Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Helmond

Dak - Helmond

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Helmond?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aarle Rixtel, Asten, Bakel, Beek en Donk, Boekel, De Mortel, De Rips, Deurne, Erp, Gemert, Lierop, Lieshout, Mierlo, Ommel, Someren, Veghel, Venhorst of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Helmond

Recente aanvragen uit Helmond

vrijdag 12 maart 2021

Dak vervangen + isolatie + dakkapel

Graag het hele dak vervangen, isoleren en een dakkapel. Het dak is ongeveer 40m2. Graag de nieuwe situatie ook dakpannen op het dak. Er zit geen asbest in het dak. Het dakkapel moet ongeveer 4 meter worden en de constructie nog even in overleg. Graag de kozijnen van kunststof en de oplevering woonklaar. Geen idee over een vergunning.


Verbouwing
zondag 07 maart 2021

Hellend dak vervangen

Ik zoek een vakman om mijn gehele dak te vervangen. Nieuwe pannen en dakplaten ivm isolatie Dak heeft ook twee schoorstenen die niet in gebruik zijn, deze kunnen er ook af. Huis is ongeveer 18 bij 9 meter.


Dakdekken en dakreparaties
zondag 07 maart 2021

Schuur bouwen

Ik wil een nieuwe schuur laten bouwen met een puntdak en bergzolder erin. Dubbele tuindeur erin, een loopdeur, met 2 ramen. De afmetingen worden 7x4 of 7x5. De binnenkant hoeft niet afgewerkt te worden.


Bouw en nieuwbouw
Offertes aanvragen