Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Tekening huis visualisatie Leiden

Architect - Leiden

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Architect in Leiden?

Op zoek naar een architect voor een nieuwbouw of renovatie? Of wil je een bouwovertreding laten regulariseren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende architecten uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Hoogmade, Oegstgeest, Oud Ade, Rijpwetering, Roelofarendsveen, Valkenburg, Warmond, Zoeterwoude of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende architect.

Offertes voor architect in Leiden aanvragen

Recente aanvragen uit regio Leiden

woensdag 18 augustus 2021

Constructieberekening doorbreken draagmuur

Ik zoek een constructeur in de omgeving Leiden die een constructieberekening kan maken. We willen een muur doorbreken om zo een keuken bij de woonkamer te betrekken. Ook willen we een uitbouw plaatsen. Deze muren komen samen in een hoek. Ik weet niet zeker of beide muren draagmuren zijn, er zijn wel originele bouwtekeningen aanwezig.


Bouwtekening en ontwerp Leiden
donderdag 26 november 2020

Constructieberekening laten maken

Ik wil graag een constructieberekening laten maken voor het verwijderen van een draagmuur. De wand tussen keuken en woonkamer. En daarnaast voor het verwijderen van de schouw maar ik weet niet of deze dragend is. Wel heb ik de bouwtekeningen van het huis.


Bouwtekening en ontwerp Roelofarendsveen
maandag 12 oktober 2020

Tekeningen dakopbouw

In verband met een gewenste dakopbouw zend ik deze mail. Er moet ongeveer 50 vierkante meter bij komen. Eerder is er een opbouw gemaakt bij een buur, zo moet het er uit komen te zien. Verder moet de keuken bij de woonkamer worden betrokken. Daardoor moet er een draagmuur worden doorbroken, ook daarvoor zijn tekeningen nodig.


Bouwtekening en ontwerp Oegstgeest
donderdag 16 juli 2020

Draagkracht berekenen van een plat dak

Ik wil een draagkrachtberekening laten uitvoeren van mijn platte dak. Wil een groen dak laten aanleggen en er zijn geen bouwtekeningen aanwezig.


Bouwtekening en ontwerp Leiden
dinsdag 28 januari 2020

Constructieberekening voor deuropening in dragende betonmuur

Om twee direct aangrenzende appartementen intern met elkaar te kunnen verbinden, willen we graag een tussendeur laten plaatsen die de woonkamers van de twee appartementen met elkaar verbindt, zie de bijgevoegde tekeningen. De appartementen bevinden zich op de derde verdieping. Boven de twee appartementen zijn alleen nog een 2-kamer appartement (4de verdieping), een lifthuisje en voor de rest een plat dak. Het appartementencomplex werd in 1978 gebouwd. De dragende betonwand is 256 cm hoog, ongeveer 9 meter breed en, schat ik, 20 cm dik. De in de betonwand te zagen opening moet 90 x 205 cm groot worden.


Bouwtekening en ontwerp Leiden
zaterdag 25 januari 2020

Constructieberekening voor trapgat

Graag zou ik een constructie berekening willen laten maken voor het maken van een nieuw trapgat voor een vaste trap naar zolder. Daarna wil ik de oude vlizo trapgat voorzien van beloopbaar glas. Het trap gat moet boven de trap van de etage die er onder zit. En daarna moet er een een lage kwarttrap naar rechts komen. Totaal 2 meter bij 1 meter.


Bouwtekening en ontwerp Oegstgeest

Architect in regio Leiden

Andere klussen in Leiden

Offertes aanvragen