? We willen graag van gaskookplaat naar een inductiekookplaat. Het gat is nu 86 x 49 centimeter en moet 88,3 x 49 centimeter worden. Dus 2,3 cm eraf aan de linkerzijde.


Keukenmontage en - renovatie
dinsdag 03 november 2020

Keuken klaar maken voor plaatsing

Bestaande leidingen verleggen en wegwerken in de muur zodat de keuken klaar is voor plaatsing. 1 van de 2 radiatoren verwijderen uit de keuken en een extra stroompunt aanleggen.


Keukenmontage en - renovatie
Offertes aanvragen