Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Casius Gevelspecialist

Gevel - Helmond

Gevel - Helmond

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Gevelwerken laten uitvoeren in Helmond?

Zoek je een gevelspecialist om de gevel te isoleren? Of toch liever de gevel volledig laten renoveren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste gevelspecialisten uit Helmond die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aarle Rixtel, Asten, Bakel, Beek en Donk, Boekel, De Mortel, De Rips, Deurne, Erp, Gemert, Lierop, Lieshout, Mierlo, Ommel, Someren, Veghel, Venhorst of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende vakman.

Gratis offertes voor de beste gevelspecialisten in Helmond

Recente aanvragen uit Helmond

maandag 29 maart 2021

Houten gevelbekleding plaatsen

Aanbouw woning en schuurtje bekleden met dubbelen Rhombus thermo essen. Graag uit een lengte. De aanbouw en schuurtje wordt max. 2.30 m hoog. Ze worden verticaal bevestigd. Exacte maten bespreek ik graag met de vakmensen. Ik kan ook foto's toesturen.


Gevel- en metselwerk
dinsdag 19 januari 2021

Gevel laten bekleden

Ik wil de gevel met Rockpanell Wood in stroken laten bekleden. Op dit moment is de gevel wit geschilderd. Het gaat om 40 m2.


Gevel- en metselwerk
woensdag 11 november 2020

Gevel laten isoleren

We hebben aan de voor en achterzijde (en overigens ook aan de zijkant bij de nok, ter hoogte v. d. Zolder) 35 centimeter dik prefabbeton wat we graag geïsoleerd zouden hebben in verband met flinke condensvorming binnen en soms zelfs schimmel. Het gaat met name over de voor en achterkant, op de eerste verdieping. Overigens willen we eventuele isolatieplaten met steenstrips niet zelf plaatsen, maar dat laten doen door een vakman. Ook zou ik willen weten of de steenstrips mee te schilderen zijn omdat ons huis ook in de planning staat om geheel geschilderd te worden. Het gaat om 20 m2.


Gevel- en metselwerk
Offertes aanvragen