Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Schilder voor binnen en buiten

Schilderen - Helmond

Schilderen - Helmond

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Schilderwerk in Helmond?

Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met verschillende schilders uit de regio die je gratis offertes op maat aanbieden. Een gevel schilderen of je nieuwe slaapkamer verven? Je aanvraag is helemaal vrijblijvend. Wij bezorgen alles bij de juiste vakman, zodat je snel enkele offertes kan vergelijken.

Ook wie in Aarle Rixtel, Asten, Bakel, Beek en Donk, Boekel, De Mortel, De Rips, Deurne, Erp, Gemert, Lierop, Lieshout, Mierlo, Ommel, Someren, Veghel, Venhorst of in de buurt woont, vindt hier zeker een professionele schilder.

Offertes voor schilderwerk in Helmond aanvragen

Recente aanvragen uit Helmond

maandag 22 maart 2021

kalkverven van de wanden 75m²

Kalkverf x-stroken wanden begane grond. Ca 75m2. Evt ook plafond meenemen, afhankelijk van de prijs. Plafond is ca. 50m²


Behang- en schilderwerk
vrijdag 19 februari 2021

Schilderen van buitenmuren

Ik zoek een ervaren schilder die ons huis aan de buitenkant wit kan schilderen. Regio Asten (ligt tussen Eindhoven-Weert-Venlo). Een schilder die ervaring heeft in gevels en weet waar hij op moet letten. Het gaat alleen om de muren, dus niet om de kozijnen. Ongeveer 120m². De muren zijn in 1970 gemetseld, best grof van structuur. Hier en daar zit een scheur in de muur. Het onderste randje, net boven de grond, mag een strookje grijze verf.


Behang- en schilderwerk
zondag 25 oktober 2020

Het renoveren van een gevel van een vrijstaande woning en garage

Graag willen wij de gevel laten renoveren, door middel van kalei of steenstrips. Het gaat om een vrijstaande woning met garage, in totaal ongeveer 200 m². De voorkant van het huis, ongeveer 8 keter lang, zal waarschijnlijk opniew gevoegd moeten worden wanneer we voor kalei kiezen. Op 1 januari krijgen wij de sleutel van het huis.


Behang- en schilderwerk
Offertes aanvragen