Casius logo
Offerte aanvragen Ik ben een vakman
Pannendak

Dak - Helmond

Dak - Helmond

Met meer dan 250.000 uitgevoerde opdrachten zijn we al ruim 20 jaar de kortste weg naar de beste vakman.

Erkend Vakwerk

✔ Snel, gemakkelijk en betrouwbaar
✔ Tot 3 geheel vrijblijvende offertes
✔ Enkel erkende vakbedrijven

Casius is sinds 1999 dé manier om
aan een erkende vakman
te komen.

Dak in Helmond?

Zoek je een goede dakdekker om dakisolatie te plaatsen of een dakrenovatie uit te voeren? Casius brengt je snel en eenvoudig in contact met de beste dakdekkers uit de buurt die je gratis offertes op maat aanbieden.

Ook wie in Aarle Rixtel, Asten, Bakel, Beek en Donk, Boekel, De Mortel, De Rips, Deurne, Erp, Gemert, Lierop, Lieshout, Mierlo, Ommel, Someren, Veghel, Venhorst of in de buurt woont, vindt hier zeker een erkende dakdekker.

Gratis offertes aanvragen voor dak in Helmond

Recente aanvragen uit Helmond

maandag 11 januari 2021

Asbesthoudende leistenen vervangen door kunststof leistenen

Het gaat om een hellend dak van 85 m2. Op dit moment liggen er leistenen op. Deze zijn asbesthoudend. Graag laat ik ze verwijderen en vervangen door kunststof leistenen. Ik heb al een inventarisatierapport aangevraagd.


Dakdekken en dakreparaties
donderdag 07 januari 2021

Een extra ruimte met een glazen schuifpui tegen de woning aanbouwen

Een uitbouw willen we laten maken van ca 4 bij 10 meter met veel glas, die we bij de woning betrekken. Dit moet achter een vrijstaande woning gemaakt worden de achtertuin in. Graag een uitbouw met dicht dak en dichte zijkanten. De voorzijde moet van veel glas zijn en zijn voorzien van een schuifpui. De binnenzijde mag casco zijn en de voorkeur gaat uit naar hout skelet bouw.


Aanbouw, uitbouw en dakopbouw
woensdag 30 december 2020

Warmtepomp plaatsen

Ik wil een nieuwe warmtepomp laten plaatsen. De inhoud vam het huis is circa 1250 m³. Er is een bestaande kelder, waar apparatuur geinstalleerd kan worden. Volledige schil (dak, muur, vloer, ramen) worden volgens de nieuwste isolatienormen gerenoveerd. Alleen 3 bestaande slaapkamers moeten op nieuwe readiatoren.


CV en verwarming
Offertes aanvragen